okuyun arkadaşlar okuyun bol bol.....benimde eskiden bu kadar vaktim yoktu okuyamıyordum çok özlemişim beğendiğim kitapları paylaşırım zevkle....eksik olma aysude,ama eğer sen ayağa kalkmak istemeseydin olmazdı biliyorsun.....benimde bir nebze katkım oluyorsa sizlere ne mutlu........tek yaptığım olabildiğince dürüst,yalın,kendimce doğru düşüncelerimi paylaşmak....
ya denden ben seni çok kıskanmaya başladım..bahçen var sürekli bir şeyler ekiyorsun..kitap okuyon...ben yapamıyorum bunları...bahçem yok....kitap okuyamıyorum...daha yeni sınavdan çıktım...derslerden yeni kurtuldum en kısa zamanda başlıcam okumaya..çok kıskandım çokkk:)
canım benim kıskanma gel beraber ekelim....balkonda da okuma günleri yaparız.......evimin tadını yeni çıkarıyorum çok şükür.....bahçemiz büyük değil ama yeter hepimize........olumunekankayizsmile
gelicem gelicem..en kısa zamanda hemende..patates ekeriz senin bahçene:)ben patates çok severimde....
ekeriz ekeriz senin patateslerin olur onlar vereliniortak
gül nerde ki bugün acaba:uhm:dün bilet aldım,para çıkarsa gül den yıldız alıcam boshayallersmile
ekeriz ekeriz senin patateslerin olur onlar vereliniortak
gül nerde ki bugün acaba:uhm:dün bilet aldım,para çıkarsa gül den yıldız alıcam boshayallersmile
arkadaşlar ben geçenlerde baya biii kan vermiştim çeşitli tetkikler için... Biliyorsunuz ben mthfr a1298c homozigot mutasyonluyum... Ve yaklaşık 4 aydırda b12, folik asit,multivitamin ve çinko kullanıyorum... Vücuttaki folik asit çinko ve b 12 ne alemde onlara da baktık herşey gayet iyi hatta folik asit seviyesi normalin üstünde ama doktor normal kabul etti...biraz ve yine kolestrolüm yüksek yaz geldi yürümemek için bi neden yok onuda egzersiz ve diyetle inşallah hallederiz...
Hepatit aşılarımı olmuştum aşım tutmuş onuda bu sayede öğrenmiş oldum...
Sonra gittim bizim genetikçi arkadaşın yanına.... Benim en son bebeğim kromozom anomaliliydi ve aslında bu yüzden bebeğimi kaybettim.. Beni asıl kaygılandıran yeni bir gebelikte kromozom anomalisinin tekrarlama olasılığıydı ki içim rahatladı... Genetikçim aynen şöyle söyledi "toplumda en sık trizomi 21 (down sendromu) görülürki bu anomali meydana gelen bir ailede bile tekrarlama ihtimali %1 dir. Sizinkisi trizomi6 ve toplumda sık görülen bir durum değil... Açıkçası ben tekrarlayacağını düşünmüyorum. Ve böyle anomalili bir bebeği kaybetmiş olmak aslında aileler için büyük şanstır"
velhasıl güzel şeyler duydum ve buda benim içimi çook rahatlattı... Inşallah bu defa herşey yolunda gider ve sağlıklı bir bebek sahibi olabiliriz... Tabiki hep beraber....
arkadaşlar ben geçenlerde baya biii kan vermiştim çeşitli tetkikler için... biliyorsunuz ben mthfr a1298c homozigot mutasyonluyum... ve yaklaşık 4 aydırda b12, folik asit,multivitamin ve çinko kullanıyorum... vücuttaki folik asit çinko ve b 12 ne alemde onlara da baktık herşey gayet iyi hatta folik asit seviyesi normalin üstünde ama doktor normal kabul etti...biraz ve yine kolestrolüm yüksek yaz geldi yürümemek için bi neden yok onuda egzersiz ve diyetle inşallah hallederiz...
hepatit aşılarımı olmuştum aşım tutmuş onuda bu sayede öğrenmiş oldum...
sonra gittim bizim genetikçi arkadaşın yanına.... benim en son bebeğim kromozom anomaliliydi ve aslında bu yüzden bebeğimi kaybettim.. beni asıl kaygılandıran yeni bir gebelikte kromozom anomalisinin tekrarlama olasılığıydı ki içim rahatladı... genetikçim aynen şöyle söyledi "toplumda en sık trizomi 21 (down sendromu) görülürki bu anomali meydana gelen bir ailede bile tekrarlama ihtimali %1 dir. sizinkisi trizomi6 ve toplumda sık görülen bir durum değil... açıkçası ben tekrarlayacağını düşünmüyorum. ve böyle anomalili bir bebeği kaybetmiş olmak aslında aileler için büyük şanstır"
velhasıl güzel şeyler duydum ve buda benim içimi çook rahatlattı... inşallah bu defa herşey yolunda gider ve sağlıklı bir bebek sahibi olabiliriz... tabiki hep beraber....
bak bak aysudeye sen seans uygulamışsın.aysudede bana.hani geçenlerde ağlamaklıydımya.aysude beni aradı.bir seans yaptı denden.allahım sesi bile yetti zaten sakinleşmeme.zaten sonrasındada senle konuşunca dendencim.bomba oldum bomba...şanslıyımki sizin gibi insanlarla karşılaştım...bende bu vesileyle ikinize teşekkür etmiş olayım...sağolun canlar...
ya olmazzzzzzzzzzzzz.para çıkarsa yıldızı benden al.yada her ikimizden de birer tane al:)
ooooh maşallah maşallah....kolesterol için saf zeytinyağı öneririm...
bu arada AMİİİİİİİİNNNNNNNN demeyide unutmamak gerek:Saruboceq:
ya olmazzzzzzzzzzzzz.para çıkarsa yıldızı benden al.yada her ikimizden de birer tane al:)
canım benimmmm....inş hepimizin yakında güzel güzel bebişleri olucak..ve topiğimizi değiştirip..kıymetlilerimiz diye yeni bir topik açarız...
Bu arada kocalarımızada bir topik açsakya...pıhtıcıkların kocişleri diye:)))
nasıl olurki acaba kocişler nasıl bakarlar acaba bu duruma ... bi eve bi topic yeter bence....
nasıl olurki acaba kocişler nasıl bakarlar acaba bu duruma ... bi eve bi topic yeter bence....
eeee olur iki tane alırım.......ama ben bir de dodge nitro istiyorum.........offfffff kayınpederimin bize verdiği arabayı kullanamıyorum ben eski arabamızı istiyorum
gerçi bunada şükür ayağımızı yerden kesiyor ya
eeee olur iki tane alırım.......ama ben bir de dodge nitro istiyorum.........offfffff kayınpederimin bize verdiği arabayı kullanamıyorum ben eski arabamızı istiyorum
gerçi bunada şükür ayağımızı yerden kesiyor ya
yok ya onları sarmaz.....bizim buralarda bulma şansımız var Balıkesir falan yakın sayılır pazarlarda bile olabiliyor mevsiminde...ama T......Ş markasının sızmasını kullanabilirsin,en kaliteli zeytinyağını onlar üretiyor.....
evet evet bir topic yeter.aman benim kocam bu kulubu kıskanmaya başladı...eve gidince hemen açıyorum bilgisayarı..yine mi kulup diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?