selam çoook öncelerden yazmıştım buraya bende hamiş kalınca bende iğne kullancam demiştim şükür hamiş kaldım ekim ayında iğnelerimi yaptım fraxsiparin 0,4 ml ama malesef yine hüsranla sonuçlanan bir gebelik serüvenini geride bıraktım kasım 6 da kürtaj oldum genetiğe gönderdik bebemi çok şükür bişey çıkmadı doktorcum iğnenin doznunu yükseltçez bahar dedi bi dahaki sefere işte şimdi ben o bi dahaki seferi beklemedeyim bu ay tedaviye başlıom hayırlısıyla niye yazdım ben şimdi bunları valla ne bileyim işte paylaşmak geldi içimden paylaştım bu arada bu şekilde kaybettğim 2. bebem bu ilkinde anlamadık 2. de dozu düşük geldi 3. allah kerim
selam çoook öncelerden yazmıştım buraya bende hamiş kalınca bende iğne kullancam demiştim şükür hamiş kaldım ekim ayında iğnelerimi yaptım fraxsiparin 0,4 ml ama malesef yine hüsranla sonuçlanan bir gebelik serüvenini geride bıraktım kasım 6 da kürtaj oldum genetiğe gönderdik bebemi çok şükür bişey çıkmadı doktorcum iğnenin doznunu yükseltçez bahar dedi bi dahaki sefere işte şimdi ben o bi dahaki seferi beklemedeyim bu ay tedaviye başlıom hayırlısıyla niye yazdım ben şimdi bunları valla ne bileyim işte paylaşmak geldi içimden paylaştım bu arada bu şekilde kaybettğim 2. bebem bu ilkinde anlamadık 2. de dozu düşük geldi 3. allah kerim
nazlıım zaten ööle küt küt ses duymuycaksın o ısırtının içinde minicik pıtpıtlar duyucaksın.o kütküleri ben tee 32. haftada duydumkaydirigubbakcemile3 eşim 28. haftada falan duyuyodu ama ben nie duymuodum ki yawCADIARZUfisfisfis
anneler bebişlerinize işitme testi yaptırdınız mı? bizim 5. günde yapıldı sonuç alınamadı.10. gün yani bu gün yapıldı bazı değerler düzgün bazıları yine bozuk haftaya gideceğiz tekrarlanacakdaha iyi olmasını umut ediyoruz inş. .yaptırmayan arkadaşlar varsa da mutlaka yaptırın erken teşhis çok önemli.dua edin bize lütfen cevaplarınızı bekliyorum
sidocum iyiyiz ogluşumla allaha şükür 29. haftadayım:CüvCüv: az kaldı inşallah saglıkla dogum yaparız hepimiz. sende hiç bişeyi kafana takma mutlu huzurlu bi hamilelik yaşa canım :teytey:
kızlar meraba ben 3 düşük yaptım
belli aralıklarla testlerim oluyor bir tanesi
mthfr c677t:heterozigot mutasyonu tespit edilmiştir yazıyor
ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz
cnm cevap verdiğin için çok teşekkür ederim tüm testlerim bittiği zaman gidicemcanım geçmiş olsun mthfr c677t heterozigot kanda pıhtılaşma sorunun var ama taşıyıcısın. homozigotlara göre daha şanslısın hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanman gerekiyor doktor bununla ilgili bir tedavi verdimi sana
cnm cevap verdiğin için çok teşekkür ederim tüm testlerim bittiği zaman gidicem
bu sayfayı okudum korktum ben acıkcası ömür boyu hap kullanmak gerekebiliyormus beyne kan sıcramaması için benimde mi kullanmam gerekiyor acaba
selam sevgili sido rabbim bir kere daha buyuklugunu gosterdi ve dualarimiz kabul oldu bundan buyuk mucizemi olur cok sukur yaradana cok mutlu ,oldum inan insallah sorunsuz bir gebelik gecirirsin optum canim:sm_cool:
arkadaşlar günaydın hepinize ,
bende şuanda 28 bitirmek üzereyim çok şükür iyi gidiyor iğnelere devam ediyoruz , doğum konusunda kararsızım herkes olabiliyorsa normal doğum yap diyor , ben normal doğumdan korkuyorum doktorum herşey normal olursa normal doğum yapılabilir iğneleri erken kesiyoruz zaten dedi, ben korkuyorum iğne kullanıpda normal doğum yapan hele hele benim gibi korkupda yapan varmı , ben kendimi çok kasıyorum normal ilişkide bile kasıyorum doğumda bebeğime bir şey olur doğum yaramam diye korkuyorum normal doğum yapmışların kolay doğum için yöntemleri uyarı önerileri varmı doğum anında neler yapılması öncesinde ay çok soru sordum galiba kusura bakmayın heyecan işte sizlerde anlıyorsunuzdur zaten herkese sağlıklı günler diliyorum cevapları bekliyorum
sen nasılsın canım
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?