Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aldım güselim ya ..ama ben alamıyoum ki sesi..hışır hışır bişeyler geliyo güm güm ses yok ya da bende yağ çok:)))) sesi alamıyorum ...

aldım güselim ya ..ama ben alamıyoum ki sesi..hışır hışır bişeyler geliyo güm güm ses yok ya da bende yağ çok:)))) sesi alamıyorum ...

nazlıcım bence endıselenme.buyuyo ıste mınıgın. ama eger cok merak edıyosan bu arada baska bı dokktoru zıyaret edebılırsınde. ıcın rahatlamıs olur. steteskop denemedım ben hıc.erken benım ıcın zaten ama.ınternette fetal kalp atısı dınleme cıhazı dıye bı cıhaz gormustum.70 tl cıvarındaydı yanlıs hatırlamıyosam. bızım gıbı meraklılara gore tam sırnaşık şey valla herhalde bızım kadar panık yapan yoktur dımı ya...topıcce boyleyız bız:CüvCüv: kendıne ve bebısıne coook ıyı bak...

:
canım..cok sagol. benım sat 19 aralık.senınle cok yakınız galıba. bugun allahın ıznıyle7+4 uz. ınsallah alla 37 lerı 38 lerıde gosterır hepızı.amınnnnn. takıp edelım haberleselım hep.kendıne ve bebıse ıyı bak annesı:CüvCüv:

cok sukur cok tesekkurler....ınsallah hepımız saglıkla kavusuruz meleklerımıze...

cok tesekkur edıyorum...ınsallah guzel gecer hepımızın gebelıgı. sız de ne var ne yok annesı?

cook tesekkurler...ınsallah en kısa zamanda sızlerdende duyucaz bu haberlerı..ben beklıyorum ve dualarım sızlerle...

allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına alırsın inşalllah..

kalp atımını duymak çok önemli..3-4 günük gerilik bence hiç sorun değil..döllenme geç olmuş olabilir..

cok tesekkurler...ınssalh canım ınsallah gorebılırım guzel yuzunu kollarımda ınsallah...gerılıkle ılgılı hıc konusmadı bıle doktorum.onemsız dedı. sızlerde anlatın bıraz beklıyoruz....

haklısın valla . yeni bir topic olduk "panik anne adayları"delikafadulden . 5 hafta sabretmem lazım. ya da dediğin gibi çaktırmadan giderim doktora ben. . sen nasılsın bebiş bulandırıyomu seni

ah canım benım ya...valla olüp olüp dırıldım desem bos olmaz.bugunume sukurler olsun...ınsallah hep boyle guzel haberlerımızı yazmaya devam ederız....sen nasılsın? nasıl gıdıo? ıkılı testı yaptırdınmı canım?a.s

evet canım sukurler olsun. tecrubeyle sabıtlendıkı kalp atısı 8. haftayı bulabılıyomus.... neyse gec olsunda guzel olsun ınsallah...darısı tum kalbım ve dualarımla bekleyenlerın basına ınsallahhhh...amın...umutsuzluk yok kızlar...mucadele var....yılmak yok...olacak bı guna.s

regl oldum....geçen yıl bu ay hamile kalmıştım, çok umutluydum... ama olmadı .... tşk ederim ilgin için...

canım ya bence uzulme.cunku herseyın hakkında bı hayır vardır sozune cok ınanıyorum ben....ınsallah en kısa zamanda allah saglıklı bı gebelık ksmet etsın sana ve bekleyen herkese...ınsallahhhh

haklısın valla . yeni bir topic olduk "panik anne adayları"delikafadulden . 5 hafta sabretmem lazım. ya da dediğin gibi çaktırmadan giderim doktora ben. . sen nasılsın bebiş bulandırıyomu seni

ya canım benım hıc bulantım yok.ama annemınde olmamıs hıc zaten. doktora soyledım.ama benı esas pımpırıklendıren su. sımdı en basından berı gogus hassasıyetı vardı bende.ama bı kac gundur azaldı.bugunde hıc yok.sımdıde buna takıyorum kafamı.ya bu dogal ve degısken bı surec herhalde alıscam. sendede oldumu hıc boyle...belırtılerde tuhaflık zamansızlık falan.gercı herkesın bunyesı ve her gebelıgı farklıymıs ama. bıde galıba bı sure sonra gogus hassasıyetı vucut hormona alıstıgı ıcın azalıyomus. bunlarla avunmaya calısıyorum ama kafamı taktım buna. ufak tefek kasık agrılarım ve bel agrılarım var o kadar.olsun bebısımın pıt pıtını gordum ya dun.o saglıklı olsaunda yeter bana....

canım bende de olmadı bulantı ben kendimi acayip hissettim hatta celene dedim neden bulanmıyom ben diye :roflol: göğüs ağrısı zaman zaman olup kayboluyo benim şu aralar yok mesala. dediğin gibi hepimizin bünyesi farklı farklı canım. sen sakın kafana takma. tabi takma diyene bak:dance: sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil.

merhaba kızlar güzel haber alıp gelmişsiniz topiği canlandırmıssınız maşallah.hep böyle güzel haberler alırız inşallah.herkesin iyi olmasına çok sevindim.bizde iyiyiz bulantılrımda azaldı çok şükür.

selam çoook öncelerden yazmıştım buraya bende hamiş kalınca bende iğne kullancam demiştim şükür hamiş kaldım ekim ayında iğnelerimi yaptım fraxsiparin 0,4 ml ama malesef yine hüsranla sonuçlanan bir gebelik serüvenini geride bıraktım kasım 6 da kürtaj oldum genetiğe gönderdik bebemi çok şükür bişey çıkmadı doktorcum iğnenin doznunu yükseltçez bahar dedi bi dahaki sefere işte şimdi ben o bi dahaki seferi beklemedeyim bu ay tedaviye başlıom hayırlısıyla niye yazdım ben şimdi bunları valla ne bileyim işte paylaşmak geldi içimden paylaştım bu arada bu şekilde kaybettğim 2. bebem bu ilkinde anlamadık 2. de dozu düşük geldi 3. allah kerim

geçmiş olsun baharçelik. hayırlısıyla alırsın inşallah birdahaki sefere kucağına.

ya annesı ben bu cemreyı ısırmak ıcın bı gun kafayı pcye carpcam kesın...kaydirigubbakcemile3 yanım da olsa nasılda mıncıklardım.allahım nasıl bı lokum yollamıs annesıne maasallahhhhhh
kaydirigubbakcemile3 bende gecen dedim" allahım beklettin ,bukadar güzelini vermek içinmi?eğer ööle olduğunu bilseydim hiç boşa ağlamazdım"allahım size daha güzelini versin:Saruboceq: hepside vatanına milletine ailesine hayırlı birer evlat olsun:Saruboceq: o göğüs ağrılarınıda cok takma.son haftalar yine cok ağrıycak tadını cıkarŞeniz

allahım hayırlı sağlıklı akıl sağlığı vücut sağlığı yerinde evlat versin:Saruboceq: çifter çifterdelikafadulden:jeyyar:

nazlıım zaten ööle küt küt ses duymuycaksın o ısırtının içinde minicik pıtpıtlar duyucaksın.o kütküleri ben tee 32. haftada duydumkaydirigubbakcemile3 eşim 28. haftada falan duyuyodu ama ben nie duymuodum ki yawCADIARZUfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…