Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

öncelikle geçmiş olsun canım senin tam olarak sonun nedir neden hamile kalmanı yasakladı neden ölümle sonuçlanırmış cevaplarsan sevinirim

sevgili eser izmir çok sevindim canım inşallah tüm hamileliğin boyunca böyle güzel haberler verirsin allah sağlıklıca tamamına erdirsin

sağolun kızlar umarım allah herkese kucağına almayı nasip eder... iyi dilekleriniz için teşekkürler... hepimiz için dua ediyorum...
Funda umarım seninde güzel haberlerini alırız bi an önce haberini bekliyorum canım

esercim canım çok şükür... çok sevindim merak etmiştik valla.

selvihancım süper 13. hafta demek. Allahım yaşasın çoğalıyoruz:)))) benim 14+6 oldu. önümüzdeki hafta kontrol var. geçen gece iğneyi yaparken çok tırstım. iğneyi soktum ilacı itiyorum gitmiyor.sanırım oradaki sertliğe geldi. sonra oradan çıkardım. başka yere girdim bu sırada kan bulaştı biraz iğneye neyse en sonunda vurdum ama gece uyuyamadım doğru dürüst. bazen çok ufak ufak kıpırdama gibi hissediyorum ama çok nadir. Allah hepimize yardım etsinde sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

ohhh be eserizmir çok korktum bişeymi oldu diye yazmayınca allahtan iyi haberler vardin inş hep böyle güzel devam eder

fundacım hadi gözünaydın stres yapma sakin ol cnım benim hamileliğini bile korku içinde duyuruyorsun ne kadar kötü bir durum aslında hepimiz aynı durumdayız bende şimdi hamile olduğumu öğrensem çok korkardım çünkü birkaç defa insan kötü deneyim yaşayınca böyle oluyor ama içini ferah tut drlar her gebelik farklı diyor inş bu gebeliğinde senin yüzünü güldürür bizleride umutlandırır allaha emanet olun

sevgili funda ve eserizmir gozunuzaydin kizlar cok sevindim yaaa delikafadulden allah tamamina erdirsin insallah guzel bir hamilelik gecirirsiniz umarim kendinize ve bebislerinize iyi bakin optum :sm_cool:

selam beni merak eden arkadaslar cok sagolunnn dun kontrole gittim cok sukur hersey yolunda amaaa bazi ufak sorunlar var tabi en bastabebegimin asagida olmasinin sebebi iri olmasiymis ve sekerli gidalari artik kesmemi yoksa bebgimin diabet olma ihtimalinin yuksek oldugunu soylediler cunku benim annem ve dayim diabetten rahmetli oldular yani risk buyuk ayrica eger hareketlerimi kisitlamazsam erken dogum olabilecegini ignelerin doguma yakin gunde ikiye cikacagini ve normal dogum olacagini soylediler kafam oldu allak bullakallah sonumuzu hayir etsin insallah ben artik dogum yaklastikca korkmaya basladim :1no2: bilmiyorum ne olacak sonumuz kizlar durumlar boyle iste hepinizi cok opuyorum :çok üzgünüm:

eserizmir hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin sorunsuz hamilelik dilerim...funda seninde gözün aydın hemen iğnelere başlarsın inşaallah.
marguerite geçmişler olsun benimde şeker çıkmıştı diyet yaptım 5 öğün; 3 ana 2 ara arada meyveyi sütle beraber alıyordum.şeker kana geçmesin diye çok yüksek değildi ama dikkat edince düşüyor.sende dikkatli ol herşeyimize dikkat edeceğiz mecburen.artı ben metioninden fakir diyet de yapıyordum.diyet üstü diyet yani ..bu arada amnio sıvısı hakkında ne dedi doktorun?kaç haftalık oldun?senin teşhisin neydi heterzigot mu yoksa homozigotmu?görüşmek üzere...

fundacım hadi hayırlısı biran önce git doktroruna güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz.

