Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kıslar hepinize merhabalar
bu uğurda mücadele veren herkesin yolu açık olsun allah yardımcınız olsun inşallahhh
ben 6 yıllık evlıyım ılk aylar ıstemedık bebek sonra başladı bizim telaşlar o doktor senın bu doktor benım koşturmaca biliyorsunuz tanı olarak sebebi bilinmeyen ınfertılıte dendı ,ıkı kere düşük yaşadım sonra cerrahpaşaya yonlendırdı bır doktor bızı genetık tanı ve hemofilin içn gıttık ve verdık kanı evet sonucu aldık dun sonuc:homozigot mutasyon çıktı.sevındım ınanaın adı kondu en azında.ve düşüklerın sebeı bu taşıyıcılıkmış gebe kalamamada tabıkıde.bu taşıyıcılık teşis edıldıkten sonra çok kolay tedavi edilebilen bır durummuş allahtan.başlıycaz tedavıye ve doktor dedıkı kendılıgınden kalıcaksın gebe dedı.ki biz tüp bebek tedavısıne başlıycaktık onun ıcın yaptırıyorduk bu testleri bakalım bızı neler beklıyo hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

aramıza hoşgeldin
umarım bebeğine hayırlısıyla kavuşursun

sağol canım inşallah hayırlısıyla adı kondu ya dün üzerımden buyukçe bır yuk kalktı ya senelerdır bişey bişey yok dedıler kaç tane doktor varya
acaba bu taşıyıcılıgı olan varmı buralarda

CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENİMDE ARAŞTIRMALARIM CERRAHPAŞADA YAPILDI EN SON BÜTÜN TETKİKLER BİTİNCE TÜP BEBEK BÖLÜMÜNE YÖNLENDİRDİLER DİMİ ENDOKRONOLOJİ UZMANINA BENİM ÖLE OLMUŞTU BENDE HETEROZİGOTUM CNM Şeniz

valla canım dun görüştük ışte cerrahpaşayla bizde eşimdede bendede herhangi gebeliği engelleyıcı bır durum yok dıger heş yolunda oldugunda tedavını yapıcaz kendılıgınden kalıcaksın dedı yanı tüp bebek uygulaması yapmıycaz dedı sende başka bır durum varmıkı

BENDEDE TÜP BEBEK UYGULAMASI YOK AMA ONLAR ORADAKİ BÖLÜM UZMANIYLA GÖRÜŞTÜRÜYORLAR SON KARARI KENDİSİ VERİYOR K.DOĞUM A GİDİYORSUN TESTLERİN BİTİNCE ORAYA SEVK EDİLİYOR ORDAKİ UZMAN DOKTORDA KARAR VERİYOR BENDE AYNI KALŞICAM GİDİCEM İĞNEYE BAŞLAYACAĞIZ AMA BEN HEMEN DÜŞÜNMÜYORUM BEN SON KÜRTAJIMI BİLE ORDA OLDUM CNM 3 AYA YAKIN GİTTİM GELDİM SONUNDA BİTTİ GENETİK YAPILŞDIMI SANA BANA YAPMADILAR AMA BEN ÖZELDE YAPTIRICAM GENETİKLE ÇOK ÖNEMLİ HATTA İZLEYECEĞİMİZ YOL BİRAZDA ONA BAĞLAI CNM AKLINDA BULUNSUN opuyorumnanaktan

geçmış olsun cnm adının konması cok onemlı gercekten ınsan neden oldugunu gorenınce bıde tedavısı oldugu zaman rahatlıyo rabbım gonlune gore versın en kısa zamanda hamıle kalıp bebesını kucagına alırsın insallah

slm arkadaslar
uzun bir aradan sonra yine buradayim.Hatirlanmak icin gecmisimi tekrar yazayim. 4 hamilelik gecirdim ve hepsinide kan pihtilasmasindan(faktor v) dolayi kaybettim.4 hamileligimde de igne kullanmistim ama basaramadim.
Simdi 4 haftalik hamileyim,su anda sadece folikasit ve aspirin kullaniyorum.aslinda hic igne kullanmayi düsünmüyorum,belki bu defada böyle basarabiliriz.
Ben yurtdisinda yasiyorum ve buradaki doktora artik güvenmiyorum.bu ayin sonunda türkiyeye gelip orada doktora görünecem ve eminimki en iyi yolu göstereceklerdir bana ve umarim bu defa bebegime kavusurum.
bu arada cok dogumlar olmus,dogumunu bekleyenler var,hamile kalmayi bekleyenler hepinize önce sabirlar diliyorum ve Allah hayirlisini versin diyorum.

