herkese günaydın.pazartesi öğrendim.hamileyimm.ama hiç sevinemedim.şu an sadece dua ediyorum.Rabbim devamını getirsin diye.sonucu bugün doktora göstericem.iğne falan ona göre yazar artık.evde iğnem vardı.ona başladım.zaten aspirin,folbiol,bemiks 3,5 aydır kullanıyodum.devam ediyoru.betahcg 350 çıktı pazartesi.ama tam adet günümdü.geçmiyodu günüm yani.dualarınızı bekliyorum.Alllah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin....
yok canımsın yaaa kız evi stesi terk etmiş bugün arkadaşım kızın babasıyla konuşacak boşanmaya kararlı du bakalım nolcak hayır kızda liseden arkadaşım :çok üzgünüm:Gülüm arkadaşın eşiyle olan problemini çözebildi mi??hani geçenlerde bahsetmiştin ya...
BEN BEN BEN kaydirigubbakcemile3ŞİMDİ BU AY KİMŞLER KAMPA BAŞLIYOOOOOOOOOOOOOOOO kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
yok canımsın yaaa kız evi stesi terk etmiş bugün arkadaşım kızın babasıyla konuşacak boşanmaya kararlı du bakalım nolcak hayır kızda liseden arkadaşım :çok üzgünüm:
dün annemi aradım rahatsızmış biraz şekeri çıkmış hastanaye yatmış pazartesi günü benden gizlemişler ama benden kaçmaz onun için canım çok sıkkın hamile olduğumuda bilmiyorlar söylemedim uzakta diye üzülmesin birşey olursa dedim ama ooooooooooooooffffffffff
:lepi: HADİ GÜLÜŞCÜMMM BEKLİYORUZ BAK Bİ TAVSİYE SEN HER SABAH BAL YE EŞİNİNDE AĞINIZA ATIVER BOL BOL İNCİR YE TANİ BU MEVSİMDE YOKTUR KURUSUNU YE SENDE İNCİR YUNURTA KALİTESİNİ ARTIRIRI KARNINI GÜNEŞE TUTU ARADA YARIM SAAT FELNA D VİTAMİNİ ÇOK FAYADALI DOKTORUM DEMİŞTİ YUMURTALAR İÇİN EŞİNEDE KEÇİ BOYNUZU YEİR YADA PEKMEZİNİ İÇİR CNM BUNLAR HEM KOLAY YUMURTLAMAMYI HEMDE SPERM VE YUMURTANIN KALİTESİNİ ARTIRICI DOĞAL İLAÇLAR BOŞ ÇEREZ YİYİN FINIDIK FISTIK a.s.BEN BEN BEN kaydirigubbakcemile3
:lepi: kaydirigubbakcemile2 :lepi: kaydirigubbakcemile2
bideee bennnn bennnnnnnnnn.... bideee denndennn eğerrr kararını değiştirmediyse tabi...ŞİMDİ BU AY KİMŞLER KAMPA BAŞLIYOOOOOOOOOOOOOOOO kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
aminnnnnnnnn..........evde huzursuzluk çok kötü yaa Allah korusun...umarım alacakları karar her ikisi içinde hayırlı olur....
canım dr yumurta takibi yapalım dedi ama sen gitmiyodun dimi istersen bu ay bi kontrole git bakalım ne durumdasınbenim kızmızılar bu ay pusulayı hepten şaşırdı....24.günde regl oldum doğumdan sonraki 3.ayda,yumurtladım mı yumurtlamadım mı onuda anlamadım bilmiyorumkismile
canım dr yumurta takibi yapalım dedi ama sen gitmiyodun dimi istersen bu ay bi kontrole git bakalım ne durumdasın
inşallah canım benimde temennim o haklarına hayırlısı mutsuz bir evliliği daha doğrusu sorunlu bir evliliği sürdürmeninde bir anlamı yokevde huzursuzluk çok kötü yaa Allah korusun...umarım alacakları karar her ikisi içinde hayırlı olur....
kaydirigubbakcemile5ooooooohhhhhhhh be kendime geldim biraz anemle konuştum doktor cuma çıkarıcam seni demiş dualarınız kabul oldu kızlarkaydirigubbakcemile5
başüstüne komutanım :1ninca:
baharrrr kuzzuuuu yakında sen bizim kamp çetelesinide tutarsın kaydirigubbakcemile3
canııımmm denizimmm zaten baharla geyik yapıyorduk yok öle bi liste aaaaaaaaaaabahar canım beni listeden çıkar bence......bu tarz takipler beni çok fazla strese sokuyor,ki ben stresten uzak durmak için doktora bile gitmek istemiyorum canım........lütfen beni yanlış anlamayın ama inanın böylesi benim için daha sağlıklı olacak....
yok hayatım doğumdan sonra 3 kere gittim doktora rahmin durumunu kontrol için sonra 14.gün çağırmıştı ama size söylemiştim ya gitmedim,gitmeyide düşünmüyorum şu an için....dur bakalım Mayıs ayınıda bir atlatalımda baktım yine pusula şaşırıyor o zaman giderim.....ben kendimi biliyorum çünkü bebek fikrinden soğumaya başlıyorum bir süre sonra bu da yaklaşık 1 yıl sürüyor.....tipik İkizler kararsız kara verme süreci en sancılı süreç ama sonrasında geri dönüş olmaz...:icecream:
aysude ______ son adet tarihi : 11/05/2010canım hadi gözün aydın annenin iyi olmasına sevindim.
tamam tutuyorum çeteleyi aha bu da listeniz
adı sat yum.günü
gülüş ______ son adet tarihi :
denden ______ son adet tarihi :
aysude ______ son adet tarihi :
hadi varsa bu ay kampa giren eklesin listeye kendini günü kaçıranaklava: klava:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?