Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ARKADASLAR CALIKUSUNDAN HABER VARMI ACABA
bebek istiyodu tup bebek falan deniyordu insallah hamiledir ya arkadaslar en son dusugumu subat ayinda yaptim subat ayin dan beri hamile kalamiyorum sizce neden denemedigim bisey kalmadi ama olmuyor ya 1 yil gecti ustunden

06EE ben diyet yapmiyorum doktorum oyle birsey demedi yani homosistein degerim 6.6 ve faktor II 20210 GA heterozigotum o yuzden yapmiyorum su an benim icin tehlikeli olan diabet onun icin biraz dikkat etmem gerekiyor bu ay glikoz testini tekrar yapicaz 26. haftadayiz ve amniyon sivisinin tahlil sonucu henuz gelmedi ama usg de birsey cikmadi tahlil parise gitti bekliyoz ama sanmiyom bisey cikmayacak uc dort kere geldi o kadar su anda bisey yok cok sukur senin durumdan ne haber varmi bir degisiklik sende bize haber ver merakda birakma seni cok opuyom kendine iyi bak sevgiyle

KAN PIHTILASMASI OLAN ARKADASLARA sorum var elleriniz surekli soguk mu yani hep usuyomusunuz. ayaklariniz falan acil cevap yazarmisiniz ..

Sevgili sılaya , bu soruyu neden sordun ? İkisi arasında bi bağlantı mı var ? Ben daha çok vücuttaki kan hacmiyle ilgili diye biliyorum ama...Benim ellerim yaz -kış dikkat çekecek şekilde soğuktur ve çok zor ısınırım , çok üşüyen bi insanım..

Son düzenleme:
marguerite peki şu an yat dedi mi doktorun soruyorum ben sürekli yatmıştım çünkü.banada du et bende Allah izin verirse düşünüyorum her şey gönlünce olsun

Iyi geceler arkadaslar,

eserizmir bebeginin iyi olduguna cok sevindim canim
Silaya canim ben tüp bebek degil asilama yaptiriyorum canim.
Arkadaslar bugün doktora gittim hani bana yumurtlama günü icin bir gün söyleyecekti asilama icin, kan aldilar 1 saat sonra tekrar gittik ve malesef benim yumurtlama günümün gectigini söyledi yani normalde cuma diye tahmin ediyordum ben normalde zaten 16. gün 17. olurdu busefer daha 13. olmadan yumurtlamisim.:çok üzgünüm:
Aslinda dün gece basladi agrilarim ve esime söyledim ama bu kadar erken olacagini asla imkan vermedik.
Doktor bosu bosuna bu ay asilamaya gerek yok dedi yani anlayacaginiz vuslat birdahaki aya kaldi sinir oldum ya. Ama en azindan artik yüzde yüz eminim yumurtlama gününü kendi vucuduma kulak verirsem inanin her ay saati saatine yumurtlama gününü biliyorum artik. Ben salak gibi dün esimi dinlemedim o dedi denemelere baslayalim madem hissediyorsun diye ama ben bu kadar erken oldugu icin inanamadim. Aslinda biz pazar aksami birlikte olduk ama spermlerin taaa o günden bugüne kadar yasayacagini sanmiyorum doktorum eger o gün beraber olduysaniz bir ümit var dedi.
Bakalim hayirlisi. Eve geldigimde regelimin tarihini falan yazdigim bir takvime baktik gecen sene ayni ayda ayni günde yumurtlamisim ve hamile kalmistim cünkü ozamanda 13. gün falandi ve biz beraber olmustuk ondan sonrada ben cok fena grip olmustum ve o ay baska daha deneme yapmamistik ve o ayin tutmasi bizi ozamanda cok sasirtmisti ve bu sene ayni tarihte yine ayni günde yumurtladim cok tuhaf yaaa.
Ben dünden beri ates ölcme yönteminede baslamistim ve atesim 36 idi normalde daha yüksek olmasi lazimdi cünkü bu düsük bir deger ve yumurtlamaya dogru yaklastikca atesin 38 e varip sonra yumurtladiktan sonra ates tekrar düser ve regel olursun diye okumustum. Benim atesimde gittikce düsmeye baslamisti ve ben zaten ondanda süpelenmistim acaba yumurta vakti gectimi diye ve bugünde doktoe evet progesteron degerin yükselmeye baslamis ve buda demektirki yumurtladimmmmm.
Offf Offf

eserizmir çok sevindim, artık endişe etmene gerek yok allahın izniyle sende bebişini kucagına alacaksın inşallah. allahım korusun tüm gebeleri :)

marguerite insallah sonuclar iyi çıkar, diyetine dikkat et, bi çok hamile var şekeri yüksek çıkan, korkma. diyet yaparsın bi dahaki şeker yüklemesine kadar düşer inşallah. öpüyorum

nazlıcım sen nasılsın? masallah 14 haftalık olmuşsun :CüvCüv: nası gidiyo, cinsiyeti belli oldumu?

