evet,ne yazık ki,clex.0,4 kullanırken geçen Şubat ayında 20.haftaya girdiğimizde bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrenmiştik.....pıhtılaşma değerlerimde normaldi ama hala tam olarak sebebini bilemiyoruz,Allahın takdiri,kimseye yaşatmasın ...
çok geçmiş olsun... bende bundan daha önce biri dış gebelik ikisi 8 ve 9 haftlarda kalp atımı olmadığı gerekçesiyle 3 bebeğimi kaybettim... yapılan araştırma sonucunda mthfr a 1298 ve paı homozigot olduğunu öğrendim şuan 16 haftalık olduk ve gayet güzel devam ediyor inşallah sonuna kadar gidebililiz...
gebelikten önce folik asit, b vitamini , elevit ve çinko kullandım, gebe kaldığımda çinkoyu kestim ve diğer ilaçlara devam ettim ancak doktorum sadece elevite devam etmemi istedi ek olarakda asprin ve kan sulandırıcı başladık....
Slm Arkadaşlar. Biliyorsunuz clexane 0.2 bulamıyordum. Hoca innohep 0.35 kullan o zaman demişti. Clexaneyi 5 er 10 ar eczanelerden toplayarak kullanıyordum. şimdi innohep toplu olarak bulduk 90 tane. Alsam mı almasam mı tereddüt etmeye başladım. arasında fark var mı sanki doz yükseliyormuş gibi geldi. MTFHR 677 heterozigot mutasyonu değeim. Bana bir fikir verin yaaaaaa.
saol canım iyi sayılırım.akşamları bacak araları ve kalçaya ağrılar atıyo.hamilelikten önce kuyruk sokumunda ağrı başlamıştı.ondan sonra da doktora gittim krem verdi kullanmadım.hala da var.özellikle kuru yerde uzun süre oturunca kalkmak işkence resmen.okula 2 gün gittim.dün seçimde görevli old.için seminer vardı gitmedim.öyleece oturduk bahçede.senin nasıl geçti.
nuray-dyn sende sadece 677 homozigot mu var... ondan mı iğne de kullanıyorsun..ben mikroenjeksiyon tedavisi oldum ve 5 haftalık hamileyim daha keseleri görmedik ve 1298AC heterezigot çıktı 2 yıl önce şimdi iğne falan kullanmıyorum..doktorda önermedi.. clexane 0.2 sadece transfe sonrası 2 gün verdi..şimdi kendiliğimden kullansam olurmu..2 hafta sonra doktora gideceğim..yardımınıza ihtiyacım va
canım merhaba benimde seninle aynı mutasyonum varda daha sonucu yeni ögrendim dra göstermedim. cok merak ediyorum sen hamilelikten önce ve hamilelikte nasıl tedavi gördün bu ignelerin dozunu neye göre ayarlıyolar sadece kadın dogumcunmu karar veriyo baska dal drlarDA danısılıyomu acaba. bu arada kacıncı haftadasın hamilelikte insallah allahım saglıkla kucagına almayı nasip edr insallahhhhh rabbimmmm dualarımızı duyarr
nuraycım rahat ol ve bol bol dua et.inan hepimiz risk altındayız.ben 5.5 aylık oldum ama bugüne kadar hep bir korku bir yerlerde duruyo.yapmamız gereken bol dua ve stressiz olmaya çalışmak...
canım moralini bozma benim bebiş te geriden geliyordu ama son hafta yakaladık normal haftasını... rahim anomalisine gelince anladığım kadarıyla bikornis yapıda .. ben dede aynı sorun var benim rahimde birazcıkta septum saptandı çok küçücük onuda aldılar ama hala bikornis görünüyor .. ve hiçbir doktor bu görüntüyü sakıncalı bulmadı gönlünü ferah tut... büyüyecek bebişinn...
nuray-dyn sende sadece 677 homozigot mu var... ondan mı iğne de kullanıyorsun..ben mikroenjeksiyon tedavisi oldum ve 5 haftalık hamileyim daha keseleri görmedik ve 1298AC heterezigot çıktı 2 yıl önce şimdi iğne falan kullanmıyorum..doktorda önermedi.. clexane 0.2 sadece transfe sonrası 2 gün verdi..şimdi kendiliğimden kullansam olurmu..2 hafta sonra doktora gideceğim..yardımınıza ihtiyacım va
canım ben04lük kullanıyodum ama temmuzda düşük yaptım 4.cü kez
evet,ne yazık ki,clex.0,4 kullanırken geçen Şubat ayında 20.haftaya girdiğimizde bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrenmiştik.....pıhtılaşma değerlerimde normaldi ama hala tam olarak sebebini bilemiyoruz,Allahın takdiri,kimseye yaşatmasın ...
fetusu genetiğe filan gönderdiniz mi...bunun sebebi kan pıhtılaşması değilmiymiş...belli oldu mu..biz bebeği genetiğe gönderdik daha sonucu çıkmadı...rabbim bir daha yasatmaz inşallah...çok geçmiş olsun sana da...ben de 4. ü düşüğümü 15 gün önce yaptım...
Kadir geceniz mubarek olsun rabbim bu gecede hepimizin dualarını kabul eder inş.
merhaba arkadaşlar ben bayramdan sonra kan pıhtılaşması testi yaptıracam aynı zamanda da coraspirin kullanıyorum.Acaba bu tahlilin sonucunu etkiler mi?yani kan pıhtılaşması varsa coraspirin içtiğim için çıkmayabilr mi*?eğer öle olursa yanıltıcı olur.Teşekkür ederim.
merhaba arkadaşlar ben bayramdan sonra kan pıhtılaşması testi yaptıracam aynı zamanda da coraspirin kullanıyorum.Acaba bu tahlilin sonucunu etkiler mi?yani kan pıhtılaşması varsa coraspirin içtiğim için çıkmayabilr mi*?eğer öle olursa yanıltıcı olur.Teşekkür ederim.
insallah canım yaa insallah düsük yaptıgımdan beri hep aynı seyleri düsünüp duruyorum kafayı yicem simdide bu sonucu görünce sevinsemmi üzülsemmi anlamadım. sonuctanedenini ögrendik tedbirimizi alırız diyorum diger yandanda yaa dozunu ayarlayamazsak yine düsük yaparsam diyorum offf cok bunalıyorum bazen canımyaa. peki igeneyi kullanırken aralıklı tetkik yapılıyomu ilacın dozu yeterlimi degilmi diye cok soru soruyrum biliyorum ama eminim benim endiselerimi sende anlıyosundur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?