bebişimi görmeye son 2 saatim kaldı kızlar 1 aydır özledim kızımı inş iyi haberlerle dönerim dr dan çopk heyecanlıyım bana şans dileyin
canım sen bu testleri yaptırmak nekadar zamanını aldı.sonuçları na zaman sürede veriyorlar.folik asite ve aspirin kullanıyomusun
selam kızlar hayırlı cumalar.herkes iyi sanırım,benim yarın kontrolüm var umarım herşey yolundadır.
hızlı cevap bölümünün altında kimlar varsa gözüküyor
merhabalar.BEn bugün kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim.Ocakta da kalp atımı olmadığından kürtaj olmuştum.Acaba bende de kan pıhtılaşması sorunu olabilir mi?doktor bir coraspirin verdi.Bunu kullan dedi.Ama bir test yapılmadı.
merhabalar.BEn bugün kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim.Ocakta da kalp atımı olmadığından kürtaj olmuştum.Acaba bende de kan pıhtılaşması sorunu olabilir mi?doktor bir coraspirin verdi.Bunu kullan dedi.Ama bir test yapılmadı.
canım ben ege üni.de 1-2 saat içinde yaptırdım sonuçlarıda 20 gün sonunda aldım..şu an folik asit+elevit ve coraspin kullanıyorum gebeliktede iğneye başlıycaz...
merhaba güzel83 öncelikle geçmiş olsun ve allah aynı şeyleri yine yaşatmasın...canım bence tahmini hareket etmek çok doğru değil pıhtılaşmanın varlığını öğrenmek için genetik testler yaptırmalısın..coraspini önlem olarak veriyor artık çoğu hekim korkma...
geçmiş olsun.........pıhtılaşma ile ilgili genetik testleri yaptırman gerekiyor bunu öğrenebilmek için....
Yani tahlil yaptırmam gerekiyor.Neden bilemiyorum ama içimden hiç mi hiç gelmiyor.Coraspirin kullandıktan sonra pıhtılaşma varsa bile sorun ortadan kalmaz mı yani illaki test yaptırmaya gerek var mı?yoruuuldummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?