Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok geçmiş olsun... bende bundan daha önce biri dış gebelik ikisi 8 ve 9 haftlarda kalp atımı olmadığı gerekçesiyle 3 bebeğimi kaybettim... yapılan araştırma sonucunda mthfr a 1298 ve paı homozigot olduğunu öğrendim şuan 16 haftalık olduk ve gayet güzel devam ediyor inşallah sonuna kadar gidebililiz...
gebelikten önce folik asit, b vitamini , elevit ve çinko kullandım, gebe kaldığımda çinkoyu kestim ve diğer ilaçlara devam ettim ancak doktorum sadece elevite devam etmemi istedi ek olarakda asprin ve kan sulandırıcı başladık....

selam denden nasılsın canım görüşmeyeli? hamilelik nasıl gidiyor?

iyiyim canım sağol,her zamanki gibi bulantılarım var ve hala ara ara beni zorluyor,onun dışında çok şükür iyiyim,inş. bu sefer sağlıcakla tamamlarım gebeliğimi........sen nasılsın??zehrayade den alıyorum haberlerini gerçi,maşallah doğuma az kaldı......sağlıkla kavuşursun inş. kızına..........

günaydın kızlar......Aysude senin ağrıların benim bulantılarım,napcaz biz yaaaaaa..........olsun bunada şükür diyelim......

Pazartesi temizlik var,önden tülleri yıkıyorum,rutubet yaptı odalarımdan biri,onun içindeki eşyaları havalandırdım bir de orası yerleşecek şimdi,öffff ve de pöffffffff çok işim var çoook:hulya:

tsma maşallah gebelik haberini aldığından beri canlandın,enerjin buradan bile hissediliyor,topiğede daha sık geliyor insan morali düzgün olunca maşallah

hayır canlandığımdan değil...işler pek yok...daha doğrusu var ama benim yapasım gelmiyor...biliyorsun burasıyla ilgili düşüncelerimi...hamilelikten sonra iyice soğudum burdan:))))

çıldırmak üzereyim bi yerim geçiyor başka biyerim ağrıyor... geçer inşallah... canım kendini çok yorma nolur.... valla ben tülmüş perdeymiş hiçççbişey yapmıyorum hiç gözüm kesmiyo valla.... arefe günü bi süpürürüm evi o kadar... yok dolmaymış yok tatlıymış uğraşamam valla....

geçmiş olsun canım ya...böyle durumlarda niye misafir kabul ediyon kii
gelen annem ve babam olunca hayır deme şansım yoktu... şimdi onlarda misafirmi diyeceksin ama.. maalesef benim annem görme özürlü olduğu için misafirden daha misafir oluyorlar..... bazen öyle bi özeniyorum ki anneleri sağlam olanlara...ben kendimi bildim bileli anneme hizmet ederiz o bi yerde oturur götür getir... Allah canın sağ etsin tabi kii... bi nefesi bile yetiyor ama yinede isterdim sağlam olsun, hastaneye giderken yanımda olsun, bi toplantım olduğunda gelsin , evimi taşırken yardım etsin... hiçbirini yaşayamadım gerçi ablam aratmamaya çalışıyor ama onunda kendine ait bi düzeni var hayırlısı bakalım...

canım ya ben misafir deyince yabancı sandım..anne ve babansa başımızla beraber tabiki...öyle valla hele böyle zamanlarda insan daha bir arıyor annesini.dünyanın en iyi annesi bile olsa insan kendi annesini ister tabi.benimde 3 ablam var ama annemin tırnağı bile olmazlar....işte insanoğlu kendinde olmayanı istiyor sen sağlıklı olsa bana baksa diyorsun..ben ne olursa olsun hayatta olsaydı diyorum...tabi senin yaşadığını yaşasam belki senin gibi düşünürdüm...belki sende benim gibi anneni kaybetseydin sende hasta olsa yanımda olsa derdin...insanoğlu işte istiyor istiyor...ama allahın gücüne gitmesin annesizlik çok zor...yokluğuda zor böyle hasta olup varla yok olmasıda zor..seni anlayabiliyorum canım...allah sabır versin demekten başka çare yok...kıskançlık huyum pek yoktur ama annesi olan insanları kıskanmaktan kendimi alamıyorum...ve hep dua ediyorum..dilerim herkes annesini çok yaşlıyken kaybetsin..allah onlara uzun ömür versin..((

günaydın kızlarrr... Feryad, denden, 28mavi, güzin çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için... inşallah o sabrı bende gösteririm sonuna kadar :Saruboceq:

a.slm canım nasılsın ? nasıl gidiyor okulda ilk günler :)

saol canım iyi sayılırım.akşamları bacak araları ve kalçaya ağrılar atıyo.hamilelikten önce kuyruk sokumunda ağrı başlamıştı.ondan sonra da doktora gittim krem verdi kullanmadım.hala da var.özellikle kuru yerde uzun süre oturunca kalkmak işkence resmen.okula 2 gün gittim.dün seçimde görevli old.için seminer vardı gitmedim.öyleece oturduk bahçede.senin nasıl geçti.

kızlar bunu diğer sayfalardan arakladım :) beimkilerde tuttu sizde bakın belki sizede tutar... herşey Allahtan ve tabi hayırlısıyla ama nebilim hoşuma gitti belki güleriz dedim...

18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Ocak G B G B G B B G B G B G B B
Şubat B G B G B B G B G B G B G G
Mart G B G G B G B B G B G G B B
Nisan B G B G G B B G G B G G G G
Mayıs B G B G B B G G G G G B G G
Haziran B B B G G G B B B G G B G G
Temmuz B B B G G B B G G B B B G G
Ağustos B B B G B G G B B B B B G G
Eylül B B B G G B G B G B B B G G
Ekim B B G G G B G B G B B G G G
kasım B G B G G B G B G G G G B G
Aralık B G B G G G G B G B G G B B

son adet ayınızın yaşınızla kesiştiği tarihte Gise kız / B ise erkek oluyomuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…