Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mafoldumbengünaydın kızlar maşallah iyi gidiyorsunuz sabah sabah benim moralim çok bozuk dün çok kötü bir haber aldım damafoldumben

dün annemi aradım rahatsızmış biraz şekeri çıkmış hastanaye yatmış pazartesi günü benden gizlemişler ama benden kaçmaz onun için canım çok sıkkın hamile olduğumuda bilmiyorlar söylemedim uzakta diye üzülmesin birşey olursa dedim ama ooooooooooooooffffffffff

ahhhh kuzummmm kıyamam çok geçmiş olsun.... en azından hastanede ve orda kontrol altında böyle düşün bence....

canım çok geçmiş olsun eğer canın çok sıkıldıysa ve onu göremeden için rahat etmeyecekse bence bi drunla görüş belki seyahat edebileceğini söyler

zaten hiç sevinemedim bu bebeğe birde annem hastalandı sevinemedim derken bağlanmak istemiyorum erkenden
canım böyle düşünme herşeyin hayırlısı dile..... dünya hali insanın başına herşey gelebilir.... hastalıkta sağlıkta hepsi bizim içinnnn ... sakin ol canım benim........ Rabbim şifa versin annenede inşallah....

gidemem ki istirat verdi zaten birde yola çıkamam bebek çok küçük 5 haftalık daha uzak birde 6 saat burdan bakalım duruma göre ablam gidicek galiba eşimede söylemedim benim üzüldüğümü görmesin diye

canım sakin ol bak ne güzel ablan gidecekmiş ondan alırsın artık annenin iyi haberlerini umarım bir an önce ayaklanırda seni görmeye gelir sakin ol tatlım yoksa bebişinde üzülür

ah kızlar sizde olmasanız patlarım heralde bende bebeğimi düşünüyorum ama işte elimden geldiği kadar kendimi sıkmamaya çalışıyorum sizlere derdimi anlatınca biraz hafifledim galiba allah ne muradınız varsa versin rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah

bizler hepimiz bu zincirin halkalarıyız tatlım.... Iyiki sende varsınn....

şu bir üst kattakı doktorun yanına gitmeyi başardım çok şükür.... Ayyy çok mutluyum sanırım yıllardır çektiğim adet sancısı da şu septum yüzünden di... Valla karnım ağrımadan ilk defa adet oluyorum desem yeri var... şeytan kulağına tabi....
Biraz önce aile hekiminin yanına gittim dedim böyle böyle o da gebelik öncesi bi kan tahlillerinize baktıralım dedi... Saydı saydı şu yapıldımı bu yapıldımı diye yapılanları es geçtik yapılmayanlara bakcaz mesela b vitamini çinko eksikliği vs varmı diye bakcaz şimdi.... Nasıl bir tahlilse ayın 24 ünde çıkar dediler eyvallah acelem yok nasıl olsa....

selam,aysude,gülüş,baharçelik.çok teşekkür ederim.benim de gönlüm hepinizle..ne güzel ya burda herkes ne kadar samim.iyi ki de varsınız.gülüşcüm.eve yerleştim.internet yeni bağlandı.bol bol görüşürüz bundan sonra..........hayırlı haberlerinizi bekliyorum.....

eee zamane sıpaları opuyorumnanaktan bizde çok seviyoruz onu annesi....

bizde sizi çok seviyoruz teyzoşlar. :1hug:

canım yaa üzüle inşallah iyi olucak annen lütfen bebeğini de düşün bol bo ldua et annen için bende bugün tüm dularımı annen için yapıcam. umutma bizde birar anneyiz artık.

ohh hadş hayırlısı bakalım ağrısız sancısız. tahlillerde çıksın minik sıpan san bir an önce gelsin inşallah.

crawford nerelerdesin bilmiyorumkismile

crawford bugün sağlık ocağına kayıt için gidecekti baharcım
aysude canım işinden dolayı cidden şanslısın doktorlar sürekli başında dönüyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…