Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok geçmiş olsun .... arkadaşlar cevap vermişler gerçi ama bende onlarla aynı fikirdeyim kesinlikle tekrar aynı şeyleri yaşamamak için gerekli testleri yaptırmalısın.... Bağışıklık sistemi testleri ve kan pıhtılaşması testlerini yaptırmalısın...

bugün allak bullak olmuşum akşama doğru farkettim gerçi şiddetli baş ağrısı çekerken normal galiba... kızlar sabah kadir gecesi kutlaması mı yaptık bana mı öyle geldi...:)) gerçi kadir gecesini o mubarek Kur'an-ı Kerim'in inmeye başladığı geceyi Ramazan ayının son 10 gününde aramak gerekiyormuş yanlış yapmadık ama İmsakiyeleri suçladıkya çok hoştuk yaaa.... :ecrin_bebek: :umursamaz:

selam kızlar... bizim dün kontrolümüz vardı, doktoru yine değiştirdik üniye başladık bu seferde :) maşallah bebşin herşeyi çok iyi ama bebege giden damarlarda küçük bi çentik var dedi doktorumuz, aynı şeylerin olma ihtimali var dedi, iğnemin dozu düşük oldugu için 04e geçirdi, 02 az geliyomuş gerci aramızda başka 02 kullanan yoktu sanırım... bide tansiyon için ilaç başladı... ayy dünden beri ev bana dar geliyo aynı şeyler olcak diye ölüyorum... kalbin sıkılması ne kötüymüş... ayy dualarınızda beni söyleyin lütfen, korkuları içimden atamıyorum yaaeyvahedigeldismile

ayyy başım çatlamak üzere kafamın sol tarafı iptal olmuş durumda... Allaha emanet olun öptüm hepinizi....

geçmiş olsun canım evet sabah kadir gecesi muhabeti yaptınız hatta ben bile acaba dedim :)) bir şeyi düzelteyim müsadenle kadir gecesini ramazanın 15. gününden sonraki tek gecelerde aramamız gerekmekte peygamber efendimizin söylediğine göre kim bilir belki denk geliriz :))

sabrina allah yardımcın olsun canım güzel düşünmeye çalış ki güzel olsun herşey .... mubarek günlerdeyiz rabbim kabul eder inş. dualarını ... o en büyük yardımcı...

sağol canım benim.YAptırayım bari

sabrina dualarımız hepimiz için,sakin olmaya (bu her ne kadar çok zor olsada) ve olumlu düşünmeye gayret et,Allah'ın dediğinden ötesi yok öyle düşün,inş. hepimiz için herşey yolunda gider...

selam feryad,crawford na güzel seni burda görmek crawford.hazır doğuma da azcık kaldı.nasılsın son günler nasıl geçiyo

İyi geceler herkese. Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben hiç iyi değilim doğruyu söylemek gerekirse. Bebeğimi kaybedeli 6 ay oldu neredeyse. Dr eylülde gelin kontrollerimizi yapalım ona göre çalışmalara başlarsınız demişti. Ama ben çok korkuyorum. Hem deliler gibi bebek istiyorum. Hem de aynı şeyi yaşarsam deliririm diye korkuyorum. Bir türlü randevu almaya cesaret edemedim. Habire erteliyorum. Bakalım ne kadar erteleyeceğim?
SABRİNA Allah yardımcın olsun canım. Senin için dua edeceğim. Rabbim evladını korusun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin.

canım ne zamana kadar erteleyeceksin.bence kendini bir an önce toparla ve cesur ol.kalbini ferah tut,beynini olumlu düşüncelerle doldur.inşallah herşey yolunda gider.Allahım yardımcın olsun

merhaba arkadaşlarr. yazılanları ara ara okuyabildim aranızda hamiş olanlar var allahım saglıklı bi sekilde kucagınıza almayı nasip etsin insallah. bende 2 ay önce 8 haftalık bebegimi kaybettim. bugün faktör v sonucum cıktı.daha dra gösteremedim. sonucum heterozigot mthfr...c677t mutasyonu. bana yardımcı olur musunuz benim gibi bu mutasyonu olup hamile kalanlar nasıl bi yol izlediniz ve sonuclarınız ne oldu insallaH İYİ SONUCLAR ALMISSINIZDIR.yeniden hamile kalmak istiyoruuummm.

canım ben ege üni.de 1-2 saat içinde yaptırdım sonuçlarıda 20 gün sonunda aldım..şu an folik asit+elevit ve coraspin kullanıyorum gebeliktede iğneye başlıycaz...

canım sende izmirdemisin yoksa?

selam kızlar hayırlı cumalar.herkes iyi sanırım,benim yarın kontrolüm var umarım herşey yolundadır.

hersey yolundadır kalbini ferah tut olumlu düşün olumlu olsun.yoksa kendini yiyip bitiriyorsun.

o çentik dediğin direnç gösteren damarlar doz yükselince normale döner rahat ol.allah korusun kötü şeyler düşünme.ben basıma daha baska ne gelebilir dedikçe aklıma gelmeyen bile basıma geliyor olumlu düşün stres sanada bebişede zarar.lmaz:

canımm sıkma canını, bu kadar kişiyiz burda sen bulamazsan bile mutlaka bulur göndeririz sana..eğer oralarda yoksa burdaki eczanelere, depolara bakar alır gönderirim ben sana eşim eski reprezantlardan :))

teşekkür ederim canım rahatlattın canım. İnş sizi yormadan bulurum bu iğneleri. clexane 0.2 bulamadığımız gibi innohep 0.35 de bulamıyorum Bunların yerine başka ne kullanabiliriz onu bilmiyorum.

merhebalar bana ADANA BALCALI HASTANESİNDE gittiğiniz veya duyduğunuz bir kadın doğumcu ismi verebilir misiniz?BEnde kan pıhtılaşmasına bir baktırayım bu böle olmayacak.

Birde bu testler kaç gün sürüyor acaba?Bir günde hemen halladebilir miyim.Birde memurlar şehir dışına bir üniveriste hastanesine giderlerse sevk almak gerekiyor mu yoksa sadece kimlik numarası yeterli oluyor mu. Cevaplayan herkese çok teşekkür ediyorum.

güzel83 öncelikle çok geçmiş olsun.... üniversite hastanelerine şehir dışından nasıl geliniyor bilmiyorum ama...bu testler öyle bir günde çıkan testler değel minimum 3 hafta sürüyor fazlasını bilemiyorum.... bende Adana'da da bu testi yaptırabilceğin yerler vardır... birde doktora gittiğinde 3 düşüğün olduğunu söyle 3 'ten önce genellikle yapmıyorlar bu testleri...
genetik danışmanlık hizmeti veren bir hastane araştırman gerekiyor sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…