canim bilmiyorum ama bende senin gibi cok zor isinirim yaz kis ellerim ve ayaklarim hep soguk olur
once normal saniyodum ama cevremdeki herkezin a ne kadar soguk elin demesini
gittikce fazla duymaya basladim.
zaten mantikli bi seilde dusunece dusunulurse bi insani neden ates basar kan akimihizlandikca
usudugumuz zaman kan akimi yavas oluyo
galiba bizdede kan pihtilasmasi oldugundan surekli genelde hep soguk oluyo .
o yuzden sordum herkez boylemi diye hatta benim yerde biraz oturdummu falan ayagim cok cabuk uyusuyor normal insanlara gore .

üzldüm çalıkuşu ama herşeyde bir hayır vardır olur üzülme ama yazdıklarını nefes almadan okudum sen kendi kendinin dru olmuşsun ya bu kadar detaya girme bence olacağı varsa sen bişi yapmasanda bebecik gelir böyle yaparak kendini strese sokma canım ya tabi naçizane fikrim

KIZLAR NASILSINIZ ACABA KIZLAR BEBEK GİRİŞİMİNE BAŞLADIKTAN NE KADAR SÜRE SONRA HAMİLE KALDINIZ KÜRETAJ OLANLAR MERAK EDİYORUM BU ARADA HANİ SİZE ADET MİKTARIMDA AZALMA VAR DEMİŞTİM YA DOKTOR ARKADAŞLARIMDAN BİRİ BAZI TESTLER İSTEDİ ONLARI YAPTIRIYORUM ASLINDA RAHİM FİLMİ ÇEKTİRMEK İSTİYORDUM AMA O ŞİMDİ YAPTIRMAMIN ÇOK GEREKSİZ OLDUGUNU BUNUN BİRÇOK ZARARI OLDUGUNU SÖYLEYİP BENİ VAZ GEÇİRDİ GALİBA HİÇBİRŞEY YAPMADAN DENEMEYE DEVAM EDECEGİM İNŞALLAH OLUR BU AY DAHA BİR UMUTLUYUM SANKİ LÜTFEN BANADA DUA EDİN BANA ÇOK UMUTLU ŞEYLER SÖYLEDİ İLİŞKİYE GİRMEYİ HERGÜN ÖNERİYOR HATTA GÜNDE İKİ KEZ BİLE OLABİLİR SABAH AKŞAM DİYOR O ZAMAN DAHA BÜYÜK ŞANSINIZ VARMIŞ BAZI TİYOLAR VERDİ BUNLARI İKİ AY UYGULA ÖYLE RAHİM FİLMİ ÇEKİCEGİM DİYOR UYGULAYACAGIZ BAKALIM ELİMİZ MAHKUMhihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın arkadaşlar :) umarım bu yeni gün herkes için yeni umut demek olur :) her yeni gün de her yeni umut için başlar :) bu arada funda ne oldu dr.a gitti mi bilen var mı
Fundaaaa haber bekliyoruzzzz :)

günaydın arkadaşlar :) umarım bu yeni gün herkes için yeni umut demek olur :) her yeni gün de her yeni umut için başlar :) bu arada funda ne oldu dr.a gitti mi bilen var mı
Fundaaaa haber bekliyoruzzzz :)

günaydın eserizmir gittim doktora dün ilk iğnemi oldum allaha şükür ama bir gidişim vardı sormayın şu anda erken olduğu için keseye bakmadılar hafta sonu kendi doktorumdan randevu alacağım ondan sonrada rapor falan çıkacak sanırım

sizlerede ayrı ayrı teşekkür ederim burda yanlız olmadığını bilmek o kadar güzelki şu anda kimseye hamile olduğumu söylemedim ilk sizler öğrendiniz ben bu topiğin uğuruna inanmaya başladım inşallah bebek özlemiyle yanan tüm arkadaşlar allah kucaklarımızı boş bırakmasın şu anda bile hamile olduğuma inanamıyorum sanki yalan geliyor içim okadar tuhafki kelimelerle bile tarif edemiyorum

kızlar desteğinize o kadar ihtiyacım varki inşallah sizin desteğinizle bu yolu tamamlayacağım (allah nasip ederse )

benim için dua edin lütfen sizleri çok seviyorum ben bu bebeği en az 6 ay daha düşünmezdim ama siz benim umut ışığım olduğunuz hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize sarılmak istiyorum biz kader arkadaşlarıyız bizi bizden başkası anlamaz

