Kan pıhtılaşması yaşayıp sağlıklı doğum yapan varmı aranızda neolur birileri sesimi duysun.
Bende kan pıhtılaşma hastalığı var ve clexen yada frağmin iğne vuruluyorum.
8 senedir bu hastalıkla uğraşıyorum . ve doktorlarım hamileliği bana kesinlikle yasakladılar benim için ölümle sonuçlanabileceğini söylediler.
Ama ben yinede denemek istiyorum...senağlama
''Allahım sana inandım sana güvendim ancak senden yardım dilerim, bana yardım et hayırlısı ne ise onu nasip et...''
papatyasüreyyacım, ben sonuçlarımı geçen hafta gösterebildim osman hocaya...antikardiyolipin antikor pozitif çıktı...daha önce gebe kalmadan öncede pozitifti zaten...bu antikorların vücutta bulunması pıhtılaşma olduğunu belirten işaretlerden biriymiş...yani pıhtılaşmaya eğilim varsa kanda, bağışıklık mekanizması bu antikorları üretirmiş...tahlillerden önce hoca bana düşük doz folik asit ve b12 ömür boyu kullanacaksın demişti mthfr homozigot olduğum için, ama aspirini bırak artık demişti...40 yaşından itibaren devam edersin günde bir coraspine demişti...ancak tahlil sonuçlarını görünce fikrini değiştirdi, süt vermeyi keser kesmez günde bir coraspin almaya başlayacaksın ömür boyu dedi...bu antikorlar azarsa önüne geçemeyiz ve beyin hücrelerine kan hücrelerine vs. zarar verir tahrip eder dedi...birde glikoprotein yüksek çıkmış, bu da ilerde damar tıkanıklığına sebep olabiilirmiş...bunun içinde ileri birkaç tahlil istedi...henüz yaptırmadım onları...ilk randevuda 6 ayda bir kontrol ederiz kanı demişti, sonuçlardan sonra 3 ayda bir kontrole karar verdi...
papatyacım benden haberler böyle...fırsat buldukça yazarım yine...öpüyorum canım....
zeynommm geçmiş olsun. en azında sorunun ne olduğunu bilmek ve ona göre önlem almak bile iyi. umarım bir dahaki sefere sorun yaşamadan alırsın bebeğini kucağına
Günaydın kızlar, merakta bıraktım sizleride kusura bakmayın eşim bilg. evde kullanmayayım diye iş yerine götürmüş akşam giremedim nete. herşey yolunda görünüyormuş dr.um çok ii dedi. kalp atışları hızlanmış :) 186 atıyo artık. kol bacak tomurcukları oluşmuş. gövde ve baş ayrımı oluşmuş. kordonunu gördük :) ayyy hala inanamıyorum yaaa... hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için bende dualara devam edicem umarım herşey yolunda gider... ayyy çok mutluyum çokkkkkkk :)
canım o kadar cok sevındımkı...allah en guzel sekılde tamamına erdırsın ınsallah....ya bende o kadar cok korkuyorumkı.cumartesı kontrol var ama ben abuk subuk ruyalar goruyorum. ve cok endıselıyım.ınsallah atıyodur mınıgımın kalbı pıt pıt :) ınsallah buyumustur....dualarım hep ona...ınanın doktora gıtmek benım ıcın bı panık atak durumu yaratıyo artık.psıkolojım bozuldu sanırım....
hiç korkma sido :) bende kötü kötü kabuslar görüp duruyordum dr.a gidene kadarda sanki herşey kötü çıkacakmış gibi hissedip durdum neredeyse ağlayacaktım. Sakin ol bak herşey yoluda gidecek :) sende bak bakalım kalp atışları kaça çıkmış benimki 186 :)
KAN PIHTILASMASI OLAN ARKADASLARA sorum var elleriniz surekli soguk mu yani hep usuyomusunuz. ayaklariniz falan acil cevap yazarmisiniz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?