öncelikle geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer gider ağrın..veee pıtpıtları duymana çok sevindim derin bir oh çektim...bebeğinin hep güzel haberlerini alırsın inşallah herşey çok güzel olacak hep bunu düşün, hep buna inan pozitif ol canımm kaç haftalık şimdi bebişimis?
selam arkadaşlar...öncelikle hepinize çokkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim destek için....evet dün akşam doktorum bana meleğimin pıtpıtlarını dinletti....ne kadar mutlu olduk anlatamam...şpka girdik resmen...evdeki internet bozulduğundan giripte haber veremedim ama sağolsun aysudem ve dendenim haber verdiler...sabah size teşkkür etmek için biraz işlerimin bitmesini bekledim...sonra bir evrak almak için aşağıya inmiştim ki yürüken birden belime inanılmaz bir acı...yüreyemiyorum...neyse hemen otrudum dinleniyim geçer dedim...ama biraz sonra sancı artmaya başlayınca beni hastaneye götürdüler...doktorum ilk bel fıtığından şüphelendi...ama tabi zaten birkaç hareketle kontrol edebildikleri için benim canımı daha da acıttıklarıyla kaldım...sonuç kıpırdayamıyorum..ya bel fıtığı yada kas sıkışması dedi...10 yatak hiç kıpırdamadan...bebişimin iyi...ağlayana ağlaya hastaneye ayağa kaldırdım...ağrı kesici yapmak istediler ama kesinlikle izin vermedim..yeğenim geldi aldı hastaneden şimdi evdeyim...bebişimle dinleniyoruz....
sağol canım...ağrı dışında bir sıkıntım yok çok şükür...bebişim 6 haftalık...darısı hepinize inş...bu arada avatarına bayıldımmmm
selam arkadaşlar...öncelikle hepinize çokkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim destek için....evet dün akşam doktorum bana meleğimin pıtpıtlarını dinletti....ne kadar mutlu olduk anlatamam...şpka girdik resmen...evdeki internet bozulduğundan giripte haber veremedim ama sağolsun aysudem ve dendenim haber verdiler...sabah size teşkkür etmek için biraz işlerimin bitmesini bekledim...sonra bir evrak almak için aşağıya inmiştim ki yürüken birden belime inanılmaz bir acı...yüreyemiyorum...neyse hemen otrudum dinleniyim geçer dedim...ama biraz sonra sancı artmaya başlayınca beni hastaneye götürdüler...doktorum ilk bel fıtığından şüphelendi...ama tabi zaten birkaç hareketle kontrol edebildikleri için benim canımı daha da acıttıklarıyla kaldım...sonuç kıpırdayamıyorum..ya bel fıtığı yada kas sıkışması dedi...10 yatak hiç kıpırdamadan...bebişimin iyi...ağlayana ağlaya hastaneye ayağa kaldırdım...ağrı kesici yapmak istediler ama kesinlikle izin vermedim..yeğenim geldi aldı hastaneden şimdi evdeyim...bebişimle dinleniyoruz....
inşallah canım hayırlısıyla .....aminn canım inşallah...
şimdi bir güzel haberde aysudeden bekliyoruz hayırlısıyla :))
evet tinkerbelle bende bayılıyorum en sevdiğim çizgi karakterlerden..
canııııııııım önce gözün aydın ne güzel bebeğinin kalp atımını duyman sonra ise çooooooooook geçmiş olsun keşke canın yanmasaydı ama güzel tarafı ilk haftaların dinlenerek geçecek ki bu hem senin hem de bebeğin için çok iyi bir durum opuyorumnanaktan
bu arada kızlar ne oluyor size nazara mı geliyorsunuz kardeşim aaaaaaaaa okuyup üfleyin bakem kendinize kızacam ayyy o giriyo şöyle kötü oldum bu giriyo böyle kötü oldum anacım yakın da değiliz ki koşalım yanınızda bitelim aklımız sizde kalıyo iyi bakın kendinize :mymeka:
amma da sert konuştum he ama siz anladınız onu delikafadulden
oyyy kuzumm kıyamam kendine nazar mı değdirdin... canım benimde biliyosun önce bacak ağrısı idi şimdi belime geçti ağrı çok zorlanıyorum ama katlanıcaz Rabbim şifa versin inşallah bir an önce toparlarsın....
