Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canlarım ben geldım....doktor fazla bı acıklama yapmadı ama.ıyı gıdıyo dedı. buda bana yettı. kalp atısı hızlanmıs ıyı dedı. 4 gun gerıden gıdıyoruz bız. sebebını 2 doktorda gec dollenme olarak acıkladılar. sorun teskıl etmezmıs. hala ınanmıyosun hamıle olduguna dedı. gercekten korkmaktan tadını cıkaramıyorum kı. ama ben yınede allah ızın versınde 3 ayı tamamlayana kadar boyle olucam sanırım. neysekı bu aksam mutlu huzurlu bı sekılde uyucam. uyumadan once bebısı olan arkadaslarımıza saglık ve kolaylık, tum hamıslerımıze ve bebıslerıne saglıklı gebelıkler, beklemede olanlarada en kısa surede mınık mucızeler ıcın dua edıcem....ıyı uykular...

celencim sen ne kadar halden anlayan bir insansın inan şu an ağlamaktan zor yazıyorum şu cümlen beni çok etkiledi...sağsalim benden kurtulsa şu çocuk ben onun için riskim die..
Allahım okadar büyük ki sana dünyalar tatlısı cemreyi nasip etti.bize destek olduğun için kendim adına teşekkür ederim sevgiler..

lal maşaallah ne kaldı bitirmişsin hamileliği nerdeyse; bende görürümüyüm acaba bu haftaları karnımın büyüdüğünü ?o günler uzak gibi geliyor su kesesinin açıldığı haftaları bir atlata bilsem neyse kafanı şişirdim.. bu arada diyet yapıyormuydun?mthfr homozigotmuydun?sizleri görünce cesaretleniyorum bende....benim için de dua et lütfen
sidocum gözün aydın inşaallah sende güzel bir halmilelik geçirirsin darısı bizlere olur inşaallah...

oohh cok şükür rabbime:Saruboceq: canım 3 tane 3 ay geciriceksin ve korkmaktan hiç tadını cıkaramıycaksın.bizler kucamıza alana kadar evham yapıoruz kolay gelmedik bu zamanlara diekaydirigubbakcemile3 ancak tepikleri yiyince tadını cıkarrabilirsin. 4 gün geriden gelmekte cok kötü bişe deil.takma onu kafana.

canım cok saol.cok zor dönemlerden gectim ben.burdaki her üznt her sevinç her hüsran beni o anlara götürüo.keske anlayan biri olsa beni derdim.ama anladım ki beni benm gibi olandan baska kimse anlayamazmıs.burda yaptıım cok bişeyde yok.her olanda kendimi görüyorum.keske elimden cok daha fazlası gelse..ama tek yapabileceğim allahıma dua etmek...rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın.kimsenin kucağını bos bırakmasın..

sidooo çok sevindim senin adına... allahım yarabbimmm banada salı günü şöle güzel haberler verdirse... ne kadar mutlu olucam anlatamam... sırf iyi olayım diye evimi bile b.k götürüyo temizlik bile yapmıyorum. işe giderken eşim götürüyo dönüşte evimin yakınına müdürüm getiriyo. inşallah bu günlerimizin karşılığını güzel görürüz benim içinde lütfen dua edinn... SALI büyük gün bennim için... dr.um 8.haftan benim için önemli demişti bakalım neler olucak... bu arada karabasanlardan kurtulamıyorum sizede oluyormu ne yapmalıyım arkadaşlar...

ananem bana yastıımın altına bıcak ve ekmek parcası koymamı söölemişti.bide üstüne cengelli iğne tak derdi.bööle hassas dönemlerde uğrasırlarmıs bebeği götürmek için.allah korusun.allaha emanet et.yatmadan 1 ayetel kürsi 1 felak 1 nas oku.ve allaha emanet et.ben koruyamam sen koru benm deil senn allahım de:Saruboceq: onun esirgediğine hiç bişe zarar veremezlülülülülülü ha bide bebeğimi gördüğm görmediğim bütün kötülüklerden koru de.ben hamileyken basladım bu dualara hala devam ediyorum.sanırım son nefesime kadarda (cemre kac yasına gelirse gelsin:dilcikar:) devam edicem:lepi:

sidocum iyi olduğunuza çok sevindim inş hep böyle devam eder
esercim inş sende çok güzel hberlerle gelirsin yalnız sana genetik olarak hiç bir test yapılmadımı peki nereden öğrendin kan pıhtılaşması olduğunu yada dr sadece önlem olsun diyemi iğne verdi anlayamadım ben (dr gittiğimizde neden hamile kalmadan önce test yaptırmadın dedi demiştin ondan soruyorum)
celencim sen nasılsın bebişin çok tatlı nazar değmesin topiğimizin maskotu o öpüyorum onu annesi
çalıkuşu, papatya süreyya, selvihan ,nazlı ve diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız kendinize iyi bakın iyiki böyle bir topicteyim bu kadar aynı dertten muzdarip bu kadar kadının hergün haberleşmesi ne kadar güzel birşey insan dışardan birilerine anlatıyo ama aynı şeyleri yaşamadıkları için bilemiyorlar yani iyiki varsınız herkese sevgiler

lalcim haklısın canım ya ben en iyisi kendim baktırıp bir bahane uydursam ii olcak. yoksa içim rahat etmicek. ben kürtajdan kısa bir dönem sonra hamile kaldığım için bakılmamış olabilir çünkü o bebekte herşeye bakılmıştı, idrar, torc, vs.. ondan sonra bir daha tekrar ettirmedi sanırım arası az diye.

