ayyyyyyy yerim seni şakada yaparmışşşşşş......... laelaelaelaelae
ben seni başka topicte gördüm ama hangisinde bilemedim eylem
canım ben tekrarlayan düşüklere ve çıtırlar anne olucaz diyoza yazıyodum ama artık derdime düştüm araştırmaya başladım işte..ordakilerde çok iyiler sağolsunlar ama benle aynı durumu yaşayanların düşünceleri ve bilgileri çok önemli
tamam aysude ben tekirdağ çorludayım,bebeğimi 27 nisanda kaybettim enson..şimdi istanbulda iyi bir hoca araştırıyorum ama bu dediğin vitaminlere hemen başlarım çoook teşekkür ederim hepinize..
tamam aysude ben tekirdağ çorludayım,bebeğimi 27 nisanda kaybettim enson..şimdi istanbulda iyi bir hoca araştırıyorum ama bu dediğin vitaminlere hemen başlarım çoook teşekkür ederim hepinize..
tsma algıda seçicilik buna deniyor sanırım.......amaaaan boşver çevrenide dizileride.........
ama bunalıma girer ağlarım bak şimdi((((((bana dil çıkardın (((ben çıkaramıyorum ya...aşağıdaki resimleri ekleyemiyorum sinir oluyorum.şimdi ağlıcam ama
kızlar bu arada bebişim nasıl.onun resmini ekledim.yeğenim benim ben büyüttüm onu...yanakların tombikliğine bakın...
hoşçakalın ben kaçar......
hanııı nerredddeeee ben bişi göremiyommm.......... zemuszemus
çooooooookkkkkk güzel bi haberrrrr buuuuuuu...... gözünaydın allah tamamına erdirsin inşallah... güzel düşün.... herşey iyi olcak inşallah.... allahhhhhhhhhhhhh benn bunun üstüne halay çekerimm............ :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:arkadaşlar hamileymişimmmmmm.listeye benide ekleyebilirsiniz.4+6 oluyor.yarın doktora gitcem.sizce iğne için geç değil dimi
canım benim moralini bozma nolur.... herşeyin hayırlısı inşallah.... ne söylesem teselli etmez seni biliyorum ama...kızlar beni listeye yazmanıza sanırım gerek kalmadı moralim sıfır kan değerlerim
10 mayıs 68,48,
12 mayıs 101,8
14 mayıs 94
doktorum düşük yapıcaksın dedi iğneleri bırak dedi coraspirini ve foliboluda bırak dedi haftaya kadar kendi düşmezse gel dedi olmadı kürtaj olursun dedi. çok fenayım kızlar çok ümitlenmiştim bu iğnelerde beni kurtarmadı. 3 gün vuruldum 4 gün vurulmak nasip oladı. çok kötü haldeyim bu 3 olucak düşük hiç birinin kalp atışlarını bile duymadan kaybediyorum. ne olacak benim bu halim her seferinde dahda çöküyorum. daha kanamamda başlamadı kürtajda olursam perişan olurum artık.
kızlar beni listeye yazmanıza sanırım gerek kalmadı moralim sıfır kan değerlerim
10 mayıs 68,48,
12 mayıs 101,8
14 mayıs 94
doktorum düşük yapıcaksın dedi iğneleri bırak dedi coraspirini ve foliboluda bırak dedi haftaya kadar kendi düşmezse gel dedi olmadı kürtaj olursun dedi. çok fenayım kızlar çok ümitlenmiştim bu iğnelerde beni kurtarmadı. 3 gün vuruldum 4 gün vurulmak nasip oladı. çok kötü haldeyim bu 3 olucak düşük hiç birinin kalp atışlarını bile duymadan kaybediyorum. ne olacak benim bu halim her seferinde dahda çöküyorum. daha kanamamda başlamadı kürtajda olursam perişan olurum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?