selam kızlar tsma ve aysude inş herşey güzel olacak evham yapmayın bakim
asigül naber iğneleri bulabiliyormusun bende sordum burdada yok ecza depolarında benimde az kaldı bakalım ne olacak bende merak ediyorum eczacı bulmaya çalışırım dedi ama bilemiyorum
Herkese merhabalar;
Günlerdir yazdıklarınızı okuyorum kızlar, ben de 1 düşük yaşadım. Doktor 2. düşüğü beklemeden bazı tetkikler yapalım dedi, sonuç olarak mthfr 1298 ve 677 heterozigot çıktı. Çok tedirgin oldumDoktor doğuştan dedi, ailemizde bildiğim kadarıyla böyle bir sorunu olan yok ama bilmeyebilirlermiş. Bugün de bir hematoloji profesörüne gittim, bazı tetkikler eksikmiş (Protein s ve c, homosistein gibi) onlar için kan verdim.. Doktor hareketli ol, kilo alma, sigarayı bırak dedi, gebelik de de heparin yapılacağını söyledi. Bugünden itibaren de corasprine başlayacağım.. Bir bebişimin olmasını çok istiyorum, bakalım kısmet.. İnşallah olur :) Sizinle de paylaşmak istedim..
Herkese sevgiler...
hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz.bende bugün akşam 6 gibi doktordayım canım...pıtpıtları duymak için dilerim rabbim bizi güldürür...
canım inşallah bebişine birşey olmaz ... ama birde güzel tarafından bakalım 7 yıl aradan sonra hamiile kalmışın onca yıllık umutsuzluktan sonra hamile kalabildiğini bilmekte çok güzelldir . inşallah hamileliğin devam eder.arkadaşlar yedi yıl aradan sonra tedaviyle hamile kaldım beş haftalık hamileyim doktorun söylediğine göre dün doktora gittik ama keseyi göremedi ve kan tahlili yaptık tekrar biraz düşük çıktı bthcg dr. söylediğine göre bebek gelişimi yavaş ilerliyor ve düşük tehlikesi var dedi yat dinlen dedi ve progestan verdi günde altı tane içiyorum bu durumla karşılaşan veya yakınında olan birileri varsa ne olur bana yardımcı olun lütfen arkadaşlar yardım edin dua edin
sen gittin gezdin ohh en azından özlemini giderdin bende burda kıskanıp durdum seni :1ninca: malatyayı deli gibi özledim ailemi... neyseki benmde görümcemin düğünü var haftaya gidiyoruz biraz rahatlarım... oğluşunda bayağı büyümüş maşallah.Kuzular nasılsınız
aysude ve tsma dualarım sizlerle kızlar
tsma kalbini ferah tut canım herşey yolunda gi,decek bu sefer
aklına kötüyü getirme
şuanki pskolojini çok iyi anlıyabiliyorum
bende senin gibiydim ama bak şimdi 28.haftaya geldik çok şükür
sende atlatcan bugünleri kuzu
Kızlar ya memleketten gelince çok kötü oldum
gelir gelmez ailemi özledim
keşke hep yanlarında olabilsem
çok güzel bi bayram geçirdim ailemle
umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir
daha geçmişi okuyamadım
faceye resim ekliyorum bitireyim okuycam geçmişide
inşallah güzel haberlerle dönersin ve boşuna üzülmüşüm dersin. ama birşey söyliyeyim o korkular o stres doğuma kadar devam edecek. bende 20. haftadayım ve hala elim göbeğimde dolaşıyorum. allah yardımcımız olsun.yok canım lekelenme filan ama ne biliyim hiç hamilelik belirtiside yok..işte daha önce yaşadığım zamanlar aklıma geliyor...bi duysam kalp atışını birazcık rahatlıcam...aman ne biliyim dilekcim...içimde bir sıkıntı allah hayırlara çıkarsın inş..
tüh kötü olmuş ama hayırlısı en azından sen tesadüfende olsa söylemişsin daha ters birşey olmamış. bir hafta daha bekliycen ama hayırlı sonuçlar çıksında artık geris öneml değil.kızlar ben geldim.....
işleme giremedim çünkü doktorum bana aspirini 1 hafta önce iğneyi ise bir gün önceden kesmem gerektiğini söylemeyi ihmal etmiş.. Allahtan orda tevafuken söyledim ve haftaya bugüne ertelendi işlem... şimdilik herşey normal dualarınız ve desteğiniz için hepinize çokk ama çokk teşekkür ederim..
