canımm burdada buldum bakk senii:))
çok haklısın canım herkes sahip olmak istediğine özlem duyuyor işte... Rabbim rahmetinden esirgemesin anneni inşallah....canım ya ben misafir deyince yabancı sandım..anne ve babansa başımızla beraber tabiki...öyle valla hele böyle zamanlarda insan daha bir arıyor annesini.dünyanın en iyi annesi bile olsa insan kendi annesini ister tabi.benimde 3 ablam var ama annemin tırnağı bile olmazlar....işte insanoğlu kendinde olmayanı istiyor sen sağlıklı olsa bana baksa diyorsun..ben ne olursa olsun hayatta olsaydı diyorum...tabi senin yaşadığını yaşasam belki senin gibi düşünürdüm...belki sende benim gibi anneni kaybetseydin sende hasta olsa yanımda olsa derdin...insanoğlu işte istiyor istiyor...ama allahın gücüne gitmesin annesizlik çok zor...yokluğuda zor böyle hasta olup varla yok olmasıda zor..seni anlayabiliyorum canım...allah sabır versin demekten başka çare yok...kıskançlık huyum pek yoktur ama annesi olan insanları kıskanmaktan kendimi alamıyorum...ve hep dua ediyorum..dilerim herkes annesini çok yaşlıyken kaybetsin..allah onlara uzun ömür versin..((
canım bunları hissetmekte çok ama çok haklısın.... sadece ben değil eşim bile bi ara bu hissiyata kapılmıştı... sabır sabır sabır... bugünler geçecek inşallah....arkadaşlar ya moralim çok bozuk.Son düşüğüm temmuz sonunda oldu maalesef. kendimi mutsuz hissediyorum.bir taraftan çevredekiler çocuk var mı? diye sürekli soru soruyorlar.bayram yaklaştığı için yine o akrabalar aynı soruları soracak. görümcem de hamile.onu görünce daha bi duygusallaşıyorum,imreniyorum.
arkadaşlar ya moralim çok bozuk.Son düşüğüm temmuz sonunda oldu maalesef. kendimi mutsuz hissediyorum.bir taraftan çevredekiler çocuk var mı? diye sürekli soru soruyorlar.bayram yaklaştığı için yine o akrabalar aynı soruları soracak. görümcem de hamile.onu görünce daha bi duygusallaşıyorum,imreniyorum.
çıldırmak üzereyim bi yerim geçiyor başka biyerim ağrıyor... geçer inşallah... canım kendini çok yorma nolur.... valla ben tülmüş perdeymiş hiçççbişey yapmıyorum hiç gözüm kesmiyo valla.... arefe günü bi süpürürüm evi o kadar... yok dolmaymış yok tatlıymış uğraşamam valla....
selam canlar..
az önce dr kontrolümüzden geldik. bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını tekrar duydum çok şükür.ama çok küçük ve gelişimi de geriden gidiyor hala.ultrasonda 6+2 görünüyor.doktorum problem yapma dedi ama , ne bileyim moralim bozuldu sanki. biede onu öyle rahmin bir köşesine sıkışmış ve hareketsiz görünce iyice kötü oldum. daha önce bahsetmiştim benim rahim yapımda da bozukluk var. üstten içe doğru çok basık.sanki, rahmi ikiye bölüyor ama septum değil, yani perde şeklinde olmadığı için ameliyat imkansız.olacaksa bu şekilde olacak dedi dr um en başta.
istirhate devam, iğne +progestan+coraspin+folbiola devam.2 hafta sonra tekrar kontrolüm var.lütfen bebeğim beni bırakmasın bu defa..eğer rahim yeterince esneyip büyümezse bebeği taşıması zor diyor dr.
selam canlar..
az önce dr kontrolümüzden geldik. bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını tekrar duydum çok şükür.ama çok küçük ve gelişimi de geriden gidiyor hala.ultrasonda 6+2 görünüyor.doktorum problem yapma dedi ama , ne bileyim moralim bozuldu sanki. biede onu öyle rahmin bir köşesine sıkışmış ve hareketsiz görünce iyice kötü oldum. daha önce bahsetmiştim benim rahim yapımda da bozukluk var. üstten içe doğru çok basık.sanki, rahmi ikiye bölüyor ama septum değil, yani perde şeklinde olmadığı için ameliyat imkansız.olacaksa bu şekilde olacak dedi dr um en başta.
istirhate devam, iğne +progestan+coraspin+folbiola devam.2 hafta sonra tekrar kontrolüm var.lütfen bebeğim beni bırakmasın bu defa..eğer rahim yeterince esneyip büyümezse bebeği taşıması zor diyor dr.
