Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim benim bu 6. gebeliğim rabbim elbetteki yaşatmasın ama sabır be gülüm.

baharcım gebeliklerin kaçıncı haftada sonlanmıştı ve pıhtılaşma değerin ne? sen sabırla, umutla direnmemiz için en güzel örneklerdensin..çınarın sağlıkla gelsin..

Kızlar bugün aysudenin amniyosentezi var saat 11 de dua edelim rabbim yardımcısı olsun inş.

aysude ve tsma dualarım sizinle kızlar inşallah güzel haberlerle döneceksiniz ikinizde..

baharcım gebeliklerin kaçıncı haftada sonlanmıştı ve pıhtılaşma değerin ne? sen sabırla, umutla direnmemiz için en güzel örneklerdensin..çınarın sağlıkla gelsin..

canım hiçbiri 8. haftayı geçemedi sadece iki tanesinde kalp atışlarını duyduk. diğerlerinde obile olmadı. boş gebelik ve kimyasalda yaşadım. hepsini gördüm geçirdim şükür oğlum bırkamadı beni. sabırla beklemek lazım.

aysuda ve tsma dularım sizlerle kızlar.

tünaydın arkadaslar...

tsma nedemek içim iyi değil canım kalbini niye bozuyorsun başka bişeymi oldu?
aysude dularım seninle iyi sonuçlar inş.

emine canım telaş yok bak ben 32 bititriyorum bende birsey almadım çıplak kalacak hali yokya elbet alacaz ama ben kucağıma bi alayım ondan sonra diyorum şimdilik sadece 8 ay bitince hastane çıkışı birkaç parca yedek yeterli olur.yeterki sağlıkla doğsunlar,alırız beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…