kıslar hepinize merhabalar
bu uğurda mücadele veren herkesin yolu açık olsun allah yardımcınız olsun inşallahhh
ben 6 yıllık evlıyım ılk aylar ıstemedık bebek sonra başladı bizim telaşlar o doktor senın bu doktor benım koşturmaca biliyorsunuz tanı olarak sebebi bilinmeyen ınfertılıte dendı ,ıkı kere düşük yaşadım sonra cerrahpaşaya yonlendırdı bır doktor bızı genetık tanı ve hemofilin içn gıttık ve verdık kanı evet sonucu aldık dun sonuc:homozigot mutasyon çıktı.sevındım ınanaın adı kondu en azında.ve düşüklerın sebeı bu taşıyıcılıkmış gebe kalamamada tabıkıde.bu taşıyıcılık teşis edıldıkten sonra çok kolay tedavi edilebilen bır durummuş allahtan.başlıycaz tedavıye ve doktor dedıkı kendılıgınden kalıcaksın gebe dedı.ki biz tüp bebek tedavısıne başlıycaktık onun ıcın yaptırıyorduk bu testleri bakalım bızı neler beklıyo hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENİMDE ARAŞTIRMALARIM CERRAHPAŞADA YAPILDI EN SON BÜTÜN TETKİKLER BİTİNCE TÜP BEBEK BÖLÜMÜNE YÖNLENDİRDİLER DİMİ ENDOKRONOLOJİ UZMANINA BENİM ÖLE OLMUŞTU BENDE HETEROZİGOTUM CNM Şenizsağol canım inşallah hayırlısıyla adı kondu ya dün üzerımden buyukçe bır yuk kalktı ya senelerdır bişey bişey yok dedıler kaç tane doktor varya
acaba bu taşıyıcılıgı olan varmı buralarda
BENDEDE TÜP BEBEK UYGULAMASI YOK AMA ONLAR ORADAKİ BÖLÜM UZMANIYLA GÖRÜŞTÜRÜYORLAR SON KARARI KENDİSİ VERİYOR K.DOĞUM A GİDİYORSUN TESTLERİN BİTİNCE ORAYA SEVK EDİLİYOR ORDAKİ UZMAN DOKTORDA KARAR VERİYOR BENDE AYNI KALŞICAM GİDİCEM İĞNEYE BAŞLAYACAĞIZ AMA BEN HEMEN DÜŞÜNMÜYORUM BEN SON KÜRTAJIMI BİLE ORDA OLDUM CNM 3 AYA YAKIN GİTTİM GELDİM SONUNDA BİTTİ GENETİK YAPILŞDIMI SANA BANA YAPMADILAR AMA BEN ÖZELDE YAPTIRICAM GENETİKLE ÇOK ÖNEMLİ HATTA İZLEYECEĞİMİZ YOL BİRAZDA ONA BAĞLAI CNM AKLINDA BULUNSUN opuyorumnanaktanvalla canım dun görüştük ışte cerrahpaşayla bizde eşimdede bendede herhangi gebeliği engelleyıcı bır durum yok dıger heş yolunda oldugunda tedavını yapıcaz kendılıgınden kalıcaksın dedı yanı tüp bebek uygulaması yapmıycaz dedı sende başka bır durum varmıkı
kıslar hepinize merhabalar
bu uğurda mücadele veren herkesin yolu açık olsun allah yardımcınız olsun inşallahhh
ben 6 yıllık evlıyım ılk aylar ıstemedık bebek sonra başladı bizim telaşlar o doktor senın bu doktor benım koşturmaca biliyorsunuz tanı olarak sebebi bilinmeyen ınfertılıte dendı ,ıkı kere düşük yaşadım sonra cerrahpaşaya yonlendırdı bır doktor bızı genetık tanı ve hemofilin içn gıttık ve verdık kanı evet sonucu aldık dun sonuc:homozigot mutasyon çıktı.sevındım ınanaın adı kondu en azında.ve düşüklerın sebeı bu taşıyıcılıkmış gebe kalamamada tabıkıde.bu taşıyıcılık teşis edıldıkten sonra çok kolay tedavi edilebilen bır durummuş allahtan.başlıycaz tedavıye ve doktor dedıkı kendılıgınden kalıcaksın gebe dedı.ki biz tüp bebek tedavısıne başlıycaktık onun ıcın yaptırıyorduk bu testleri bakalım bızı neler beklıyo hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
hadı canım gozunaydın bu surecı beklemek cok zor valla gunler gecmek bılmıyo rabbım kucagına alamayıda nasıp eder ınsallah
slm arkadaslar
uzun bir aradan sonra yine buradayim.Hatirlanmak icin gecmisimi tekrar yazayim. 4 hamilelik gecirdim ve hepsinide kan pihtilasmasindan(faktor v) dolayi kaybettim.4 hamileligimde de igne kullanmistim ama basaramadim.
Simdi 4 haftalik hamileyim,su anda sadece folikasit ve aspirin kullaniyorum.aslinda hic igne kullanmayi düsünmüyorum,belki bu defada böyle basarabiliriz.
