Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar benim de kontrol günüm yaklaşıyor cuma günü benim için dua edin kalp atışlarını duycaz inşallah çok heycanlanıyorum

canım hayırlısı ama daha geçte duyulabiliyor hiç telaşlanma duyulmazsa hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi darısı aysudeye olmayan herkese hihoyyythihoyyyt

delikafaduldenkızlar şuan birtarafdan ütü yapıyorum piştim güneşde vurdu bu adaya yandımki ne yandım yelleyin kızlar beni yada üfleyin bişeyler yapındelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar benim de kontrol günüm yaklaşıyor cuma günü benim için dua edin kalp atışlarını duycaz inşallah çok heycanlanıyorum

CNM EN DERİN DUALARIM SENİNLE İÇİN RAHAT OLSUN CNM AMA 5 HAFTALIK DİYORSUN 6 DA BİLE DUYULMUYORKİ CNM ALTTAN BAKARSA ODA ÇOK ZOR 7 DE NET DUYULUYORMUŞ HERHALDE BNE HİÇ DUYMADIĞIM İÇİN BİLMİYORUM AMA ÇEVREMDEKİLER DE HEP ÖLE OLMUTUUUU opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

azdalar çok sevindim haberine hayırlısı olsun aysude sende inşallah başarırsın kırmızılar gitsin bebişler gelsin herkese

yuhhhh be baharcım yaaa :roflol: :roflol: hayal gücüne hayran kaldım
kısss bizim marka ''yıldız'' yaaa yerimseniben ordan gelecekler genel müdürlükten cuma günü antep gezisi sonra cuma akşamı urfa sıra gecesi sabah karşıda nemruta çıkılacak eşler katılamaz sadece çalışanlar katılıyoooo hihoyyyt
en azından birazcık değişiklik olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…