Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar ya moralim çok bozuk.Son düşüğüm temmuz sonunda oldu maalesef. kendimi mutsuz hissediyorum.bir taraftan çevredekiler çocuk var mı? diye sürekli soru soruyorlar.bayram yaklaştığı için yine o akrabalar aynı soruları soracak. görümcem de hamile.onu görünce daha bi duygusallaşıyorum,imreniyorum.

çok haklısın canım herkes sahip olmak istediğine özlem duyuyor işte... Rabbim rahmetinden esirgemesin anneni inşallah....

canım bunları hissetmekte çok ama çok haklısın.... sadece ben değil eşim bile bi ara bu hissiyata kapılmıştı... sabır sabır sabır... bugünler geçecek inşallah....

aman canım boş insanlar için kendini, benim görümcem ben evlendiğimde 41 yaşında beşinci çocuğunu doğurdu, ben eltimden önce evlendim ama benim ki düşünce o doğurdu şimdi çocuk büyüdü bile, benim bahahnem vardı ama sürekl soruyorlardı senin gibi bende askere gitsin gelsin diyordum akıllı görümcem o askere gitsin sen hamile hamile gez diyordu, yani bir sizinkiler değil insanı düşünmeyen düşünmesini bekleme zaten, bayramda soracaklardır evet fix bir cevap bul onlara Allah bilir diyordum ben, çokta konuşma zaten, doktorum bana koca karılar sana hamileliğini evladını yok düşüğünü tedavini sorarlarsa uzaklaş ordan tuvalete git en basiti demişti konuyu değiştir baktın olmuyor bir bahane ile çık ordan çok zor biliyorum ama üzme ne olur kendini....
Bayramları bende ssevmiyorummmm.

valla bende gözüm yemiyor ama arka odaları yaptım. asıl önemli odalar kaldı geriye ama zaten öyle dipli köşeli değil. bayram temizliklerini hiç sevmiyommm.

selam canlar..

az önce dr kontrolümüzden geldik. bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını tekrar duydum çok şükür.ama çok küçük ve gelişimi de geriden gidiyor hala.ultrasonda 6+2 görünüyor.doktorum problem yapma dedi ama , ne bileyim moralim bozuldu sanki. biede onu öyle rahmin bir köşesine sıkışmış ve hareketsiz görünce iyice kötü oldum. daha önce bahsetmiştim benim rahim yapımda da bozukluk var. üstten içe doğru çok basık.sanki, rahmi ikiye bölüyor ama septum değil, yani perde şeklinde olmadığı için ameliyat imkansız.olacaksa bu şekilde olacak dedi dr um en başta.

istirhate devam, iğne +progestan+coraspin+folbiola devam.2 hafta sonra tekrar kontrolüm var.lütfen bebeğim beni bırakmasın bu defa..eğer rahim yeterince esneyip büyümezse bebeği taşıması zor diyor dr.

canım yaa üzülme dua et bol bol inşaallah bebeğini kucağına alıcaksın stres yapma sakin olmaya çalış lütfen:Saruboceq:

Slm Arkadaşlar. Biliyorsunuz clexane 0.2 bulamıyordum. Hoca innohep 0.35 kullan o zaman demişti. Clexaneyi 5 er 10 ar eczanelerden toplayarak kullanıyordum. şimdi innohep toplu olarak bulduk 90 tane. Alsam mı almasam mı tereddüt etmeye başladım. arasında fark var mı sanki doz yükseliyormuş gibi geldi. MTFHR 677 heterozigot mutasyonu değeim. Bana bir fikir verin yaaaaaa.

bizim çevremizde rahmi tamamen ikiye bölünmüş,aynı anda iki farklı gebelik yaşayabilecek bir tanıdığımız var,gebeliğini 8 haftalıkken öğreniyor,doğum kontrol hapı kullandığı halde hamile kalmış,doktorlar,bebeğin yaşamayacağını,doğurmak isterse kendisininde hayati tehlikesi olacağını ve bu şekilde çocuk sahibi olmasının çok zor olduğunu söylüyorlar......ne mi oldu??şimdi kızı 4 yaşında,sadece 8 aylıkken annede yüksek tansiyon çıkınca erken aldılar bebeği.........Allaha sığın dua et ve mucizelere inan.....Rabbim evladını sana bağışlasın inş. ve cümlemizinkini...........