hamiş arkadaşlarım sizden yardım bekliyorum beni yanlız bırakmayın:1hug:

canım çok sevindim allah bebeğini kucağına almayı nasip eder canım ankarada hangi dr a gidiyosun

canım çok sevindim allah bebeğini kucağına almayı nasip eder canım ankarada hangi dr a gidiyosun

teşekkür ederim ben gebelik takibimi ahmet bostancı özel muaynehanesi var kendisi başhekim yardımcısı riskli gebelik uzmanı muaynehanesindende dört boyuntlu ultrasonu var çok güzel ilgileniyor istediğin zaman telefonla arayabiliyorsun arkadaşlarımda gitti çok memnun kaldılar ayrıca doğumuda özel hastanede kendisi yapıyor zekai tahir burakta nüvit bilgili takibimi yapacak onunda özel muaynehanesi var doğuma kadar takibimi o yapacak ben iki doktoru seçtim nüvit hanım hastanede bana kolaylık sağlıyacak üstelik iyi bir doktor memnun olan bir sürü arkadaşım var hiç özel doktora bile gitmeye gerek duymamışlar ahmet hocada herzaman yanımda olabilecek bir hekim bu yüzden ikisinede gitmeyi düşünüyorum

canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah inşallah bu sefer yüzünü güldürür ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallahhhhhhhhhh.. bende bu topiğe yeni girdim sizinle aynı kaderi paylaşanlardanım bende kan pıhtılaşması( 2 düşüğüm var benimde bu ay 3. bebek için çalışmalara başladık hayırlısı bakalım bende buranın uğuruna ve burada kurulan sevgi bağına yürekten inanıyorum yüzünü bile görmediğimiz insanların bizim için iyi dileklerde bulunması bizler için dua etmeleri çok hoş bir duygu:)) benide aranıza alıp dualarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.

canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah inşallah bu sefer yüzünü güldürür ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallahhhhhhhhhh.. bende bu topiğe yeni girdim sizinle aynı kaderi paylaşanlardanım bende kan pıhtılaşması( 2 düşüğüm var benimde bu ay 3. bebek için çalışmalara başladık hayırlısı bakalım bende buranın uğuruna ve burada kurulan sevgi bağına yürekten inanıyorum yüzünü bile görmediğimiz insanların bizim için iyi dileklerde bulunması bizler için dua etmeleri çok hoş bir duygu:)) benide aranıza alıp dualarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.

merhaba arkadslar..bende 8 haftalıkken begımı kaybetım..bebgımın kalbı durdugu ıcın dun kurtaj sonucu aldılar...
bıraz okudum sızlerı..
kan pıhtılasması hamılelıkte bellı olurmmuydu..cunku gebe oldugumda dr hıc bakmadı..kanıma...
yoksa gebelık oncesımı..bakılması gerekıyordu..
bırde ne zamn korunmayı bıraktınız...bana 3 ay dedıler...
ama kafam karıstı bu durumdan...,
kurtaj sonrası arstırmaya alcaz dedı ama..neden gebeyken arstıırılmadı..
cevaplarınız ıcın tesk ederım sımdıden..

ilk bebeğin ve ilk düşüğünmü canım bence n az 3 ay bekle hamile kalmak için ayrıca kan pıhtılaşma testi iste drundan faktor5 faktor 5 leiden gibi testler bunlar eğer bunlarda bişey çıkmazsa kromozom testi iste belki bebekte bir anomali olduğu için ölmüştür
ilk düşüğünse biraz zor yaparlar bu testleri çünkü en az 3 düşüğü bekliyorlar sen buna nasıl dayanacaksın eğer maddi durumun iyiyse druna dersin madem devlet hastanelerinde yapılmıyorsa özel laboratuvarda yaptırıcam dersin

büyük ihtimalle patolojıye göndermişlerdir bebeği ama orda bişey çıkmaz
gebeyken araştırılmıyor canım hamile kalmadan önce yaptıracaksın bu testleri ve bence yaptırmadan hamile kalma

canım benim çok teşekkür ederim darısı senin başına biz kader arkadaşlarıyız mutluluğumu sıkıntımı rahatça paylaşacağım o güzel bir topiğimiz varki bende 1 aydır bu topikteyim sürekli okuyordum ama yazmıyordum 19 ocakta üye oldum 17 şubatta hamile olduğum öğrendim yine ilk ayda hamile kaldım umarım sende burda bizimle güzel haberlerini paylaşırsın allah kucağını boş bırakmasın kimsenin dualarım seninle en kısa zamanda seninde haberini bekliyoruz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…