:içelim:referans aralığı nedir canım umutlandırmak istemem çünkü benimde bi defasında öyle çıkmıştı ve hamile değildim 1 hafta daha gelmezse rglin tekrar yaptır bence
MARGUERİTE nasıl oldun? amniyos sıvısı akıyor demiştin istiraahat ediyordun canım, nasıl oldun? marguerite Biliyorsun bende aynı şeyi yaşadıgım için senin durumunu çok merak ediyorum canım hep aklımda dualarımdasın inşallah herşey yoluna girmiştir sevgilerle
marguerita ne yaptın seni çok merak ettim baktım ama şu son günlerde göremedim.nasıl gidiyor yatıyorsundur inşaallah.aynı şeyleri yaşadığımdan hep sana dua ediyorum...
kızlar benim reglim 26 günde bir oluyordu buna göre 12 şubatta regli olmam gerekiyordu bu gün kan testi yaptırdım sonuç 4,36 çıktı bugün ayın 16 sı ve ben hala regli olamadım sido senin kan değerin düşük çıkmıştı sen ne zaman test yaptırmıştır kızlar yardımcı olun ne yapmalıyım
birde bu iğnelere nekadar erken başlarsan o kadar iyi bana kalsa hiç sorun değil 10 gün 15 gün sonrada öğrensem olur ama bu pıhtılaşma sorunu beni çok huzursuz ediyor artık yarında olmazsa tekrar kan tahlili yaptırırım ne yapalım hayırlısı
kızlar benim reglim 26 günde bir oluyordu buna göre 12 şubatta regli olmam gerekiyordu bu gün kan testi yaptırdım sonuç 4,36 çıktı bugün ayın 16 sı ve ben hala regli olamadım sido senin kan değerin düşük çıkmıştı sen ne zaman test yaptırmıştır kızlar yardımcı olun ne yapmalıyım
Celencim yaa , senin duaların tutuyo ....Dualarında bana da yer ver lütfen.. :Saruboceq:
Tüm arkadaşlarım , çalıkuşu için dua ederken bekleyen bizleri de unutmayın...Bi cümle ekleyiverin tamam mı ? :1hug: Öpüyorum hepinizi...a.s.
MERABA BEN ARANIZA KATILMAK İSTEYENLERDENİM BENİM BİRİ 5 HFT BİRİ 10HFTLIK KÜRETAJLA SONLANAN İKİ GEBELİGİM OLDU MTFHR HETEREZİGOTUM LÜTFÜ BEYE GİDİYORUM İKİ AYDIR DENEMELERİME RAGMEN GEBELİGİM OLMADI ÇOK ENDİŞELENİYORUM ÇÜNKÜ BUNDAN ÖNCEKİ GEBELİKLERİM İSTEDİGİM AY OLMUŞTU BENİDE ARANIZA ALIRMISINIZsenağlama[/B]
canim benim cok sagol beni merak etmissin hersey yolunda ama aksilikler hep arka arkaya geliyor iste bizde olayi buyutuyoruz ben bu seferde sag kasigimda siddetle bastiran bir sanciyla korkulu bir gece gecirdim o kadar korktumki anlatamam ustelik esim sehir disindaydi ve ben ne yapacagimi sasirdim sabaha kadar dua edip durdum ve oglumda sabaha kadar bu aciya tepki olarak tekmeleyip durdu o yuzden cok korktum neyse sabah oldu biraz hafifledi ama dudaklarim hep ucuk atti sanirim usutmustum ama bu sanciyi birazda ilk karnimda olen bebegin sancisina benzedegi icin cok korktum neyse ucuz atlattik sali gunu de randevum var dogum edecegim hastanede prof gorucek bakalim herseyin yolunda oldugunu soyluyorlar yalniz bebeginde buyuk diyorlar bu acaba erken dogum olabilir anlaminami geliyor anlamadim neyse kafani sisirdim senin nasil bir sorun yok demi hazirliklara basladinmi ufaktan ben gecen gun ogluma magazada cok guzel badyler gordum dayanamadim ve aldim eve getirip durmadan onlari sevdim allahim herkese tattirsin bu duyguyu cok guzel neyse seni cok opuyorum kendine ve ogluna iyi bak canim sevgiyle
kızlar günaydın, içim çok tuhaf akşam 5:30 da dr. randevum var ve heyecandan ölücem... lütfen dua edin benim için kötü bişi olmasın... LÜTFENNNNN
MERABA BEN ARANIZA KATILMAK İSTEYENLERDENİM BENİM BİRİ 5 HFT BİRİ 10HFTLIK KÜRETAJLA SONLANAN İKİ GEBELİGİM OLDU MTFHR HETEREZİGOTUM LÜTFÜ BEYE GİDİYORUM İKİ AYDIR DENEMELERİME RAGMEN GEBELİGİM OLMADI ÇOK ENDİŞELENİYORUM ÇÜNKÜ BUNDAN ÖNCEKİ GEBELİKLERİM İSTEDİGİM AY OLMUŞTU BENİDE ARANIZA ALIRMISINIZsenağlama[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?