ya kızlar ben rtük e şikayette bulunucam....
niyekine........
bizde 91 brodway var,2006 honda jazzdan sonra çok ilkel,ben direksiyonu çeviremiyorum bilekaydirigubbakcemile3,arabayı kullanabilmem için 1 saat ön hazırlık yapmam gerek,bir de kendimi güvende hissetmiyorum emektarda,bende tam otomatik kullanıyorum arabayı eşim direksiyonda ben yanındakaydirigubbakcemile2
bizde 91 brodway var,2006 honda jazzdan sonra çok ilkel,ben direksiyonu çeviremiyorum bilekaydirigubbakcemile3,arabayı kullanabilmem için 1 saat ön hazırlık yapmam gerek,bir de kendimi güvende hissetmiyorum emektarda,bende tam otomatik kullanıyorum arabayı eşim direksiyonda ben yanındakaydirigubbakcemile2
elhamdülillah biz evliliğimizin 1 yılını tamamladıktan sonra hemen ev aldık... araba masraf çıkardığı için satmak zorunda kaldık ama olsun yine alınır... rabbim herkese nasib etsin kendi evinde oturmayı inşallah.... şimdilik yatırım amaçlı aldık evi şark görevine gidip gelelim inşallah o zaman bahçeli bir evde oturmak istiyoruz....tsma arabanın olmaması çok da önemli değil canım,önemli olan ev sahibi olmak,biz 5 yılda alabildik çok şükür.......araba evin ferdi gibi çok masraflı......
ya dizilerde dikkat et bütün kadınlar bir kerede hamile kalıyorlar...gıcık oluyorum..ben inanmıyorum artık kazayla hamile kalanalara...dizelerde öyle hemen pıt hamile kalıyorlar...:))))))bizleri moralmen çökertiyorlar....
meraba arkadaşlar..ben başka bir topikteydim araştırırken sizi buldum..ben 1 kez düşük 2 kezde 8 haftalıkken bebişlerimin kalbi durduğundan kürtaj oldum..2.den sonra tahliller yapıldı mthfr c677t homozigot ve protein c düşük çıktı..3.de fraxiparin 0,6,coraspin 100mg,folbiol tb kullandım ama sonuç değişmedi..oda 8.haftada kalbi durduğu için alındı..bebeği kromozom analizinede gönderdik sonuç gelmedi biz eşimle yaptırmadık daha..sizlere sorum şu benim durumumda olup (homozigot) bebek sahibi olabilen varmı..şimdiden teşekkürler allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin..
meraba arkadaşlar..ben başka bir topikteydim araştırırken sizi buldum..ben 1 kez düşük 2 kezde 8 haftalıkken bebişlerimin kalbi durduğundan kürtaj oldum..2.den sonra tahliller yapıldı mthfr c677t homozigot ve protein c düşük çıktı..3.de fraxiparin 0,6,coraspin 100mg,folbiol tb kullandım ama sonuç değişmedi..oda 8.haftada kalbi durduğu için alındı..bebeği kromozom analizinede gönderdik sonuç gelmedi biz eşimle yaptırmadık daha..sizlere sorum şu benim durumumda olup (homozigot) bebek sahibi olabilen varmı..şimdiden teşekkürler allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin..
boşver kuzum yaaa nelere takılıyorsun... adı üstünde dizi senaryo işte... nasıl süreklilik kazanacak o dizi bi şekilde entrikalarla işte... takılma sennn biz gerçek hayatı yaşıyoruz kendi senaryomuzu yani....
çok oldum ama birde bu konuda iğneler harici önerilen başka tedavi yöntemleri varmı..biz kromozomlardan sonra direk tüp bebek+pgt yaptıralım diyoruz benim psikolojim berbat artık hiçbirşeyi riske atmak istemiyorum..tekrar teşekkürler
doğru yere gelmişsin arkadaşım...evet senin durumunda olup bebek sahibi olanlarda var..şu an bebek bekleyenlerde var..allah sana da hayırlı zaman da bebişini verir inş..
çok oldum ama birde bu konuda iğneler harici önerilen başka tedavi yöntemleri varmı..biz kromozomlardan sonra direk tüp bebek+pgt yaptıralım diyoruz benim psikolojim berbat artık hiçbirşeyi riske atmak istemiyorum..tekrar teşekkürler
cevabın için çok sağol arkadaşım bu benim için çok önemliydi baştan başladım topiğinizi okumaya ama çok ilerlemiş sabredemedim sordum..inşallah hepimize hayırlısıyla verir rabbim..a.s.
şaka yapıyorumj ya...ama öyle deme benim çevremdeki çoğu insan kazayla hamile kalıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?