rahim filminde de bariz bi şekilde görünüyordu ama pek umursamamışlardı ben son kürtajdan sonra düzenli hiç adet olamadım 13 ay oldu kürtaj olalı bu arada... adet düzensizliği nedeniyle histereskopi yapıp yapışıklık var mı yok mu bi bakalım dedi doktorum ve histereskopiden septum ameliyatı olup çıktım... 3 aydır da korunmuyodum gebe kalamamamda var mış bi hayır
hihoyyyt KATILIYORUM CNM KESİNLİKLE NE KADAR TAKARSAN KAFAYA O KADAR SORUN ÇIKIYOR O YÜZDEN EN İİ Sİ ELİMİZDEN GELİNİ YAPIP GERİSİNİ YARADANA BIRAKMAK MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER O ZMMMMMMMMMMMM NAPIYORUZ BAŞLIYORUZ HALAYAGünaydın güzeller güzel anneler güzel anne adayları....
Aysudecim canım cancazım kıyamam sana yaaa olumunekankayizsmile
yazdıkların şükretmemiz için yine bir neden.....
Denden kesinlikle haklısın canım silkelenmeliyiz çünkü pazar günü birçoğumuz için zor geçti farketmesekte kondurmasakta hatta içimizde ki sıkıntıya neden olmasına karşın inkar etsekte zordu ama geçtiiii gittiiiii.....
bu yaşadıklarımız birdaha ki anneler gününü yalnız geçireceğimiz anlamına gelmez herşey çok güzel olacak ben buna inanıyorum UMUT benim için çok önemli ben asıl UMUDUMU kaybedersem bu hayatta kendimi kaybetmiş sayarım
Evet arkadaşlar Sil Baştan Başlamak Gerek ...........
aysude canım evet iyiyiz çok şükür.birazdan gidecez doktora çok heyecanlıyım.Allahım inşallah sizede yaşatacak bugünleri inanıyorum.yasin okuma işini yapalım bence.annemin bir arkadşının 12 yıl çocuğu olmamış ve demişki yasine başlıyacam 500 tane Allahım bana evlat nasip eyle demiş ve başlamış.150 lilere geldiğinde kadın hamile kalmış.ve hamileliği boyuncada devam edip bitirmiş.ben dualara çok inanıyorum.hepinize yapalım tek tek bunları ne dersiniz .şimdi çıkmam gerek eşim gözümün içine bakıyo çabuk diye.akşam geç gelirim eve.öptüm hepinizi
günaydınnn canımmmmmm.......... bende sana kıyamam bitanemm.... ama burası olmasaymış ne kadar yalnız kalırmışımmm... bunu anlıyorum her defasında hepinizi ayrı ayrı çooookkkkk seviyorumm canlarım benim.....Günaydın güzeller güzel anneler güzel anne adayları....
Aysudecim canım cancazım kıyamam sana yaaa olumunekankayizsmile
yazdıkların şükretmemiz için yine bir neden.....
Denden kesinlikle haklısın canım silkelenmeliyiz çünkü pazar günü birçoğumuz için zor geçti farketmesekte kondurmasakta hatta içimizde ki sıkıntıya neden olmasına karşın inkar etsekte zordu ama geçtiiii gittiiiii.....
bu yaşadıklarımız birdaha ki anneler gününü yalnız geçireceğimiz anlamına gelmez herşey çok güzel olacak ben buna inanıyorum UMUT benim için çok önemli ben asıl UMUDUMU kaybedersem bu hayatta kendimi kaybetmiş sayarım
Evet arkadaşlar Sil Baştan Başlamak Gerek ...........
BUGÜNDE BEN OLAYIM HALAY BAŞI HOPPPPPPPAAAAAAA :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
a.s.
