Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bak ne guzel tepeden tırnaga sorun arastırılıp ortaya konmus...en azından sorunun boyutu ıle ılgılı kesın bı fıkrı var doktorunun ve buna uygun doz belırlemesı yapmıs...bunlar guzel haberler...dıger guzel haberıde beklıyoruz ınsallahhhhhhh:CüvCüv:

canım bnm bende tam seni sormak için actıydım kalp kalbe karsıymıskaydirigubbakcemile5 biz iiyiz teyzesi hoppala yapmayı örendik durmuyoruz artıkhihoyyyt
baya büyümüşüz ha 12. hafta dolmus maşallah kuzumaaaa:Saruboceq: canım ben cok sık yasarım o illet hastalığı:çok üzgünüm: baya kronikte seyreder bende.ben normalde maydonoz suyu içerim sıcak.bide saplarını sıcakken besze sararım ped gibi altıma koyarı o buhar içimi söker.ve mutlaka antibiyotik kullanrım.mümkün deil gecmez.ama tatlım senn durumun farklı.sen hamilesin.eminim doktorun su dönemde kullanabilceğin bi ilac vermiştir.hamilleliğimin ilk haftalarını ben antibiyotik kullanarak gecirdim.coook garip bi grip olmustum.neden ööe ağır seretti bilmiorum.doktorum augmentin mi ne öle bi antibiyotik yazdı.allaha şükür bi sorun yok.allaha emanet selvihancım.o korusun.biz koruyamayız.allaha emanet:Saruboceq:

canım ya randevum 6 6 bucuk gıbı...ama yuregım agzımda.belırtm yokkı benım hıc...cooook az var onlarda bazen. bırazda pımpırıklımı oldum nedır a.s vala heyecanlıyım ve korkuyorum ben cok....:Saruboceq:

cemreıgımızede maasallah bu nasıl bı tatlılık boyle bılmemkı....allah uzun omurlerle sana bagıslasın ınsallahhhhhh

yerim senn belirtini beeeenn:teselli: ah kuzucum bak nazlımında yok belirtisi.olcak die de bişe yok.allahım korusun minik kesecimizi ve içindeki minişi:Saruboceq:
cemreıgımızede maasallah bu nasıl bı tatlılık boyle bılmemkı....allah uzun omurlerle sana bagıslasın ınsallahhhhhh

rabim sana-size dahada güzelini tatlısını versin.

İnşallah sidocum yaa..Ben de senden güzel haberler bekliyorum inşallahh... Akşama yaz olur mu ?

arkadaşlar mthfr heterozigortun gebe kalmayı geciktirdiği doğru mudur? 3 aydır deniyoruz olmuyor.:çok üzgünüm:
3 gebeliğim de uzun aralıklarla olmuştu zaten..birinci ile ikinci arasında 9 ay ,ikinci ve üçüncü arasında 1,5 yıl gibi bir süre vardı..

hoş gebe kalsam da ne yapacağımı bilmiyorum..gittiğim doktorlar hiç önemsemedi ki durumumu..sanki pıhtılaşma falan yokmuş tesadüfen bir kez düşük yapmışım gibi doğal seleksiyonla açıklamaya çalışıyorlar..
yani sizler olmasanız öyle umutsuz bir halde olacaktım ki..zira çevramdeki herkes ama herkes patır patır gebe kalıp ,çatır çatır doğuruyo:bbo: benden sonra evlenenler çocuklarını çoktan kucağına aldı..hatta 2.yi bekleyenler var..herkesin nasibi başka biliyorum..Allah bana da başka kolaylıklar vermiş farkındayım ama yine de yüreğime söz geçiremiyorum...:çok üzgünüm:

sido bu senin kaçıncı gebeliğin.?.gebelik belirtileri ilk gebelikte yoğun oluyor diğerlerinde azalıyor diye okumuştum bir yerlerde..
bulantı falan aslında vücudun gebelik hormonlarına verdiği tepkiymiş..sonraki gebeliklerde vücut bu hormona alıştığı için tepkisi de az oluyormuş..