gecmış olsun oncelıkle Allah tamamına erdırsın bılmıyorum ama kesın igne verırler bence

meraba arkadaşlar
arkadaş diyoruz çünkü hepimiz aynı kaderi zorlukları yaşıyoruz.ben bu site sayesinde ilk düşükten sonra bütün testlerimi yaptırdım.10 haftalıkken kalbi durdu ve aldılar bebeğimi.genetik test, hemofili paneli,kanda toksin hepsini yaptırdım.ve genetikdir ilk çocuklarda genelde olur birşey olmaz diyen doktoruma sonuçları götürdüğümde homozigot mutasyon yani kan pıhtılaşması olduğunu görünce şaşırdı.çünkü ben hamileliğim boyunca aspirin kullanmak istemiştim ama bana kullanma gerek yok demişti.şimdi üzerinden iki ay geçti ve ben folik asit kullanıyorum.tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.testler için 3.düşüğü kimse beklemesin.herkes önceden alsın önlemini.genetik testini intergende yaptırdım.pıhtılaşmayı da tıp fakültesinde.sigorta karşıladı bunu.inşallah burdan duyururuz hepimiz bebeğimizi kucağımıza alacağımız günü.
sevgiyle kalın

ay canım sen benden once gıtmişsın
valla şöle sölıyım sana zaten bız ılk genetık tanı ıcın gıttık eşimın aılesınde sorunlu çocuklar olmuş ölmüş kardeşi olmuş mesela o yuzden doktor ıstemişti.bu arada benım doktorum seval taşdemirdi ona ne kadar teşekkur etsem azdır zaten o bızı aydınlattı
bundan sonrakı süreç demek senın gıbı ama sana neden yapmadıkı cerrahpaşa valla bana yaptılar

oh ohhkaydirigubbakcemile5bu arada benim tahminim tutmadı desenize :)) kız olcak demiştim:tomato:hehehe olsun damat adaylarımız çoğalıyo :))
dur sennn ne tekmeler yiycen dahakafamçokkarıştıinanır mısın millet tekmeleyince rahatsız olur ya ,benim çok hoşuma gidiyor..vur kızım daha hızlı vuur diyorum :)) sağlıklı benimle olduğunu haber veriyo çok şükür
saol cnm ıste elımde deıl ole dıcem artık bı 35 haftalık oluyım bu arada kılosu az mı onada canım sıkıldı 1.800
nette yazıyo ideal kilolar aslında ordan bakabilirsin..sıkma canını benim kızımda normal gidiyo..bazen okuyorum 2kilo falan yazıyolar,benimde canım sıkılıyo ama sağlıklı olması asıl önemli olan..küçük doğan çabuk büyür derler ..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kısss sen şaşırdın mı :))bulantım yok diye üzülür mü hiç insansırnaşık şey
az kalmış bebişini görmene delikafadulden

aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş..herkes hoşgelmiş
çok geçmişi okuyamadım..sayfalar çabuk ilerliyor..gördüklerim bunlar...gelişmeler var mı??
bende cumartesi dra gitcem bakalım..1 ay çok uzun süre yaww( özlüyorum çokkk

oyle gercekten de ne bılıyım işte gelışımı guzel gıyo doktor her gıttıgımde bıdaha kı kontrolumu iple cekıyom valla bakıyom netten bakmaz olurmuyum hıç gırmedıgım sıte kalmadı :)))))))))))))))

baya gec ravdevu vermışler cnm ya bebegın hayırlı olsun cnm rabbım tamamına erdırsın pıf muanesı ne cnm ılk kez duyuyom pahlıymısta sıgortan oldugu haldemı ıstıyolar anlamadım da

canım herkese selam inşallah bir sonraki günümüz bir öncekini aratmaz bugünler geçerde hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız benden profesör muanesine gimemi istediler canım ama gitmicem inat değilmi sigortam var ama çapayı görmen lazım tanıdığın yoksa hiç birşey yapamazsın temmuzun otuzuna muane günü verirler ama olsun bu günlerde geçicek biliyorum öncekiler geçti yeterki önu kucağımıza almamızı nasip etsin rabbim olucak biliyorum hepimizin HER ZORLUĞU VEREN RABBİM PEŞİNDEN KOLAYLIĞIDA VERİR zorluklar bitti şimdi sıra kolaylık zamanı kızlaarrrrrrrrr hepimiz anne olucaz biliyorum yeterki umudumuz inancımız bitmesin
hihoyyythihoyyythihoyyyt

çapayı bılmezmıyım felaket moralının ıı olmasına cok sevındım benımde varya dakıkam dakıkama uymuyo bı ıı bı kotu bu hormonlar yıprattı benı:a015:

çapayı bılmezmıyım felaket moralının ıı olmasına cok sevındım benımde varya dakıkam dakıkama uymuyo bı ıı bı kotu bu hormonlar yıprattı benı:a015:

canım zaten o hormonları aldırıcam şimdi iyiysem bir saat sonra kötüyüm ama bebişi kucağımıza aldığımızda hepsi buhar olup gidicek hiç sıkıntı yapma bebeğinde sıkılır sonra canım ya

kızlar buarada bende hamile kalmadan önce 500 yasin okumuştum birde 13 tane hurma yedim her birine bir tane ibrahim suresi okunuyor eşinle yemen lazım ben hurmaları yediğim ay hamile kaldım ve şuan 14 haftalık yani önce yediğim hurmalar bebek oldu karnımı tırmalar okumak isteyenlere yardım ederim seveseve inanın olucak biliyorum yeterki inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…