Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canlarım benim bu arada allahıma binlerce şükürler olsun ki ikili test sonucu da iyi çıktı.idrar kültürünü dr.bize demedi biz kndimiz yaptık.ayrıca homosisteine de baktırdık.sınır 5.5 olması gerekirken benim ki bu sınırın altında 4.6 çıkt.galiba iğnelerin etkisi olsa gerek eşime çaktırmıyorum ama kafamada taklmıyor değil.neden düşük çıktı diye.artık eşim kafayı sıyıracak o yüzden onu aybetmek istemiyorum.kaydirigubbakcemile3.e dr.de ben ytalil vermedim bu nerden çıktı diye sorarsa ne diyeceğim onuda bilmiyorum.bakalm hayırlısı bulucaz bir yolunu.burdaki hrkesi çok öpüyorum.hepiniz allaha emanet olun dualarımdasınız herzaman.sevgiyle kalın

Canim Kader arkadaslarim benim,
hepinizin sevgililer günü kutlu olsun. Bana moral verdiginiz icin hepinize ayri ayri tesekkür ederim.
Inanin sizden baskasina icimi dökemiyorum. Eger sizlerin kafasini sisirdigim yada üzdüysem kusuruma bakmayin. Sizler benim ümit isigim oldunuz yanliz olmadigimi ilk defa bu siteyi buldugumda anladim ve cok sevindim.
Haftaya izinliyim ve sanirim cuma günü tekrar asilama yapilacak carsamba doktora gitmem lazim oda kan alip genelde iki gün sonra yani adetimin 15. gününde asilama yapiyor cünkü yumurtlama o gün oldugu icin. Bakalim hayirlisi Insallah hayirlisiyla bu sefer tutar ve Insallah saglikli bir sekilde devam eder. Benden dualarinizi eksik etmeyin lütven.
Hepinizi cok seviyorum

test yapılmadı derken anlatmak istediğim o değildi. bebeğimi kaybettikten sonra tek yaptırdığım genetik test faktör V leiden mutasyonuydu. ve heterezigot çıktı. ayrıca bebişleri genetik teste göndermemişlerdi ve faktör V den başka testlerde varmış hamilelikten önce yapılması gereken. ama eski dr.um yaptırmamıştı. şimdiki dr.umda neden yapılmadı dedi bende bilmediğimi sölediğim. en önemliside bebeklerin genetik teste göndemek gerekiyormuş ama bunuda bilmiyordum. diğer genetik testleri de hamilelik öncesi yaptırmam gerekiyormuş ama eski dr.um sölemediği için hiçbiri yapılmamıştı.

canım dualarımız seninle tabiki:teselli::Saruboceq: ama calıskusum öncelikle moralinin toparlaman lazım.ltfen ama lütfen pozitif dşün rtık.olucak tamammıyerimseniben o-lu-cak:CüvCüv:

saol 06EE büyüyoruz allahın izniyle.:CüvCüv: hep korku devam ediyor acaba bişey olacakmı diye stres yapıyorum. ama oglumun tekmelerini yiyince içim rahatlıyohihoyyyt inşallah sende bir an önce yaşarsın bu günleri.
ben diyet yapmıyorum canım. aslında doktorum 16 haftaya gelince bazı yasaklarım olacak demişti ama sonra hiç bişey yasaklamadı, bende sormayı unuttum. böyle devam ediyorum bakalım.. homozigotum ben. senin nası gidiyo? dualarım hep sizlerle, allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:1hug:

canım benim çok sağol ilgin için zaten bende bugn akşam başlamayı düünüyorum.inşallah bişey olmaz.sen nasılsın nasıl gidiyor hayat.

iyi gidiyo çok şükür, çok saglıklı bi hamile olamasamda eski hamileligime göre bu çok iyi geliyo a.s karnım çok sık kasılıyor erkenmi dogacak diye korkuyorum. allahım hayırlısını versin. sen nasıl oldun? başladınmı antibiyotige?