mrb selvihancım maşallah 3ay bitiyor, allah tamamına erdirsin inşallah. idrar yolu enfeksiyonu bence de dikkate alman gereken bi durum,hamileyken çok kolay enfeksiyon kapıyosun. mutlaka tedavi edilmesi gerekiyor canım. dr benden geçen hafta tahliller istemişti bendede klebsiella diye bi mikrop çıktı. tek dozluk bi antibiyotik verdi suya karıştırlıp içiliyor. akşam bunu iç yatana kadarda sürekli su iç dedi. bence sende bir an önce başla antibiyotige geciktigin her dakika bakterilerin sayısı artıyor canım. hem kadın dogumcuların verdigi antibiyotik için hiç endişelenmene gerek yokki canım. allahım korusun bebişlerimizi. geçmiş olsun canım:1hug:

celennnn cemrecik 4 aylık olmuş maşallah canım ya zaman ne kadar çabuk geçmiş ayy.. gel bi de bana sor diyosun dimi:jeyyar: cemrecik çok güzel maşallah, onu gördükçe oglumu merak ediyorum. zaman bana da hızlı geçsin artıkkksırnaşık şey

canım cemre bnm 8. hamileliğimdi.diğerlerinde olduu gibi bundada acaip bulantı-kusmalarım vardı.elimde kovayla dolasıyıordumkafamçokkarıştı bence bünyeyle alakalıCADIARZU

lalcim hamileyken gecmeyen zaman şimdi su gibi akıoa.s bana hep bu günlerini arıycaksın diolardı bende kızıyordum sağsalim benden kurtulsa su cocuk.ben onun için riskim die.şimdi bazı zamanlar onlara hak veriyorum.ööle zaman oluo ki caresiz kalıosun.ağlıo ağlıooo.saattlerce.kucak istio.acıkıo.bi yerleri ağrıo.couu zaman ne istio anlasılmıo.ama.....sevgisimi...aşkımı...içimdeki yerimi....BAMBASKA:asigim:
allahım sizleri sağsalim bu günlere erdirsin.kimseyi bu yolda oyalamasın.cok zor..ben hala inanamıyorum.o kadar cok beklemişim ve olmuycana inanmısımki hala biri gelip alıcakmıs gibi.baskasının gibisenağlama allahın büyüklüğne inanmayan tas olsun:Saruboceq:

celencim nasılsın. ben iyiyim şükür. bu arada bana niye idrar tahili yapılmadı acaba.(takacak birşey buldum bak) :))))
sidocum bak celen de demiş bende bulantı falan olmadı sadece dönem dönem göğüslerim hassaslaştı. bu tamamen kişiye göre değişiyor lütfen takma. bebişin seni üzmeden büyüyordur merak etme.

canım iyiyim.sizin iiyi haberleriniz dahada etkilio beniŞeniz şimdiye kadar hiç yapmadımı.benden 2 ayda bir istiodu.istersen bi sor.ama doktorlar bööle bizim gibi bilmiş hastaları pek haz etmiolar.işlerine cok karısıoruz diekaydirigubbakcemile3:dilcikar: ama aklında kalıcaana bence soryerimseniben

celen gerçekten çok tebrik edeiyorum ya..gerçekten ..allah bebeğini senden ayırmasın..o küçüğe çok güzel bir hayat versin..sabrın mükafatı dedikleri bu olsa gerek..
ayrıca hamile arkadaşlar da yüreğini ferah tutsun ..
dualarım sizlerle..:1hug:

nazlıcım seni çok iyi anlıyorm, insanın kafasına takılyor, dr niye bana şunu demedi bunu demedi diye:uhm: bende çok yaşıyorum bunu.CADIARZU doktoruna söylemeye çekiniyorsan git bi laba, veya hıfsısıhaya idrar kültürü yaptır. sonucu temizse sorun yok zaten ama bakteri görülmüşse dr götür, çok sık idrara çıkıyordum falan bişeler uydur:jeyyar: tahlil yaptırdım de, göster. için rahat etsin. bence zaten hamileyken bi iki kez yaptırılmalı

