Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sagol canim cok sukur iyiyiz zorda olsa idare ediyoz tabi tahliller kontroller kosturuyoz anlican bizde 24 haftayi bitiriyoz allahin izniyle sen nasilsin varmi biseyler kib optum canim:1hug:

maşallah yolun yarısı geçmiş ne güzel allah sağlıklı eli ayağı düzgün nasip etsin inşallah bu yorgunluklar tatlı yorgunluklar bebeğini kucağına alınca hepsi geçer canım bende bakalım bu aydan itibaren korunmayı bıraktım inşallah bizde sizden aldığımız bayrağı devam ettireceğiz allah nasip ederse sizlerin güzel haberlerini aldıkça daha çok umutlanıyorum sizler olmasaydınız daha bir 6 ay daha çocuk düşünmezdim bebeği ve seni öpüyorum annesi meleğimize iyi bak

Merhaba arkadaslar,
bugün nasilsiniz . Masallah cok güzel haberler bunlar. Ays pah arkadasim gözün aydin canim Allahim anali babali büyütmeyi nasip etsin Insallah. Sidocum seninde iyi olmana cok sevindim canim. Insallah Allah saglikli kucagina almayi nasip eder.
Kalp atisini duyunca dünyalar senin olmustur. Ben sadece 3. bebegimin kalp atisini duyabilmistim, ilk ikisinin kalp atislarini alamamistim.
3. bebegime 6. hafta hamile iken biz esimle antalyada tatildeydik almanyada ögrendim hamile oldugumu ve antalyada o birhaftayi dayanamadim ve ordaki bir hastaneye gidip kalp atislarina baktirdik.
O heyecani asla unutmam ve kalp atislarini dinledigim ve gördügümde aglamaya basladim doktor zorla sakinlestirdi beni. Cok güzel bir hisdi.....

Canim Papatyasüreyyam, umut sevgim , celenim, ve diger tüm arkadaslarim.
Sizlerle yazismak bana cok iyi geliyor.
Bana zor günlerimde Moral oldugunuz icin hepinize ayri ayri cokk tesekkür ederim.
Bazen böyle tüm ümidimi kaybedip cok kötü seyler düsünüyorum.
Hic olmayacak yerde göz yaslarimi saklamak icin kendimi zor tutuyor ve bogazimdaki dügüm yüzünden konusamayacak hale geliyorum.
Benim bir dosyam var evde ,her dolabi actigimda o dosyaya bakiyorum. Yere oturup icindekileri kucagima döküp tek tek bakiyorum. 1. Bebegimin ultrason resimleri ve kürtaj mektuplarim 2. bebegimin ultrason resimleri ve.............. 4. bebegimin ....Hatta o dosyada Miyomumun ve kistimin resmi bile var hepsini tarihine göre yazdim düzenledim.
Kizkardesimin bana ilk hamile kaldigimda aldigi minik bebek coraplari ( bebeklerime hic giydiremedigim coraplar) onlara bakip bakip agliyorum.
Bazende hic takmiyorum ben böylede mutluyum diyorum.
Acaba kafayimi yiyorum yoksa böyle davranmam normalmi.
Adetim bitti yeni bir ümid basliyor yeni bir bekleyis ve yine yeni bir cöküs.
Kendime soruyorum daha kac sene daha bu böyle devam edecek ve ben pes edecegim acaba bu kac sene sonra olacak. Simdi 30 yasindayim 1 Marta 31 olacagim ve sonra .....peki sonra ya hic anne olamassam buna nasil dayanacagim yada yasantim nasil olacak her cocuk gördügümde nasil davranacagim ve ne hissedecegim bu siralar benim kafam bunlarla mesgul ve kendimi ve esimi yavas yavas yiyip bitiriyorum

merhaba arkadaşlar...bizler de böyle hamileliğimizi,kalp atışlarını,haftaları ,doğumumuzu yazabilecekmiyiz ?

merhaba, sakın ümitsizliğe kapılma lütfen... Hem o yaş sınırı eskidendi şimdi tedavi sürecine göre 40 lı yaşlara göre doğum veriyor dr.lar. unutma ki bizler özel hastalarız dr.lara göre... hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmamalıyız. ayrıca bir arkadaşım 35 yaşına kadar tedavi gördü ve şu an hamiş. unutma hayatta herşey insanlar için... bekledğimiz herşey mutlaka olacak ama ne zaman dersen bir gün mutlaka... sadece dua et ve sakın isyan etme... benim dualarımda sadece kendime değil hepimiz için...

