Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

GULOZLEM çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda seninle birlikte isteyen tüm arkadaşlara bebiş nasip etsin. ama sakın üzülme tamam mı.. moralini yüksek tutki bebişin biran önce gelsin sana.

ESERizmir canım benim inşallah her şeyyolunda ve sen akşam bize bebişinle ilgili güzel haberler vereceksin. dualarımız seninle.

selvihancım nasılsın nasıl gidiyor.

merhaba daha önce buraya yazdımmı hatırlamıyorum
ben ilk gebeliğimde 18 haftalıkken düşük yaptım. doktorum bile şaşırmıştı. patalojiye gitti ama herhangi bir anamoli, yada herhangi bir mirop vb bulunmadı. yani bi sebebi yoktu normal şartlarda -tabi Allah ın takdiri nasip böyleymiş-
bi sebep bulamayınca iğne tedavisine başlandı, pıhtılaşma olabilir şüphesiyle. normalde 4. düşükten sonra doktorlar bu tedaviyi uyguluyorlarmış. sanırım doktorum beni normaldan fazla yıpranmış gördüğü için tedavi yi ilk düşükten sonra uyguladı.
dediki bir daha hamile kaldığında direk geliyorsun iğne tedavisine başlıyoruz.
düşükten sonra hamile kalana kadar folik asit kullandım ve hamileliğimin ilk aylarındada kullanmaya devam ettim
ilk düşükten bir yıl sonra yine hamile kaldım ve ilk ayımdan itibaren innohep 0,35 lik iğne tedavisine başladık, bunun yanı sıra bebek aspirini kullanmaya başladım. tabi vitamin + magnezyum + demir haplarıda ayına göre bu listeye eklendi... aspirin ve iğneyi hergün kullandım. hergün bebe aspirini attım ve iğne kullanmıdm. koldan bacaktan göbekten istediğin yerden yapılıyor.. tabi son zamanlarda artık ızdırap oluyor ama buna değer.. morlukları cabası...
raporla aldım ilacı problem olmasın diye bittiğinde direk aile hekimine yazdırıp alabiliyordum yanlış hatırlamıyorsam raporda teşhis venöz yetmezlik yazıyordu. başka birşeyler dah ayazıyordu ama hatırlayamadım..
çok şükür bir sorun olmadan hamileliğimi tamamladım ve bebeğimi kollarıma aldım.
darısı tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin başına...

Son düzenleme:

teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler iiçin, bizlerde senin o zamanki durumundayız. dediğin gibi iğne vitamin asprin. bende hamileyim, bu topikte biçok bayan hamile bi kısım da hamile kalmayı bekliyor. inşallah bizlerde sizin gibi güzel sonuçlar alırız. sevgilerle..a.s.

drydeniss ilk olarak bizlerle paylaştığın için teşekkürler. Allah bebeğine uzun ve güzel bir ömür nasip versin inşallah. bende seninle aynı iğneyi kullanıyorum şu an. coraspin ve vitamin. umarım bizlerde sizler gibi bebeklerimizi kucaklarımıza alırız sağlıkla.paylaşımın için tekrar sağol. doğum yapan ve bebeklerini kucaklarına alan arkadaşlarımız bizlere moral kaynağı oluyor.

KIZLAR BEN DR.A ÇIKIYORUM DUA EDİN BENİM İÇİN .karnıma ağrılar saplanıyo galiba çok korkuyorum bennnn.... ((

esercim canım şu sıralar bebişini görmüş olman lazım saat50 inşallah bir problem yoktur herşey istediğin gibidir ve sen o minicik pıt pıt atan yüreği görmüşsündür dualrım seninleydi o heyecanı bilirim benim sonu hep kötü bitsede... neyse inşallah bu kez minik meleğine kavuşursun canım sağlıkla

mrb bende kan pıhtılasması yuzunden bebegımı kaybettım 2 aylık bebegım karnımda oldugu ıcın kurtaj oldum ben sey dıycektım kurtaj sonra ne kadar beklemek gerekıyo bılen varmı

esercım nerelerdesın merakta kaldık.hadı gelde guzel haberlerını yaz ınsallahhh...