canııııııııım önce gözün aydın ne güzel bebeğinin kalp atımını duyman sonra ise çooooooooook geçmiş olsun keşke canın yanmasaydı ama güzel tarafı ilk haftaların dinlenerek geçecek ki bu hem senin hem de bebeğin için çok iyi bir durum opuyorumnanaktan
bu arada kızlar ne oluyor size nazara mı geliyorsunuz kardeşim aaaaaaaaa okuyup üfleyin bakem kendinize kızacam ayyy o giriyo şöyle kötü oldum bu giriyo böyle kötü oldum anacım yakın da değiliz ki koşalım yanınızda bitelim aklımız sizde kalıyo iyi bakın kendinize :mymeka:
amma da sert konuştum he ama siz anladınız onu delikafadulden
dendencim[/COLOR] nasılsın?canım yok memleketteyim ben zatende diyorum ya bayram dı misafirdi derken bende birde eftik meydana geldi bir yerde oturamıyorum, bilgisayar başına geçemedim kaç gündür Kuran'ım bile kaldı okuyamadım. Bayramda nazar değdiler sanırım bana yaaa göbeğim yoktu bu zamana kadar herkes inanmıyordu nerde bu çoçuk diyorlardı bayramdan önce bir iki gün içinde bir büyüdü görenler aaaa dediler maşallah deyin dedim ama felak nas okudum ya olmadı, birde anneme gidecem o okusun annelerin duası kabul olur. Aman dikkat et kendine sende
aman kuzu başka yolunda ilerleyecek birini bul nolarrr...... canımcım ters bi hareket yapmışsındır ondan olmuştur inşallah... sen dinlen...aysudem sağol ama galiba ben senin yolunda ilerliyorum.bulantı yok ama ağrı çekiyom senin gibi:))))
ayyy evet yaaa örtmenim beni dövcek diye çok korktumm....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 asigül alemsin sen yaaaa.......fena değilim,idare ediyorum çok şükür......eftik olmak ne demek yaa,ilk kez duydum,pek iyi bir şey değil ama anladığım kadarı ile......sen kendi kendine oku,bizdende kocaman maşallah....
Aysude ve Tsma inşallah şu ağrılardan bir an önce kurtulursunuz,bel ve boyun fıtığına sahip biri olarak sizi çok iyi anlıyorum,aman sıcak tutun kendinizi,fırsat buldukça yatarak istirahat edin.....
Feryadddd ne güzel fırçaladın sen yaaa........eyvahedigeldismile
Tsma sen yatıyosun di miiiiiiiiii
ben biraz uyuyayım kızlar...görüşürüz
Aysude ve Tsma inşallah şu ağrılardan bir an önce kurtulursunuz,bel ve boyun fıtığına sahip biri olarak sizi çok iyi anlıyorum,aman sıcak tutun kendinizi,fırsat buldukça yatarak istirahat edin.....
inşallah canım hayırlısıyla .....
amaneyyyy örtmenimmm eyvahedigeldismile
canım ne güzel çooook şükür yaradana opuyorumnanaktankızlar yaaa çokk mutlu oldumm ben bugün işyerimde çocuk sahibi olma konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan bir abla vardı doğal yoldan hamile kalamadığı için defalarca tüp bebek denemesi yapılmış.. kanda pıhtılaşma sorunu olduğu için bir bebeğini daha sonrada rahim ağzına atılan dikişlerin enfeksiyon kapması nedeniyle ikiz bebeklerini kaybetmiş yeni tüp bebek denemesi sonuç vermiş nasıl sevindim anlatamam inşallah o da bizde kucaklarımıza alabiliriz bebeklerimizi...
sağol feryadcım...valla topiğe nazar değdi bencede...okutmak lazım...hatta kurşun döktürelm...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 asigül alemsin sen yaaaa.......fena değilim,idare ediyorum çok şükür......eftik olmak ne demek yaa,ilk kez duydum,pek iyi bir şey değil ama anladığım kadarı ile......sen kendi kendine oku,bizdende kocaman maşallah....
Feryadddd ne güzel fırçaladın sen yaaa........eyvahedigeldismile
aman kuzu başka yolunda ilerleyecek birini bul nolarrr...... canımcım ters bi hareket yapmışsındır ondan olmuştur inşallah... sen dinlen...
ayyy evet yaaa örtmenim beni dövcek diye çok korktumm....
hııı yatıyor baksana bize laf yetiştiriyor....
bende biraz uyuklayayım bari,nihayet yemek yapabildim aylar sonra,umarım akşam acillik olmayızkaydirigubbakcemile3
ayyy ilahi kahkaha attırdın bana cadı....canım ne güzel çooook şükür yaradana opuyorumnanaktan
döverim haklava: toplantıdan geldim kafam 1500 mü 3500 mü ne ondan işte kızlar ne ediyo diye bakıyom hepsi getmiş kendinize iyi bakın ki ben de aklım geride kalmadan çalışayım ayol kaydirigubbakcemile3 sonra bu kızlar ne etti ne yedi diye ben kendimi yiyom bak ona göre iyi olun iyi bakın kendinize canınıza da cananıza da opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?