Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağol canım güzel dileklerin için,bende inşaallah bu ay başlamayı düşünüyorumkafamçokkarıştı benim kafam karışıkCADIARZU acaba hematoloğamı gitsem diyorum ama topicten yalnış hatırlamıyorsam papatyasüreyya arkadaşımız gitmiş yaptırdığı tahlillere baktım doktorumda hamile kalınca aşağı yukarı bunları yaptıracak bilmiyorum.:uhm:bu arada senin homosisteinin kaçtı?hamilelliğini yatarak geçirmedin demi?normal şekilde işlerini görüyorsun herhalde soruyorum çünkü;benim bu son düşük çok zordu o yüzden bak 2 seneyi geçtik korkumdan cesaret edemedim daha yeni inşallah bu sefer her şey yolunda olur dualarım hamile arkadaşlarla giderek çoğalırız görüşmek üzere ...[/QUOTE]

06EE walla canım ben hematologa gitmedim. dogumdan sonra ilk fırsatta gitmek isterim, genel olarak bilgilenmek için. homosistein düzeyimi bilmiyorum ben. bence sende bir an önce calışmalara basla, zaten kayıplarımız yüzünden çok vakit kaybettik. tabi bu benim fikrim. inşallah hersey yolunda gider görüşürüz

referans aralığı nedir canım umutlandırmak istemem çünkü benimde bi defasında öyle çıkmıştı ve hamile değildim 1 hafta daha gelmezse rglin tekrar yaptır bence
:içelim:
referans değeri 0-5 arasında benim reglim gecikmezdi tam gününde olurdu ilk gebeliğimdede ilk ayda hamile kaldım kürtajdan olsa reglim 28 günde bir oluyordu kürtajdan sonra 26 günde bir olmaya başladı

birde bu iğnelere nekadar erken başlarsan o kadar iyi bana kalsa hiç sorun değil 10 gün 15 gün sonrada öğrensem olur ama bu pıhtılaşma sorunu beni çok huzursuz ediyor artık yarında olmazsa tekrar kan tahlili yaptırırım ne yapalım hayırlısı

canim benim cok sagol beni merak etmissin hersey yolunda ama aksilikler hep arka arkaya geliyor iste bizde olayi buyutuyoruz ben bu seferde sag kasigimda siddetle bastiran bir sanciyla korkulu bir gece gecirdim o kadar korktumki anlatamam ustelik esim sehir disindaydi ve ben ne yapacagimi sasirdim sabaha kadar dua edip durdum ve oglumda sabaha kadar bu aciya tepki olarak tekmeleyip durdu o yuzden cok korktum neyse sabah oldu biraz hafifledi ama dudaklarim hep ucuk atti sanirim usutmustum ama bu sanciyi birazda ilk karnimda olen bebegin sancisina benzedegi icin cok korktum neyse ucuz atlattik sali gunu de randevum var dogum edecegim hastanede prof gorucek bakalim herseyin yolunda oldugunu soyluyorlar yalniz bebeginde buyuk diyorlar bu acaba erken dogum olabilir anlaminami geliyor anlamadim neyse kafani sisirdim senin nasil bir sorun yok demi hazirliklara basladinmi ufaktan ben gecen gun ogluma magazada cok guzel badyler gordum dayanamadim ve aldim eve getirip durmadan onlari sevdim allahim herkese tattirsin bu duyguyu cok guzel neyse seni cok opuyorum kendine ve ogluna iyi bak canim sevgiyle

marguerita ne yaptın seni çok merak ettim baktım ama şu son günlerde göremedim.nasıl gidiyor yatıyorsundur inşaallah.aynı şeyleri yaşadığımdan hep sana dua ediyorum...

iyiyim canimmm sen nasilsin yok su olayi kapandi sukur sorunsuz olarak ama cok kotu usutmusum kasigimdaki sanci bu seferde beni perisan etti ama onuda sadece dudaklarimdaki ucuklarla atlattik ama simdi iyiyim cok sukur yarinda kontrolum var ayrica su kaybi varmi diye vajinadan test yaptilar onu bu aksam alicam ama usg de birsey cikmadi bakalim yarin doktorum ne diyecek yarin benim icin aslinda buyuk gun cok telasliyim malum lisanimiz yeterli degil onun icin zorlaniyoruz bir arkadasimiz var burda iyi fransizca bilen onu ayarlayabilirsem benim icin iyi olacak neyse sen nasilsin neler yapiyorsun bu aydi degilmi calismalar hadi sendende guzel haberler bekliyoruz bak ben ikinciyi bile dusunmeye basladim daha simdiden hadi tembellik etmeyin artik senin icin dua ediyorum cok kendine iyi bak tez zamanda guzel haberle gorusuruz insallah optum canim sevgiyle

merhaba fundacigim telasa gerek yok bence o eczanelerde satilan basit ve ucuz idrar cubuklari var onlardan al ve tahlilini yap varsa bence hemen cikar ikide bir kan tahlili yapip sonuclarini karsilastiracagina bu daha kolay ve basit ve varsa hemen silik dahi olsa cift cizgiyi gorebilirsin nacizane tavsiyem hadi hayirlisi olsun guzel haberlerini bekliyoruz canim selamlar

bencede en iyisi 1-2 güne kadar gelmezse kan testini tekrarla eğer beta hcg de artış varsa kesin hamilesin demek. ama ihmal etme ne kadar erken öğrenirsen o kadar ii... hayırlısı olsun inşallah şimdiden...

