ESERizmir canım benim inşallah her şeyyolunda ve sen akşam bize bebişinle ilgili güzel haberler vereceksin. dualarımız seninle.
selvihancım nasılsın nasıl gidiyor.
esercım vallahı merakta kaldım.uykum var yatamıyorum bak....
sen cım sızlerın bebıs maceralarınızı okumak bıze umut ve guc verıyo, yaz bol bol
celenımız hep buralarda bak sagolsun...
lal selvıhan ve nazlı sızler nasılsınız kızlar?
canım teşşekkür ederim bende isterdim iyi olmak aslında baştan beri sizi takip ediyorum ama bir türlü kendimde katılmaya cesaret edememiştim:çok üzgünüm:hoşgeeelldiiinn:teselli: diicem ama keşke gelmeseydinbenneyaptımki yani ii olsaydında gelmeseydin:çok üzgünüm:
merhaba arkadaslar nasılsınız
ben ıyı olmaya calısıyorum
gecen salı gunu laparoskopı oldum kıstım alındı tupumun bırı kapalı bırı kısmen acık
dr 6 ay deneyın olmazsa tupbebek yapın dıyor
demesı kolay ama hayat cok zor artık
2 bebegımde ılk denemede gelmıstı 2. de kurtaj oldum tuplerıenfeksıyon olmus baska bır sorunum yok sukurler olsun
kan pıhtılasmasını saymıyorum bıle o bızım her an hayat arkadasımız oldu
10 aydır denıyoruz 3. gelmıyor.
kurtajda ne yapıldıda tuplerım tamamen ıptal oldu bılemıyorum sag tupu goremedım bıle dıyor dr um dusunun artık.
dualrımız hepımız ıcın Rabbım daha kotulerını yasatmasın yasayanlarımızada guc kuvvet versın
hoşgeldin aramıza öncelikle geçmiş olsun ama sakin olmaya çalış stres en büyük düşmanımız. önce hayırlısını dile inşallah sende hamiş olur bebeğinin kucağına alınsın umudunu kaybetme sakın :teselli:
GULOZLEM çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda seninle birlikte isteyen tüm arkadaşlara bebiş nasip etsin. ama sakın üzülme tamam mı.. moralini yüksek tutki bebişin biran önce gelsin sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?