Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bayramdan önce 24 tane buldum, ama ayrı ayrı eczanelerden inşallah bundan sonra rahat buluruz.

geçmiş olsun canım hoşgeldin inşallah bebişlerine kavuşan arkadaşlarımız gibi sende bizde kavuşuruz bebişimize...

omman topiğin hayırlı olsun.

arkadaşlar hangi iğneyi bulmakta sorun yaşıyorsunuz. ben innohep kullanıyorum hiç sorun yaşamadık şimdilik. inşallah ta yaşamayız.

bende bugün akşam 6 gibi doktordayım canım...pıtpıtları duymak için dilerim rabbim bizi güldürür...
hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz.
canım inşallah bebişine birşey olmaz ... ama birde güzel tarafından bakalım 7 yıl aradan sonra hamiile kalmışın onca yıllık umutsuzluktan sonra hamile kalabildiğini bilmekte çok güzelldir . inşallah hamileliğin devam eder.
sen gittin gezdin ohh en azından özlemini giderdin bende burda kıskanıp durdum seni :1ninca: malatyayı deli gibi özledim ailemi... neyseki benmde görümcemin düğünü var haftaya gidiyoruz biraz rahatlarım... oğluşunda bayağı büyümüş maşallah.
inşallah güzel haberlerle dönersin ve boşuna üzülmüşüm dersin. ama birşey söyliyeyim o korkular o stres doğuma kadar devam edecek. bende 20. haftadayım ve hala elim göbeğimde dolaşıyorum. allah yardımcımız olsun.
tüh kötü olmuş ama hayırlısı en azından sen tesadüfende olsa söylemişsin daha ters birşey olmamış. bir hafta daha bekliycen ama hayırlı sonuçlar çıksında artık geris öneml değil.
inşallah cnm

arkadaşlar TSMA ile görüştük... yüksek müsaadelerini alarak onun güzel haberini size ben vermiş olayım... Miniğimizin PIT PITLARINI duyduk.. yani tsma 'nın kalbi karnında atıyor ve Allahın izniyle atmaya devam edicek....

AYSUDECİM ÇOK SEVİNDİM YAA İNŞALLAH SORUNSUZ VE KOLAY Bİ GEBELİK GEÇİRİR....
TSMACIM GÖZÜMÜZ AYDIN CANIMkaydirigubbakcemile5

bugün hem senden hem tsma dan müjde beklerken onun müjdesi senden geldi, kimbilir, belki haftaya da senin müjdeni ondan duyarız.. çok sevindim. biliyordum .. herşey güzel olacak..allah dualarımızı geri çevirmedi biliyorum. çok mubarek günlerdi geride bıraktıklarımız ve dualarımız yerini buldu. herkesin yüzü gülecek ve herkes bebeğine kavuşacak inşallah.

canım yaa kıyamam sana gel kız ben seni çıkarayım alışverişe alırız bebenin her bi eksiğini.
zaten ne varsa bizim topikte var.bakk ciddiyim ha.bana hastane çantasına neler koydunuz yazın.ona göre alış verişe çıkacağım.allahım bu hazırlık bile beni heyecanlandırıyor.
evet arkadaşım dertli bir anıma geldi heralde.aslında o kadar karamsar değilim ama bazen de özeniyom alış verişe cıktık şunları aldık diyenlere.ben bu kadar mı cahilim diye kızıyom kendime.ama seninde dedğin gibi allah büyük.
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun:)

günaydın arkadaslar...
emine şöyle rahat ol biraz. hepsi alınır onlar gelsin bi dünyaya

aysude herseyde vardır bir hayır iyiki söylemişsin canım inş haftaya güzel sonuçlar alıcaz

tsma gözün aydın canım demekki kendimizi üzmeyeceğiz bebeğimizide strese sokmayacağız demi o seni üzmedi annesi ona göre

günaydın arkadaşlar

Büşra hoşgeldin.......ben tatile gitmeye cesaret edemiyorum,senin maşallahın var İzmir'den Malatya az yol değil,araba ile mi gittin canım otobüsle mi??Doktorun biri git diyor,biri aman gitme bebeğin doğsun üçünüz bol bol gezersiniz diyor,ama çok da sıkıldım.......gerçi 20.haftayı hayırlısı ile bir atlatsam daha rahat olucam ben de.......

omman topiğin hayırlı olsun.

arkadaşlar hangi iğneyi bulmakta sorun yaşıyorsunuz. ben innohep kullanıyorum hiç sorun yaşamadık şimdilik. inşallah ta yaşamayız.

canım ben cleaxan 0.2 kullanıyorum bulamıyorum , innohep te yok.

Sonuyok canım peki sen hangi iğneyi kullanıyorsun. belki burda vardır söyle de alayım sana olur mu? eczanelere eşim telefon açıyor iki üçer tane buluyoruz. sonra doktora yazdırıyoruz. bakalım ne olacak ilaçlar ithal olduğu için gümrükten gelmeleri sıkıntılı oluyormuş.

dendencim[/COLOR] nasılsın?canım yok memleketteyim ben zatende diyorum ya bayram dı misafirdi derken bende birde eftik meydana geldi bir yerde oturamıyorum, bilgisayar başına geçemedim kaç gündür Kuran'ım bile kaldı okuyamadım. Bayramda nazar değdiler sanırım bana yaaa göbeğim yoktu bu zamana kadar herkes inanmıyordu nerde bu çoçuk diyorlardı bayramdan önce bir iki gün içinde bir büyüdü görenler aaaa dediler maşallah deyin dedim ama felak nas okudum ya olmadı, birde anneme gidecem o okusun annelerin duası kabul olur. Aman dikkat et kendine sende

selam arkadaşlar...öncelikle hepinize çokkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim destek için....evet dün akşam doktorum bana meleğimin pıtpıtlarını dinletti....ne kadar mutlu olduk anlatamam...şpka girdik resmen...evdeki internet bozulduğundan giripte haber veremedim ama sağolsun aysudem ve dendenim haber verdiler...sabah size teşkkür etmek için biraz işlerimin bitmesini bekledim...sonra bir evrak almak için aşağıya inmiştim ki yürüken birden belime inanılmaz bir acı...yüreyemiyorum...neyse hemen otrudum dinleniyim geçer dedim...ama biraz sonra sancı artmaya başlayınca beni hastaneye götürdüler...doktorum ilk bel fıtığından şüphelendi...ama tabi zaten birkaç hareketle kontrol edebildikleri için benim canımı daha da acıttıklarıyla kaldım...sonuç kıpırdayamıyorum..ya bel fıtığı yada kas sıkışması dedi...10 yatak hiç kıpırdamadan...bebişimin iyi...ağlayana ağlaya hastaneye ayağa kaldırdım...ağrı kesici yapmak istediler ama kesinlikle izin vermedim..yeğenim geldi aldı hastaneden şimdi evdeyim...bebişimle dinleniyoruz....

öncelikle geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer gider ağrın..veee pıtpıtları duymana çok sevindim derin bir oh çektim...bebeğinin hep güzel haberlerini alırsın inşallah herşey çok güzel olacak hep bunu düşün, hep buna inan pozitif ol canımm kaç haftalık şimdi bebişimis?

kızlar pıhtılaşma için dr.unuzun önerdiği ya da sizin tercih ettiğiniz besinler var mı? beslenmenizde değişiklik yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…