eserizmir hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin sorunsuz hamilelik dilerim...funda seninde gözün aydın hemen iğnelere başlarsın inşaallah.
marguerite geçmişler olsun benimde şeker çıkmıştı diyet yaptım 5 öğün; 3 ana 2 ara arada meyveyi sütle beraber alıyordum.şeker kana geçmesin diye çok yüksek değildi ama dikkat edince düşüyor.sende dikkatli ol herşeyimize dikkat edeceğiz mecburen.artı ben metioninden fakir diyet de yapıyordum.diyet üstü diyet yani ..bu arada amnio sıvısı hakkında ne dedi doktorun?kaç haftalık oldun?senin teşhisin neydi heterzigot mu yoksa homozigotmu?görüşmek üzere...
KAN PIHTILASMASI OLAN ARKADASLARA sorum var elleriniz surekli soguk mu yani hep usuyomusunuz. ayaklariniz falan acil cevap yazarmisiniz ..
Sevgili sılaya , bu soruyu neden sordun ? İkisi arasında bi bağlantı mı var ? Ben daha çok vücuttaki kan hacmiyle ilgili diye biliyorum ama...Benim ellerim yaz -kış dikkat çekecek şekilde soğuktur ve çok zor ısınırım , çok üşüyen bi insanım..
günaydın arkadaşlar :) umarım bu yeni gün herkes için yeni umut demek olur :) her yeni gün de her yeni umut için başlar :) bu arada funda ne oldu dr.a gitti mi bilen var mı
Fundaaaa haber bekliyoruzzzz :)
günaydın eserizmir gittim doktora dün ilk iğnemi oldum allaha şükür ama bir gidişim vardı sormayın şu anda erken olduğu için keseye bakmadılar hafta sonu kendi doktorumdan randevu alacağım ondan sonrada rapor falan çıkacak sanırım
sizlerede ayrı ayrı teşekkür ederim burda yanlız olmadığını bilmek o kadar güzelki şu anda kimseye hamile olduğumu söylemedim ilk sizler öğrendiniz ben bu topiğin uğuruna inanmaya başladım inşallah bebek özlemiyle yanan tüm arkadaşlar allah kucaklarımızı boş bırakmasın şu anda bile hamile olduğuma inanamıyorum sanki yalan geliyor içim okadar tuhafki kelimelerle bile tarif edemiyorum
kızlar desteğinize o kadar ihtiyacım varki inşallah sizin desteğinizle bu yolu tamamlayacağım (allah nasip ederse )
benim için dua edin lütfen sizleri çok seviyorum ben bu bebeği en az 6 ay daha düşünmezdim ama siz benim umut ışığım olduğunuz hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize sarılmak istiyorum biz kader arkadaşlarıyız bizi bizden başkası anlamaz
hamiş arkadaşlarım sizden yardım bekliyorum beni yanlız bırakmayın:1hug:
canım çok sevindim allah bebeğini kucağına almayı nasip eder canım ankarada hangi dr a gidiyosun
günaydın eserizmir gittim doktora dün ilk iğnemi oldum allaha şükür ama bir gidişim vardı sormayın şu anda erken olduğu için keseye bakmadılar hafta sonu kendi doktorumdan randevu alacağım ondan sonrada rapor falan çıkacak sanırım
sizlerede ayrı ayrı teşekkür ederim burda yanlız olmadığını bilmek o kadar güzelki şu anda kimseye hamile olduğumu söylemedim ilk sizler öğrendiniz ben bu topiğin uğuruna inanmaya başladım inşallah bebek özlemiyle yanan tüm arkadaşlar allah kucaklarımızı boş bırakmasın şu anda bile hamile olduğuma inanamıyorum sanki yalan geliyor içim okadar tuhafki kelimelerle bile tarif edemiyorum
kızlar desteğinize o kadar ihtiyacım varki inşallah sizin desteğinizle bu yolu tamamlayacağım (allah nasip ederse )
benim için dua edin lütfen sizleri çok seviyorum ben bu bebeği en az 6 ay daha düşünmezdim ama siz benim umut ışığım olduğunuz hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize sarılmak istiyorum biz kader arkadaşlarıyız bizi bizden başkası anlamaz
hamiş arkadaşlarım sizden yardım bekliyorum beni yanlız bırakmayın:1hug:
merhaba arkadslar..bende 8 haftalıkken begımı kaybetım..bebgımın kalbı durdugu ıcın dun kurtaj sonucu aldılar...
bıraz okudum sızlerı..
kan pıhtılasması hamılelıkte bellı olurmmuydu..cunku gebe oldugumda dr hıc bakmadı..kanıma...
yoksa gebelık oncesımı..bakılması gerekıyordu..
bırde ne zamn korunmayı bıraktınız...bana 3 ay dedıler...
ama kafam karıstı bu durumdan...,
kurtaj sonrası arstırmaya alcaz dedı ama..neden gebeyken arstıırılmadı..
cevaplarınız ıcın tesk ederım sımdıden..
canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah inşallah bu sefer yüzünü güldürür ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallahhhhhhhhhh.. bende bu topiğe yeni girdim sizinle aynı kaderi paylaşanlardanım bende kan pıhtılaşması( 2 düşüğüm var benimde bu ay 3. bebek için çalışmalara başladık hayırlısı bakalım bende buranın uğuruna ve burada kurulan sevgi bağına yürekten inanıyorum yüzünü bile görmediğimiz insanların bizim için iyi dileklerde bulunması bizler için dua etmeleri çok hoş bir duygu:)) benide aranıza alıp dualarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?