canım zaten o hormonları aldırıcam şimdi iyiysem bir saat sonra kötüyüm ama bebişi kucağımıza aldığımızda hepsi buhar olup gidicek hiç sıkıntı yapma bebeğinde sıkılır sonra canım ya
kızlar buarada bende hamile kalmadan önce 500 yasin okumuştum birde 13 tane hurma yedim her birine bir tane ibrahim suresi okunuyor eşinle yemen lazım ben hurmaları yediğim ay hamile kaldım ve şuan 14 haftalık yani önce yediğim hurmalar bebek oldu karnımı tırmalar okumak isteyenlere yardım ederim seveseve inanın olucak biliyorum yeterki inanın
evet cnm ya doktor sezeryan dedı ona moralım bozuldu ama ıstemıyorum ben ıkı hafta sonra gıtcem bakalım ne olcak bilmiyorumkismile
hayırlısı nasıl olucaksa öyle olsun canım.allaha emanet ol
canım benim çok sevindim hamile olmana.hamilelerin duası kabul olur muş.bizler içinde dua edermisin arkadaşım..bizde hamiş olalım allahın izniyle...
etmezmıyım tatlım ya dualarım sızınle sızle yazıştıkla rahatlıyorum yalnız degıl dıyorum
hayırlısı nasıl olucaksa öyle olsun canım.allaha emanet ol
aman sakın buraları ihmal etme.hem biz sana destek oluruz.hemde sen bize yaşadığım güzellikleri anlatırsın.bizler arada ağladığımızdada gelir bizi bir silkelersin:)
kızlar doktora gittim .bebek iyi çok şükür her şey yolunda.benim oğlan dönmüş aşağı doktor normal doğum istersen yaptırabilirim dedi.ben cık dedim.korkarım dedim.eşimde vazgeçtim der bu kalkar doğurmaz dedi . ohaoldumsmile sezeryanda karar kıldık yani.3 hafta sonra gel dedi nst ye girecem.iki hafta olmazmı dedim çok özlüyom ya .olmaz gerek yok herşey yolunda dedi .böyle işte kızlar hepinizi öpüyorum.haber vereyim dedim.herkese ii geceler
kızlar doktora gittim .bebek iyi çok şükür her şey yolunda.benim oğlan dönmüş aşağı doktor normal doğum istersen yaptırabilirim dedi.ben cık dedim.korkarım dedim.eşimde vazgeçtim der bu kalkar doğurmaz dedi . ohaoldumsmile sezeryanda karar kıldık yani.3 hafta sonra gel dedi nst ye girecem.iki hafta olmazmı dedim çok özlüyom ya .olmaz gerek yok herşey yolunda dedi .böyle işte kızlar hepinizi öpüyorum.haber vereyim dedim.herkese ii geceler
herkese günaydın.pazartesi öğrendim.hamileyimm.ama hiç sevinemedim.şu an sadece dua ediyorum.Rabbim devamını getirsin diye.sonucu bugün doktora göstericem.iğne falan ona göre yazar artık.evde iğnem vardı.ona başladım.zaten aspirin,folbiol,bemiks 3,5 aydır kullanıyodum.devam ediyoru.betahcg 350 çıktı pazartesi.ama tam adet günümdü.geçmiyodu günüm yani.dualarınızı bekliyorum.Alllah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin....
ooohhh çok şükür bebişimzde anneside iyikızlar doktora gittim .bebek iyi çok şükür her şey yolunda.benim oğlan dönmüş aşağı doktor normal doğum istersen yaptırabilirim dedi.ben cık dedim.korkarım dedim.eşimde vazgeçtim der bu kalkar doğurmaz dedi . ohaoldumsmile sezeryanda karar kıldık yani.3 hafta sonra gel dedi nst ye girecem.iki hafta olmazmı dedim çok özlüyom ya .olmaz gerek yok herşey yolunda dedi .böyle işte kızlar hepinizi öpüyorum.haber vereyim dedim.herkese ii geceler
valla bende seni merak ediyordum tayin oldun evi taşıdın ortadan kayboldun alsanaalsanasmile hayırlı olsun tatlım Allah'ım tamamına erdirsin inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsınherkese günaydın.pazartesi öğrendim.hamileyimm.ama hiç sevinemedim.şu an sadece dua ediyorum.Rabbim devamını getirsin diye.sonucu bugün doktora göstericem.iğne falan ona göre yazar artık.evde iğnem vardı.ona başladım.zaten aspirin,folbiol,bemiks 3,5 aydır kullanıyodum.devam ediyoru.betahcg 350 çıktı pazartesi.ama tam adet günümdü.geçmiyodu günüm yani.dualarınızı bekliyorum.Alllah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin....
ooohhh çok şükür bebişimzde anneside iyi
hadi bakalım zaman ne çabuk geçiyo yaaaaaaaa vay be sende hayırlısıyla doğum yapacaksın
valla bende seni merak ediyordum tayin oldun evi taşıdın ortadan kayboldun alsanaalsanasmile hayırlı olsun tatlım Allah'ım tamamına erdirsin inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın
CANlarrrrr günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?