Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın böyle üzücü olayları inşallah bundan sonraki gebeliğinden sorun yaşamazsın senin sorunun neydi neden eksik gelmiş iğneler

baharcım bende aynı şekilde iğne dozum düşük geldiği için kaybettim bebeğimi kilonu boyunu ve faktörünü yazarmısın sen böyle 4. arkadaş oldun iğneye rağmen doz düşüklüğü sebebiyle bebek kaybeden anlamaya çalışıyorum

anneler bebişlerinize işitme testi yaptırdınız mı? bizim 5. günde yapıldı sonuç alınamadı.10. gün yani bu gün yapıldı bazı değerler düzgün bazıları yine bozuk haftaya gideceğiz tekrarlanacakdaha iyi olmasını umut ediyoruz inş. .yaptırmayan arkadaşlar varsa da mutlaka yaptırın erken teşhis çok önemli.dua edin bize lütfen cevaplarınızı bekliyorum

nazlıım zaten ööle küt küt ses duymuycaksın o ısırtının içinde minicik pıtpıtlar duyucaksın.o kütküleri ben tee 32. haftada duydumkaydirigubbakcemile3 eşim 28. haftada falan duyuyodu ama ben nie duymuodum ki yawCADIARZUfisfisfis[/QUOTE]

aman be yavrum bende güm güm bekliyomkaydirigubbakcemile3. daha alamıyorum ama şimdi denicem eve geldim. 32. haftamı neee yandık neyse kaldı 17 hafta falan.Aman şaka bir yana sağlıkla gelsek hepimiz o haftalara Allahın izniyle.

aman be yavrum bende güm güm bekliyomkaydirigubbakcemile3. daha alamıyorum ama şimdi denicem eve geldim. 32. haftamı neee yandık neyse kaldı 17 hafta falan.Aman şaka bir yana sağlıkla gelsek hepimiz o haftalara Allahın izniyle.[/QUOTE]

nazlıcım ben 29.haftadayım ama hala duyamıyorum CADIARZU. geceleri elimde steteskop doktor gibiyim evde delikafadulden ama malesef bi pıtırtı bile duyamadım
aslında benim oglum çok aşagıda acaba ondan dolayımı duyamıyorum:uhm:

sidocum iyiyiz ogluşumla allaha şükür 29. haftadayım:CüvCüv: az kaldı inşallah saglıkla dogum yaparız hepimiz. sende hiç bişeyi kafana takma mutlu huzurlu bi hamilelik yaşa canım :teytey:

canım ınsallah ıyı cıkıcaktır sonuclar merak etme o daha tazecık bı can hıc bı sorunu olmaz allahın ıznıyle.hem ben bı topıcte okumustum dogdugu gun topuktan kan alınıp bazı testler yapılıyomus.bebegın tum degerlerı kotu cıkmıs.annesı cok uzulmus.en guzel gunlerının tadını cıkaramamıslar.testler tekrarlanmıs ve hıcbıseyı yokmus mınıgın.....o yuzden sabırlı ol canım.ınsallah hıc bısey olmaz.merak etme dualarımız mınıgıne:Saruboceq:

sidocum iyiyiz ogluşumla allaha şükür 29. haftadayım:CüvCüv: az kaldı inşallah saglıkla dogum yaparız hepimiz. sende hiç bişeyi kafana takma mutlu huzurlu bi hamilelik yaşa canım :teytey:

ayyy canım ne guzel allah en guzel sekılde tamamlayıp kucagına almayı kısmet etsın onsallah...bızde gorelım o gunlerı ınsallahhhhh

nazlıcım ben 29.haftadayım ama hala duyamıyorum CADIARZU. geceleri elimde steteskop doktor gibiyim evde delikafadulden ama malesef bi pıtırtı bile duyamadım
aslında benim oglum çok aşagıda acaba ondan dolayımı duyamıyorum:uhm:[/QUOTE]

hadi ya bende 14. haftada bekliyom güm güm delikafadulden. desene daha çokkkkk zaman var. beklicem artık. aşağıda olması seni yoruyordur sanırım. ama ne güzel maşallah 29. haftadasın

arkadaşlar günaydın hepinize ,
bende şuanda 28 bitirmek üzereyim çok şükür iyi gidiyor iğnelere devam ediyoruz , doğum konusunda kararsızım herkes olabiliyorsa normal doğum yap diyor , ben normal doğumdan korkuyorum doktorum herşey normal olursa normal doğum yapılabilir iğneleri erken kesiyoruz zaten dedi, ben korkuyorum iğne kullanıpda normal doğum yapan hele hele benim gibi korkupda yapan varmı , ben kendimi çok kasıyorum normal ilişkide bile kasıyorum doğumda bebeğime bir şey olur doğum yaramam diye korkuyorum normal doğum yapmışların kolay doğum için yöntemleri uyarı önerileri varmı doğum anında neler yapılması öncesinde ay çok soru sordum galiba kusura bakmayın heyecan işte sizlerde anlıyorsunuzdur zaten herkese sağlıklı günler diliyorum cevapları bekliyorum

kızlar meraba ben 3 düşük yaptım
belli aralıklarla testlerim oluyor bir tanesi
mthfr c677t:heterozigot mutasyonu tespit edilmiştir yazıyor
ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

kızlar meraba ben 3 düşük yaptım
belli aralıklarla testlerim oluyor bir tanesi
mthfr c677t:heterozigot mutasyonu tespit edilmiştir yazıyor
ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

canım geçmiş olsun mthfr c677t heterozigot kanda pıhtılaşma sorunun var ama taşıyıcısın. homozigotlara göre daha şanslısın hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanman gerekiyor doktor bununla ilgili bir tedavi verdimi sana

