canııımmm denizimmm zaten baharla geyik yapıyorduk yok öle bi liste aaaaaaaaaaa
bahar canım beni listeden çıkar bence......bu tarz takipler beni çok fazla strese sokuyor,ki ben stresten uzak durmak için doktora bile gitmek istemiyorum canım........lütfen beni yanlış anlamayın ama inanın böylesi benim için daha sağlıklı olacak....
ok benimkide 01.05.2010 senin canın sağolsun aklinialirimsmiletamam son karar sadece gülüşle aysudenin çetelesini tutuyorum özel sekreterlik ücretimide isterim ona göre delikafaduldensengözlerimebaksanab
slm kızlar nasılsınız inşalaah hepinizin sağlığı ve keyfi yerindedir. özledim sizi yazmasam bile ben sizin yazdıklarnızı okumak bile kendimi iyi hissettiriyor. benim midemmm çooookkk bulanıyor, aslında iyi oluyor çünkü bebeğin yaşadığının bir habercisi bence mide bulantım sizce de öylemiiii ???
canım benim çok sevindim hamile olmana.hamilelerin duası kabul olur muş.bizler içinde dua edermisin arkadaşım..bizde hamiş olalım allahın izniyle...
kııııssssss başlıcaz inşallah daaaaaaaaaaa ayın 14ünde yani yumoşun 14. gününde urfada olucam olcam neyse bigün önce bi gün sonra artık :roflol:adı sat yum.günü
gülüş ______ son adet tarihi : 01/05/2010
aysude ______ son adet tarihi :11/05/2010
eee gülüş senin kamp zamanı yaklaşmış o zaman sırnaşık şey
evet cnm ya doktor sezeryan dedı ona moralım bozuldu ama ıstemıyorum ben ıkı hafta sonra gıtcem bakalım ne olcak bilmiyorumkismile
kııııssssss başlıcaz inşallah daaaaaaaaaaa ayın 14ünde yani yumoşun 14. gününde urfada olucam olcam neyse bigün önce bi gün sonra artık :roflol:
kızlar benim de kontrol günüm yaklaşıyor cuma günü benim için dua edin kalp atışlarını duycaz inşallah çok heycanlanıyorum
gidemem ki istirat verdi zaten birde yola çıkamam bebek çok küçük 5 haftalık daha uzak birde 6 saat burdan bakalım duruma göre ablam gidicek galiba eşimede söylemedim benim üzüldüğümü görmesin diye
en güzel içten dualrımız sennle canım sen yeterki pozitif ol hattta ultrasona girerken kocişinin elini tut voltranı oluşturun güçleriniz birleşsin. benim dr um öyle yaptırıyodu bana ne gülerdik. delikafadulden
canım hiç üzülme en kritik zamandasın ablan gidicekmiş zaten sen şuanda hep bebişi düşün kucağına alıcan günü getir aklına rabbim kolaylık versin çok zor beklemek ama sonu güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?