Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağol canım...ağrı dışında bir sıkıntım yok çok şükür...bebişim 6 haftalık...darısı hepinize inş...bu arada avatarına bayıldımmmm

oyyy kuzumm kıyamam kendine nazar mı değdirdin... canım benimde biliyosun önce bacak ağrısı idi şimdi belime geçti ağrı çok zorlanıyorum ama katlanıcaz Rabbim şifa versin inşallah bir an önce toparlarsın....

sağol canım...ağrı dışında bir sıkıntım yok çok şükür...bebişim 6 haftalık...darısı hepinize inş...bu arada avatarına bayıldımmmm

aminn canım inşallah...
şimdi bir güzel haberde aysudeden bekliyoruz hayırlısıyla :))
evet tinkerbelle bende bayılıyorum en sevdiğim çizgi karakterlerden..

canııııııııım önce gözün aydın ne güzel bebeğinin kalp atımını duyman sonra ise çooooooooook geçmiş olsun keşke canın yanmasaydı ama güzel tarafı ilk haftaların dinlenerek geçecek ki bu hem senin hem de bebeğin için çok iyi bir durum opuyorumnanaktan
bu arada kızlar ne oluyor size nazara mı geliyorsunuz kardeşim aaaaaaaaa okuyup üfleyin bakem kendinize kızacam ayyy o giriyo şöyle kötü oldum bu giriyo böyle kötü oldum anacım yakın da değiliz ki koşalım yanınızda bitelim aklımız sizde kalıyo iyi bakın kendinize :mymeka:
amma da sert konuştum he ama siz anladınız onu delikafadulden

aminn canım inşallah...
şimdi bir güzel haberde aysudeden bekliyoruz hayırlısıyla :))
evet tinkerbelle bende bayılıyorum en sevdiğim çizgi karakterlerden..
inşallah canım hayırlısıyla .....

amaneyyyy örtmenimmm eyvahedigeldismile

kızlar yaaa çokk mutlu oldumm ben bugün işyerimde çocuk sahibi olma konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan bir abla vardı doğal yoldan hamile kalamadığı için defalarca tüp bebek denemesi yapılmış.. kanda pıhtılaşma sorunu olduğu için bir bebeğini daha sonrada rahim ağzına atılan dikişlerin enfeksiyon kapması nedeniyle ikiz bebeklerini kaybetmiş yeni tüp bebek denemesi sonuç vermiş nasıl sevindim anlatamam inşallah o da bizde kucaklarımıza alabiliriz bebeklerimizi...

aysudem sağol ama galiba ben senin yolunda ilerliyorum.bulantı yok ama ağrı çekiyom senin gibi:))))

sağol feryadcım...valla topiğe nazar değdi bencede...okutmak lazım...hatta kurşun döktürelm...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 asigül alemsin sen yaaaa.......fena değilim,idare ediyorum çok şükür......eftik olmak ne demek yaa,ilk kez duydum,pek iyi bir şey değil ama anladığım kadarı ile......sen kendi kendine oku,bizdende kocaman maşallah....

Aysude ve Tsma inşallah şu ağrılardan bir an önce kurtulursunuz,bel ve boyun fıtığına sahip biri olarak sizi çok iyi anlıyorum,aman sıcak tutun kendinizi,fırsat buldukça yatarak istirahat edin.....

Feryadddd ne güzel fırçaladın sen yaaa........eyvahedigeldismile

aysudem sağol ama galiba ben senin yolunda ilerliyorum.bulantı yok ama ağrı çekiyom senin gibi:))))
aman kuzu başka yolunda ilerleyecek birini bul nolarrr...... canımcım ters bi hareket yapmışsındır ondan olmuştur inşallah... sen dinlen...

ayyy evet yaaa örtmenim beni dövcek diye çok korktumm....

Tsma sen yatıyosun di miiiiiiiiii

hııı yatıyor baksana bize laf yetiştiriyor....

Aysude ve Tsma inşallah şu ağrılardan bir an önce kurtulursunuz,bel ve boyun fıtığına sahip biri olarak sizi çok iyi anlıyorum,aman sıcak tutun kendinizi,fırsat buldukça yatarak istirahat edin.....

inşallah kuzu inşallah... bacağımdan sıyrılıp belime çıktı ağrı inşallah terkediyodur beni... :dilcikar:

inşallah canım hayırlısıyla .....

amaneyyyy örtmenimmm eyvahedigeldismile

canım ne güzel çooook şükür yaradana opuyorumnanaktan
sağol feryadcım...valla topiğe nazar değdi bencede...okutmak lazım...hatta kurşun döktürelm...

döverim ha klava: toplantıdan geldim kafam 1500 mü 3500 mü ne ondan işte kızlar ne ediyo diye bakıyom hepsi getmiş kendinize iyi bakın ki ben de aklım geride kalmadan çalışayım ayol kaydirigubbakcemile3 sonra bu kızlar ne etti ne yedi diye ben kendimi yiyom bak ona göre iyi olun iyi bakın kendinize canınıza da cananıza da opuyorumnanaktan

ayyy ilahi kahkaha attırdın bana cadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…