Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bebişimi görmeye son 2 saatim kaldı kızlar 1 aydır özledim kızımı inş iyi haberlerle dönerim dr dan çopk heyecanlıyım bana şans dileyin

bebişimi görmeye son 2 saatim kaldı kızlar 1 aydır özledim kızımı inş iyi haberlerle dönerim dr dan çopk heyecanlıyım bana şans dileyin

canım benım emınım cok heyacanlısındır o anın hıc bıtmememesınını saatlerce ızlemek ıstıyosun ıns ıyı haberlerle donersın saglıcakla kucagına alırsında bı omur seyredersın ınsallah:)

canım sen bu testleri yaptırmak nekadar zamanını aldı.sonuçları na zaman sürede veriyorlar.folik asite ve aspirin kullanıyomusun

canım ben ege üni.de 1-2 saat içinde yaptırdım sonuçlarıda 20 gün sonunda aldım..şu an folik asit+elevit ve coraspin kullanıyorum gebeliktede iğneye başlıycaz...

merhabalar.BEn bugün kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim.Ocakta da kalp atımı olmadığından kürtaj olmuştum.Acaba bende de kan pıhtılaşması sorunu olabilir mi?doktor bir coraspirin verdi.Bunu kullan dedi.Ama bir test yapılmadı.

merhaba güzel83 öncelikle geçmiş olsun ve allah aynı şeyleri yine yaşatmasın...canım bence tahmini hareket etmek çok doğru değil pıhtılaşmanın varlığını öğrenmek için genetik testler yaptırmalısın..coraspini önlem olarak veriyor artık çoğu hekim korkma...

Ömür dedigin üç gündür,
Dün geldi geçti yarin meçhuldur…

O halde ömür dedigin bir gündür
O da bugündür

geçmiş olsun.........pıhtılaşma ile ilgili genetik testleri yaptırman gerekiyor bunu öğrenebilmek için....

canım ben ege üni.de 1-2 saat içinde yaptırdım sonuçlarıda 20 gün sonunda aldım..şu an folik asit+elevit ve coraspin kullanıyorum gebeliktede iğneye başlıycaz...

canım testleri yaptırmaya başladıktan önce mi yaptırdıktan sonra mı başladın folik asit ve coraspine.yani öncesinde başladıysan test sonuçlarını etkiler mi? bide canım testlerinde sadece kan vererek mi yaptırdın? eşinden de kan aldılar mı? ay ne çok soru sordum dimi ya...ama napim çok merak ediyorum.bende hayırlısıyla 15 inde yaptırcam.eksik bişey kalmasını istemiyorum.

Yani tahlil yaptırmam gerekiyor.Neden bilemiyorum ama içimden hiç mi hiç gelmiyor.Coraspirin kullandıktan sonra pıhtılaşma varsa bile sorun ortadan kalmaz mı yani illaki test yaptırmaya gerek var mı?yoruuuldummmmmmmm

Yani tahlil yaptırmam gerekiyor.Neden bilemiyorum ama içimden hiç mi hiç gelmiyor.Coraspirin kullandıktan sonra pıhtılaşma varsa bile sorun ortadan kalmaz mı yani illaki test yaptırmaya gerek var mı?yoruuuldummmmmmmm

eğer sorun varsa coraspirin yetmeyebilir ve iğne kullanman gerekebilir canım .... tahlil sonucun bunu netleştirir eğer iğne kullanman gerekirse de doz ayarlamalarına yardımcı olur bence bir gayret onu da yaptır aklında şüphe kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…