celencim sen ne kadar halden anlayan bir insansın inan şu an ağlamaktan zor yazıyorum şu cümlen beni çok etkiledi...sağsalim benden kurtulsa şu çocuk ben onun için riskim die..canım cemre bnm 8. hamileliğimdi.diğerlerinde olduu gibi bundada acaip bulantı-kusmalarım vardı.elimde kovayla dolasıyıordumkafamçokkarıştı bence bünyeyle alakalıCADIARZU
lalcim hamileyken gecmeyen zaman şimdi su gibi akıoa.s bana hep bu günlerini arıycaksın diolardı bende kızıyordum sağsalim benden kurtulsa su cocuk.ben onun için riskim die.şimdi bazı zamanlar onlara hak veriyorum.ööle zaman oluo ki caresiz kalıosun.ağlıo ağlıooo.saattlerce.kucak istio.acıkıo.bi yerleri ağrıo.couu zaman ne istio anlasılmıo.ama.....sevgisimi...aşkımı...içimdeki yerimi....BAMBASKA:asigim:
allahım sizleri sağsalim bu günlere erdirsin.kimseyi bu yolda oyalamasın.cok zor..ben hala inanamıyorum.o kadar cok beklemişim ve olmuycana inanmısımki hala biri gelip alıcakmıs gibi.baskasının gibisenağlama allahın büyüklüğne inanmayan tas olsun:Saruboceq:
oohh cok şükür rabbime:Saruboceq: canım 3 tane 3 ay geciriceksin ve korkmaktan hiç tadını cıkaramıycaksın.bizler kucamıza alana kadar evham yapıoruz kolay gelmedik bu zamanlara diekaydirigubbakcemile3 ancak tepikleri yiyince tadını cıkarrabilirsin.canlarım ben geldım....doktor fazla bı acıklama yapmadı ama.ıyı gıdıyo dedı. buda bana yettı. kalp atısı hızlanmıs ıyı dedı. 4 gun gerıden gıdıyoruz bız. sebebını 2 doktorda gec dollenme olarak acıkladılar. sorun teskıl etmezmıs. hala ınanmıyosun hamıle olduguna dedı. gercekten korkmaktan tadını cıkaramıyorum kı. ama ben yınede allah ızın versınde 3 ayı tamamlayana kadar boyle olucam sanırım. neysekı bu aksam mutlu huzurlu bı sekılde uyucam. uyumadan once bebısı olan arkadaslarımıza saglık ve kolaylık, tum hamıslerımıze ve bebıslerıne saglıklı gebelıkler, beklemede olanlarada en kısa surede mınık mucızeler ıcın dua edıcem....ıyı uykular...
celencim sen ne kadar halden anlayan bir insansın inan şu an ağlamaktan zor yazıyorum şu cümlen beni çok etkiledi...sağsalim benden kurtulsa şu çocuk ben onun için riskim die..
Allahım okadar büyük ki sana dünyalar tatlısı cemreyi nasip etti.bize destek olduğun için kendim adına teşekkür ederim sevgiler..
sidooo çok sevindim senin adına... allahım yarabbimmm banada salı günü şöle güzel haberler verdirse... ne kadar mutlu olucam anlatamam... sırf iyi olayım diye evimi bile b.k götürüyo temizlik bile yapmıyorum. işe giderken eşim götürüyo dönüşte evimin yakınına müdürüm getiriyo. inşallah bu günlerimizin karşılığını güzel görürüz benim içinde lütfen dua edinn... SALI büyük gün bennim için... dr.um 8.haftan benim için önemli demişti bakalım neler olucak... bu arada karabasanlardan kurtulamıyorum sizede oluyormu ne yapmalıyım arkadaşlar...
kızlar hamile değilim perşembe günü tahlil yaptırdım reglimin 26. günü idi 4,36 çıktı bu ay olmadı galiba eşime sevgililer günü hediyesi verecektim olmadım :çok üzgünüm:
canım benım uzulme mevlam hayırlısını ve saglıklısını versın onların gelısı zaten bızım ıcın en buyuk gun olacak.....
sıdo cok sevındım ınsallah buraya hep guzel haberlerle gelırsın.....
sızınde sevgılıler gununuz kutlu olsun ......
kızlar hamile değilim perşembe günü tahlil yaptırdım reglimin 26. günü idi 4,36 çıktı bu ay olmadı galiba eşime sevgililer günü hediyesi verecektim olmadım :çok üzgünüm:
mrb selvihancım maşallah 3ay bitiyor, allah tamamına erdirsin inşallah. idrar yolu enfeksiyonu bence de dikkate alman gereken bi durum,hamileyken çok kolay enfeksiyon kapıyosun. mutlaka tedavi edilmesi gerekiyor canım. dr benden geçen hafta tahliller istemişti bendede klebsiella diye bi mikrop çıktı. tek dozluk bi antibiyotik verdi suya karıştırlıp içiliyor. akşam bunu iç yatana kadarda sürekli su iç dedi. bence sende bir an önce başla antibiyotige geciktigin her dakika bakterilerin sayısı artıyor canım. hem kadın dogumcuların verdigi antibiyotik için hiç endişelenmene gerek yokki canım. allahım korusun bebişlerimizi. geçmiş olsun canım:1hug:
canım ıdrar yolu enfeksıyonu eger onlenmez ve ılerlerse gebelıkte tehlıkelı durumlara yol acabılıyor. zaten senın doktorun cok ıyı bı hekım. verdıgı antıbıotıkler a yada b kategorılerınden secıyolar. kı bunlarında gecısı yok. bence doktorunu dınle ve ılacı kullan. ve benım fıkrım eger o bıtkı cayı ılac ıcmekten dahada rısklı bı durum...ınsallah testınde guzel cıkıcak ve yazıcaksıın arkadasım. bende doktora gıdıcem ve yıne ıcımde hep aynı korku var...vakıtte gecmıyokı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?