kızlar teşekkür ederim ilginize inanın ben bu kadar dert etmem ama kan pıhtılaşma sorunu olunca aynı şeyleri yaşama korkusu beni öldürüyor 1 ay sonra yada 5 ay sonra hamile kalmak yada geç öğrenmek öğrenmek hiç önemli değildir yeterki sağlıklı bir gebelik geçirmek bir de iğnelere erken başlamak benim gebeliğim 5+5 de son buldu

canım benım adetım 1 gun gectıdınde 58 cıkmıstı.ama senınkıde kafa karıstırıcı bı deger.sınıra yakın.ıstersen 2 gun sonra testı tekrarla.eger artıs varsa o zaman kesınlesır.sonuc ne olursa olsun allah ınsallah sana hayırlısını versın...beklıyoruz...

ŞEEEENN , NAPIYOSUN , NERELERDESİN ? :sm_confused:

Tamam sana Pelinsu' nun hatrına :ecrin_bebek: anlayış gösteriyoruz ama , bu kadar da uzatma yani...

Bak Celenciğimize , ÇOCUK DA YAPIYOR , KARİYER DE .. :

Ara sıra yazmazsan küsücez ona göre...klava:

Son düzenleme:
Celencim yaa , senin duaların tutuyo ....Dualarında bana da yer ver lütfen.. :Saruboceq:

Tüm arkadaşlarım , çalıkuşu için dua ederken bekleyen bizleri de unutmayın...Bi cümle ekleyiverin tamam mı ? :1hug: Öpüyorum hepinizi...a.s.

allahım hepimizi duaları kabul olan kullarından eylesin papatyacım.tabiki dualarımdasın.kızımı severken bile aklımdan hep sizler geciosunuz.allahım herkese naisp etsin.isteyen herkese versin.kimsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:

MERABA BEN ARANIZA KATILMAK İSTEYENLERDENİM BENİM BİRİ 5 HFT BİRİ 10HFTLIK KÜRETAJLA SONLANAN İKİ GEBELİGİM OLDU MTFHR HETEREZİGOTUM LÜTFÜ BEYE GİDİYORUM İKİ AYDIR DENEMELERİME RAGMEN GEBELİGİM OLMADI ÇOK ENDİŞELENİYORUM ÇÜNKÜ BUNDAN ÖNCEKİ GEBELİKLERİM İSTEDİGİM AY OLMUŞTU BENİDE ARANIZA ALIRMISINIZsenağlama[/B]

merhaba arkadaslar nasılsınız
ben ıyı olmaya calısıyorum
gecen salı gunu laparoskopı oldum kıstım alındı tupumun bırı kapalı bırı kısmen acık
dr 6 ay deneyın olmazsa tupbebek yapın dıyor
demesı kolay ama hayat cok zor artık
2 bebegımde ılk denemede gelmıstı 2. de kurtaj oldum tuplerıenfeksıyon olmus baska bır sorunum yok sukurler olsun
kan pıhtılasmasını saymıyorum bıle o bızım her an hayat arkadasımız oldu
10 aydır denıyoruz 3. gelmıyor.
kurtajda ne yapıldıda tuplerım tamamen ıptal oldu bılemıyorum sag tupu goremedım bıle dıyor dr um dusunun artık.
dualrımız hepımız ıcın Rabbım daha kotulerını yasatmasın yasayanlarımızada guc kuvvet versın

hoşgeeelldiiinn:teselli: diicem ama keşke gelmeseydinbenneyaptımki yani ii olsaydında gelmeseydin:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım, üşütme aman dikkat et kendine. insan agrıları ayırt edemiyor bebişmi yoksa diye düşünüp korkuyoruz sonra.. yarın doktordan sonra haberleri bizede söyle mutlaka, inşallah çok güzel haberlerle gelirsinhihoyyyt
bende 1 aydır alışveriş yapıyorum. aslında erken başladım galiba ama napim dayanamıyorum delikafadulden. hem indirim var herşeyde :jeyyar:
yarın doktordan sonra bize yaz canım.. :1hug:

kızlar günaydın, içim çok tuhaf akşam 5:30 da dr. randevum var ve heyecandan ölücem... lütfen dua edin benim için kötü bişi olmasın... LÜTFENNNNN

esercim dualarım seninle benimde yarın dr kontrolüm var 3 ay sonra bakalım tedaviye başlıyacakmıyız inşallah herşey yolunda gider

:Saruboceq:
kızlar günaydın, içim çok tuhaf akşam 5:30 da dr. randevum var ve heyecandan ölücem... lütfen dua edin benim için kötü bişi olmasın... LÜTFENNNNN

canım benim kendini sıkıntı yapma lütfen ben inanıyorum hiç bir sorun yaşamayacaksın sen böyle yaptıkça bebeğinde üzülüyor a.s.unutma biliyorum bebeğinin kucağına almadan rahatlamayacaksın ama her şeyden önce bebeğinin düşün annesi dualarımız seninle biraz kafanı dağıtmaya çalış :CüvCüv:

hoşgeldin aramıza öncelikle geçmiş olsun ama sakin olmaya çalış stres en büyük düşmanımız. önce hayırlısını dile inşallah sende hamiş olur bebeğinin kucağına alınsın umudunu kaybetme sakın :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…