celencim bitanecik arkadaşım. Allahım seni güzel kızından ve eşinden hiç ayırmasın sağlıklı, uzun ve mutluluk dolu bir hayatınız olsun 2. bebişinin de haberini buradan alalım inşallah. senin yüreğin o kadar güzelki iyiki seni tanıdık.

sidocum tebrikler bak biz ne dedik bebişin seni üzmeden büyüyo. ben de etrafta çok kusan ve sürekli bulantısı olanları görünce bende niye yok diye hayıflandım. ama sakın takma artık. senin bebişin uslu:ecrin_bebek:

esercim senden de en kısa zamanda haber bekliyoruz:Saruboceq:. sido gibi güzel haberlerle gel inşallah. şimdi nasılsın nasıl gidiyor.

Allahım hepimizin bebeklerini korusun:Saruboceq:

CANLARIM GÜNAYDIN :CüvCüv:... HEPİNİZİN SEVGİLİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.a.s.ALLAH YUVANIZDAN SEVGİYİ EKSİK ETMESİN...HEPİNİZİ SEVİYORUM:1hug:

arkadaşlar sevgililer gününüz kutlu olsun hepinizi öpüyorumhihoyyytŞeniz:dance:

kızlar hamile değilim perşembe günü tahlil yaptırdım reglimin 26. günü idi 4,36 çıktı bu ay olmadı galiba eşime sevgililer günü hediyesi verecektim olmadım :çok üzgünüm:

kızlar hamile değilim perşembe günü tahlil yaptırdım reglimin 26. günü idi 4,36 çıktı bu ay olmadı galiba eşime sevgililer günü hediyesi verecektim olmadım :çok üzgünüm:

canım benım uzulme mevlam hayırlısını ve saglıklısını versın onların gelısı zaten bızım ıcın en buyuk gun olacak.....

sıdo cok sevındım ınsallah buraya hep guzel haberlerle gelırsın.....

sızınde sevgılıler gununuz kutlu olsun ......

sağol canım allah önce hayırlısını versin sağlıklı eli ayağı düz hepimiz için kızlar hemotologa gittim soruçları bir hafta on gün içinde alacağım sonuçları sizede bildiririm:teselli:

fundacım vakti saati deiilmiş demeki.bu ay calısmaları sıkı tutcan artıkkaydirigubbakcemile

canım benim çok sağol ilgin için zaten bende bugn akşam başlamayı düünüyorum.inşallah bişey olmaz.sen nasılsın nasıl gidiyor hayat.

canım benim senin adına çok sevindim.inşallahbi sorun çıkmayacak.4 günlük gerilik çok önemsiz bence geç döllenmeye işaret.dert etme sakın .canım benim hatırlarsan bende kanamam olduğunda kendii yedim bitirdim.aslında rahat olmalıyız.stres daha kötü etkiliyor bebişlrimizi farkında değiliz.zaten bu işler kader kısmet meselesi biz elimizden gleni yapıyoruz.gerisi rabbime kalmış.o izinverdikten sonra şu kainatta olmayacak bir şey yok.yeterki zamanı gelsin.canım benim alah herşeyin hayırlısını versin önemli olan bu.inşallah bu sitedeki herkesin gönlünün muradını en kısa zamand verir ve bizide ayırmaz.

canım benim demek ki hayırlısı böyleyiş.inşallah bir daaki sefere hediyeni verirsin.bu yüzden sakın stres yapma.stres biliyorsun hormonları olumsuz etkiliyor.sevgiyle kal.

nazlıcım canım benim nasılsın.senin bebiş belirti vermeden annesine merhaba diyecek bence.sakın bunlarla kafanı yorma .bede bir haftadır kusmalarım azaldı diye pinpiriklenmeye başlamıştım ki bu hafta tam gaz gene başladık.yani bu bebişlerin sağı solu belli olmuyo anllayacağın.birde böyle pinpirikli olunca herşey dahada zorlaşıyor.yanihamileliğin tadını çıkarmak varken zehir ediyoruz hayatı.allah eşlerimizede sabır varsin ne diyeyim.benim ki sabır taşına döndü garibim.:1no2:inşallah hep böyle sorunsuz hamilelikgeçirirsin .sen ve bebişin allaha emanet olun.sevgiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…