hayır ağrı kesici içme...ne olur ne olmaz...
arkadaşlar adetim 4 gün gecikti.dün kan tahlili yaptırdım.bugün 2 gibi alcam sonucu.sizce 3 günlük gecikmede çıkarmı sonuç?heyecandan ölcem.
sağol canım... dün baya sıkıntılı bir gündü tansiyonum yükselmiş başım çok ağrıdı bide kırmızılar gelirken ağrısıyla birlikte geldi baya zorladı beni... ama şimdi daha iyiyim....günaydın kılarçaysudecim geçmiş olsunçkendine iyi bakç
arkadaşlar adetim 4 gün gecikti.dün kan tahlili yaptırdım.bugün 2 gibi alcam sonucu.sizce 3 günlük gecikmede çıkarmı sonuç?heyecandan ölcem.
canım ağrı kesici dün almak zorunda kaldım çünkü dayanamadım ama aklında olsun parol gebelerin dahi kullanabildiği bir ağrı kesici o yüzden gönül rahatlığıyla içebiliyorum...
selam
dün geç saatlerde girdim epeyde birşeyler yazdım ama ne yazık ki netin azizliğine uğradım......şu saate kadar da kitap okudum,dün birkaç kitap almıştım,canan tan'ın pirayesi'ne başladım ve sabah kalkar kalkmaz devam ettim,bitti,güzel bir kitap.......
Dün yazdıklarıma gelince;akşam damlanın yazısını ben de okudum okumaz olaydım........aramızda benzer acıları yaşamış olan pek çok arkadaşımız var ben de dahil.......hepimiz toparlanabilmek,eski gücümüze kavuşabilmek için zorlu bir mücadeleden geçiyoruz......arkadaşımızın acısını en yürekten paylaşıyor ve sabır diliyoruz tabii ki........ama bizim topiğimizde hamilelerimiz,kayıpların ardından yeniden bebek için güç toplamaya çalışanlar ve doğumu çok yakın olan arkadaşlarımız var,ki damla nında doğumuna az kalmış.....bu tarz paylaşımlarda bulunmak isteyen olursa aramızda zaten ilgili konu başlığı belli......bırakın herkes kendi tercihini yapsın lütfen....sonuçta o annemizde burayı değil diğer konu başlığını tercih etmiş........hepimizde farklı farklı korkular var,zaten bunlarla başetmek çok zor iken yenileri eklememeye özen gösterelim lütfen........
Damlacım sende de benzer korkular olduğunu hissediyorum,yoksa ilgili konu başlığının içeriğini okumazdın diye düşünüyorum.......lütfen senden de ricam doğumuna çok az kala,sayılı günlerini stressiz bir şekilde geçirmeye çalışman......duygusal olarak çok hassas ve yoğun olduğun şu günlerde güzel şeylere odaklan......
Umarım anlatabilmiş ve anlaşılabilmişimdir....
denizcim tatlım hoşgeldin.... umarım iyisindir... dün sesin çıkmadı baya merak ettim seni.... aslında paylaşım konusunda haklısın hatta neyi okuyup okumamak konusunda bile seçici olmamız gerekiyor... damla dün bi heyecanla o konuyu paylaştı keşke paylaşmasaydı hepimiz dün baya etkilendik o yazıdan... ama geçti dün gitti bugün var yarın hayrola inşallah.... canım dün sabah yolda otobüse doğru giderken aklıma geldi Wiladimir BARTOL diye bi yazarın fedailerin kalesi alamut diye bi kitap okumuştum. acayip hoşuma gitmişti..tarihi bi roman benim çok hoşuma gitmişti denk gelirse okumanı tavsiye ederim...selam
dün geç saatlerde girdim epeyde birşeyler yazdım ama ne yazık ki netin azizliğine uğradım......şu saate kadar da kitap okudum,dün birkaç kitap almıştım,Canan Tan'ın Pirayesi'ne başladım ve sabah kalkar kalkmaz devam ettim,bitti,güzel bir kitap.......
