günaydın bitanem iyiyim bomba gibiyim guclubacismilegünaydınnnn canımmmmmm.......... nasılsın bakalım bugünnnnn.........
günaydın bitanem iyiyim bomba gibiyim guclubacismile
ama birazcık mirmirmirmir uykum vaaarrrr
sen nasılsın
mafoldumbengünaydın kızlar maşallah iyi gidiyorsunuz sabah sabah benim moralim çok bozuk dün çok kötü bir haber aldım damafoldumben
Kızlar artık benim minişimde kıpır kıpır dün gece hiç durmadı sıpam. iyice şımardı biz sevdikçe. şimdiden biliyo gönül almayı üç kağıtçı.
hayırdır canım ne olduuuuuumafoldumbengünaydın kızlar maşallah iyi gidiyorsunuz sabah sabah benim moralim çok bozuk dün çok kötü bir haber aldım damafoldumben
dün annemi aradım rahatsızmış biraz şekeri çıkmış hastanaye yatmış pazartesi günü benden gizlemişler ama benden kaçmaz onun için canım çok sıkkın hamile olduğumuda bilmiyorlar söylemedim uzakta diye üzülmesin birşey olursa dedim ama ooooooooooooooffffffffff
canım çok geçmiş olsun eğer canın çok sıkıldıysa ve onu göremeden için rahat etmeyecekse bence bi drunla görüş belki seyahat edebileceğini söylerdün annemi aradım rahatsızmış biraz şekeri çıkmış hastanaye yatmış pazartesi günü benden gizlemişler ama benden kaçmaz onun için canım çok sıkkın hamile olduğumuda bilmiyorlar söylemedim uzakta diye üzülmesin birşey olursa dedim ama ooooooooooooooffffffffff
canım böyle düşünme herşeyin hayırlısı dile..... dünya hali insanın başına herşey gelebilir.... hastalıkta sağlıkta hepsi bizim içinnnn ... sakin ol canım benim........ Rabbim şifa versin annenede inşallah....zaten hiç sevinemedim bu bebeğe birde annem hastalandı sevinemedim derken bağlanmak istemiyorum erkenden
canım sakin ol bak ne güzel ablan gidecekmiş ondan alırsın artık annenin iyi haberlerini umarım bir an önce ayaklanırda seni görmeye gelir sakin ol tatlım yoksa bebişinde üzülürgidemem ki istirat verdi zaten birde yola çıkamam bebek çok küçük 5 haftalık daha uzak birde 6 saat burdan bakalım duruma göre ablam gidicek galiba eşimede söylemedim benim üzüldüğümü görmesin diye
ah kızlar sizde olmasanız patlarım heralde bende bebeğimi düşünüyorum ama işte elimden geldiği kadar kendimi sıkmamaya çalışıyorum sizlere derdimi anlatınca biraz hafifledim galiba allah ne muradınız varsa versin rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
eee zamane sıpaları opuyorumnanaktan bizde çok seviyoruz onu annesi....
dün annemi aradım rahatsızmış biraz şekeri çıkmış hastanaye yatmış pazartesi günü benden gizlemişler ama benden kaçmaz onun için canım çok sıkkın hamile olduğumuda bilmiyorlar söylemedim uzakta diye üzülmesin birşey olursa dedim ama ooooooooooooooffffffffff
şu bir üst kattakı doktorun yanına gitmeyi başardım çok şükür.... Ayyy çok mutluyum sanırım yıllardır çektiğim adet sancısı da şu septum yüzünden di... Valla karnım ağrımadan ilk defa adet oluyorum desem yeri var... şeytan kulağına tabi....
Biraz önce aile hekiminin yanına gittim dedim böyle böyle o da gebelik öncesi bi kan tahlillerinize baktıralım dedi... Saydı saydı şu yapıldımı bu yapıldımı diye yapılanları es geçtik yapılmayanlara bakcaz mesela b vitamini çinko eksikliği vs varmı diye bakcaz şimdi.... Nasıl bir tahlilse ayın 24 ünde çıkar dediler eyvallah acelem yok nasıl olsa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?