Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet cnm ya doktor sezeryan dedı ona moralım bozuldu ama ıstemıyorum ben ıkı hafta sonra gıtcem bakalım ne olcak bilmiyorumkismile

canım benim çok sevindim hamile olmana.hamilelerin duası kabul olur muş.bizler içinde dua edermisin arkadaşım..bizde hamiş olalım allahın izniyle...

kızlar doktora gittim .bebek iyi çok şükür her şey yolunda.benim oğlan dönmüş aşağı doktor normal doğum istersen yaptırabilirim dedi.ben cık dedim.korkarım dedim.eşimde vazgeçtim der bu kalkar doğurmaz dedi . ohaoldumsmile sezeryanda karar kıldık yani.3 hafta sonra gel dedi nst ye girecem.iki hafta olmazmı dedim çok özlüyom ya .olmaz gerek yok herşey yolunda dedi .böyle işte kızlar hepinizi öpüyorum.haber vereyim dedim.herkese ii geceler

hayırlısı nasıl olucaksa öyle olsun canım.allaha emanet ol

canım bu tahlilleri yaptırdınmı bilmiyorum ama hepsini tamamlamanda fayda var...

anti - DNA
anti fosfolipid igG
anti fosfolipid igM
Anti nükleer Antikor (ANA)
Anti Kardiyolipin Antikoru igG
anti kardiyolipin antikoru igM

Protein C Aktivitesi
Protein S Aktivitesi

Anti Trombin III (aktivite)

canım gözünaydın .bebişin iyi olmasına çok sevindim.zehracığım doğumuna da gerçekten cok az kalmış allaha emanet ol.sağlıkla sıhatle gelsin bebişin.

cnm hayırlısıyla bebısın alırsın kucagına ınsallah Allah analı babalı buyutsun kaçıncı haftanda dondu bebış cnm ya nıye normal dogumdan korkuyosun kı en guzelı bebısının dunyaya gelısıne sahıt oluyosun hemen goruyosun oracıkta hem sonrasıda var bunun amelıyattann korkmalısın bence gercı sen kararını vermıssın ama ben ıı bı duşun dedım olumunekankayizsmilesen sımdıyı dusunuyon ondan sonrasına dusunmelısın kadın ıçın normal dogum en ıyı

herkese günaydın.pazartesi öğrendim.hamileyimm.ama hiç sevinemedim.şu an sadece dua ediyorum.Rabbim devamını getirsin diye.sonucu bugün doktora göstericem.iğne falan ona göre yazar artık.evde iğnem vardı.ona başladım.zaten aspirin,folbiol,bemiks 3,5 aydır kullanıyodum.devam ediyoru.betahcg 350 çıktı pazartesi.ama tam adet günümdü.geçmiyodu günüm yani.dualarınızı bekliyorum.Alllah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin....

hayatım harika bi haber bu ne demek sevinemiyorum... sevineceksin ve dua edeceksin.... hayırlı zamandır ve hayırlı evlat olur inşallah.... allahhhhhhhhhhhhhh hadi halaya kim tutar beni..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Son düzenleme:
ooohhh çok şükür bebişimzde anneside iyi
hadi bakalım zaman ne çabuk geçiyo yaaaaaaaa vay be sende hayırlısıyla doğum yapacaksın
valla bende seni merak ediyordum tayin oldun evi taşıdın ortadan kayboldun alsanaalsanasmile hayırlı olsun tatlım Allah'ım tamamına erdirsin inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın

CANlarrrrr günaydın

http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...lik-yigit-bebegin-sizlere-ihtiyaci-var-5.html

kızlar herkese günaydın bu link bana özelden mesajla atılmış. okumadan gçemedim. ve çok etkilendim. lütfen sizde bir göz atarmısınız. belki sizlerinde yiyğit bebeğe bir yardımı dokunur. hamiş arkadaşlar kötü bir hastalık vaya herhangi kötü bir durum yok bebekte korkmadan okuyabilirsiniz. sadece maddi anne babasının maddi durumunun yetersizliğinden kaynaklanan bazı sorunlar yaşıyor. yiğit bebek o kadar.

HERKESE GÜNAYDIN AYSUDECİM SABAH SABAH HAYRANIM ENERJİNE YAA MAŞALLAH. DUR BENDE ALKIŞLAYAYIM alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis :lepilumunekankayizsmile

Azdalar canım hayırlı olsun bebıŞın. Bu yıl hamıŞ kalan tÜm pıhtıcıklar maŞallah kırkbır kere sorunsuz gıdıyorlar. BebeıŞlerımız Çok saĞlıklı ınŞallah bu yıl hepımıze uĞurlu gelecek.

Kızlar artık benim minişimde kıpır kıpır dün gece hiç durmadı sıpam. iyice şımardı biz sevdikçe. şimdiden biliyo gönül almayı üç kağıtçı.

günaydınnnn canımmmmmm.......... nasılsın bakalım bugünnnnn.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…