lalcim hamileyken gecmeyen zaman şimdi su gibi akıoa.s bana hep bu günlerini arıycaksın diolardı bende kızıyordum sağsalim benden kurtulsa su cocuk.ben onun için riskim die.şimdi bazı zamanlar onlara hak veriyorum.ööle zaman oluo ki caresiz kalıosun.ağlıo ağlıooo.saattlerce.kucak istio.acıkıo.bi yerleri ağrıo.couu zaman ne istio anlasılmıo.ama.....sevgisimi...aşkımı...içimdeki yerimi....BAMBASKA:asigim:
allahım sizleri sağsalim bu günlere erdirsin.kimseyi bu yolda oyalamasın.cok zor..ben hala inanamıyorum.o kadar cok beklemişim ve olmuycana inanmısımki hala biri gelip alıcakmıs gibi.baskasının gibisenağlama allahın büyüklüğne inanmayan tas olsun:Saruboceq:[/QUOTE]

celencim yazını okuyunca gözümdeki yaşları tutamadım 8. ya dile kolay canım benim. benim 2 kürtaj, 1 düşük, 1 kimyasal gebeliğim var. en sonuncusunu 6 kasım 2008 de aldırdım malesef. genetiğe gönderildi. şükür temiz çıktı birde kız olduğunu öğrenince dünyam başıma yıkıldı. kürtaj olduğumda hiç ağlamamıştım hep sabır dilemiştim allahtan ve vermişti. ama kız olduğunu duyduğumda allah bilio ya bende ölseydim dedim. onunla birlikte gitseydim dedim. kızımı öyle çok özlüyorum ki. tutamadığım elleri pamuk gibidir, bakamadığım gözleri sevgi doludur, öpemediğim yanaklarını şimdi melekler kokluyodur. kimbilir nerelerdedir minik kan pıhtım. eğer gitmeseydi 5 aylıktı şimdi. 4 ay kalmıştı kavuşmamıza. ama ne yapalım kader. acılar aslında geçmiyo da zaman alışmayı öğretiyo acılara. şimdi bu ay yine başlıyorum tedaviye ve ne kadar uğraşsamda korkularımı yenemiyorum. birçok şeyle geçirmeye çalışsamda vaktimi (iş kurs ). ama yine aynı şeyleri yaşamak ağır gelio. biliyorum her zaman aynı şey olcak diye bişey yok. dr um da önlemini aldı. ama yinede beynimde bir yerde öyle bir korku varki. dr uma da dedim; eğer olursa her hafta gelmek istiyorum, en azından 3 ay dolana kadar görürsem rahatlarım. dr umda isterse nher gün gel baharcım dedi. o harika bi insan ,tamamen pozitif enerji veriyo insana ne kadar teşekkür etsem az. şimdi korkularımla tekrar yüzleşme vakti. bir kez daha kendimi herşeye hazırlamak zorundayım. ama içimden bi ses diyo ki;'' bu kez son olucak. artık sende anne olcaksın. o büyülü dünyaya sende dahil olucaksın. meleğin kanatlarıyla gelip seni havalara uçuracak ve sen gül yanaklarını öptüğünde yaşadığın tüm kötü zamanları unutup sımsıkı sarılacaksın yavruna işte içimdeki ses böyle diyo :ecrin_bebek:

Son düzenleme:

canıımmm...boğazıma bi tas oturdu sanki.gözlerim doldu.birden yasadıım o gün geldi aklıma.bilmem kacıncı hamileliğimdi.dokuz eylülde alındı.genetiğe gönderildi.bebeğim.babası götrdü onu minicik bi tpte.bizim kanlarımızda verildi.1 ay sonra almaya gittik sonucları.kocamın elinde.ben doktorun kapısında.aldım.bende mthrf die bişe yazıodu.önemsemedim.hemen bebeğimiz kağıdına baktım.bişeymi vardı ki ölmüştü.temizdi.tertemizdi.kızıımmmm.bende kızımı kaybetmiştim.xx yazıodu.yığıldım.oturdum kapının önüne.doktorla bi yandan kocam bi yandan kaldırmaya calısıo.ben kızım die ağlıyorum.etraf bize bakıo..ooff yazamıycam dahaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ya niye bizi aglatiyonuz siz biliyosunuz hepimiz hamileyiz ve gozumuzun yasi hazirda bekliyo
bende oglumu hatirladim ve anlatilanlara dayanamadim askolsun yaa zaten calikusu bizi mahvediyo bide siz oldumu hic
hepinizi opuyorum iyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…