bende bugün akşam 6 gibi doktordayım canım...pıtpıtları duymak için dilerim rabbim bizi güldürür...
canım seninleyiz ve aysude ile iyi haberlerinizi bekliyoruz. Rabbim gönlünüze göre versin.
sağol canım....seninde maşşallah 26 hafta olmuşşşşşşş...allahım bende o günleri görebilecekmiyim
sağol canım senin de bayramın mubarek olsun...herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun:)
canım inş. korktuğuna uğramayacaksın ki sen de gördün gebeliğe başlayan herkes senin gibi aynı korkuları yaşadı ama hiçbiri kötü devam etmedi çoooooooook şükür...bende bugün akşam 6 gibi doktordayım canım...pıtpıtları duymak için dilerim rabbim bizi güldürür...
evet hep tek yüreğiz canım sadece bazı zor durumlarda daha çok belirgin oluyor bu :)evet bugün yine tek yürek olduk Aysude ve Tsma için,inş. çok güzel haberler alıcaz......
merhabalar arkadaşlar bayram dı temizlikti felan giremedim bayramınızı kutluyorum geçse de, özledim sizleri iyisiniz inşallah biraz geçmişi okuyayım.
bu arada kalp çarpıntım beni çok rahatsız ediyor kan hapım bitti bir haftadır ondan olabilir mi?
Kuzular nasılsınız
aysude ve tsma dualarım sizlerle kızlar
tsma kalbini ferah tut canım herşey yolunda gi,decek bu sefer
aklına kötüyü getirme
şuanki pskolojini çok iyi anlıyabiliyorum
bende senin gibiydim ama bak şimdi 28.haftaya geldik çok şükür
sende atlatcan bugünleri kuzu
Kızlar ya memleketten gelince çok kötü oldum
gelir gelmez ailemi özledim
keşke hep yanlarında olabilsem
çok güzel bi bayram geçirdim ailemle
umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir
daha geçmişi okuyamadım
faceye resim ekliyorum bitireyim okuycam geçmişide
:)) canım gördüm resimlerini çok güzel bayram etmişsin valla :)) senin için ayrıca güzel bir bayram olmuş...
büşra hoşgeldin canım allah içine sindirsin.gelirken sizinkileride getirseydin ya.
berfin kalbini bozma sen elinden geleni yap yat dinlen ilaçlarını kullan takdir allahın.
tsma canım olumlu düşün olumlu olsun ende bozma kalbini güzel haberler alacaksın
sağolun arkadaşlar destek için...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?