bak bu benim aklıma gelmemişti hiç sen var ya aklın iyi çalışıyor kaydirigubbakcemile5
kızlar benim de kontrol günüm yaklaşıyor cuma günü benim için dua edin kalp atışlarını duycaz inşallah çok heycanlanıyorum
kızlar benim de kontrol günüm yaklaşıyor cuma günü benim için dua edin kalp atışlarını duycaz inşallah çok heycanlanıyorum
yuhhhh be baharcım yaaa :roflol: :roflol: hayal gücüne hayran kaldımaaaa ne urfası sen şimdiden yan çizdin ama çizelgeye sadık kalalım lütfen alsanaalsanasmile:roflol: kocişi götüremiyon mu yanında urfanın mistik ortamında keyifli bir kamp ateşi yakardını ne güzel olardı delikafaduldendelikafaduldenolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
:roflol: :roflol: :roflol: kısss öldürdün beni gülmekten her mesajı anında okuyamoyorummafoldumbenkızlar aşk olsun hiç biriniz yellemediniz benimafoldumben
güzel isim tatlım sizin içinize sindikten sonra zaten gerisi boşşteyzoşları enes ısmı nasıl sızce:uhm:
güzel isim tatlım sizin içinize sindikten sonra zaten gerisi boşş
dede ismi olmadığıda belli
kocişin bi erkek arkadaşı kızına kendi ismini koydu ... :roflol:
yok kısss o kadar kötü değilde 3 yaşındaki çocuk bile dalga geiyo benim adım seçkin babamınkide seçkin diye bide yanına ada yı eklediler ama sonuçta kimliğinde seçkin de yazıyonasıl yanı ınanmıyorum pekı adamın adı neydı umran suhelya mı genış ailede varya kafamçokkarıştı
olumunekankayizsmilezaten bıraktım biraz uzanıcam yormuyorum kendimi sağol beni düşündüğün içinolumunekankayizsmile
yok kısss o kadar kötü değilde 3 yaşındaki çocuk bile dalga geiyo benim adım seçkin babamınkide seçkin diye bide yanına ada yı eklediler ama sonuçta kimliğinde seçkin de yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?