sidocum iyi olduğunuza çok sevindim inş hep böyle devam eder
esercim inş sende çok güzel hberlerle gelirsin yalnız sana genetik olarak hiç bir test yapılmadımı peki nereden öğrendin kan pıhtılaşması olduğunu yada dr sadece önlem olsun diyemi iğne verdi anlayamadım ben (dr gittiğimizde neden hamile kalmadan önce test yaptırmadın dedi demiştin ondan soruyorum)
celencim sen nasılsın bebişin çok tatlı nazar değmesin topiğimizin maskotu o öpüyorum onu annesi
çalıkuşu, papatya süreyya, selvihan ,nazlı ve diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız kendinize iyi bakın iyiki böyle bir topicteyim bu kadar aynı dertten muzdarip bu kadar kadının hergün haberleşmesi ne kadar güzel birşey insan dışardan birilerine anlatıyo ama aynı şeyleri yaşamadıkları için bilemiyorlar yani iyiki varsınız herkese sevgiler
Canim Kader arkadaslarim benim,
hepinizin sevgililer günü kutlu olsun. Bana moral verdiginiz icin hepinize ayri ayri tesekkür ederim.
Inanin sizden baskasina icimi dökemiyorum. Eger sizlerin kafasini sisirdigim yada üzdüysem kusuruma bakmayin. Sizler benim ümit isigim oldunuz yanliz olmadigimi ilk defa bu siteyi buldugumda anladim ve cok sevindim.
Haftaya izinliyim ve sanirim cuma günü tekrar asilama yapilacak carsamba doktora gitmem lazim oda kan alip genelde iki gün sonra yani adetimin 15. gününde asilama yapiyor cünkü yumurtlama o gün oldugu icin. Bakalim hayirlisi Insallah hayirlisiyla bu sefer tutar ve Insallah saglikli bir sekilde devam eder. Benden dualarinizi eksik etmeyin lütven.
Hepinizi cok seviyorum
hepinizin sevgililer günü kutlu olsun. Bana moral verdiginiz icin hepinize ayri ayri tesekkür ederim.
Inanin sizden baskasina icimi dökemiyorum. Eger sizlerin kafasini sisirdigim yada üzdüysem kusuruma bakmayin. Sizler benim ümit isigim oldunuz yanliz olmadigimi ilk defa bu siteyi buldugumda anladim ve cok sevindim.
Haftaya izinliyim ve sanirim cuma günü tekrar asilama yapilacak carsamba doktora gitmem lazim oda kan alip genelde iki gün sonra yani adetimin 15. gününde asilama yapiyor cünkü yumurtlama o gün oldugu icin. Bakalim hayirlisi Insallah hayirlisiyla bu sefer tutar ve Insallah saglikli bir sekilde devam eder. Benden dualarinizi eksik etmeyin lütven.
Hepinizi cok seviyorum
canım benım ne demek kafa sısırmek bak sımdı kızarım ısteeeee bıldık ve yasadıgım sıkıntılar bırbırımıze destek olmalıyız cunku ancak dusenın halınden dusen anlıyor canım benım yuregını ve umutlarını tam tutt olacak ınsllah bu sefer dualarımız senınlee....
lal maşaallah ne kaldı bitirmişsin hamileliği nerdeyse; bende görürümüyüm acaba bu haftaları karnımın büyüdüğünü ?o günler uzak gibi geliyor su kesesinin açıldığı haftaları bir atlata bilsem neyse kafanı şişirdim.. bu arada diyet yapıyormuydun?mthfr homozigotmuydun?sizleri görünce cesaretleniyorum bende....benim için de dua et lütfen
sidocum gözün aydın inşaallah sende güzel bir halmilelik geçirirsin darısı bizlere olur inşaallah...
canım benim çok sağol ilgin için zaten bende bugn akşam başlamayı düünüyorum.inşallah bişey olmaz.sen nasılsın nasıl gidiyor hayat.
iyi gidiyo çok şükür, çok saglıklı bi hamile olamasamda eski hamileligime göre bu çok iyi geliyo a.s karnım çok sık kasılıyor erkenmi dogacak diye korkuyorum. allahım hayırlısını versin. sen nasıl oldun? başladınmı antibiyotige?
Hepinizi cok seviyorum
saol 06EE büyüyoruz allahın izniyle.:CüvCüv: hep korku devam ediyor acaba bişey olacakmı diye stres yapıyorum. ama oglumun tekmelerini yiyince içim rahatlıyohihoyyyt inşallah sende bir an önce yaşarsın bu günleri.
ben diyet yapmıyorum canım. aslında doktorum 16 haftaya gelince bazı yasaklarım olacak demişti ama sonra hiç bişey yasaklamadı, bende sormayı unuttum. böyle devam ediyorum bakalım.. homozigotum ben. senin nası gidiyo? dualarım hep sizlerle, allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
sağol canım güzel dileklerin için,bende inşaallah bu ay başlamayı düşünüyorumkafamçokkarıştı benim kafam karışıkCADIARZU acaba hematoloğamı gitsem diyorum ama topicten yalnış hatırlamıyorsam papatyasüreyya arkadaşımız gitmiş yaptırdığı tahlillere baktım doktorumda hamile kalınca aşağı yukarı bunları yaptıracak bilmiyorum.:uhm:bu arada senin homosisteinin kaçtı?hamilelliğini yatarak geçirmedin demi?normal şekilde işlerini görüyorsun herhalde soruyorum çünkü;benim bu son düşük çok zordu o yüzden bak 2 seneyi geçtik korkumdan cesaret edemedim daha yeni inşallah bu sefer her şey yolunda olur dualarım hamile arkadaşlarla giderek çoğalırız görüşmek üzere ...
Hepinizi cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?