MARGUERİTE nasıl oldun? amniyos sıvısı akıyor demiştin istiraahat ediyordun canım, nasıl oldun? marguerite Biliyorsun bende aynı şeyi yaşadıgım için senin durumunu çok merak ediyorum canım hep aklımda dualarımdasın inşallah herşey yoluna girmiştir sevgilerle

evet canım başladım.oraceftin 500mg günde iki kez 10gün içicem.sonra bir hafta bekleyip idrar kültürüne bakılacak.inşallah bebeğe zararı olmadan en kısa zamana şifa olur.gerçi, iki dr.ye sorduk ikiside bebeğe geçmeyen bir antibiyotik rahatlıkla kullan dediler.canım benm sende çok stres yapma.streste kasılmalarını tetikleyebilir.inşallah rabbim sorunsuz hamileliğini devam ettirir.güzel haberlerini bekliyoruz.

canım benim ne olur bu kadar kendini üzme.biliyorsun üzüntü ve keder işleri dahada orlaştırıyor.dua etmekten başka çare yok bence.rabbim inşallah en kısa zamanda gönlünün muradını verir.allah yardımcın olsun.sakın umudunu kaybetme.güzel haberlerini bekliyorum.sevgilerle

çalıkusu lütfen üzülme olumlu düşün diğer yaşadıklarını unutmaya çalış. her bebeğin öyküsü başka buna inan. hepimiz senin için dua ediyoruz ama öncelikle sen kendini rahat tut. bu sefer güzel haberlerini alıcaz tamam mı:))) Allah hepimizin yardımcısı olsun. hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

merhaba herkese.uzun zamandır yazamadım beyefendimiz pek fırsat vermiyor.umarım tüm arkadaşlar iyidir.darısı sizin başınıza inşallah bir an önce sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.hiç umudunuzu kaybetmeyin acı çekiyoruz ama o acının sonunda öyle bir mutluluk varki anlatılmaz.hiçbirşey o duygunun yerini tutmuyor.ben bebeğimi kucağıma alınca anladım şimdiye kadar hiç mutlu olmamışım inanın bunun yeri çok farklı.yinemi aynı şeyleri yaşayacağım diye korkmayın hep umutlu olun allahım dualarınızı kabul eder sizlerde kavuşursunuz meleklerinize.

çalıkuşu lütfen kendini bu kadar yıpratma biz elimizden geleni yapıyoruz biliyorsun inan başka yapacağımız bir şey yok herşey Allah tan inşallah bizde hamile kalıp karnımız büyüyecek arada bende senin gibi ümitsizliğe düşüyorum sonra hiç hamile kalmayan hamilelik bile yaşamayanlar geliyor aklıma onlar ne yapsın diyorum.en azında bu kadarını gördüm Allahım bunu bana layık görmüş diyorum.burda hepimiz birbirimize desteğiz buda çok güzel.pozitif düşün hep sağlığını düşün lütfen görüşmek üzere..

marguerita ne yaptın seni çok merak ettim baktım ama şu son günlerde göremedim.nasıl gidiyor yatıyorsundur inşaallah.aynı şeyleri yaşadığımdan hep sana dua ediyorum...

canım benim dualarımız seninle inşallah tutar inanıyorum bu sefer tutacak sağlıklı bir şekilde gebelik geçirirsin sevgili çalıkuşu bizim durumumuz biraz daha özel bu yüzden bizi bizden başkası anlamaz bu yüzden sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz. sakın kendini üzme kendini cumaya hazırla biraz gez dolaş kafanı dağıt bence bu sefer olacak . allaha emanet ol herşey gönlünce olsunkaydirigubbakcemile5:Saruboceq:

kızlar benim reglim 26 günde bir oluyordu buna göre 12 şubatta regli olmam gerekiyordu bu gün kan testi yaptırdım sonuç 4,36 çıktı bugün ayın 16 sı ve ben hala regli olamadım sido senin kan değerin düşük çıkmıştı sen ne zaman test yaptırmıştır kızlar yardımcı olun ne yapmalıyım

referans aralığı nedir canım umutlandırmak istemem çünkü benimde bi defasında öyle çıkmıştı ve hamile değildim 1 hafta daha gelmezse rglin tekrar yaptır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…