Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm cok sevındım ALLAH TAMAMNIA ERDIRSIN :ecrin_bebek: hanı bakalım bebışşşşşşş gelıyooooooooooooo

ŞıMDı BU AY KıMŞLER KAMPA BAŞLIYOOOOOOOOOOOOOOOO kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

benim kırmızılar bu ay pusulayı hepten şaşırdı....24.günde regl oldum doğumdan sonraki 3.ayda,yumurtladım mı yumurtlamadım mı onuda anlamadım bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
yok canımsın yaaa kız evi stesi terk etmiş bugün arkadaşım kızın babasıyla konuşacak boşanmaya kararlı du bakalım nolcak hayır kızda liseden arkadaşım :çok üzgünüm:

evde huzursuzluk çok kötü yaa Allah korusun...umarım alacakları karar her ikisi içinde hayırlı olur....

canım gozaydın cok sevındım Rabbım analı babalı buyutsun tamamına erdırsın anneler oyle soylemıyolar kızlarına uzulmesın dıye benım annemde 1.5 ay once kırmış kolunu tabı ben cok sonra ogrendım bende ılk kurtaj oldugumu anneme cok sonra solemıstım uzulmesın dıye onlar bızı duşunuyo bı onları oyle işte

BEN BEN BEN kaydirigubbakcemile3
:lepi: kaydirigubbakcemile2 :lepi: kaydirigubbakcemile2
:lepi: HADİ GÜLÜŞCÜMMM BEKLİYORUZ BAK Bİ TAVSİYE SEN HER SABAH BAL YE EŞİNİNDE AĞINIZA ATIVER BOL BOL İNCİR YE TANİ BU MEVSİMDE YOKTUR KURUSUNU YE SENDE İNCİR YUNURTA KALİTESİNİ ARTIRIRI KARNINI GÜNEŞE TUTU ARADA YARIM SAAT FELNA D VİTAMİNİ ÇOK FAYADALI DOKTORUM DEMİŞTİ YUMURTALAR İÇİN EŞİNEDE KEÇİ BOYNUZU YEİR YADA PEKMEZİNİ İÇİR CNM BUNLAR HEM KOLAY YUMURTLAMAMYI HEMDE SPERM VE YUMURTANIN KALİTESİNİ ARTIRICI DOĞAL İLAÇLAR BOŞ ÇEREZ YİYİN FINIDIK FISTIK a.s.

ŞİMDİ BU AY KİMŞLER KAMPA BAŞLIYOOOOOOOOOOOOOOOO kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
bideee bennnn bennnnnnnnnn.... bideee denndennn eğerrr kararını değiştirmediyse tabi...

evde huzursuzluk çok kötü yaa Allah korusun...umarım alacakları karar her ikisi içinde hayırlı olur....
aminnnnnnnnn..........

benim kızmızılar bu ay pusulayı hepten şaşırdı....24.günde regl oldum doğumdan sonraki 3.ayda,yumurtladım mı yumurtlamadım mı onuda anlamadım bilmiyorumkismile
canım dr yumurta takibi yapalım dedi ama sen gitmiyodun dimi istersen bu ay bi kontrole git bakalım ne durumdasın

canım dr yumurta takibi yapalım dedi ama sen gitmiyodun dimi istersen bu ay bi kontrole git bakalım ne durumdasın

yok hayatım doğumdan sonra 3 kere gittim doktora rahmin durumunu kontrol için sonra 14.gün çağırmıştı ama size söylemiştim ya gitmedim,gitmeyide düşünmüyorum şu an için....dur bakalım Mayıs ayınıda bir atlatalımda baktım yine pusula şaşırıyor o zaman giderim.....ben kendimi biliyorum çünkü bebek fikrinden soğumaya başlıyorum bir süre sonra bu da yaklaşık 1 yıl sürüyor.....tipik ıkizler kararsız kara verme süreci en sancılı süreç ama sonrasında geri dönüş olmaz...:icecream:

kaydirigubbakcemile5ooooooohhhhhhhh be kendime geldim biraz anemle konuştum doktor cuma çıkarıcam seni demiş dualarınız kabul oldu kızlarkaydirigubbakcemile5

canım hadi gözün aydın annenin iyi olmasına sevindim.

başüstüne komutanım :1ninca:
baharrrr kuzzuuuu yakında sen bizim kamp çetelesinide tutarsın kaydirigubbakcemile3

tamam tutuyorum çeteleyi aha bu da listeniz
adı sat yum.günü
gülüş ______ son adet tarihi :
aysude ______ son adet tarihi :11/05/2010

hadi varsa bu ay kampa giren eklesin listeye kendini günü kaçırana klava:klava:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
bahar canım beni listeden çıkar bence......bu tarz takipler beni çok fazla strese sokuyor,ki ben stresten uzak durmak için doktora bile gitmek istemiyorum canım........lütfen beni yanlış anlamayın ama inanın böylesi benim için daha sağlıklı olacak....

canııımmm denizimmm zaten baharla geyik yapıyorduk yok öle bi liste aaaaaaaaaaa

sen varya sennnn iştaha getir milleti sonra da karar veremiyorum deee olmadı şimdi amaa.... bu laflar işin şakası tabi sen kendini bilen birisin o yüzden hakkında hayırlı olsun canım...

aysude ______ son adet tarihi : 11/05/2010

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…