Slm Arkadaşlar. Biliyorsunuz clexane 0.2 bulamıyordum. Hoca innohep 0.35 kullan o zaman demişti. Clexaneyi 5 er 10 ar eczanelerden toplayarak kullanıyordum. şimdi innohep toplu olarak bulduk 90 tane. Alsam mı almasam mı tereddüt etmeye başladım. arasında fark var mı sanki doz yükseliyormuş gibi geldi. MTFHR 677 heterozigot mutasyonu değeim. Bana bir fikir verin yaaaaaa.
Slm Arkadaşlar. Biliyorsunuz clexane 0.2 bulamıyordum. Hoca innohep 0.35 kullan o zaman demişti. Clexaneyi 5 er 10 ar eczanelerden toplayarak kullanıyordum. şimdi innohep toplu olarak bulduk 90 tane. Alsam mı almasam mı tereddüt etmeye başladım. arasında fark var mı sanki doz yükseliyormuş gibi geldi. MTFHR 677 heterozigot mutasyonu değeim. Bana bir fikir verin yaaaaaa.
bizim çevremizde rahmi tamamen ikiye bölünmüş,aynı anda iki farklı gebelik yaşayabilecek bir tanıdığımız var,gebeliğini 8 haftalıkken öğreniyor,doğum kontrol hapı kullandığı halde hamile kalmış,doktorlar,bebeğin yaşamayacağını,doğurmak isterse kendisininde hayati tehlikesi olacağını ve bu şekilde çocuk sahibi olmasının çok zor olduğunu söylüyorlar......ne mi oldu??şimdi kızı 4 yaşında,sadece 8 aylıkken annede yüksek tansiyon çıkınca erken aldılar bebeği.........Allaha sığın dua et ve mucizelere inan.....Rabbim evladını sana bağışlasın inş. ve cümlemizinkini...........
canım yaaa , çok sağol,içime su serptin. zaten sürekli korku ve tedirginlik içinde bir gebelik geçiriyorum. yinede içimi rahatlatmaya çalışıyorum sürekli, bu defa farklı, herşey yolunda olacak, vs. ama korkularımı atamıyorum.rabbim cümlemizin bebeklerini bağışlasın,bizleri acıda ve korktuklarımızla başbaşa bırakmasın. ben biliyorum ki allah birşeye ol derse tüm zorluklara karşı olur.zaten ianacım olmasa tekrar hamile kalmaya cesaret edemezdim.
arkadaşlar ya moralim çok bozuk.Son düşüğüm temmuz sonunda oldu maalesef. kendimi mutsuz hissediyorum.bir taraftan çevredekiler çocuk var mı? diye sürekli soru soruyorlar.bayram yaklaştığı için yine o akrabalar aynı soruları soracak. görümcem de hamile.onu görünce daha bi duygusallaşıyorum,imreniyorum.
seni okadar iyi anlıyorumki inan hep yasadığımız seyler aynı.bayramda veya memelekete gideceğimizde hep aynı şeyleri yasıyordum bide acımasız oluyorlar sorunun cevabını bildikleri halde bidaha soruyorlar zaten olsa duyarsınız demi ama.hepsini kulak ardı yap canını sıkma sen üzüldüğünle kalıyorsun.
selam canlar..
canım inş sağlıkla kucağına alacaksın olumlu düşün.bol dua et.
doktorun söylemiş kullanabilirsin o zamn içine sinmiyorsa 30 tane aal o arada 02 ararsın
gene sen bilirsin doktorun ne diyorsa onu yap.eczacıyı tembihle onlar 1 ay sonra gene ayarlarlar
canım moralini bozma benim bebiş te geriden geliyordu ama son hafta yakaladık normal haftasını... rahim anomalisine gelince anladığım kadarıyla bikornis yapıda .. ben dede aynı sorun var benim rahimde birazcıkta septum saptandı çok küçücük onuda aldılar ama hala bikornis görünüyor .. ve hiçbir doktor bu görüntüyü sakıncalı bulmadı gönlünü ferah tut... büyüyecek bebişinn...selam canlar..
clexane 0.4 lük kulannmaya rağmen düşük yapanlar var mı acaba aranızda??:ecrin_bebek:
clexane 0.4 lük kulannmaya rağmen düşük yapanlar var mı acaba aranızda??:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?