dün yazdıklarıma gelince;akşam DAMLAnın yazısını ben de okudum okumaz olaydım........aramızda benzer acıları yaşamış olan pek çok arkadaşımız var ben de dahil.......hepimiz toparlanabilmek,eski gücümüze kavuşabilmek için zorlu bir mücadeleden geçiyoruz......arkadaşımızın acısını en yürekten paylaşıyor ve sabır diliyoruz tabii ki........ama bizim topiğimizde hamilelerimiz,kayıpların ardından yeniden bebek için güç toplamaya çalışanlar ve doğumu çok yakın olan arkadaşlarımız var,ki Damla nında doğumuna az kalmış.....bu tarz paylaşımlarda bulunmak isteyen olursa aramızda zaten ilgili konu başlığı belli......bırakın herkes kendi tercihini yapsın lütfen....sonuçta o annemizde burayı değil diğer konu başlığını tercih etmiş........hepimizde farklı farklı korkular var,zaten bunlarla başetmek çok zor iken yenileri eklememeye özen gösterelim lütfen........
Damlacım sende de benzer korkular olduğunu hissediyorum,yoksa ilgili konu başlığının içeriğini okumazdın diye düşünüyorum.......Lütfen senden de ricam doğumuna çok az kala,sayılı günlerini stressiz bir şekilde geçirmeye çalışman......duygusal olarak çok hassas ve yoğun olduğun şu günlerde güzel şeylere odaklan......
umarım anlatabilmiş ve anlaşılabilmişimdir....
arkadaşım inşallah sen de hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.senin de iğne kullanıp bu haftalara gelmen içimi rahatlattı.ben iğne haricinde bir de vajinal jel kullanıyorum ve çocuk aspirini.sen de bunlardan kullandın mı?
merhaba tsma ve aysude.....
dün bir değişiklik yaptım işe gittim zemuszemus
bugünde evi toparlamam gerek haftasonu büyük ihtimal konuklarım olacak.....inanılmaz rüzgar var....balkonda masam falan yer değiştirmiş durumda........bu havada ev de temizlemek gelmiyor içimdensempatiksalakcinni
Aysude geçmiş olsun canım,umarım çabucak toparlanırsın.......haklısın dün tabii ki dünde kaldı am fikrimi paylaşmadan duramadım.....bu tarz yaşanmışlıkların burada paylaşılması doğru değil........umarım daha dikkatli oluruz......
söylediğin kitabı arştırıcam.....ilgimi çekerse seve seve okurum.......okunacak daha 3 kitabım var......sonrada ben yazmaya başlayacağım :hulya:
amın cnm saol clexane0,04 ,aspırın 100 kulaanıyorum jel yok onun ne faydası varmış ilk kez duyuyom canım senınde Allah tamamına erdırsın cnm
damla kızz çok ağlatıın valla beni .allahım kımseye yaşatmasın.
uzun zamandır okuyamayan bir okursever olarak tavsiyelerine ihtiyacım olacaktır... birinin beni okumak için itmesi lazım bu aralar.... canım benim için çok önemlisin... biliyosun... senin gücün benide ayağa kaldırdı... bu sadece senin değil hepimizin hassasiyeti çok haklısın ben de dahil tüm arkadaşların bu konuya gereken hassasiyeti göstereceğine eminim.... allaha emanet ol...
okuyun arkadaşlar okuyun bol bol.....benimde eskiden bu kadar vaktim yoktu okuyamıyordum çok özlemişim beğendiğim kitapları paylaşırım zevkle....eksik olma aysude,ama eğer sen ayağa kalkmak istemeseydin olmazdı biliyorsun.....benimde bir nebze katkım oluyorsa sizlere ne mutlu........tek yaptığım olabildiğince dürüst,yalın,kendimce doğru düşüncelerimi paylaşmak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?