gul ozlem ve mınık afet gecmıs olsun arkadaslar...hep beraber mucadele verıyoruz bız.sızde baslayın
mucadeleye... mınık afet kurtaj sonrası bekleme suresı tamamen doktorunun kontrol sonucu olusan fıkrı ıle belırlenıyo. kımı doktor ılk adet sonrası kaalabılırsın dıyo.kımısı 3 kımısı 6 ay bekle dıyo. bence bu konuda doktorun sozu onemlı bızımkılerden cok.ınsallh en yakın zamanda saglıkla bebıslerımıze kavusuruz hepberaber....amın.....

canım merhaba,
ben ve pelincik iyiyiz çok şükür...eşim bu ara sık sık şehir dışına çıkıyor ve laptop u yanında götürüyor dolayısıyle yazamıyorum sizlere, elime geçtiğinde de ancak okuyabiliyorum yazılanları...bende çok merak ediyorum sizleri...bu ara hamişlerimizde olduğundan iyice merak eder oldum gelişmeleri...umarım bebek bekleyen arkadaşların hepsi sağlıkla mutlu sona erişirler...bebek isteyen arkadaşlarımızında tez vakitte dilekleri gerçekleşir inşallah...

şenn nerelerdesin, bu kadar ara vermeklava: özlettin kendini minik prensesin nasıl? gaz problemi biraz halloldumu? nası gidiyo?

esercım vallahı merakta kaldım.uykum var yatamıyorum bak....

sen cım sızlerın bebıs maceralarınızı okumak bıze umut ve guc verıyo, yaz bol bol

celenımız hep buralarda bak sagolsun...

lal selvıhan ve nazlı sızler nasılsınız kızlar?

papatyasüreyyacım, ben sonuçlarımı geçen hafta gösterebildim osman hocaya...antikardiyolipin antikor pozitif çıktı...daha önce gebe kalmadan öncede pozitifti zaten...bu antikorların vücutta bulunması pıhtılaşma olduğunu belirten işaretlerden biriymiş...yani pıhtılaşmaya eğilim varsa kanda, bağışıklık mekanizması bu antikorları üretirmiş...tahlillerden önce hoca bana düşük doz folik asit ve b12 ömür boyu kullanacaksın demişti mthfr homozigot olduğum için, ama aspirini bırak artık demişti...40 yaşından itibaren devam edersin günde bir coraspine demişti...ancak tahlil sonuçlarını görünce fikrini değiştirdi, süt vermeyi keser kesmez günde bir coraspin almaya başlayacaksın ömür boyu dedi...bu antikorlar azarsa önüne geçemeyiz ve beyin hücrelerine kan hücrelerine vs. zarar verir tahrip eder dedi...birde glikoprotein yüksek çıkmış, bu da ilerde damar tıkanıklığına sebep olabiilirmiş...bunun içinde ileri birkaç tahlil istedi...henüz yaptırmadım onları...ilk randevuda 6 ayda bir kontrol ederiz kanı demişti, sonuçlardan sonra 3 ayda bir kontrole karar verdi...
papatyacım benden haberler böyle...fırsat buldukça yazarım yine...öpüyorum canım....

şenn nerelerdesin, bu kadar ara vermeklava: özlettin kendini minik prensesin nasıl? gaz problemi biraz halloldumu? nası gidiyo?

canım merhaba, gaz problemimiz aynen devam ediyor, bazı bebeklerde 6 ay devam edrmiş...şu anda bile mızırdanıyor kucaımda...sizleri çok merak ediyorum...fırsat buldukça haberlerinizi alıyorum ama yazmak için fazla zamanım olmuyor canım...
bebişleriniz olunca hak vereceksiniz bana, tabii biz o zamana kadar biraz büyüycez rahatlıycaz inşallah...sevgiler

sidocummm, canım güzel haberlerini aldım nasıl sevindim bilemezsin...allah tamamına erdirsin inşallah..dikkat et kendine ve bebişimize...öptüm

saol sidocum iyiyim çok şükür. bugunlerde bebiş için gelenlere dagıtmak üzere lavanta keseleri hazırlıyorum çok eglenceli hihoyyyt.. senin nası gidiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…