merhaba arkadslar..bende 8 haftalıkken begımı kaybetım..bebgımın kalbı durdugu ıcın dun kurtaj sonucu aldılar...
bıraz okudum sızlerı..
kan pıhtılasması hamılelıkte bellı olurmmuydu..cunku gebe oldugumda dr hıc bakmadı..kanıma...
yoksa gebelık oncesımı..bakılması gerekıyordu..
bırde ne zamn korunmayı bıraktınız...bana 3 ay dedıler...
ama kafam karıstı bu durumdan...,
kurtaj sonrası arstırmaya alcaz dedı ama..neden gebeyken arstıırılmadı..
cevaplarınız ıcın tesk ederım sımdıden..
ılk bebgım ve ılk dusugum dr..dıger bebklerınded olabılır dedı..amailk bebeğin ve ilk düşüğünmü canım bence n az 3 ay bekle hamile kalmak için ayrıca kan pıhtılaşma testi iste drundan faktor5 faktor 5 leiden gibi testler bunlar eğer bunlarda bişey çıkmazsa kromozom testi iste belki bebekte bir anomali olduğu için ölmüştür
ilk düşüğünse biraz zor yaparlar bu testleri çünkü en az 3 düşüğü bekliyorlar sen buna nasıl dayanacaksın eğer maddi durumun iyiyse druna dersin madem devlet hastanelerinde yapılmıyorsa özel laboratuvarda yaptırıcam dersin
büyük ihtimalle patolojıye göndermişlerdir bebeği ama orda bişey çıkmaz
gebeyken araştırılmıyor canım hamile kalmadan önce yaptıracaksın bu testleri ve bence yaptırmadan hamile kalma
canım çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin kesin bebeği patolojide inceleyeceklerdir erken kayıplarda sonuç çıkmıyor bence sen genetik bölümü olan bir hastaneye git ve araştırma yaptır öncelikle kan pıhlaşma sorunu olup olmadığını araştırıyorlar doktorlara gittim araştırma yapmadılar bende direk hastanenin genetik bölümününden randevu aldım bir kaybım vardı 2 tane dedim çünkü yapmıyorlardı kanda pıhtılaşma sorunu olan akrabalarım var dedim bu şekilde hemen yaptılar yoksa bu sorunum olduğu öğrenemeyecektim kimbilir kaç kayıp daha yaşayacaktır bu yüzden git araştır hamilelik için en az üç ay bekle rahmin toplansın birde sonuçlarını al ondan sonra bebek düşün allah yardımcın olsun :teselli:
fundacım tebrikler tekrar..
nazlıcığım çok teşekkür ederim allah kucağımızada almak nasip etsin inşallah:Saruboceq: senin kocaman olmuş maşallah cinsiyeti belli oldumu biz o günleri görebilecekmiyiz içim öyle tuhafki canım yardımlarını bekliyorum artık kıdemli oldun bebeğini ve seni öpüyorum
celencim, çok geçmiş olsun, ılık bir duş aldırsaydın, gerçi yapmışsındır ama...kol ve bacaktaki eklem yerlerine pamukları ıslat sık koy...ne aşısı yaptırmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?