Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar yedi yıl aradan sonra tedaviyle hamile kaldım beş haftalık hamileyim doktorun söylediğine göre dün doktora gittik ama keseyi göremedi ve kan tahlili yaptık tekrar biraz düşük çıktı bthcg dr. söylediğine göre bebek gelişimi yavaş ilerliyor ve düşük tehlikesi var dedi yat dinlen dedi ve progestan verdi günde altı tane içiyorum bu durumla karşılaşan veya yakınında olan birileri varsa ne olur bana yardımcı olun lütfen arkadaşlar yardım edin dua edin

öncelikle yüreğini ferah tut...değerin ne kadar çıktı????burda bazı arkadaşlarında değerleri düşüktü ama sonradan çok da güzel toparladılar...sende kan pıhtılaşması var mı canım??

dünkü değerim 410 çıktı kan pıhtılaşması yok dedi
yarın tekrar gidicem normalde ikibinlerde olması lazım dedi ama düşük dedi bebek gelişimi yavaş dedi düzelir dimi arkadaşlar çok korkuyorum arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var

progeston haricinde benim yapmam gereken bişeyler varmı arkadaşlar bebeğin gelişiminin hızlanması için şimdiden teşekkür ederim sizlere allahu teala razı olsun hepinizden

merhabalar arkadaşlar bayram dı temizlikti felan giremedim bayramınızı kutluyorum geçse de, özledim sizleri iyisiniz inşallah biraz geçmişi okuyayım.
bu arada kalp çarpıntım beni çok rahatsız ediyor kan hapım bitti bir haftadır ondan olabilir mi?

sağol canım....seninde maşşallah 26 hafta olmuşşşşşşş...allahım bende o günleri görebilecekmiyim

görmez miyiz annesi inşallah sağlıkla hep beraber göreceğiz o günleri, aynı şeyleri yaşıyoruz sanki bu haftalara gelmek çok uzak gibi geliyordu, geçen ki doktor muayenemde hasteneye gittiğimde doğumdan korkmaya başladığımı bile anladım o kadar hoşuma gitti ki doğumdan korkmayı bile özlüyoruz ne garip değil mi? inşallah tamamına da ulaşırız hep beraber.

Kuzular nasılsınız
aysude ve tsma dualarım sizlerle kızlar
tsma kalbini ferah tut canım herşey yolunda gi,decek bu sefer
aklına kötüyü getirme
şuanki pskolojini çok iyi anlıyabiliyorum
bende senin gibiydim ama bak şimdi 28.haftaya geldik çok şükür
sende atlatcan bugünleri kuzu

Kızlar ya memleketten gelince çok kötü oldum
gelir gelmez ailemi özledim
keşke hep yanlarında olabilsem
çok güzel bi bayram geçirdim ailemle
umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir
daha geçmişi okuyamadım
faceye resim ekliyorum bitireyim okuycam geçmişide

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun:)
sağol canım senin de bayramın mubarek olsun...
bende bugün akşam 6 gibi doktordayım canım...pıtpıtları duymak için dilerim rabbim bizi güldürür...
canım inş. korktuğuna uğramayacaksın ki sen de gördün gebeliğe başlayan herkes senin gibi aynı korkuları yaşadı ama hiçbiri kötü devam etmedi çoooooooook şükür...
evet bugün yine tek yürek olduk Aysude ve Tsma için,inş. çok güzel haberler alıcaz......
evet hep tek yüreğiz canım sadece bazı zor durumlarda daha çok belirgin oluyor bu :)

sağol canım senin de bayramın kutlu olsun yormasaydın fazla kendini ne de olsa iki canlısın

berfin 2 gün arayla kan testie yaptır.değer yükseldiğini görünce rahatlarsın hem....gayet normal hiç sıkma canını

:)) canım gördüm resimlerini çok güzel bayram etmişsin valla :)) senin için ayrıca güzel bir bayram olmuş...

büşra hoşgeldin canım allah içine sindirsin.gelirken sizinkileride getirseydin ya.
berfin kalbini bozma sen elinden geleni yap yat dinlen ilaçlarını kullan takdir allahın.

tsma canım olumlu düşün olumlu olsun ende bozma kalbini güzel haberler alacaksın

:)) canım gördüm resimlerini çok güzel bayram etmişsin valla :)) senin için ayrıca güzel bir bayram olmuş...

evet canım ya benim için bayram ailemle olmak demek :)

hoşbulduk kuzu
getiremedim valla
ama allah kısmet ederse 2 ay sonra doğum için gelecekler
bu arada havalar serinledi ne zaman buluşuyoruz kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…