Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben doktora sordum,coraspini test sonucunda kullan dedi.bende ne yapacağımı bilmiyorum.

sagolsın canım benim cok tesekkğr ederim .folic asidimi kullanıyorum 1 aydır canım.allahım bu mübarek günde dualarıma cevap veriri insallah insallah sende bebegine saglıkla kavusursun

canım ben doktora sordum,coraspini test sonucunda kullan dedi.bende ne yapacağımı bilmiyorum.

canım sonucuna göre gerek varsa kullanırsın anlamında söylemistir.benim soncum cıktı pıhtılasama var biliyosun ama ben yine sonucu göstermeden kullanmıyorum belki baska tahlil falan istrer diye.cok kararsız kaldım ama en son buna karar verdimhayırlısı artık.internetten bi dra sonucumu yazıp gönderdim oda hamilelikle birlikte baslayabilirisn aspirine demis.

Kadir geceniz mubarek olsun rabbim bu gecede hepimizin dualarını kabul eder inş.
Aminnnn Rabbim kim ne istiyorsa zorlukları aşmasını nasip etsin cümlesinin içinde bizlerinde dualarını kabul etsin inşallah....

aminn canımmm.herkesin kadir gecesi mübarek olsun arkadaslar
sizlerinde mübarek olsun inşallah isteyen herkes istediğine nail olur....
arkadaşlarda cevap vermişler ama doktorunla konuşup öyle başlasan asprine daha iyi olur test sonucunu etkilemez çünkü genetik testler bunlar ama yinede sonuçların çıksın tedavi haritan oluşsun ilaclarına öyle başla derim....
eylül mavi ve papatya 10 sizlere çok teşekkür ediyorum canım.İnsan o kadar çok bunalıyorki.Allahım herkesin kalbini rahatlatsın.Bugün kadir gecesi.RAbbim ne olursun yarabbim bizlerin sıkıntılarını al.
Sıkılmakta bunalmakta çokkkk haklısın ama rahat olmazsan bu süreci atlatmak dahada zorlaşırr oluruna bırak herşeyi ve bu mübarek geceyi değerlendir bol boll dua et.. inşallah birgün herşey yoluna girecekk...

Kandilimiz mübarek olsun hanımlar allahım dualarımızı boş çevirmesin bu günde inşallah. Rabbim sağlıklı hayırlı bebelerimize hepimizin bir an önce kavuşmamızı nasip etsin.
aminnnn ... Rabbim inşallah herkesin muradını versin cümlesiyle içindede bizlerin... bizler zor sınavlardan geçiyoruz.. sabır sabır sabırr....

kuzum şu baş ağrın için parol yada minoset içebilirsin. çokda etkili değiller ama yinede idare ediyor. benimde çok olmuştu ilk başlarda. gerçi bende çok fazla içme taraftarı değildim çok da içmedim ama. dayanamassan iç bence.

bu arada efet yanlış basmışlar ama suç onların. :)

canım stres yapma o da çok etkiler. bak dr un hemen önlemini alıp dozu yükseltmiş. kokrma hiç bişey olmaz bebeğine. allaha emanet minik kuzular.

canım senin mutasyonundan olan bir çok arkadaş iğne ve aspirinle doğumlarını gerçekleştirip bebelerine kavuştular. inşallah sende kavuşursun.

canım benim annen için çok üzüldüm ama olsun yinede yanında nefesi var.

canım benim hiç endiseye kapılma rabbim ol dediyse zaten olucak. pozitif ol bu şekilde doğum yapan çok insan gördüm ben.

güzelim bu ilaçlar hepsi aynı işlevi görüyor. dr un uygun gördüyse endişelenmene gerek yok.

herkesin mübarek kadir gecesi kutlu olsun. rabbim hepimizin gönlünün muradını versin.

Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar... Rabbim tekrarına kavuşmak nasib etsin.... güzel bereketli Ramazan ayıda geldi gidiyor... Rabbim inşallah kötü günleride gönderecek ve hiç yaşamamış gibi hayata devam ediciz... Bugün hepimiz birbirimiz için dua edelim.... Allaha emanet olun....

amin canım arkadaşım bende senin ve diğer arkadaşlarımın kandilini kutluyorum mübarek olsun inşallah :Saruboceq:

sağolasın kuzum rabbim bu günün hatrına acısın bizlere opuyorumnanaktan

baharöelik ne diyeyim yüregime su serptin yazdıklarnla.allahım insallah sana da gönlündekini verir canım

kısllar ben burdaki herkes icin dua ediyorum sizde dualarınızı eksik etmeyinn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aysude canım anlıyorum ama bazen böle oluyorum.bir bıkkınlık bitmişlik hali.Hep böle değil ama şuanda böleyim.BElkide uzun zamandır ilk defa böle üzgün hissediyorum kendimi.Bir kimyasl gebeliğin ardından yine boş.

arkadaşlar bin aydan hayırlı bu mübarek gecede Rabbim herkesin dualarını kabul etsin.nice kadir gecelerini görmeyi nasip etsin.

canım bunun için kendini suçlu hissetme birçok zaman ben kendi adıma söylüyorum umutsuz ve mutsuz o kadar çok zaman geçirdimki hala bazı şeyleri atlaşmış da değilim içimde bir burukluk var hala kaybettiklerimde aklım... çok ama çok haklısın bu anlar hiç bitmeyecek her defasında aynı şeyler olacak diye düşünüyor insan ama en azından hamile kalabildiğin için bile dua etmelisin.. şükretmelisin bizden çok ama çooookkkk daha zor durumda olanlar var hayatım... ben burdaya geldiğimden beri derdimi küçümser oldum. feryadın zor günlerinde ettiği bir dua vardı tam hatırlayamasamda... derdine bakım ne büyük derdim var deme... derdine bakıp benim çok büyük bir rabbim var de....Allah büyük yeterki istemeyi bilelim....... tabiki üzüleceksin çünkü insansın , şuna inan şu an hamileyim biliyosun ama hiçbir zaman normal insanlar gibi bu haberi kucak dolusu bir sevinçle karşılayamadım ve emin ol hamile arkadaşların hiçbiri de sevinçlerini dolu dolu yaşayamıyor, hepimiz kırık buruk sevinçlerdeyiz ve hiçbirinizi unutmadan dualarımıza sokuyoruz daha biraz önce ablama bahsettim isimlerinizi bilmesemde hepiniz için dua etmesini istedim...Rabbim yar ve yardımcımız olsun... birgün senin ve diğer arkadaşlarımız için burda halaylar çekicez haberlerinizi alıp inşallah .. Rabbim bu kötü günleri götürsün bir daha getirmesin inşallah....

canım benım o duyguları anacak yasayn bılır ama sabretmekten baska caremız yokkı ne gelır elden ben memelekete gıtmek ıstemıyordum dugunde bayramda bebek varmı dıye soruyolardı sınırlenıyodum eve gelıp hıckıra hıckıra aglıyordum sanki o olanları kendılerı yapıyo ya rabbım nasıp edecek olacak ıste hatta bı ara esıme bosanmayı bıle teklıf etmıstım ama sımdı cok sukur 4 dusukten sonra yavruma kavustum su mubarek gunde rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. yuregını ferah tut canım ınsalah en kısa zamnda sende hamıle kalır bebeısını kucagına alırsın.....

çok doğru söylüyorsun...peki bu innohep daha mı etkili celxanedan.. sordun mu doktoruna..? vardr bu yaşadıklarımızda bir hayır şüphesiz...inşallah günahlarımıza kefaret olur....bizlere şefaatçi olurlar...

canım bende bayramdan sonra yaptırıcam testleri.bende bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası.ama en iyisi sen de doktora sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…