Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

pıhtıdaşlar elimde tüp bebek tedavimden kalan gonal-f lerim var sağa sola haber verin haziran sonu kullanma tarihli çünkü yazık olmasın özelden mesaj atsın ihtiyacı olan

birde aklıma takılan birşey var kahve yumurta kalitesini bozuyomuş doğrumu acaba bilen varmı? nescafe çok sevmiyorumda türk kahvesine hayır diyemiyorum

evet Gülüm evet o kadar haklısın ki......

hiçbir bilgim yok canım,erkeklerde faydalı da bizde ne yapıyor bilmiyorum :uhm:

hiçbir bilgim yok canım,erkeklerde faydalı da bizde ne yapıyor bilmiyorum :uhm:

canım naptın pek giremedim bu aralar
annemle eve giriştikte.temizlikten önce dolap içlerini felan hallettik.artık hazırlığada başladık yavaştan.bebek odasını ayarlamaya çalışıyom.anlıycan temizlikk.cuma günü dr gitcez bakalım.sen hangi günler işe gidiyodun?

benimde ilk ikisinin kalp atışlarını hiç duymadık onlar zaten 5ve 6 haftalıkdı üçüncüsünün de kalp atışları vardı 9 haftalıkken kaybettik kürtaj oldum üçünde de bundan sonra kan pıhtılaşması çıktı zaten şimdi clexane 0.6 lık kullanıyorum folbiol, progestan birde bebe aspirini kullanıyorum cuma günü kontrolüm var bakalım kalp atışlarını duycaz allah nasip ederse seninkide hayırlı olsun kucağına almayı da nasip etsin rabbim:Saruboceq:

hoşgeldin canımmm........ben aslında bugün gidecektim ama abim izin almış annem ve abimle alışverişe çıkıcaz annem için....oh oh maşallah başla tabii hazırlıklara ağırlaşınca zor olur...mis gibi herşeyini sen yap oğluşunun...ben iyiyim canım....saçımda değişiklik yaptım çok iyi geldi.....

saol cnm hıç umudunu yıtırme ben bu 3.sunde erken gııtım doka bana dedıkı muttemen buda duser dedı gebelık kesesı var bebek yok dedı 7 haftalıktım alttan muane ettı ıkı kere falan sakın sen baktırma cok hiç ii degılmış ayyyyyy ne cok uzulmuştum o zamannnnnn guzel haberlerını alırız cnm İNSALLAH

kıssssslarrrrrrrrrr feryad aradı biraz önce işlem bitmiş ... iyiymiş kendisi biraz halsiz geliyordu sesi ama normal anesteziden çıktı.... herkese çok sselamı var merak etmeyin ben iyiyim diyorr.... denden ve gülüşşş özellikle haberiniz olsun diyor ve diyorum....hadi bi aşama daha kaydetti allah devamında yardımcısı olsun inşallah..........

bende yapcam bende yapcam... gebelik öncesi halledeyim saç olayını diyorum ... kızıl balyaj düşünüyorum birazda kestircem ....

merhabalarr........
kızlar ben dün son iğnemi oldum...bundan sonra daha 1-2 hafta beklicez bişey olmaz değilmi??
tahlille değil tekrarlayan bebek kayıplarından verilmişti iğne ama yinede korkuyorum ben..

ohhh iyi olmuş cnm.naptın saçına bakimm.güle güle kullan.ayyy bir doğum yapsam bende hemen boyaya koşacammm.bide spor salonuna.

canım ınsallah bebeısıne saglıklı bı seklde kavusursun evet bende ıgnelerı kendım vuruluyodum baslarda morarma oluyo ama ne yapalım deger onlar ıcın ben sadece yemek yapmak ıcın kalkıyodum temızlıgı falan sagolsun esım yapıyodu sukur bende bı soun olmadı sende kendıne cok dıkkat et canım bol bol dınlen....

canım dr 36 bırak demıstı ama ben korkumdan son gune kadar kullandım bebege bısey olmasın dıye dogumdan sonrada kullanmadım erken bırakan arkadslarda var sen dr dınle yınede ınsallah saglıcakla bebısını kucagına alırsın

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…