cnm cevap verdiğin için çok teşekkür ederim tüm testlerim bittiği zaman gidicem
bu sayfayı okudum korktum ben acıkcası ömür boyu hap kullanmak gerekebiliyormus beyne kan sıcramaması için benimde mi kullanmam gerekiyor acaba

canım bende mthfr 677 ve 1298 heterozigotum . hamilelikten üç ay önce günde 1 er adet folbiol çinko ve elevit 2 haftada bir b12 verildi 1 aya yakında coraspin kullanıyorum . coraspirini hemotoloji uzmanı tavsiye etti korunmayı bırakınca çinkoyu bırak dedi gebelik boyuncada heparin iğnesi kullanacağım ama normal yaşantımızda ilaç kullanmamıza gerek yokmuş sadece hayatımıza dikkat etmemiz gerekiyormuş( hareketli olmalı ve yediklerimize dikkat etmeliyiz) hamilelik kanda pıhtılaşmayı artıran bir neden bir de bu sorunlar çıkınca bizim için daha sıkıntılı oluyor önceki sayfaları okudunsan kucağına bebeklerini alan ve şu anda hamile olan arkadaşlarımız var. kendini fazla üzme sonuçta yalnız değilsin senin gibi burda bir sürü arkadaşımız var sadece gebeliklerimiz diğer gebelere göre biraz daha zor geçecek. allah hakkında hayırlısını versin .:1hug:

calikusu1978 kullanıcısından alıntı
Günaydin arkadaslar
ben coktan beri yazmiyorum ama inanin hergün okuyorum.
Güzel haberler alinca seviniyor üzücü haber alincada cok üzülüyorum.
Hele bugün dahada moralim bozuk adet oldum hemde 2 gün gecikmisti. Bu sefer ümitlenmistim.
Biliyorsunuz bana iki aydan beri asilama yapiliyor o güzden devamli doktor kontrolu altinda idim ve en son gittigimde iki tane yumurta var dedi ve ben cok sevindim en azinda iki kat sansim var hamile kalmaya diye düsündüm.
Ama malesef hicbiride tutmadi.
Tamam biliyorum henüz 2- 3 ay oldu deyeli ve henüz daha üzülmek icin cok erken ama 4. düsükten sonra artik bende sabir güc moral diye pek birsey kalmadi.
Dün yine esime sacma sapan laflar edip onunda moralini bozdum.
Aksamdan anladim adet olacagimi ve moralim sifira indi.
Esime artik sen benden ümidini kes bence sen gercekten git baska bir kadinla evlen, benimle kalmaya devam edersen baba falan olamassin ben zaten artik cocuk falan istemiyorum yeter be bu ne yaa her ay her ay bekle ümit et ve üzül.
Oda bana kizdi. Ben seninle cocuk icin evlenmedim seni sevdigim icin evlendim dedi eger olmassa bizde yolumuza bakar Allah nasip etmedi der ve geceriz dedi.
Ama inanin bu laflar bile bana fayda etmiyo cok üzülüyorum.
Bugün bana hersey cok anlamsiz bombos geliyor.
Allahim isyan etmiyorum asla ama bazen kendime soruyorum neden neden diye.
Kendimden cok cevrem beni rahatsiz ediyor cocuklu olan kadinlar yada hamile olan arkadaslar benim ne halde oldugumu bildikleri halde gözümün icine baka baka ballandira ballandira cocuklarindan bahsedince bende kuzu kuzu dinleyip aman ne güzel deyip icimdeki firtinayla o an bogusuyorum
Off sabah sabah kafanizi sisirdigim icin kusura bakmayin canlarim

canım benım ya uzulme desem bos ama bende aynı duygular ıcerısındeyım kafamda hep aynı soru bende anne olabılecekmıyım bıde ıyı taraflarını dusun ya esın sana destek cıkmasa senı tesellı etmese buna sukredelım bence ogun bı arkadsım 5 aylık evlıydı belıkı duymusuunuzdur tvlerde ıstanbulda polıstı kendısı hırsız kovalarken kaza yaptılar ve 3 aylık hamıle dusunebılıyomusun hıckımse tesellı edemıyo devemlı aglaa krızlerınde..rabbım buyuk acılardan korusun bızı rabbım yuzumuzu guldursun ınsallah bazen uzuluyoruz ama ınsallah sabrın meyvesını yıyecegız onun ıcın yuregını herzamn umutlu tut ınsallah rabbım bızede nasıp edecek kıb opt canımmmm

canlarim ne guzel haberler var ya
cok mutlu oldum ben inanin oncelikle sevgili Ays- bah cok tebrik ederim canim allah anali babali buyutsun insallah darisida bizlere olur oglusunu ve seni sevgiyle kucakliyor ve opuyorum :teytey:

selam sevgili sido rabbim bir kere daha buyuklugunu gosterdi ve dualarimiz kabul oldu bundan buyuk mucizemi olur cok sukur yaradana cok mutlu ,oldum inan insallah sorunsuz bir gebelik gecirirsin optum canim:sm_cool:

sevgili eftelyasu masallah kocaman olmussunuz canim darisi bizlere insallah gerci benimde buyudu cok sukurbizde 24. haftadayiz benim normal dogum olacak insallah doktorum gerek olmadigini soyledi sezaryena onun icin bence korkma doktorun eger uygun goruyorsa normal yap normal dogum ayni zamanda kadinin vucudunu tazeler diye biliyorum ben daha once normal dogum yaptim bu ikinci olacak o zordu tabi ama bu oyle olmayacak insallah zordu cunku oglum NTD olarak dunyaya geldi o yuzden allah kolaylik versin insallah hicbir sorun cikmayacak onun heyecanida bir baska ayrica delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…