büşracım bayramı güzel geçen sanırım tek sensin..:) rabbim nice güzel bayramalara kavuştursun..
tsma canım bak başkasıan moral oluyorsun... kendini ise yok yere sıkıyorsun bak gör akşam herşey güzel olacak...
aysude cim sanırım bu saatlerde işlemdesin dualrım seninle...
feryad canım benim öpüyorum gözlerinden o gün konuştuğumuz yere gidemedim ama bu perşembe gidecem kısmetse...
berfin sakın üzme kendini... ananas suyu var %100 dinamissin denizi böyle tutunmuştu annesine.. sende günde 2 bardak iç... doğal progestandır...
sağolun arkadaşlar destek için...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşşş
canııııııım gidersin sıkma canını moralin daha iyi değil mi bak beni de unutmayasın kuzuuuuuuuu opuyorumnanaktan
canım sende bu kadar kaygılanacak belirtilerin mi var o yüzden mi bu kaygılısın tamam normal endişelerin ama leke gibi kanama gibi sorunların varmı
yok canım lekelenme filan ama ne biliyim hiç hamilelik belirtiside yok..işte daha önce yaşadığım zamanlar aklıma geliyor...bi duysam kalp atışını birazcık rahatlıcam...aman ne biliyim dilekcim...içimde bir sıkıntı allah hayırlara çıkarsın inş..
slm kızlar nasılsınız bişi sorcam ya
bu pıhtılaşma falan yumurtlamayı bozmuyo dimi??????
ben bildiğim kadarıyla kan pıhyılaşmasının yumurtayı bozma hamile kalmayı zorlaştırma gibi sorunlar yaratmıyo canım
inşallah canım. güzel sonuçlarla ve haberler le dönsün inşallah.Kızlar bugün aysudenin amniyosentezi var saat 11 de dua edelim rabbim yardımcısı olsun inş.
kesinlikle haklısın.bugün dualarımız tsma ve aysude için. rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasib etsin..evet bugün yine tek yürek olduk Aysude ve Tsma için,inş. çok güzel haberler alıcaz......
yaaa yapma böyle. tabiki tedirgin olman ve korkman çok normal. ben neredeyse 3 aylık oldum hala korkuyorum. ama içini ferah tutmaya çaılş. hep iyi düşün iyi olsun. ben inanıyorum ki bugün gidip o pıtpıtları duyacaksın ve tıpkı birçoğumuzun yaptığı gibi sevinçten ağlayacaksın o anda.ve gelip bize anlatacaksın.kaydirigubbakcemile5sağolun arkadaşlar ama benim içim hiç iyi değil((
arkadaşlar yedi yıl aradan sonra tedaviyle hamile kaldım beş haftalık hamileyim doktorun söylediğine göre dün doktora gittik ama keseyi göremedi ve kan tahlili yaptık tekrar biraz düşük çıktı bthcg dr. söylediğine göre bebek gelişimi yavaş ilerliyor ve düşük tehlikesi var dedi yat dinlen dedi ve progestan verdi günde altı tane içiyorum bu durumla karşılaşan veya yakınında olan birileri varsa ne olur bana yardımcı olun lütfen arkadaşlar yardım edin dua edin
kızlar ben geldim.....
işleme giremedim çünkü doktorum bana aspirini 1 hafta önce iğneyi ise bir gün önceden kesmem gerektiğini söylemeyi ihmal etmiş.. Allahtan orda tevafuken söyledim ve haftaya bugüne ertelendi işlem... şimdilik herşey normal dualarınız ve desteğiniz için hepinize çokk ama çokk teşekkür ederim..
TSMA canım içini ferah tut benim yaşadıklarımı biliyosun manyak doktor bana boş gebelik demişti biliyosun... ama 18. haftamıza girdik... Rabbim ikinizide korusun. inşallah çok güzel haberlerle döneceksin... çok yorucu bir gündü benim için ben kaçar kızlar hepinizi kocaman öpüyorum....
kız omman avatarın benim kinin aynısı karışırız öle ya sen ya ben değiştirelim
evet canım ya benim için bayram ailemle olmak demek :)
hoşbulduk kuzu
getiremedim valla
ama allah kısmet ederse 2 ay sonra doğum için gelecekler
bu arada havalar serinledi ne zaman buluşuyoruz kuzu
yok canım lekelenme filan ama ne biliyim hiç hamilelik belirtiside yok..işte daha önce yaşadığım zamanlar aklıma geliyor...bi duysam kalp atışını birazcık rahatlıcam...aman ne biliyim dilekcim...içimde bir sıkıntı allah hayırlara çıkarsın inş..
kızlar ben geldim.....
işleme giremedim çünkü doktorum bana aspirini 1 hafta önce iğneyi ise bir gün önceden kesmem gerektiğini söylemeyi ihmal etmiş.. Allahtan orda tevafuken söyledim ve haftaya bugüne ertelendi işlem... şimdilik herşey normal dualarınız ve desteğiniz için hepinize çokk ama çokk teşekkür ederim..
TSMA canım içini ferah tut benim yaşadıklarımı biliyosun manyak doktor bana boş gebelik demişti biliyosun... ama 18. haftamıza girdik... Rabbim ikinizide korusun. inşallah çok güzel haberlerle döneceksin... çok yorucu bir gündü benim için ben kaçar kızlar hepinizi kocaman öpüyorum....
Herkese merhabalar;
Günlerdir yazdıklarınızı okuyorum kızlar, ben de 1 düşük yaşadım. Doktor 2. düşüğü beklemeden bazı tetkikler yapalım dedi, sonuç olarak mthfr 1298 ve 677 heterozigot çıktı. Çok tedirgin oldumDoktor doğuştan dedi, ailemizde bildiğim kadarıyla böyle bir sorunu olan yok ama bilmeyebilirlermiş. Bugün de bir hematoloji profesörüne gittim, bazı tetkikler eksikmiş (Protein s ve c, homosistein gibi) onlar için kan verdim.. Doktor hareketli ol, kilo alma, sigarayı bırak dedi, gebelik de de heparin yapılacağını söyledi. Bugünden itibaren de corasprine başlayacağım.. Bir bebişimin olmasını çok istiyorum, bakalım kısmet.. İnşallah olur :) Sizinle de paylaşmak istedim..
Herkese sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?