aldım güselim ya ..ama ben alamıyoum ki sesi..hışır hışır bişeyler geliyo güm güm ses yok ya da bende yağ çok:)))) sesi alamıyorum ...
SİDOCUM senide tebrikler. en önemlisi kalp atışarı. bundan sonraki aşamalar daha kolay hayırlısıyla Allah devamını erdirsin
canım yaaa inan çok sevindimmmmm inşallah hayırlısıyla tamamına erdirir allahhh ne kadar mutlu oldum anlatamam :) yanıma yoldaş olcan ya ondandır :) artık gelişmeleri birbirimizden takip ederiz. ben de allahın izniyle bugün 7+4 oldum. kaç günlük görünüyorsun.
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin sorunsuz sağlıklı bir şekilde inşallah
sidocum çok sevindim dularım seninle o bekleyişleri bende çok iyi bilirim noldu ne bittiCADIARZU kalp atışı varmı diye ama ne güzel bir haber aldık bende en az kendimmiş gibi çok sevindim canım inş hiç bir sorun yaşamazsın bebeğinekavuşursun
esercim sende iyisin galiba herşey yolunda bugun hep iyi haberler aldık çok sevindim
SİDOCUM çok sevindim , ilk ve bence en büyük aşamayı atlattın canım, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. insallah sorunsuz çok güzel bi gebelik geçirirsin :)
AYS_BAH allah analı babalı büyütsün inşallah. çok güzel haberler bunlar :) sende müsait olunca bizi dogumun hakkında bilgilendirirsen sevinirim. sezeryanmı? dogum yaptıgın gün iğne vurulmusmuydun? dogumdan sonra igne veya coraspine devam ettinmi? yanıtlayabilirsen çok sevinirim. sevgilerle
sidocum çok sevindim dularım seninle o bekleyişleri bende çok iyi bilirim noldu ne bittiCADIARZU kalp atışı varmı diye ama ne güzel bir haber aldık bende en az kendimmiş gibi çok sevindim canım inş hiç bir sorun yaşamazsın bebeğinekavuşursun
esercim sende iyisin galiba herşey yolunda bugun hep iyi haberler aldık çok sevindim
allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına alırsın inşalllah..
kalp atımını duymak çok önemli..3-4 günük gerilik bence hiç sorun değil..döllenme geç olmuş olabilir..
nazlıcım bence endıselenme.buyuyo ıste mınıgın. ama eger cok merak edıyosan bu arada baska bı dokktoru zıyaret edebılırsınde. ıcın rahatlamıs olur. steteskop denemedım ben hıc.erken benım ıcın zaten ama.ınternette fetal kalp atısı dınleme cıhazı dıye bı cıhaz gormustum.70 tl cıvarındaydı yanlıs hatırlamıyosam. bızım gıbı meraklılara gore tam sırnaşık şey valla herhalde bızım kadar panık yapan yoktur dımı ya...topıcce boyleyız bız:CüvCüv: kendıne ve bebısıne coook ıyı bak...
ah sidocuğum ah.öyle korktum ki sana anlatamam.çok şüür rabbim yüzünü güldürdü dualarımız kabul oldu.canım benim inşallah rabbim birdaha böyle sorun yaratmaz.rahat ol demştim sana.benim içime doğmuştu zaten kalp atışlarını duyacağına inanıyordum çok şükür de öyle oldu.darısı isteyen herkesin başıa.inşallah rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürür.bizide ayırmaz.gelişmelerden haberdar et merakta bırakma bizi.sen ve bebşin allaha emanet ol.sevgilerle.
Sidocum ,inanılmaz güzel bi haber verdin bize ...Allah dualarımızı kabul etti ve çok şükür hayal kırıklığı yaşatmadı ...Demek ki Allahtan ümit kesilmezmiş , ayrıca bişey daha öğrendik kalp atımları 7. -8. haftalarda da alınabiliyormuş...( Celencik cemrenin kalp atımını 8. haftada almış ) Hemen paniğe kapılmamak lazım demek ki ....Bundan sonrası için de herşeyin yolunda gitmesini diliyorum , hep güzel haberlerini duymak dileğiyle... Sevgiler...