Ben yurtdisinda yasiyorum ve buradaki doktora artik güvenmiyorum.bu ayin sonunda türkiyeye gelip orada doktora görünecem ve eminimki en iyi yolu göstereceklerdir bana ve umarim bu defa bebegime kavusurum.
bu arada cok dogumlar olmus,dogumunu bekleyenler var,hamile kalmayi bekleyenler hepinize önce sabirlar diliyorum ve Allah hayirlisini versin diyorum.
oh ohhkaydirigubbakcemile5bu arada benim tahminim tutmadı desenize :)) kız olcak demiştim:tomato:hehehe olsun damat adaylarımız çoğalıyo :))kısssslarrrr büşra ile görüştümmmm......... bebekde kendiside çok iyilermiş hatta doktor bebeğin gelişiminin çoook iyi olduğunu söylemiş ve cinsiyet tahmininde bile bulunmuş erkek gibi görünüyor demiş... velhasıl büşra kuzunun sesi çoooookkkk güzel geliyordu hepinize çokkk selamı varrrrr..........
dur sennn ne tekmeler yiycen dahakafamçokkarıştıinanır mısın millet tekmeleyince rahatsız olur ya ,benim çok hoşuma gidiyor..vur kızım daha hızlı vuur diyorum :)) sağlıklı benimle olduğunu haber veriyo çok şükürSelam kızlar.
Bende erken çıktım bugün sağlık ocağına gittim kayıt olmak için. Ama beni kayıt edicek hemşire süt iznine gitmiş. Boşa gelmiş oldum ama neyse. Eve geldim girdim hemen topiğe. Yarın sabah gidicem kayıt olmaya. Ordaki bayan doktora dedim kayıt olmasam olurmu diye. Olmaz dedi. Madem ısrar ediyorlar olayım bari. kaydirigubbakcemile3 Bide dediki doktor şuan yanınızda olan tahlil sonuçlarını yarında yanınızda getirin dedi.Yanımda bişey yoktu çaktırmadım. aklinialirimsmile
İşte böyle. Bu arada tekmeleri bugün bikaç kere hissettim. Enteresan bir şey.
Büşranında, bebeğininde iyi olmasına sevindim. Bugün msn açtı yazdım cevaplamadı. Merak ettim bende kötü bişe oldu sandım. Sağolsun insanı merakta bırakmayı seviyor. alsanaalsanasmile
Ben tahlile gitsem sonucu çıkar çıkmaz yazıyorum hem paylaşım için. Hemde arkadaşlarım beni merak etmesin diye.Değerimi bilin kızlar. kaydirigubbakcemile3
nette yazıyo ideal kilolar aslında ordan bakabilirsin..sıkma canını benim kızımda normal gidiyo..bazen okuyorum 2kilo falan yazıyolar,benimde canım sıkılıyo ama sağlıklı olması asıl önemli olan..küçük doğan çabuk büyür derler ..saol cnm ıste elımde deıl ole dıcem artık bı 35 haftalık oluyım bu arada kılosu az mı onada canım sıkıldı 1.800
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Kızlar feryad için dua edin bugün yumurta toplanacak inşallah kaliteli yumurtalar toplanır da bi daha bi daha yaşamaz aynı şeyleri.... Aklım onda bugün .. Kendine geldiğinde araması ve iyi olduğunu haber etmesi için ısrar ettim arayacak inşallah....
pıhtılı bacılar herkese selamlar.iki üç gündür okuyorum ama yazamıyorum çünkü hep okurken uyuya kalıyorum.ayy kızlar horul horul uyuyorum.onun dışında pek bulantı yok.bunun için üzülüyorum ama elimden gelen bu.ayın 20 sinde kontrolüm var inş herşey yolundadır.hamiş arkadaşlardan iyi haberler.hamiş kalmak isteyenlerden müjde bekliyorum.
haydi halaya biraz ihmal etmişsiniz.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
baya gec ravdevu vermışler cnm ya bebegın hayırlı olsun cnm rabbım tamamına erdırsın pıf muanesı ne cnm ılk kez duyuyom pahlıymısta sıgortan oldugu haldemı ıstıyolar anlamadım da
canım herkese selam inşallah bir sonraki günümüz bir öncekini aratmaz bugünler geçerde hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız benden profesör muanesine gimemi istediler canım ama gitmicem inat değilmi sigortam var ama çapayı görmen lazım tanıdığın yoksa hiç birşey yapamazsın temmuzun otuzuna muane günü verirler ama olsun bu günlerde geçicek biliyorum öncekiler geçti yeterki önu kucağımıza almamızı nasip etsin rabbim olucak biliyorum hepimizin HER ZORLUĞU VEREN RABBİM PEŞİNDEN KOLAYLIĞIDA VERİR zorluklar bitti şimdi sıra kolaylık zamanı kızlaarrrrrrrrr hepimiz anne olucaz biliyorum yeterki umudumuz inancımız bitmesin
hihoyyythihoyyythihoyyyt
çapayı bılmezmıyım felaket moralının ıı olmasına cok sevındım benımde varya dakıkam dakıkama uymuyo bı ıı bı kotu bu hormonlar yıprattı benı:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?