çalıkuşu yaşadıklarının aynısı yaşıyorum her seferinde bu son olur diye başlayıp, hüsranla bitirerek daha da acıyarak yaşıyorum seni anlıyorum ama ne yapabiliriz ki başka?

çalıkuşu yapma lütfen böyle bak benide ağlattın şimdi umudunu yitirme lütfen olacak birgün sende anne olacaksın vakti zamanı gelince herşeyde bir hayır vardır üzülme lütfen eşinede kendinede iyi davran hiç olmazsa hamile kalabiliyorsun ya hiç kalamayanlar onlar ne yapsın

arkadaslar ben yurt dısından orthomol dıye bı ılac getırttım tr bulunmuyo bı esınız bı denesın ıstersenız .....

sevgili çalıkuşu inan yaşadıklarının aynısını yaşıyoruz ben her elime dosyamı aldığımda eşim bırak artık o dosyaları yeter hala yorulmadınmı bakmaktan diyor bende 30 a girdim 4 yıl çoçuk düşünmedim eşim istiyordu ama ben biraz beklemek istedim bana kalsa bu 5 yıl olacaktı ailelerin yoğun isteği üzerine karar verdik ikiz bebeklerim karnımda öldü aldırdım o kadar acıydıki ben daha hamileliğime alışamadan bebeklerimi benden almışlardı hala rüyalarını görüyorum rüyamda bebek bile emzirdim ama uyandığımda kucağım bomboştu bir gün bende yaşıyacakmıyım o duyguyu bilmiyorum yoksa sadece rüyalardamı kalacak ben valizimi bile topladım gidiyordum kendimi o kadar yorgun o kadar çaresiz hissediyordum ki kimse beni ne teselli nede mutlu edebilirdi sanki tek mutluluk bir bebeğinin olması sana anne demesi evliliğide mutlu edecek varlık çocuktu eşim bile yabancı gelmeye başladı bu topiğe üye olmadan önce yazılarınızı tek tek okudum ümit oldunuz bana artık umutluyum ne olur sende umudunu yitirme

SİDOCUM haklısın insan her hafta ultrosanda görmek istiyor. ben 15 günde gidiyordum. ayda bir özel doktoruma birde özel tıp merkezleri var. orayada gidiyordum. 15 günde bir görüyordum. ilk 5 aya kadar bende hep panik oldu. aman bugün bulantım yok bir şrymi oldu falan diye . ne zamanki tekmelemeye başladı artık ayda bir gidiyorum.

bu arada doğumumu doktorumla konuştum. doktorum LÜTFÜ ÖNDEROĞLUYDU. hastanede hacettepede yaptıracak kendi girecek doğuma. ameliyat günüme denk getiririrz dedi. çok sevindik. çünkü özel hastanelerde yaptırıyor diye biliyorduk kendisini.ama öyle birşey söylemedi bizde zaten hacettepede düşünüyorduk.

İçim titredi bunları okurken...ALLAHIN hikmeti büyüktür..Yaradanım sabrınızın karşılığını verecektir...İNANIN..İNANIN..İNANIN...

eserizmir sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

sağol canım, bulantılar gece bile kaldırıyo uykumdan. hemde aniden kalkıyorum. gündüzleri o kadar etkilmiyo ama gece çok kötü oluyorum. umarım herşey yolunda giderde bu çektiklerimin mükafatını alırım kucğıma... bulantı ve kusma midemi çok zorladı sanırım bazen midem zorlandığında kan geliyor. dr.a sorucam inşallah kötü bişi olmaz. sen nasılsın...

Sevgili çalıkuşu ;

Lütfen kendini toparla artık canım... Bu yaptığın kendine eziyet etmekten başka birşey değil..Hem de boşu boşuna...Bi kere Allaha şükür ümitsiz vaka değilsin ...Sana hiç çocuk sahibi olamayacağın söylendi mi ..HAYIR..Tam tersi hamile kalabiliyorsun ve çocuk sahibi olabileceğini biliyorsun...Ayrıca daha çok gençsin...Daha 30 yaşındasın...Senin yaşında daha yeni evleniyor insanlar...Ben 75 doğumluyum..Lütfü bey bana bile gebelik için yaşımın uygun olduğunu daha çok zamanım olduğunu söyledi...