Sevgili Ayşe-bah çok tebrik ederim, Allah hayırlı ömürler versin...Annelerimiz ve bebeklerimiz çoğalıyor çok şükür...Darısı da başımıza olsun inşallah...Çok sevgiler...
regl oldum....geçen yıl bu ay hamile kalmıştım, çok umutluydum... ama olmadı .... tşk ederim ilgin için...
haklısın valla . yeni bir topic olduk "panik anne adayları"delikafadulden . 5 hafta sabretmem lazım. ya da dediğin gibi çaktırmadan giderim doktora ben.. sen nasılsın bebiş bulandırıyomu seni
iiyim nazlım siz nasılsınızı?oğluş nasıl:ecrin_bebek:
ya canım benım hıc bulantım yok.ama annemınde olmamıs hıc zaten. doktora soyledım.ama benı esas pımpırıklendıren su. sımdı en basından berı gogus hassasıyetı vardı bende.ama bı kac gundur azaldı.bugunde hıc yok.sımdıde buna takıyorum kafamı.ya bu dogal ve degısken bı surec herhalde alıscam. sendede oldumu hıc boyle...belırtılerde tuhaflık zamansızlık falan.gercı herkesın bunyesı ve her gebelıgı farklıymıs ama. bıde galıba bı sure sonra gogus hassasıyetı vucut hormona alıstıgı ıcın azalıyomus. bunlarla avunmaya calısıyorum ama kafamı taktım buna. ufak tefek kasık agrılarım ve bel agrılarım var o kadar.olsun bebısımın pıt pıtını gordum ya dun.o saglıklı olsaunda yeter bana....
selam çoook öncelerden yazmıştım buraya bende hamiş kalınca bende iğne kullancam demiştim şükür hamiş kaldım ekim ayında iğnelerimi yaptım fraxsiparin 0,4 ml ama malesef yine hüsranla sonuçlanan bir gebelik serüvenini geride bıraktım kasım 6 da kürtaj oldum genetiğe gönderdik bebemi çok şükür bişey çıkmadı doktorcum iğnenin doznunu yükseltçez bahar dedi bi dahaki sefere işte şimdi ben o bi dahaki seferi beklemedeyim bu ay tedaviye başlıom hayırlısıyla niye yazdım ben şimdi bunları valla ne bileyim işte paylaşmak geldi içimden paylaştım bu arada bu şekilde kaybettğim 2. bebem bu ilkinde anlamadık 2. de dozu düşük geldi 3. allah kerim
kaydirigubbakcemile3 bende gecen dedim" allahım beklettin ,bukadar güzelini vermek içinmi?eğer ööle olduğunu bilseydim hiç boşa ağlamazdım"allahım size daha güzelini versin:Saruboceq: hepside vatanına milletine ailesine hayırlı birer evlat olsun:Saruboceq: o göğüs ağrılarınıda cok takma.son haftalar yine cok ağrıycak tadını cıkarŞenizya annesı ben bu cemreyı ısırmak ıcın bı gun kafayı pcye carpcam kesın...kaydirigubbakcemile3 yanım da olsa nasılda mıncıklardım.allahım nasıl bı lokum yollamıs annesıne maasallahhhhhh
selam çoook öncelerden yazmıştım buraya bende hamiş kalınca bende iğne kullancam demiştim şükür hamiş kaldım ekim ayında iğnelerimi yaptım fraxsiparin 0,4 ml ama malesef yine hüsranla sonuçlanan bir gebelik serüvenini geride bıraktım kasım 6 da kürtaj oldum genetiğe gönderdik bebemi çok şükür bişey çıkmadı doktorcum iğnenin doznunu yükseltçez bahar dedi bi dahaki sefere işte şimdi ben o bi dahaki seferi beklemedeyim bu ay tedaviye başlıom hayırlısıyla niye yazdım ben şimdi bunları valla ne bileyim işte paylaşmak geldi içimden paylaştım bu arada bu şekilde kaybettğim 2. bebem bu ilkinde anlamadık 2. de dozu düşük geldi 3. allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?