Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

maşallah maşallah...

ne kadar güzel bir haber Allah tamamına erdirsin dualarla alacaksın bebeğini kucağına inşallah canım

çok geçmiş olsun en kısa zamanda annen sağlığına kavuşur ve birlikte bebiş için hazırlık yaparsınız canım.....

crawford bugün sağlık ocağına kayıt için gidecekti baharcım
aysude canım işinden dolayı cidden şanslısın doktorlar sürekli başında dönüyor kaydirigubbakcemile3

Büşra nın TSH ı ne olmuş kızlar,ilaç mı kullanmaya başlamış,son durum nedir.......
Feryad bir aşama daha kaydetti demek hadi bakalım hayırlısı olsun...

bizde sizi çok seviyoruz teyzoşlar. :1hug:

ohh hadi hayırlısı bakalım ağrısız sancısız. tahlillerde çıksın minik sıpan san bir an önce gelsin inşallah.
ayyyyy ayyyyy şımardım bende sevgiden... bende yeri tekmeliyim bari.... kaydirigubbakcemile3
gerçekten ağrısız adet olabileceğim aklımın ucundan geçmezdi... tahliller çok klasik şeyler bi sorun çıkacağını da sanmıyorum zatenn... öyle genel bi durum kontrolü.... şu kırmızılar gitsede bende çalışmaya başlasam artık....

crawford bugün sağlık ocağına kayıt için gidecekti baharcım
aysude canım işinden dolayı cidden şanslısın doktorlar sürekli başında dönüyor kaydirigubbakcemile3
yaaaa aslında bi noktada büyük şans ama bi yerde de pek şans değil.... hasta insanların arasında olmak bazen yorucu olabiliyor...:Saruboceq: rabbim yardım etsin gerçekten çok zor durumda olan aileler görüyorum burda...

Büşra nın TSH ı ne olmuş kızlar,ilaç mı kullanmaya başlamış,son durum nedir.......
Feryad bir aşama daha kaydetti demek hadi bakalım hayırlısı olsun...
canım büşra ile dün konuştum tsh için ilaç başlayacaklarmış bebek çok iyiymiş baya geliştiğini söylemiş doktor ve cinsiyet konusunda tahmin bile yürütmüş erkek olacak gibi demiş gayet iyi geliyordu sesi ... keyfi yerindeydi yani..... sen nasılsın tatlımmmm.......... benimde kırmızılar bu ay tam zamanında ağrısız ve sancısız bi şekilde geldi.... çokk şükürrr.....:sm_cool:

boşuna strese soktular.......neyse çok şükür.....
okudum okudum senin kırmızıları kaydirigubbakcemile5......maşallah......bak herşey yoluna giriyor......:dance:

kaydirigubbakcemile5ooooooohhhhhhhh be kendime geldim biraz anemle konuştum doktor cuma çıkarıcam seni demiş dualarınız kabul oldu kızlarkaydirigubbakcemile5

baharçelik teşekkür ederim canım siz olmasanız ben ne yapardım bilmiyorum benimde dualarım sizler için

ne demek canım hep iyi günler için değil böyle zor zamanlar için de burdayız hepimiz.

tekmele tekmele bu ay gülüşle ikinizden muhteşem performans bekliyoruz. e morelleriniz iyi baheneniz yok hadi bakalım

inşallah canım tek temennim o zaten allah razı olsun hepinizden

sendende razı olsun

kaydirigubbakcemile5ooooooohhhhhhhh be kendime geldim biraz anemle konuştum doktor cuma çıkarıcam seni demiş dualarınız kabul oldu kızlarkaydirigubbakcemile5
çoookkk şükür .... gözün aydın canım.... tekrar geçmiş olsun....
boşuna strese soktular.......neyse çok şükür.....
okudum okudum senin kırmızıları kaydirigubbakcemile5......maşallah......bak herşey yoluna giriyor......:dance:
ayyyy evet yaaa. kızı boş yere strese soktular...
evet canım herşey yavaş yavaş yoluna giriyor çok şükür.........

inşallah canım tek temennim o zaten allah razı olsun hepinizden
sendende allah razı olsun canım benim....

git bakalım bizi çağırmak yok ceza sana bende yemek yiycem ama ne yesem bilmiyorum bugünkü menümü sen söyliyceksin
yaaa bi gelen pişman bizim buraya yemeğe bi de gelmeyen.....

tekmele tekmele bu ay gülüşle ikinizden muhteşem performans bekliyoruz. e morelleriniz iyi baheneniz yok hadi bakalım

sendende razı olsun
heee gitsin kırmızılar gelsin bebişler.... kaydirigubbakcemile2

başüstüne komutanım :1ninca:
baharrrr kuzzuuuu yakında sen bizim kamp çetelesinide tutarsın kaydirigubbakcemile3
hay aklınla bir yaşa kısss niye daha önce düşünmedin sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…