TSMA canım içini ferah tut benim yaşadıklarımı biliyosun manyak doktor bana boş gebelik demişti biliyosun... ama 18. haftamıza girdik... Rabbim ikinizide korusun. inşallah çok güzel haberlerle döneceksin... çok yorucu bir gündü benim için ben kaçar kızlar hepinizi kocaman öpüyorum....
inşallah cnmHerkese merhabalar;
Günlerdir yazdıklarınızı okuyorum kızlar, ben de 1 düşük yaşadım. Doktor 2. düşüğü beklemeden bazı tetkikler yapalım dedi, sonuç olarak mthfr 1298 ve 677 heterozigot çıktı. Çok tedirgin oldumDoktor doğuştan dedi, ailemizde bildiğim kadarıyla böyle bir sorunu olan yok ama bilmeyebilirlermiş. Bugün de bir hematoloji profesörüne gittim, bazı tetkikler eksikmiş (Protein s ve c, homosistein gibi) onlar için kan verdim.. Doktor hareketli ol, kilo alma, sigarayı bırak dedi, gebelik de de heparin yapılacağını söyledi. Bugünden itibaren de corasprine başlayacağım.. Bir bebişimin olmasını çok istiyorum, bakalım kısmet.. İnşallah olur :) Sizinle de paylaşmak istedim..
Herkese sevgiler...
arkadaşlar TSMA ile görüştük... yüksek müsaadelerini alarak onun güzel haberini size ben vermiş olayım... Miniğimizin PIT PITLARINI duyduk.. yani tsma 'nın kalbi karnında atıyor ve Allahın izniyle atmaya devam edicek....
arkadaşlar TSMA ile görüştük... yüksek müsaadelerini alarak onun güzel haberini size ben vermiş olayım... Miniğimizin PIT PITLARINI duyduk.. yani tsma 'nın kalbi karnında atıyor ve Allahın izniyle atmaya devam edicek....
zaten ne varsa bizim topikte var.bakk ciddiyim ha.bana hastane çantasına neler koydunuz yazın.ona göre alış verişe çıkacağım.allahım bu hazırlık bile beni heyecanlandırıyor.canım yaa kıyamam sana gel kız ben seni çıkarayım alışverişe alırız bebenin her bi eksiğini.
evet arkadaşım dertli bir anıma geldi heralde.aslında o kadar karamsar değilim ama bazen de özeniyom alış verişe cıktık şunları aldık diyenlere.ben bu kadar mı cahilim diye kızıyom kendime.ama seninde dedğin gibi allah büyük.günaydınnnnn........
Emine kimsem yok diye üzülme bak burada bir sürü arkadaşın var,İzmir'lilerin sayısı ise bir hayli yüksek,bak Baharda seni çıkaracak alışverişe,panik yapma,herşey hallolur :hulya:
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun:)
emine canım telaş yok bak ben 32 bititriyorum bende birsey almadım çıplak kalacak hali yokya elbet alacaz ama ben kucağıma bi alayım ondan sonra diyorum şimdilik sadece 8 ay bitince hastane çıkışı birkaç parca yedek yeterli olur.yeterki sağlıkla doğsunlar,alırız beraber[/QUOTE
ohh içim rahatladı.sende bile hazırlık yoksa bana daha erken gerçekten.zaten bende oda falan almıyacam.ablamdan park yatak getirdim.onu kullanacam.seninde dediğin gibi sadece kıyafet.hele bir sağlıkla gelsinler.herşeyini alıveririz kuzucukların.
