arkadaslar daha öncede yazmıstım ben 3 düşük yaptım diye
ve hiçbirisinde keseyi görememiştik malesef
yaptırdığım test sonuçlarında mthfr c677t:heterozigot çıktı
drumla görüştüm drum korunmayı bırak hamile kaldığında gel keseyi gördükten sonra ya aspirin ya da
yüksek dozda folik asit dedi bende problem orda zaten biz keseyi göremiyoruz dedim
drum da bana daha önceden baslatırsam allah korusun dış gebelik olursa basım belaya girer dedi
bende kafayı sıyırcam artık zaten keseyi göremiyoruz ben yine mi düşük yapıcam ya
kızlar yaa gece uykumdan çok kötü karın ve mide ağrısıyla uyandım çok korktum birde kötü kötü rüyalar gördüm... dr.u aradım kanam falan var mı diye sordu olursa hemen gel dedi ama korkuyorum yaaa... rüyamdada bir bebek doğurmuşum salonda bırakmışım ben yatak odasında uyuyorum diyorum ki kaç gündür aç bu bebek 2 göğsümdende emzirmeye çalıştım sadece birer kere emdi ayaklanıp yürümeye başladı.. diyorum ne kadar çabuk gelişti daha 2-3 gün oldu doğum yapalı dedim... umarım herşey yolunda gider... dua edin benim için lütfen...
cnm hamile kalmadan önce sadece folik asit dediallahın izniyle olur inşallah.bende mthfr677t hetere..hamile kalmadan önce folik asit vre coraspine basla.ewet doktorun dooru söölemiş kseyi rahim içinde görmek zorunda:teselli:ama iğnede verseydi keske:uhm:
ne olur yardımcı olun bana benim durumumda olan var mı
esercim üzülme sakin ol panik yapma kanaman yoksa karın ağrısı üşütmekten de olur kendini sıcak tut
bugün bende burak ağcaya muayene olmaya gittim iyi bir dr dediğin gibi korunmayı bırak hamile kalmay çalış dedi pregestoron ve heparın le bebeği tutmaya çalışalım belki bünyen kabul etmiyordur dedi kurtaj olduktan sonra bebeği neden genetik incelemeye göndermediniz o zaman bir sonuç elde ederdik fakat şimdi hem eşine hem sana pahalıya mal olu genetik test dedi 2 seçenek sundu ya hamile kal takip edelim yada testlerin hepsini yapalım sonuçta hiç bir şeyde çıkmayabilir dedi şimdi düşünüyorum ne yapsam
hamilemi kalsam yoksa ne kadar test varsa yaptırsammı faktor5 normal ama çok faktor testleri var diyor bilemiyorum
esercim üzülme sakin ol panik yapma kanaman yoksa karın ağrısı üşütmekten de olur kendini sıcak tut
bugün bende burak ağcaya muayene olmaya gittim iyi bir dr dediğin gibi korunmayı bırak hamile kalmay çalış dedi pregestoron ve heparın le bebeği tutmaya çalışalım belki bünyen kabul etmiyordur dedi kurtaj olduktan sonra bebeği neden genetik incelemeye göndermediniz o zaman bir sonuç elde ederdik fakat şimdi hem eşine hem sana pahalıya mal olu genetik test dedi 2 seçenek sundu ya hamile kal takip edelim yada testlerin hepsini yapalım sonuçta hiç bir şeyde çıkmayabilir dedi şimdi düşünüyorum ne yapsam
hamilemi kalsam yoksa ne kadar test varsa yaptırsammı faktor5 normal ama çok faktor testleri var diyor bilemiyorum
ne olur yardımcı olun bana benim durumumda olan var mı
selvıhan nıye yazmıyo kızlar? bılen varmı?
canım benim çok sağol beni sormuşsu iyiyiz çok şükür.ikili testi yaptırdık bugün hoca sonucu değerlendirecek.bakalım inşallah sonuç iyi çikar.bu sıralar bende idrar yolu enfeksiyonu başladı.dr.oraceftin 500mg antibiyotik verdi.fakat hala içmekte korkuyorum .bebişe bişey olacak diye.yarın çok şükür 12.hafta doluyor ama ben genede antibiyotik içme konusunda endişeliyim .ne yapacağım bilmiyorum.
benim gibi idrar yolu enfeksiyonu olanlar var mı.bol su içmek dışında neler yaptılar .yazarlarsa çok sevinirim.bugün televizyonda prof .dr.ibrahim saraçoğlu günde üç kez melisa çayı için geçer diyor.fakat bitki çaylarınında gebelikte kullanımını öner miyorlar.siz nedesiniz.cevaplarınızı bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?