Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bu arada bebişim nasıl.onun resmini ekledim.yeğenim benim ben büyüttüm onu...yanakların tombikliğine bakın...

ben seni başka topicte gördüm ama hangisinde bilemedim eylem

canım ben tekrarlayan düşüklere ve çıtırlar anne olucaz diyoza yazıyodum ama artık derdime düştüm araştırmaya başladım işte..ordakilerde çok iyiler sağolsunlar ama benle aynı durumu yaşayanların düşünceleri ve bilgileri çok önemli

hayırlısı olsun canım.moralını bozma olur mu...hepimizin kıymetlileri gelicek hayırlı zamanda...

tamam aysude ben tekirdağ çorludayım,bebeğimi 27 nisanda kaybettim enson..şimdi istanbulda iyi bir hoca araştırıyorum ama bu dediğin vitaminlere hemen başlarım çoook teşekkür ederim hepinize..

öncelikle acele etme daha yeni kaybetmişsin bebeğini ... bedenin biraz dinlensin... bi önceki gebeliklerinin arası çok fazla degilse en az üç ay beklemeni öneririm ve gebelik öncesi bi jinekolojik muayene tabiki.... bu arada ilaçları nasıl kullanacağını da tarif edeyim...
folik asit gebelikten 3 ay önce başlanacak gebelikte 13. haftada kesilecek günde 1 tane (folbiol yada muadilleri)
çinko gebelikten 3 ay önce başlanacak gebelik tespit edildiğinde kesilecek günde 1 tane (zinco yada muadilleri)
multivitamin gebelikten 3 ay önce başlanacak gebelikte 13. haftada kesilecek günde 1 tane
b12 vitamini gebelikten 3 ay önce başlanacak gebelikte 13. haftada kesilecek. tablet olarak kullanılacaksa (benexol yada muadilleri) günde 1 tane, enjeksiyon olarak kullanılacaksa (dodex ampul yada muadilleri) ilk kutu gün aşırı diğer kutular 15 günde bir yapılacak...

tamam aysude ben tekirdağ çorludayım,bebeğimi 27 nisanda kaybettim enson..şimdi istanbulda iyi bir hoca araştırıyorum ama bu dediğin vitaminlere hemen başlarım çoook teşekkür ederim hepinize..

geçen yıl aynı günde de ben en son bebeğimi kaybetmiştim.... kadere bakk...

tsma algıda seçicilik buna deniyor sanırım.......amaaaan boşver çevrenide dizileride.........

aynen öyle arkadaşım...çok güzel bir tespit gerçekten...ya düşününce gülüyorum ama elimde değil.bakıyorum herkes hamile..hemen hamile kalıyorlar...:)bak yine gülesim geldi..

kızlar beni listeye yazmanıza sanırım gerek kalmadı moralim sıfır kan değerlerim
10 mayıs 68,48,
12 mayıs 101,8
14 mayıs 94
doktorum düşük yapıcaksın dedi iğneleri bırak dedi coraspirini ve foliboluda bırak dedi haftaya kadar kendi düşmezse gel dedi olmadı kürtaj olursun dedi. çok fenayım kızlar çok ümitlenmiştim bu iğnelerde beni kurtarmadı. 3 gün vuruldum 4 gün vurulmak nasip oladı. çok kötü haldeyim bu 3 olucak düşük hiç birinin kalp atışlarını bile duymadan kaybediyorum. ne olacak benim bu halim her seferinde dahda çöküyorum. daha kanamamda başlamadı kürtajda olursam perişan olurum artık.

arkadaşlar hamileymişimmmmmm.listeye benide ekleyebilirsiniz.4+6 oluyor.yarın doktora gitcem.sizce iğne için geç değil dimi

arkadaşlar hamileymişimmmmmm.listeye benide ekleyebilirsiniz.4+6 oluyor.yarın doktora gitcem.sizce iğne için geç değil dimi
çooooooookkkkkk güzel bi haberrrrr buuuuuuu...... gözünaydın allah tamamına erdirsin inşallah... güzel düşün.... herşey iyi olcak inşallah.... allahhhhhhhhhhhhh benn bunun üstüne halay çekerimm............ :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım benim moralini bozma nolur.... herşeyin hayırlısı inşallah.... ne söylesem teselli etmez seni biliyorum ama...

sağol cnm yaaa.ama endişelenmemek elde değil.2 tane kaybım var.yarın doktordan sonra tekrar yazarım.bu arada hatdev22 arkadaşıma çok üzüldüm.ne desemde teselli etsem bilemiyorum.umarım bi dahakine herşey yolunda gider.nolur üzme kendini.allahım hepimiz için en hayırlı olanını versin

lütfen moralimi bozma..allah büyük...offf ne denirde seni sakinleştirebilirim ki...canını yorma ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…