arkadaşımın 4+3 de bthcg değeri 310 du.şimdi pıtpıtları duydular.onada dr karamsar konuşmuştu.sen hiç kafanı takma .dua et.arkadaşlar yedi yıl aradan sonra tedaviyle hamile kaldım beş haftalık hamileyim doktorun söylediğine göre dün doktora gittik ama keseyi göremedi ve kan tahlili yaptık tekrar biraz düşük çıktı bthcg dr. söylediğine göre bebek gelişimi yavaş ilerliyor ve düşük tehlikesi var dedi yat dinlen dedi ve progestan verdi günde altı tane içiyorum bu durumla karşılaşan veya yakınında olan birileri varsa ne olur bana yardımcı olun lütfen arkadaşlar yardım edin dua edin
canım benim iyi bayramlar.özlettin haa.çarpıntı hakkında bir bilgim yok.en kısa zamanda geçer inşallah.merhabalar arkadaşlar bayram dı temizlikti felan giremedim bayramınızı kutluyorum geçse de, özledim sizleri iyisiniz inşallah biraz geçmişi okuyayım.
bu arada kalp çarpıntım beni çok rahatsız ediyor kan hapım bitti bir haftadır ondan olabilir mi?
hoşgeldinnnnn.Kuzular nasılsınız
aysude ve tsma dualarım sizlerle kızlar
tsma kalbini ferah tut canım herşey yolunda gi,decek bu sefer
aklına kötüyü getirme
şuanki pskolojini çok iyi anlıyabiliyorum
bende senin gibiydim ama bak şimdi 28.haftaya geldik çok şükür
sende atlatcan bugünleri kuzu
Kızlar ya memleketten gelince çok kötü oldum
gelir gelmez ailemi özledim
keşke hep yanlarında olabilsem
çok güzel bi bayram geçirdim ailemle
umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir
daha geçmişi okuyamadım
faceye resim ekliyorum bitireyim okuycam geçmişide
her işte bir hayır vardır.kızlar ben geldim.....
işleme giremedim çünkü doktorum bana aspirini 1 hafta önce iğneyi ise bir gün önceden kesmem gerektiğini söylemeyi ihmal etmiş.. Allahtan orda tevafuken söyledim ve haftaya bugüne ertelendi işlem... şimdilik herşey normal dualarınız ve desteğiniz için hepinize çokk ama çokk teşekkür ederim..
TSMA canım içini ferah tut benim yaşadıklarımı biliyosun manyak doktor bana boş gebelik demişti biliyosun... ama 18. haftamıza girdik... Rabbim ikinizide korusun. inşallah çok güzel haberlerle döneceksin... çok yorucu bir gündü benim için ben kaçar kızlar hepinizi kocaman öpüyorum....
aramıza hoşgeldin.Herkese merhabalar;
Herkese sevgiler...
maşallahhhhhhhh.
gözünaydın tsma.
omman topiğin hayırlı olsun.
arkadaşlar hangi iğneyi bulmakta sorun yaşıyorsunuz. ben innohep kullanıyorum hiç sorun yaşamadık şimdilik. inşallah ta yaşamayız.
selam arkadaşlar...öncelikle hepinize çokkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim destek için....evet dün akşam doktorum bana meleğimin pıtpıtlarını dinletti....ne kadar mutlu olduk anlatamam...şpka girdik resmen...evdeki internet bozulduğundan giripte haber veremedim ama sağolsun aysudem ve dendenim haber verdiler...sabah size teşkkür etmek için biraz işlerimin bitmesini bekledim...sonra bir evrak almak için aşağıya inmiştim ki yürüken birden belime inanılmaz bir acı...yüreyemiyorum...neyse hemen otrudum dinleniyim geçer dedim...ama biraz sonra sancı artmaya başlayınca beni hastaneye götürdüler...doktorum ilk bel fıtığından şüphelendi...ama tabi zaten birkaç hareketle kontrol edebildikleri için benim canımı daha da acıttıklarıyla kaldım...sonuç kıpırdayamıyorum..ya bel fıtığı yada kas sıkışması dedi...10 yatak hiç kıpırdamadan...bebişimin iyi...ağlayana ağlaya hastaneye ayağa kaldırdım...ağrı kesici yapmak istediler ama kesinlikle izin vermedim..yeğenim geldi aldı hastaneden şimdi evdeyim...bebişimle dinleniyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?