Şu an için ihtiyacın olan tek şey sabır ...Bir an önce kendine acıma psikolojisinden çıkmaya çalış...Çalış diyorum çünkü kolay olmadığını gayet iyi biliyorum..Seninle aynı durumda olan arkadaşın olarak...

Bana öyle geliyor ki biraz da içinde bulunduğumuz toplum bize bu bunalımı yaşatıyor...Başkasının hayatındaki eksiklikleri bulmaya çalışmakta üstüne yok bazı insanların...Empati yok , karşısındakini anlamaya çalışmak yok ...Boşver sen de aldırmazlığa vur...Seni üzmeye çalışan insanlarla ilişkini sınırlandır...

Bu konunun evliliğini etkilemesine izin verme...Bak eşin seni kayıtsız şartsız sevdiğini söylemiş ..Gerçek bi sevgi bu ... Ne güzel ne mutlu ..İnşallah mutluluğunuz bebeğinizle perçinlenecek...

Bir gün dileğine kavuşacağına yürekten inanıyorum...Bu sabır isteyen bi süreç ...O süreçte ihtiyacın olan desteği elimden geldiği kadar vermeye söz veriyorum , eğer faydalı oluyorsa bilmiyorum... Unutma daha çok zamanın var , bu mesele yüzünden hayatı ıskalama , hiçbişeyden geri kalma...Çalıkuşu gibi narinsin , tatlısın eminim...Bir dahaki mesajında güçlü ve umutlu bi Çalıkuşu görmek istiyoruz...Sevgiler canım...

ays bahh allah analı babalı buyutsun canım darısı bızlere ınsallah sıdoooo senın adınada cok sevındım ınsallh kucagına alacagın gunlerıde goreceksın buranın adı basaranlar klubüüüü:)....

selam arkadaşlar çalıkuşu yazdıklarından çok etkilendim ama umutsuzluk en kötü düşman nolursun ne olursa olsun yitirmeyeceğin şey umudun olsun onu iyi koru çünkü onsuz yaşanmıyor. kızlar bende dün dr umu aradım şu hematolog işini konuştuk gerek olmadığını zaten düşük bir pıhtılaşma olduğunu söyledi ama yinede kafama takılıyor acaba bi gitsemmi çünkü 0,4 ml kullandık olmadı şimdi bir dahakine 0,6 ml diyo dr ama artık deneme yanılma yapmak gibi şansım yok dr um gerek yok dedi ama acaba içim rahat etsin diye gitsemmi ki bilmiom valla napiimm kızlar bi akıl verin karmançorman oldum bu ay tedaviye başlıcam yine bakalım tutturabilcezmi

günaydın arkadaşlar, sülal sanada günaydın canım bende her sabah olduğu gibi sayfamızı okuyorum. Bu günlerde işlerim biraz yoğun ama ben yine yılmadan testlerime devam ediyorum ve sonunda TSH'ım 0,6'ya düşmüş, TPO ve TG 'de oldukça düşük çıktı artık 5 denememe başlamam için bir sorun kalmadı. Herşeyin hayırlısı, önemli olan sonunda allah bize sağlıklı olan evlatlar versin. Bende 75 doğumluyum artık yaş gidiyor malesef bana doktorların söylediği deneyeceksin. Birisi tutunacak ve doğuracaksın. Fakat benim psikolojimin düzelmesi en az 6 ay alıyor. İnşallah bu son olur. Allah herkezin yardımcısı olsun.

kızlar yaa gece uykumdan çok kötü karın ve mide ağrısıyla uyandım çok korktum birde kötü kötü rüyalar gördüm... dr.u aradım kanam falan var mı diye sordu olursa hemen gel dedi ama korkuyorum yaaa... rüyamdada bir bebek doğurmuşum salonda bırakmışım ben yatak odasında uyuyorum diyorum ki kaç gündür aç bu bebek 2 göğsümdende emzirmeye çalıştım sadece birer kere emdi ayaklanıp yürümeye başladı.. diyorum ne kadar çabuk gelişti daha 2-3 gün oldu doğum yapalı dedim... umarım herşey yolunda gider... dua edin benim için lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…