doktor kullan dediyse bir problem yoktur sanırım canım yaaaaaa.......innohep 0,2 bulamadın mı peki??

bende innohep 0.7 kullanıyorum canım. ama ben mthfr 677 TT homozigotum.bende toplu almıştım 60 adet.şimdi 10 günlük kaldı. dr un önermişse alabilirsin bence.

benim raporuma dr.
ınnohep 0,7
bulunamazsa mudail olarak ta
clexan 0,6 ve ya
fluxun 0,6 yazıyor.

yani baktığında doz farklı görünebilir ama atken maddesiyle alakalı olarak değişiyor sanırım ilacın markasına göre.çünkü dr bana bunların 3 ü de aynı doz demişti.brini bulamazsan diğerini alabilirsin dedi.

seni senin gibi sıkıntıları yaşamayan çok zor anlar...ben de 4. düşüğümü yaptım 20 gün önce.küretajla alındı.karnımda ölüyor.kan pıhtılaşması var sulandırı kullanmama rağmen düştü..insan bazen boşluğa düşer gibi oluyo Allah!a sığındığın zaman herşeyde bir hayır vardmış bunu anlıyorsun..herkesin farklı farklı imtihanları var işte...dilerim bizde hatalara düşmeden isyan etmeden geçeriz bu sınavı..rabbimin yanında heşey çok yeter ki biz hayırlısını istemesini bilelim..ben de nerde bir hamile görsem özellikle yakınlarımdan biri olunca boğazıma birşeyler düğümleniyor ağlamak istiyorum ama güçlü olmaya çalışıyorum..ama çok zayıfım aslında.ama kimseye göstermiyorum..dik dur,herşeyde vardr bir hayır de,yoluna devam et,...takma kafana asla da isyan etme...olacak inşallah bigün er yada geç allahın izniyle olacak sadece zaman var...hamile birini görünce onun da bizim şeyler yaşamamsı için dua et rahatlarsın..kasılmana ya da komplekse hiç girmene gerek yok...o insanların da başka yönden sınavları vardr bunu unutma..herşeye rağmen mutlu ol...alkisalkisalkis sevgiler...:teselli:

clexane 0.4 lük kulannmaya rağmen düşük yapanlar var mı acaba aranızda??:ecrin_bebek:

nuraycım rahat ol ve bol bol dua et.inan hepimiz risk altındayız.ben 5.5 aylık oldum ama bugüne kadar hep bir korku bir yerlerde duruyo.yapmamız gereken bol dua ve stressiz olmaya çalışmak...

canım moralini bozma benim bebiş te geriden geliyordu ama son hafta yakaladık normal haftasını... rahim anomalisine gelince anladığım kadarıyla bikornis yapıda .. ben dede aynı sorun var benim rahimde birazcıkta septum saptandı çok küçücük onuda aldılar ama hala bikornis görünüyor .. ve hiçbir doktor bu görüntüyü sakıncalı bulmadı gönlünü ferah tut... büyüyecek bebişinn...

nuray-dyn sende sadece 677 homozigot mu var... ondan mı iğne de kullanıyorsun..ben mikroenjeksiyon tedavisi oldum ve 5 haftalık hamileyim daha keseleri görmedik ve 1298AC heterezigot çıktı 2 yıl önce şimdi iğne falan kullanmıyorum..doktorda önermedi.. clexane 0.2 sadece transfe sonrası 2 gün verdi..şimdi kendiliğimden kullansam olurmu..2 hafta sonra doktora gideceğim..yardımınıza ihtiyacım va

clexane 0.4 lük kulannmaya rağmen düşük yapanlar var mı acaba aranızda??:ecrin_bebek:

evet,ne yazık ki,clex.0,4 kullanırken geçen Şubat ayında 20.haftaya girdiğimizde bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrenmiştik.....pıhtılaşma değerlerimde normaldi ama hala tam olarak sebebini bilemiyoruz,Allahın takdiri,kimseye yaşatmasın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…