senağlamaCNM YAAAA NELER YAŞAMIŞSIN KIYAMAMA SANA BEN YAAA :teselli:OLSUN ÇOK ŞÜKÜR NEDENİ BUŞUNMÖUİ EN AZINDAN BENİMDE KÜRTAJ OLALI 4 AY OLMASINA ADET DÜZENSİZLİĞİ VAR HEP KAHVERENGİ LEKENME VAR BAKALIM GEÇİCEKMİ NE OLUCAK KÜRTAJDAN 1,5 AY SONRA RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİM ÇOK ŞÜKÜR SORUN YOKTU AMA YİNEDE İNSAN KORKUYOR RABBİM İNŞ ÇABALARIMIZI GÖRÜRDE KUCAKLARIMIZI DOLDURUR :Saruboceq:
damlacım gördüm hangi hastaneye gittiğini güzel başka bebeğin varmı banada dua edermisin bende cuma günü gidicem doktora hayırlı haberlerle dön inşallah
kızlar gunaydın doktordan gelıyorum kontrolum vardı 33 haftalık hamıleyım bebeışım kılosu 1.800 gram ii fena degıl dedı bıde aspırınle clexane yı sordum aspırını bı hafta kala bırakacaksın ıgneyı 35. haftadan sonra konusacagız dedı galıba doguma kadar ıgreyı kullananların genellıkle sezeryan mı oluyo dedım senın buyuk ihtımal sezeryan dedı çunku bebegın kıymetlı dedı benım ıkı tane duşugum olduda bu arada 22 yasındayım ya sezeryan deyınce moralım cok bozulduu
sırayla canım parayla degil.... hepimiz geçtik bu yollardan ... emin ol hepimiz yaşadık senin yaşadıklarını... ama geçicek geçiyor.... senin silkinme zamanın gelmişti beni silkeleyin dedin bizde seni silkelemeye çalıştık o kadar... sen iyi olmazsan hiçbirşey iyi olmaz .. önce sen iyi olcaksın etrafının nasıl şekillendiğini görceksin ... boşverrr demeyi öğrenme zamanın geldi....Günaydın canlar
hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim...
Evet bugün daha iyiyim .tabi biraz gözler şişmiş halde bakıyorum herkese ama daha iyiyim.çok sağolun
canım morelini bozma dr umuza uymaktan başka yolumuz yok bu yüzde nhakkımızda en doğru kararı onlar vericek. bana dr um iğnelerle doğumunun hiç alakası yok herşey yolunda gittiği müddetçe normal doğum yapabilirsin dedi. lütfen sende canını sıkma burda önemli olan sağlıkla bebeğini kucağına alman
herkese günaydııııııınnn ohhhh halaylar başlamış ben katılamıyorum gülüşle aysude kızıyolar sadece alkışlamam izin var. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım morelini bozma dr umuza uymaktan başka yolumuz yok bu yüzde nhakkımızda en doğru kararı onlar vericek. bana dr um iğnelerle doğumunun hiç alakası yok herşey yolunda gittiği müddetçe normal doğum yapabilirsin dedi. lütfen sende canını sıkma burda önemli olan sağlıkla bebeğini kucağına alman
herkese günaydııııııınnn ohhhh halaylar başlamış ben katılamıyorum gülüşle aysude kızıyolar sadece alkışlamam izin var. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hayatım sinir yapma yaaa.. doktoruna ısrarla ben normal doğum yapmak istiyorum de... bakalım o zaman ne diyecek... o seninde sezeryan istediğini düşünüyor olabilir... aramızda normal doğuran arkadaşlarda var....iste bende anlamıyorum daha once baska doktor ignelerle alakası yok dedı şimdide bunun dedıgın ya bı doktorun dedıgı ne zaman dıgerını tutcak anlamıyorum neyse 25. tekrar gıtcem gerekırse baska hastaaneyede gıtcem bakalım ama ben sonuna kadar normal doğum ıstıyorrum tabıkı bebegı rıskle atmadan (bu doktorların alayınaklava:)
damla sağol herşey için az önce hastaneden geldim moralim çok bozuk bu doktor iğne kullanma dedi daha uzun rapor almam için prf muanesine gitmem lazımmış ücretide 250 tl iş yerindende haber bekliyolar ya rapor götürmem lazım yada tamamen çıkıcam işten ben şimdi neyapayım iğneleri vursammı vurmasammı gittiğim hastanede çapa tıp fakültesi gebelik bölümünden 30 temmuza randevu verdiler yani ya 250 ödersin yada beklersin diyolar offfff offffffffffffff bebeğime sevinemiyorum bile nezor iş ya işimdende vazgeçmek istemiyorum neyapıcam ben yamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hayatım sinir yapma yaaa.. doktoruna ısrarla ben normal doğum yapmak istiyorum de... bakalım o zaman ne diyecek... o seninde sezeryan istediğini düşünüyor olabilir... aramızda normal doğuran arkadaşlarda var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?