merhaba arkadaşlarr. yazılanları ara ara okuyabildim aranızda hamiş olanlar var allahım saglıklı bi sekilde kucagınıza almayı nasip etsin insallah. bende 2 ay önce 8 haftalık bebegimi kaybettim. bugün faktör v sonucum cıktı.daha dra gösteremedim. sonucum heterozigot mthfr...c677t mutasyonu. bana yardımcı olur musunuz benim gibi bu mutasyonu olup hamile kalanlar nasıl bi yol izlediniz ve sonuclarınız ne oldu insallaH İYİ SONUCLAR ALMISSINIZDIR.yeniden hamile kalmak istiyoruuummm.
günaydın aysudeeee
iyiyim canım çalışıyorum işteyim((sen nasılsın
selam denden nasılsın canım görüşmeyeli? hamilelik nasıl gidiyor?
çıldırmak üzereyim bi yerim geçiyor başka biyerim ağrıyor... geçer inşallah... canım kendini çok yorma nolur.... valla ben tülmüş perdeymiş hiçççbişey yapmıyorum hiç gözüm kesmiyo valla.... arefe günü bi süpürürüm evi o kadar... yok dolmaymış yok tatlıymış uğraşamam valla....günaydın kızlar......Aysude senin ağrıların benim bulantılarım,napcaz biz yaaaaaa..........olsun bunada şükür diyelim......
Pazartesi temizlik var,önden tülleri yıkıyorum,rutubet yaptı odalarımdan biri,onun içindeki eşyaları havalandırdım bir de orası yerleşecek şimdi,öffff ve de pöffffffff çok işim var çoook:hulya:
gelen annem ve babam olunca hayır deme şansım yoktu... şimdi onlarda misafirmi diyeceksin ama.. maalesef benim annem görme özürlü olduğu için misafirden daha misafir oluyorlar..... bazen öyle bi özeniyorum ki anneleri sağlam olanlara...ben kendimi bildim bileli anneme hizmet ederiz o bi yerde oturur götür getir... Allah canın sağ etsin tabi kii... bi nefesi bile yetiyor ama yinede isterdim sağlam olsun, hastaneye giderken yanımda olsun, bi toplantım olduğunda gelsin , evimi taşırken yardım etsin... hiçbirini yaşayamadım gerçi ablam aratmamaya çalışıyor ama onunda kendine ait bi düzeni var hayırlısı bakalım...geçmiş olsun canım ya...böyle durumlarda niye misafir kabul ediyon kii
gelen annem ve babam olunca hayır deme şansım yoktu... şimdi onlarda misafirmi diyeceksin ama.. maalesef benim annem görme özürlü olduğu için misafirden daha misafir oluyorlar..... bazen öyle bi özeniyorum ki anneleri sağlam olanlara...ben kendimi bildim bileli anneme hizmet ederiz o bi yerde oturur götür getir... Allah canın sağ etsin tabi kii... bi nefesi bile yetiyor ama yinede isterdim sağlam olsun, hastaneye giderken yanımda olsun, bi toplantım olduğunda gelsin , evimi taşırken yardım etsin... hiçbirini yaşayamadım gerçi ablam aratmamaya çalışıyor ama onunda kendine ait bi düzeni var hayırlısı bakalım...
a.slm canım nasılsın ? nasıl gidiyor okulda ilk günler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?