Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya denden ben seni çok kıskanmaya başladım..bahçen var sürekli bir şeyler ekiyorsun..kitap okuyon...ben yapamıyorum bunları...bahçem yok....kitap okuyamıyorum...daha yeni sınavdan çıktım...derslerden yeni kurtuldum en kısa zamanda başlıcam okumaya..çok kıskandım çokkk:)

canım benim kıskanma gel beraber ekelim....balkonda da okuma günleri yaparız.......evimin tadını yeni çıkarıyorum çok şükür.....bahçemiz büyük değil ama yeter hepimize........olumunekankayizsmile

canım benim kıskanma gel beraber ekelim....balkonda da okuma günleri yaparız.......evimin tadını yeni çıkarıyorum çok şükür.....bahçemiz büyük değil ama yeter hepimize........olumunekankayizsmile

gelicem gelicem..en kısa zamanda hemende..patates ekeriz senin bahçene:)ben patates çok severimde....

gelicem gelicem..en kısa zamanda hemende..patates ekeriz senin bahçene:)ben patates çok severimde....

ekeriz ekeriz senin patateslerin olur onlar vereliniortak
Gül nerde ki bugün acaba:uhm:dün bilet aldım,para çıkarsa Gül den Yıldız alıcam boshayallersmile

ekeriz ekeriz senin patateslerin olur onlar vereliniortak
gül nerde ki bugün acaba:uhm:dün bilet aldım,para çıkarsa gül den yıldız alıcam boshayallersmile

benim patateslerim...fikri bile çok güzellll
canım benimde aklımdaydı gülüs.aradım.onların su etkinlikleri var ya.2 gün yok.

arkadaşlar ben geçenlerde baya biii kan vermiştim çeşitli tetkikler için... biliyorsunuz ben mthfr a1298c homozigot mutasyonluyum... ve yaklaşık 4 aydırda b12, folik asit,multivitamin ve çinko kullanıyorum... vücuttaki folik asit çinko ve b 12 ne alemde onlara da baktık herşey gayet iyi hatta folik asit seviyesi normalin üstünde ama doktor normal kabul etti...biraz ve yine kolestrolüm yüksek yaz geldi yürümemek için bi neden yok onuda egzersiz ve diyetle inşallah hallederiz...
hepatit aşılarımı olmuştum aşım tutmuş onuda bu sayede öğrenmiş oldum...
sonra gittim bizim genetikçi arkadaşın yanına.... benim en son bebeğim kromozom anomaliliydi ve aslında bu yüzden bebeğimi kaybettim.. beni asıl kaygılandıran yeni bir gebelikte kromozom anomalisinin tekrarlama olasılığıydı ki içim rahatladı... genetikçim aynen şöyle söyledi "toplumda en sık trizomi 21 (down sendromu) görülürki bu anomali meydana gelen bir ailede bile tekrarlama ihtimali %1 dir. sizinkisi trizomi6 ve toplumda sık görülen bir durum değil... açıkçası ben tekrarlayacağını düşünmüyorum. ve böyle anomalili bir bebeği kaybetmiş olmak aslında aileler için büyük şanstır"

velhasıl güzel şeyler duydum ve buda benim içimi çook rahatlattı... inşallah bu defa herşey yolunda gider ve sağlıklı bir bebek sahibi olabiliriz... tabiki hep beraber....

canım benimmmm....inş hepimizin yakında güzel güzel bebişleri olucak..ve topiğimizi değiştirip..kıymetlilerimiz diye yeni bir topik açarız...
Bu arada kocalarımızada bir topik açsakya...pıhtıcıkların kocişleri diye:)))

ooooh maşallah maşallah....kolesterol için saf zeytinyağı öneririm...
bu arada AMİİİİİİİİNNNNNNNN demeyide unutmamak gerek:Saruboceq:

canım sen kendini iyi hissetmek için uğraşmasaydın zaten bu topiği bulamazdın... aradın ve buldun bizler vesileyiz tek fark senden biraz daha önce aynı şeyleri yaşamış olmak. zaman yani.... hani sen gelirken biz dönüyoruz muhabbetti hiç sevmem bu lafı ama.... şunu kabul ettin ve topladın kendini "yalnız değilim" yalnız değilsin ve olmayacaksın da... Hakkımızda hayırlısı olur inşallah....

ya olmazzzzzzzzzzzzz.para çıkarsa yıldızı benden al.yada her ikimizden de birer tane al:)

eeee olur iki tane alırım.......ama ben bir de dodge nitro istiyorum.........offfffff kayınpederimin bize verdiği arabayı kullanamıyorum ben eski arabamızı istiyorum
gerçi bunada şükür ayağımızı yerden kesiyor ya

nasıl olurki acaba kocişler nasıl bakarlar acaba bu duruma ... bi eve bi topic yeter bence....

nasıl olurki acaba kocişler nasıl bakarlar acaba bu duruma ... bi eve bi topic yeter bence....

yok ya onları sarmaz.....bizim buralarda bulma şansımız var Balıkesir falan yakın sayılır pazarlarda bile olabiliyor mevsiminde...ama T......Ş markasının sızmasını kullanabilirsin,en kaliteli zeytinyağını onlar üretiyor.....

yaaaa bende arabamı ççççoooooooooookkkkkkk özledim.... benimde 99 polo vardı küçücük arabam benim ... ev alınca satmak zorunda kaldık.... şimdi arada kayınpederin şahini var onu kullanmaya çalışıyorum ama bayaaaaa zorluyor beni... direksiyonu çevirirken kas yapıyorumdur kesin....

bizde araba yok....benim için farketmez..ayağımı yerden kessinde...yıldız olabilir...jeep oalabilir:)))))

mesaj alındı cancan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…