senağlama
Şencim , ben de sonuçları aldım ..Yazmıştım bilmiyorum okuyabilmiş miydin ...Bende de paı gen mutasyonu heterezigot çıktı ..Sana paı-1 bakılmış mıydı ? Dolayısıyla pıhtılaşmayı arttıran bir faktörün daha çıktı dedi Hoca...Bir de ilginç bi şekilde kolesterolüm yüksek çıktı...Normal kilodayım , hatta şu sıralar zayıf bile sayılabilirim..Hareketli bi insanım...Sebze-meyve ağırlıklı beslenirim , beslenmeme dikkat ederim...Buna rağmen kolesterolüm yüksek çıktı.. Şaşırdım doğrusu.. :uhm:.Hoca genetik olduğunu söyledi...Gebelik denemeseydim ilaç başlatacaktı...Ahh ahh yaşlanıyormuyuz nedir kızlar , bu yaşta yüksek kolesterol...Daha anne bile değilim..senağlama

Hocanın sana uyarıları beni tedirgin etti doğrusu..Yaşam tarzımıza çok dikkat etmemiz gerekiyor bu durumda...Neyse hakkımızda hayırlısı...

Pelinciğin iyi olmasına sevindim...Çok öpüyorum şencim...Sevgiler...

mrb arkadaşlar bu sebepten dolayı bende sonucusu 1 ay önce 2 düşük yaşadım dr.um sadece patolojik test yaptı protein s eksikliği kanda pıhtılaşma genetik testten hbrm yoktuu patolojik testte pıhtılaşma cıktığına göre genetikte bişi cıkmazdı die umuyorumm yenden hamile kalınca aspirin ve iğne tedavisi verdi dr.um şimdi cesaretimi toplayıp yenden hamile kalmaya cok korkuyorum..

zeynommm geçmiş olsun. en azında sorunun ne olduğunu bilmek ve ona göre önlem almak bile iyi. umarım bir dahaki sefere sorun yaşamadan alırsın bebeğini kucağına

zeynommm geçmiş olsun. en azında sorunun ne olduğunu bilmek ve ona göre önlem almak bile iyi. umarım bir dahaki sefere sorun yaşamadan alırsın bebeğini kucağına

cok saol nazlıcımm ama kullanıpta iyi sonuçlar alamayanlar var genetik testte yapılmadı yani tam emin olamıyorum bida aynı acıları yaşamak istemiyorumm her düşükte anne olma şansımı biraz daha kaybediyorumm benim ve tüm bebiş isteyen annelerin yüzünü güldürsün allah

canım o kadar cok sevındımkı...allah en guzel sekılde tamamına erdırsın ınsallah....ya bende o kadar cok korkuyorumkı.cumartesı kontrol var ama ben abuk subuk ruyalar goruyorum. ve cok endıselıyım.ınsallah atıyodur mınıgımın kalbı pıt pıt :) ınsallah buyumustur....dualarım hep ona...ınanın doktora gıtmek benım ıcın bı panık atak durumu yaratıyo artık.psıkolojım bozuldu sanırım....

Hiç korkma sido :) bende kötü kötü kabuslar görüp duruyordum dr.a gidene kadarda sanki herşey kötü çıkacakmış gibi hissedip durdum neredeyse ağlayacaktım. sakin ol bak herşey yoluda gidecek :) sende bak bakalım kalp atışları kaça çıkmış benimki 186 :)

canım benım ınakı cok sevındım mevlam kımseye evlat acısı vermesın sido korkma dua oku hep ıns hersey guzel olacak kızlar bızede dua edın olurmu

KAN PIHTILASMASI OLAN ARKADASLARA sorum var elleriniz surekli soguk mu yani hep usuyomusunuz. ayaklariniz falan acil cevap yazarmisiniz ..

KAN PIHTILASMASI OLAN ARKADASLARA sorum var elleriniz surekli soguk mu yani hep usuyomusunuz. ayaklariniz falan acil cevap yazarmisiniz ..

sürekli soğuk değil. hamile kaldığımdan beri daha çok ısınıyor, sanırım vücudun kan basıncı arttığı için. ondan önce soğuktu genelde. ama bu sadece kan pıhtılaşması ile ilgli değil sanırım.. sadece buna bağlamak doğru olmaz bazı insanların elleri hep soğuk oluyor.

ılgınıze cok tesekkur ederım sıdo ve gulozlem ben daha yenı uye oldum sıteye bı an once bebıslerımızı kucagımıza almak umıdıyle:ecrin_bebek::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…