merhaba daha önce buraya yazdımmı hatırlamıyorum
ben ilk gebeliğimde 18 haftalıkken düşük yaptım. doktorum bile şaşırmıştı. patalojiye gitti ama herhangi bir anamoli, yada herhangi bir mirop vb bulunmadı. yani bi sebebi yoktu normal şartlarda -tabi Allah ın takdiri nasip böyleymiş-
bi sebep bulamayınca iğne tedavisine başlandı, pıhtılaşma olabilir şüphesiyle. normalde 4. düşükten sonra doktorlar bu tedaviyi uyguluyorlarmış. sanırım doktorum beni normaldan fazla yıpranmış gördüğü için tedavi yi ilk düşükten sonra uyguladı.
dediki bir daha hamile kaldığında direk geliyorsun iğne tedavisine başlıyoruz.
düşükten sonra hamile kalana kadar folik asit kullandım ve hamileliğimin ilk aylarındada kullanmaya devam ettim
ilk düşükten bir yıl sonra yine hamile kaldım ve ilk ayımdan itibaren innohep 0,35 lik iğne tedavisine başladık, bunun yanı sıra bebek aspirini kullanmaya başladım. tabi vitamin + magnezyum + demir haplarıda ayına göre bu listeye eklendi... aspirin ve iğneyi hergün kullandım. hergün bebe aspirini attım ve iğne kullanmıdm. koldan bacaktan göbekten istediğin yerden yapılıyor.. tabi son zamanlarda artık ızdırap oluyor ama buna değer.. morlukları cabası...
raporla aldım ilacı problem olmasın diye bittiğinde direk aile hekimine yazdırıp alabiliyordum yanlış hatırlamıyorsam raporda teşhis venöz yetmezlik yazıyordu. başka birşeyler dah ayazıyordu ama hatırlayamadım..
çok şükür bir sorun olmadan hamileliğimi tamamladım ve bebeğimi kollarıma aldım.
darısı tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin başına...
ŞEEEENN , NAPIYOSUN , NERELERDESİN ? :sm_confused:
Tamam sana Pelinsu' nun hatrına :ecrin_bebek: anlayış gösteriyoruz ama , bu kadar da uzatma yani...
Bak Celenciğimize , ÇOCUK DA YAPIYOR , KARİYER DE ..:
Ara sıra yazmazsan küsücez ona göre...klava:
şenn nerelerdesin, bu kadar ara vermeklava: özlettin kendini minik prensesin nasıl? gaz problemi biraz halloldumu? nası gidiyo?
esercım vallahı merakta kaldım.uykum var yatamıyorum bak....
sen cım sızlerın bebıs maceralarınızı okumak bıze umut ve guc verıyo, yaz bol bol
celenımız hep buralarda bak sagolsun...
lal selvıhan ve nazlı sızler nasılsınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?