saol cnm ıste elımde deıl ole dıcem artık bı 35 haftalık oluyım bu arada kılosu az mı onada canım sıkıldı 1.800
hayır hayır kilosu iyi zaten bebek son 2 ay hızla kilo alıyor sen bile şaşıracaksın nasıl kilo aldığına panik yokkk.... Tamam mı....[/QUOTEgercekten sagol canım BITANESIN:1hug:
Günaydın güzeller güzel anneler güzel anne adayları....
Aysudecim canım cancazım kıyamam sana yaaa olumunekankayizsmile
yazdıkların şükretmemiz için yine bir neden.....
Denden kesinlikle haklısın canım silkelenmeliyiz çünkü pazar günü birçoğumuz için zor geçti farketmesekte kondurmasakta hatta içimizde ki sıkıntıya neden olmasına karşın inkar etsekte zordu ama geçtiiii gittiiiii.....
bu yaşadıklarımız birdaha ki anneler gününü yalnız geçireceğimiz anlamına gelmez herşey çok güzel olacak ben buna inanıyorum UMUT benim için çok önemli ben asıl UMUDUMU kaybedersem bu hayatta kendimi kaybetmiş sayarım
Evet arkadaşlar Sil Baştan Başlamak Gerek ...........
evet Gülüm evet o kadar haklısın ki......
pıhtıdaşlar elimde tüp bebek tedavimden kalan gonal-f lerim var sağa sola haber verin haziran sonu kullanma tarihli çünkü yazık olmasın özelden mesaj atsın ihtiyacı olan
birde aklıma takılan birşey var kahve yumurta kalitesini bozuyomuş doğrumu acaba bilen varmı? nescafe çok sevmiyorumda türk kahvesine hayır diyemiyorum
:lepi:burdayım ben diğerlerini bilmiyorum:lepi:
hiçbir bilgim yok canım,erkeklerde faydalı da bizde ne yapıyor bilmiyorum :uhm:
:kedi:evet var 5 haftalık bu benim 4.üncü yaşayan yok senin varmı bende unutuyorum:kedi:
3.gebelıgım cnm yasayan yok 7 ve 8 haftalıkten duştuler kurtaj oldum ıkısındede sımdıde bılyosun ıste 33 haftalık oğlusum olcak senınde ALLAH baglasın cnm tamamına erdırsın ıgne kullanıyomusun
canım naptın pek giremedim bu aralar
annemle eve giriştikte.temizlikten önce dolap içlerini felan hallettik.artık hazırlığada başladık yavaştan.bebek odasını ayarlamaya çalışıyom.anlıycan temizlikk.cuma günü dr gitcez bakalım.sen hangi günler işe gidiyodun?
benimde ilk ikisinin kalp atışlarını hiç duymadık onlar zaten 5ve 6 haftalıkdı üçüncüsünün de kalp atışları vardı 9 haftalıkken kaybettik kürtaj oldum üçünde de bundan sonra kan pıhtılaşması çıktı zaten şimdi clexane 0.6 lık kullanıyorum folbiol, progestan birde bebe aspirini kullanıyorum cuma günü kontrolüm var bakalım kalp atışlarını duycaz allah nasip ederse seninkide hayırlı olsun kucağına almayı da nasip etsin rabbim:Saruboceq:
hoşgeldin canımmm........ben aslında bugün gidecektim ama abim izin almış annem ve abimle alışverişe çıkıcaz annem için....oh oh maşallah başla tabii hazırlıklara ağırlaşınca zor olur...mis gibi herşeyini sen yap oğluşunun...ben iyiyim canım....saçımda değişiklik yaptım çok iyi geldi.....
hoşgeldin canımmm........ben aslında bugün gidecektim ama abim izin almış annem ve abimle alışverişe çıkıcaz annem için....oh oh maşallah başla tabii hazırlıklara ağırlaşınca zor olur...mis gibi herşeyini sen yap oğluşunun...ben iyiyim canım....saçımda değişiklik yaptım çok iyi geldi.....
merhaba umut bende 4 gebelikten sonra o güzelliğe beşincide kavuştum 14 haftalık hamileyim iğnelerden bende vuruyorum sen kendinmi vurdun ben kendim vuruyorum ama karnım morarıyor artık bide 15 günde bir kanamam oluyor serum takıyolar doktorum hastanede yatman gerekir yada dikiş atılabilir dedi yarın çapaya gidicem bakalım orda ne dicekler senin böyle sorunların oldumu şimdiden teşekkürler:1hug:
merhaba arkadaşlar.ben 36 haftalık hamileyim.gebeliğim süresince fraksiparin 0.4 kullandım.doktorum doğum yapana kadar kullanacağımı söyledi.hatta doğumdan sonra 6 hafta daha kullanacakmışım.bide sezeryanı önerdi iğne kullandığım için.iğne kullanıpta doğum yapan arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?