Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bizde 91 brodway var,2006 honda jazzdan sonra çok ilkel,ben direksiyonu çeviremiyorum bilekaydirigubbakcemile3,arabayı kullanabilmem için 1 saat ön hazırlık yapmam gerek,bir de kendimi güvende hissetmiyorum emektarda,bende tam otomatik kullanıyorum arabayı eşim direksiyonda ben yanındakaydirigubbakcemile2

tsma arabanın olmaması çok da önemli değil canım,önemli olan ev sahibi olmak,biz 5 yılda alabildik çok şükür.......araba evin ferdi gibi çok masraflı......

ilahiii öldüm gülmekten...:roflol:

öyle tabi canım doğru diyorsun..eskiden ben hamileyken istemiştik araba..bebek olunca gerekli diye...bebişten sonra erteledik araba fikrinide...çarşıda oturuyorum zaten..araba şu an çok şart değil..önce seninde dediğin gibi ev..

tsma arabanın olmaması çok da önemli değil canım,önemli olan ev sahibi olmak,biz 5 yılda alabildik çok şükür.......araba evin ferdi gibi çok masraflı......
elhamdülillah biz evliliğimizin 1 yılını tamamladıktan sonra hemen ev aldık... araba masraf çıkardığı için satmak zorunda kaldık ama olsun yine alınır... rabbim herkese nasib etsin kendi evinde oturmayı inşallah.... şimdilik yatırım amaçlı aldık evi şark görevine gidip gelelim inşallah o zaman bahçeli bir evde oturmak istiyoruz....

meraba arkadaşlar..ben başka bir topikteydim araştırırken sizi buldum..ben 1 kez düşük 2 kezde 8 haftalıkken bebişlerimin kalbi durduğundan kürtaj oldum..2.den sonra tahliller yapıldı mthfr c677t homozigot ve protein c düşük çıktı..3.de fraxiparin 0,6,coraspin 100mg,folbiol tb kullandım ama sonuç değişmedi..oda 8.haftada kalbi durduğu için alındı..bebeği kromozom analizinede gönderdik sonuç gelmedi biz eşimle yaptırmadık daha..sizlere sorum şu benim durumumda olup (homozigot) bebek sahibi olabilen varmı..şimdiden teşekkürler allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin..

boşver kuzum yaaa nelere takılıyorsun... adı üstünde dizi senaryo işte... nasıl süreklilik kazanacak o dizi bi şekilde entrikalarla işte... takılma sennn biz gerçek hayatı yaşıyoruz kendi senaryomuzu yani....

doğru yere gelmişsin arkadaşım...evet senin durumunda olup bebek sahibi olanlarda var..şu an bebek bekleyenlerde var..allah sana da hayırlı zaman da bebişini verir inş..

çok oldum ama birde bu konuda iğneler harici önerilen başka tedavi yöntemleri varmı..biz kromozomlardan sonra direk tüp bebek+pgt yaptıralım diyoruz benim psikolojim berbat artık hiçbirşeyi riske atmak istemiyorum..tekrar teşekkürler

eylem öncelikle cok geçmiş olsun.. inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsın... senin durumunda olup doğum yapan arkadaşlarımız var... bende mthfr a 1298 c homozigot mutasyonluyum.. genetik sonuçlarını beklemeni ve eşinin ve senin kromozom incelemelerinizi mutlaka yaptırmanızı tavsiye ederim... bu topici baştan okursan sorularının bir çoğunun cevabını bulabilirsin... ayrıca mthfr mutasyonları için özellikle folik asit, çinko, b12 ve multivitamini gebelik öncesi 3 ayda başlanması genetikçilerce şiddetle tavsiye ediliyor bilgin olsun....

şaka yapıyorumj ya...ama öyle deme benim çevremdeki çoğu insan kazayla hamile kalıyor :)

tüp bebek bence şu durumda daha yorucu olur... gereksiz yere kendini hırpalama bence...

doğru yere gelmişsin arkadaşım...evet senin durumunda olup bebek sahibi olanlarda var..şu an bebek bekleyenlerde var..allah sana da hayırlı zaman da bebişini verir inş..

cevabın için çok sağol arkadaşım bu benim için çok önemliydi baştan başladım topiğinizi okumaya ama çok ilerlemiş sabredemedim sordum..inşallah hepimize hayırlısıyla verir rabbim..a.s.

hayır tatlım çok olmuyorsun istediğin kadar soru sorabilirsin.sana yardımcı olmayı hepimiz çok isteriz.ama öncelikle sakin ol ve gönlünü ferah tut.aysude arkadaşım sorunu cevapladı sanırım...çinko filan yazıyordu.ben heterozigotum.aspirin ve elevit kullanıyorum sadece....biz hep burdayız..sıkılmana gerek yok eylemcim

tamam aysude ben tekirdağ çorludayım,bebeğimi 27 nisanda kaybettim enson..şimdi istanbulda iyi bir hoca araştırıyorum ama bu dediğin vitaminlere hemen başlarım çoook teşekkür ederim hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…