Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

şen benim göbegim çok sertleşmeye başladı. bu kasılmalar hakkında internette günde 3 defa olması normal diye okumuştum ama benimki 3ten çok fazla kasılıyo, normalmidir? kese patlıcak diye korkuyom bi yandan erken dogum falan.. ufff

ESERizmir canım benim inşallah her şeyyolunda ve sen akşam bize bebişinle ilgili güzel haberler vereceksin. dualarımız seninle.

selvihancım nasılsın nasıl gidiyor.

canım benim çok şükür iyiyiz.allahın izniyle sağ salim 13.haftaya gelebildik.inşallah rabbim bu defa mutlu sona erdirir.idrar you enfeksiyonu oldu.aslında çok da dikkat etmeme rağmen oldu gene şimdi antibiyotiğe başladım inşallah bebişe zararı olmadan geçer. sen nasılsın.kaç hafta oldun nasıl gidiyor.

canım benim çok sağol çok şükr iyiyiz.asıl sen nasılsın.kaç hafta oldu.bulantıların başladımı.ben çok yoğun geçirmiştim.inşallah sendaha güzel atlatırsın.çok korkuttun bizi ama inşallah mutlu sona erenlerden olacaksın.rabbim hiç kimsenin gülen yüzünü soldurmasın bizide ayırmasın.sevgiyle kal.

eserizmir belki yazmışsındır diye baktım bu saat oldu merak ettim bir haber ver inşaallah herşey yolundadır...

bana cevap veren herkese teşşekkürler kızlar acaba küretajdan sonra çocuk çalışmalarına başlayınca kaçıncı ayda hamile kalabildiniz hamiş olanlar cevap verebilirmi acaba

minikafet genellikle üç mens dönemini geçirmen gerekiyor diye biliyorum lütfü hoca öyle söylüyor canım

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeeelldiiinn:teselli: diicem ama keşke gelmeseydinbenneyaptımki yani ii olsaydında gelmeseydin:çok üzgünüm:
canım teşşekkür ederim bende isterdim iyi olmak aslında baştan beri sizi takip ediyorum ama bir türlü kendimde katılmaya cesaret edememiştim:çok üzgünüm:

canm ya belirtilerin ne olmuştu acaba benimde 2 aydır gebelik olmadı önceden hemen olurdu benim gögüslerimde küçülme,kıllanmada azalma ve adet miktarında azalma var yani ben hacettepede çalıştıgım halde bir cevap bulamadım hormonlarım normal doktor arkadaşlarım rahim filmi çektirmemi istemiyor acaba bu belirtileri göstermişmiydin

teşşekkür ederim bana moral verdiniz:CüvCüv:

GULOZLEM çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda seninle birlikte isteyen tüm arkadaşlara bebiş nasip etsin. ama sakın üzülme tamam mı.. moralini yüksek tutki bebişin biran önce gelsin sana.

sağol canım hepimiz alırız kucagımıza bebişleri inşallah

kızlar herkese günaydın bu gün hiç uyuyamadım akşam kanda 10 dakikada çıkan testten yaptırdık pozitif çıktı delireceğim bugün şirkette kimse yok hemen doktora gitmem gerekiyor ne yapacağım bilmiyorum hangi ilacı kullanacağımı bilsem hemen eczaneden aldıracağım ama bilmiyorum kızlar ne olur dua edin benim için kaybetmek istemiyorumsenağlama

sevgili eser nerelerdesin ya çok merak ettim seni hadi artık iyi olduğunu yazda içimiz rahatlasın

gideceğim ama kimse yok öğlen burda olurlar o zaman hemen çıkarım lütfen benim için dua edin akşamki doktor yazmadı iç hastalıkları uzmanı yazacakmış benim durumumu bilmediği için ezbere ilaç yazamam dedi rapor çıkardıktan sonra isteğim zaman yazarmış Çok üzgünüm çoook

Günaydın kızlar, merakta bıraktım sizleride kusura bakmayın eşim bilg. evde kullanmayayım diye iş yerine götürmüş akşam giremedim nete. herşey yolunda görünüyormuş dr.um çok ii dedi. kalp atışları hızlanmış :) 186 atıyo artık. kol bacak tomurcukları oluşmuş. gövde ve baş ayrımı oluşmuş. kordonunu gördük :) ayyy hala inanamıyorum yaaa... hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için bende dualara devam edicem umarım herşey yolunda gider... ayyy çok mutluyum çokkkkkkk :)

Kan pıhtılaşması yaşayıp sağlıklı doğum yapan varmı aranızda neolur birileri sesimi duysun.

Bende kan pıhtılaşma hastalığı var ve clexen yada frağmin iğne vuruluyorum.
8 senedir bu hastalıkla uğraşıyorum . ve doktorlarım hamileliği bana kesinlikle yasakladılar benim için ölümle sonuçlanabileceğini söylediler.
Ama ben yinede denemek istiyorum...senağlama

''Allahım sana inandım sana güvendim ancak senden yardım dilerim, bana yardım et hayırlısı ne ise onu nasip et...''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…