feryaddan haber varmı yumoşlar döllendimi yerleştimi yerine acaba
kızlar doktora gittim .bebek iyi çok şükür her şey yolunda.benim oğlan dönmüş aşağı doktor normal doğum istersen yaptırabilirim dedi.ben cık dedim.korkarım dedim.eşimde vazgeçtim der bu kalkar doğurmaz dedi . ohaoldumsmile sezeryanda karar kıldık yani.3 hafta sonra gel dedi nst ye girecem.iki hafta olmazmı dedim çok özlüyom ya .olmaz gerek yok herşey yolunda dedi .böyle işte kızlar hepinizi öpüyorum.haber vereyim dedim.herkese ii geceler
herkese günaydın.pazartesi öğrendim.hamileyimm.ama hiç sevinemedim.şu an sadece dua ediyorum.Rabbim devamını getirsin diye.sonucu bugün doktora göstericem.iğne falan ona göre yazar artık.evde iğnem vardı.ona başladım.zaten aspirin,folbiol,bemiks 3,5 aydır kullanıyodum.devam ediyoru.betahcg 350 çıktı pazartesi.ama tam adet günümdü.geçmiyodu günüm yani.dualarınızı bekliyorum.Alllah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin....
dün annemi aradım rahatsızmış biraz şekeri çıkmış hastanaye yatmış pazartesi günü benden gizlemişler ama benden kaçmaz onun için canım çok sıkkın hamile olduğumuda bilmiyorlar söylemedim uzakta diye üzülmesin birşey olursa dedim ama ooooooooooooooffffffffff
crawford bugün sağlık ocağına kayıt için gidecekti baharcım
aysude canım işinden dolayı cidden şanslısın doktorlar sürekli başında dönüyor kaydirigubbakcemile3
ayyyyy ayyyyy şımardım bende sevgiden... bende yeri tekmeliyim bari....bizde sizi çok seviyoruz teyzoşlar.:1hug:
ohh hadi hayırlısı bakalım ağrısız sancısız. tahlillerde çıksın minik sıpan san bir an önce gelsin inşallah.
yaaaa aslında bi noktada büyük şans ama bi yerde de pek şans değil.... hasta insanların arasında olmak bazen yorucu olabiliyor...:Saruboceq: rabbim yardım etsin gerçekten çok zor durumda olan aileler görüyorum burda...crawford bugün sağlık ocağına kayıt için gidecekti baharcım
aysude canım işinden dolayı cidden şanslısın doktorlar sürekli başında dönüyor kaydirigubbakcemile3
canım büşra ile dün konuştum tsh için ilaç başlayacaklarmış bebek çok iyiymiş baya geliştiğini söylemiş doktor ve cinsiyet konusunda tahmin bile yürütmüş erkek olacak gibi demiş gayet iyi geliyordu sesi ... keyfi yerindeydi yani..... sen nasılsın tatlımmmm.......... benimde kırmızılar bu ay tam zamanında ağrısız ve sancısız bi şekilde geldi.... çokk şükürrr.....:sm_cool:Büşra nın TSH ı ne olmuş kızlar,ilaç mı kullanmaya başlamış,son durum nedir.......
Feryad bir aşama daha kaydetti demek hadi bakalım hayırlısı olsun...
denden teşekkür ederim canım inşallah o günleri görürmüyüz ki bilmiyorum kafam çok karışık şuanda
canım büşra ile dün konuştum tsh için ilaç başlayacaklarmış bebek çok iyiymiş baya geliştiğini söylemiş doktor ve cinsiyet konusunda tahmin bile yürütmüş erkek olacak gibi demiş gayet iyi geliyordu sesi ... keyfi yerindeydi yani..... sen nasılsın tatlımmmm.......... benimde kırmızılar bu ay tam zamanında ağrısız ve sancısız bi şekilde geldi.... çokk şükürrr.....:sm_cool:
denden teşekkür ederim canım inşallah o günleri görürmüyüz ki bilmiyorum kafam çok karışık şuanda
tabii ki görücez canım......hergün dualarını oku,Yasin oku,Allah'a sığın......[/QUO
dua ediyorum yasin okuyorum canım çok sağ ol bütün samimiyetimle söylüyorum sizler olmasanız bilmiyorum ne yapardım birazdaha iyiyim şimdi
görürmüyüzki ne demek.... umutlu olcazzzz yok öyle karamsarlıkkk... İnşallah allahın izniyle o günleri görcez....
kaydirigubbakcemile5ooooooohhhhhhhh be kendime geldim biraz anemle konuştum doktor cuma çıkarıcam seni demiş dualarınız kabul oldu kızlarkaydirigubbakcemile5
kızlar ben yemeğe kaçççaaarrrrrr sonra hemen gelirrrrrrr
gözün aydın canım kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5ooooooohhhhhhhh be kendime geldim biraz anemle konuştum doktor cuma çıkarıcam seni demiş dualarınız kabul oldu kızlarkaydirigubbakcemile5
baharçelik teşekkür ederim canım siz olmasanız ben ne yapardım bilmiyorum benimde dualarım sizler için
ayyyyy ayyyyy şımardım bende sevgiden... bende yeri tekmeliyim bari....kaydirigubbakcemile3
gerçekten ağrısız adet olabileceğim aklımın ucundan geçmezdi... tahliller çok klasik şeyler bi sorun çıkacağını da sanmıyorum zatenn... öyle genel bi durum kontrolü.... şu kırmızılar gitsede bende çalışmaya başlasam artık....
yaaaa aslında bi noktada büyük şans ama bi yerde de pek şans değil.... hasta insanların arasında olmak bazen yorucu olabiliyor...:Saruboceq: rabbim yardım etsin gerçekten çok zor durumda olan aileler görüyorum burda...
inşallah canım tek temennim o zaten allah razı olsun hepinizden
çoookkk şükür .... gözün aydın canım.... tekrar geçmiş olsun....kaydirigubbakcemile5ooooooohhhhhhhh be kendime geldim biraz anemle konuştum doktor cuma çıkarıcam seni demiş dualarınız kabul oldu kızlarkaydirigubbakcemile5
ayyyy evet yaaa. kızı boş yere strese soktular...boşuna strese soktular.......neyse çok şükür.....
okudum okudum senin kırmızıları kaydirigubbakcemile5......maşallah......bak herşey yoluna giriyor......:dance:
sendende allah razı olsun canım benim....inşallah canım tek temennim o zaten allah razı olsun hepinizden
yaaa bi gelen pişman bizim buraya yemeğe bi de gelmeyen.....git bakalım bizi çağırmak yok ceza sana bende yemek yiycem ama ne yesem bilmiyorum bugünkü menümü sen söyliyceksin
heee gitsin kırmızılar gelsin bebişler.... kaydirigubbakcemile2tekmele tekmele bu ay gülüşle ikinizden muhteşem performans bekliyoruz. e morelleriniz iyi baheneniz yok hadi bakalım
sendende razı olsun
hay aklınla bir yaşa kısss niye daha önce düşünmedin sanki...başüstüne komutanım :1ninca:
baharrrr kuzzuuuu yakında sen bizim kamp çetelesinide tutarsın kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?