Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

büşracım bayramı güzel geçen sanırım tek sensin..:) rabbim nice güzel bayramalara kavuştursun..

tsma canım bak başkasıan moral oluyorsun... kendini ise yok yere sıkıyorsun bak gör akşam herşey güzel olacak...

aysude cim sanırım bu saatlerde işlemdesin dualrım seninle...

feryad canım benim öpüyorum gözlerinden o gün konuştuğumuz yere gidemedim ama bu perşembe gidecem kısmetse...

berfin sakın üzme kendini... ananas suyu var %100 dinamissin denizi böyle tutunmuştu annesine.. sende günde 2 bardak iç... doğal progestandır...

canııııııım gidersin sıkma canını moralin daha iyi değil mi bak beni de unutmayasın kuzuuuuuuuu opuyorumnanaktan

canım sende bu kadar kaygılanacak belirtilerin mi var o yüzden mi bu kaygılısın tamam normal endişelerin ama leke gibi kanama gibi sorunların varmı

yok canım lekelenme filan ama ne biliyim hiç hamilelik belirtiside yok..işte daha önce yaşadığım zamanlar aklıma geliyor...bi duysam kalp atışını birazcık rahatlıcam...aman ne biliyim dilekcim...içimde bir sıkıntı allah hayırlara çıkarsın inş..

hiç sıkma canını hiçbişey olmucak canım Allahım büyük helede lekelenmen falan yoksa hiç korkma aysudemirde öyleydi hiç hamile değilmişim gibi diyodu bak şimdi kaç aylık oldu korkma canım dualarımız seninle

slm kızlar nasılsınız bişi sorcam ya
bu pıhtılaşma falan yumurtlamayı bozmuyo dimi??????

merhaba herkese iyi haftalar, bayram sonrası canladı burası ne güzel.

Kızlar bugün aysudenin amniyosentezi var saat 11 de dua edelim rabbim yardımcısı olsun inş.
inşallah canım. güzel sonuçlarla ve haberler le dönsün inşallah.
evet bugün yine tek yürek olduk Aysude ve Tsma için,inş. çok güzel haberler alıcaz......
kesinlikle haklısın.bugün dualarımız tsma ve aysude için. rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasib etsin..
sağolun arkadaşlar ama benim içim hiç iyi değil((
yaaa yapma böyle. tabiki tedirgin olman ve korkman çok normal. ben neredeyse 3 aylık oldum hala korkuyorum. ama içini ferah tutmaya çaılş. hep iyi düşün iyi olsun. ben inanıyorum ki bugün gidip o pıtpıtları duyacaksın ve tıpkı birçoğumuzun yaptığı gibi sevinçten ağlayacaksın o anda.ve gelip bize anlatacaksın.kaydirigubbakcemile5

gözün aydın canım. umarım kısa sürede normal değerinize dönersiniz. ben de kese görmeye gittiğimde karından görememişti ve vajinal ultrasonla görebilmişti ancak. hala da gebeliğim olması gerekenden 1 hafta geriden gidiyor. ama çok şükür hala devam ediyor.doktorunu dinle, yat dinlen, progestanı al. fazla da evham yapma. stres te çok önemli unutma sonuçta herşey olacağına varıyor.allaha emanet ol.bebekelrimizde bizler de allaha ematetiz. o ol derse hiç bir engel kalmıyor.ve biz kendimizi ne kadar korusak ta . en büyük koruyucu allahtır.

kızlar ben geldim.....
işleme giremedim çünkü doktorum bana aspirini 1 hafta önce iğneyi ise bir gün önceden kesmem gerektiğini söylemeyi ihmal etmiş.. Allahtan orda tevafuken söyledim ve haftaya bugüne ertelendi işlem... şimdilik herşey normal dualarınız ve desteğiniz için hepinize çokk ama çokk teşekkür ederim..
TSMA canım içini ferah tut benim yaşadıklarımı biliyosun manyak doktor bana boş gebelik demişti biliyosun... ama 18. haftamıza girdik... Rabbim ikinizide korusun. inşallah çok güzel haberlerle döneceksin... çok yorucu bir gündü benim için ben kaçar kızlar hepinizi kocaman öpüyorum....

hoşgeldin canım. boşuna yorulmuş oldun ama bunda da vardır bir hayır.

selam kızlar tsma ve aysude inş herşey güzel olacak evham yapmayın bakim
asigül naber iğneleri bulabiliyormusun bende sordum burdada yok ecza depolarında benimde az kaldı bakalım ne olacak bende merak ediyorum eczacı bulmaya çalışırım dedi ama bilemiyorum

evet canım ya benim için bayram ailemle olmak demek :)

hoşbulduk kuzu
getiremedim valla
ama allah kısmet ederse 2 ay sonra doğum için gelecekler
bu arada havalar serinledi ne zaman buluşuyoruz kuzu

oh ne güzel bir bayram geçirmişsin canım. şu buluşma işini haftaya ertelerseniz bende katılabilirim tabi doğurmazssam. zaten bu gidişle ya iş yerinde yada gezmelerde doğurcam oğlumu.

çok haklısı enndişe etmekte ama göreceksin hepsi geride kalıcak. herşey yolunda olucak inşallah.

hayırlısı olsun gülüm vardır bunda da bir hayır.

Herkese merhabalar;
Günlerdir yazdıklarınızı okuyorum kızlar, ben de 1 düşük yaşadım. Doktor 2. düşüğü beklemeden bazı tetkikler yapalım dedi, sonuç olarak mthfr 1298 ve 677 heterozigot çıktı. Çok tedirgin oldum Doktor doğuştan dedi, ailemizde bildiğim kadarıyla böyle bir sorunu olan yok ama bilmeyebilirlermiş. Bugün de bir hematoloji profesörüne gittim, bazı tetkikler eksikmiş (Protein s ve c, homosistein gibi) onlar için kan verdim.. Doktor hareketli ol, kilo alma, sigarayı bırak dedi, gebelik de de heparin yapılacağını söyledi. Bugünden itibaren de corasprine başlayacağım.. Bir bebişimin olmasını çok istiyorum, bakalım kısmet.. İnşallah olur :) Sizinle de paylaşmak istedim..
Herkese sevgiler...

canım hoşgeldin
rabbim gönlünün muradını versin inşallah
bende tane düşük yaşadım ve tahlillerimde kan pıhtılaşması çıktı
inşallah en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…