merhabalarr........
kızlar ben dün son iğnemi oldum...bundan sonra daha 1-2 hafta beklicez bişey olmaz değilmi??
tahlille değil tekrarlayan bebek kayıplarından verilmişti iğne ama yinede korkuyorum ben..
canım ınsallah bebeısıne saglıklı bı seklde kavusursun evet bende ıgnelerı kendım vuruluyodum baslarda morarma oluyo ama ne yapalım deger onlar ıcın ben sadece yemek yapmak ıcın kalkıyodum temızlıgı falan sagolsun esım yapıyodu sukur bende bı soun olmadı sende kendıne cok dıkkat et canım bol bol dınlen....
canım dr 36 bırak demıstı ama ben korkumdan son gune kadar kullandım bebege bısey olmasın dıye dogumdan sonrada kullanmadım erken bırakan arkadslarda var sen dr dınle yınede ınsallah saglıcakla bebısını kucagına alırsın
[
CADIARZUkızlar büşradan bir haber varmıCADIARZU
homosistein diyeti pıhtılaşmayı önlüyor demek çok doğru olmaz... homosistein seviyesindeki yükselmeler pıhtılaşma faktörlerini olumsuz etkiliyor o yüzden homosistein seviyesini kontrol altında tutarak bir nedenin üstü çizilmiş oluyor.... ama şunu söylemekte fayda var... mthfr mutasyonlu olanlara bir çok doktor ammannn toplumun yarısı nerdeyse bu halde diye çok rahat tepki veriyorlar....
kısssslarrrrrrrrrrrr gözüm aydınnn.......... kırmızılar geldi.... tam 28 gün de yaşasın inşallah bişeyler yoluna giriyor artık....
zaten toplumun yarısı dediği mthfr mutasyonları canım faktör 5 değil... şükürki yaşayan bir çocuğun var en azından tesselli sana.... rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat verir inşallah....rabbim hepimizin yardımcısı olsun...Valla canım bana toplumun yarısı böyle demeyip aksine nadir görülen bir durum diyor çünkü benim faktör5 homozigot mthrc hoterozigot burda okuyorum geneli hoterozigot hayırlısı bakalım ama benim hiç bu hastalığımı bilmeden yani iğne vurulmadan yaşan bir kızım var diğer bebeklerimin yeni öğreniyorum bu durumdan öldüğünü Allah yardımcımız olsun
zemuszemusNE GÜSEL CNM YA KEŞKE BENİMDE DÜZENE GİRSE BİRAN ÖNCE 4 AY OLDU AMA HALA AYNI MALASEF SENİN ADET DÜZENSİZLİĞİ NASILDI CNM Bİ ANLATABİLİRMİSİN OLMADI BENDE İSTERİM HİSTERESKOPİYLE İNCELEME sositososito
ÇOK SEVİNDİM CNM EĞER BİR DAHAKİ AYDA BU ŞEKİLDE AYNI GÜNDE GELİRSE HEMEN HAMİLE KALIRSIN ADET DÜZENLİYKEN GENELDE HEMEN KALINIYOR CNM olumunekankayizsmilecanım ben 13 ay önce kürtaj oldum ve kürtajdan sonra 60 gün , 50 gün, 40 gün 38, 35 33 gün arayla kafasına göre takılıyordu... en son artık iyice gebelik düşünmeye başlayınca geçen ay bi doktora gittim tüp bebek uzmanı ama benide değerlendirdi sağolsun.... 3 aydır korunmuyorum dedim tahlillere falan baktı bi üç ay daha deneyin olmazsa bi daha görüşelim dedi... bende ama benim adetlerimde düzenli değil deyince 3 kez kürtaj olmuş birine rahimde yapışıklık olabilir o zaman size bi histereskopi yapalım yapışıklık varsa zaten hallederiz dedi ama benim rahimde perde problemi olduğunu görmüş ve onu aldı... çok ağrılı adet oluyordum bu ay ağrısız geldi inşallah ilerleyen saatlerdede ağrım olmaz....
ÇOK SEVİNDİM CNM EĞER BİR DAHAKİ AYDA BU ŞEKİLDE AYNI GÜNDE GELİRSE HEMEN HAMİLE KALIRSIN ADET DÜZENLİYKEN GENELDE HEMEN KALINIYOR CNM olumunekankayizsmile
zaten toplumun yarısı dediği mthfr mutasyonları canım faktör 5 değil... şükürki yaşayan bir çocuğun var en azından tesselli sana.... rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat verir inşallah....rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
kısssslarrrr büşra ile görüştümmmm......... Bebekde kendiside çok iyilermiş hatta doktor bebeğin gelişiminin çoook iyi olduğunu söylemiş ve cinsiyet tahmininde bile bulunmuş erkek gibi görünüyor demiş... Velhasıl büşra kuzunun sesi çoooookkkk güzel geliyordu hepinize çokkk selamı varrrrr..........
şükür sesi çıktı.hemde güzel haberlerle...büşra gel artık aramıza geri dön..sesini duyalım...aysude sende böyle güzel haberler vermeye devam et canım
hadi bakalım bende halaya katılıyorum...
şükür sesi çıktı.hemde güzel haberlerle...büşra gel artık aramıza geri dön..sesini duyalım...aysude sende böyle güzel haberler vermeye devam et canım
hadi bakalım bende halaya katılıyorum...
evet şükür 1 tane var kızım çok istedi o yüzden tekrar hamile kaldım yani bu zor ve korkulu günlere kızım için katlanıyorum 7 aylık gebeyim Allah seninde yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın iyiki burası var okuyorum tek ben değilmişim diyorum burdaki ve daha bilmediğimiz herkes kucağına alır inşallah hastaneden eli boş çıkmak çok zor ben bunu 3 kez yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?