teşekkür ederim.
selam arkadaşlar...öncelikle hepinize çokkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim destek için....evet dün akşam doktorum bana meleğimin pıtpıtlarını dinletti....ne kadar mutlu olduk anlatamam...şpka girdik resmen...evdeki internet bozulduğundan giripte haber veremedim ama sağolsun aysudem ve dendenim haber verdiler...sabah size teşkkür etmek için biraz işlerimin bitmesini bekledim...sonra bir evrak almak için aşağıya inmiştim ki yürüken birden belime inanılmaz bir acı...yüreyemiyorum...neyse hemen otrudum dinleniyim geçer dedim...ama biraz sonra sancı artmaya başlayınca beni hastaneye götürdüler...doktorum ilk bel fıtığından şüphelendi...ama tabi zaten birkaç hareketle kontrol edebildikleri için benim canımı daha da acıttıklarıyla kaldım...sonuç kıpırdayamıyorum..ya bel fıtığı yada kas sıkışması dedi...10 yatak hiç kıpırdamadan...bebişimin iyi...ağlayana ağlaya hastaneye ayağa kaldırdım...ağrı kesici yapmak istediler ama kesinlikle izin vermedim..yeğenim geldi aldı hastaneden şimdi evdeyim...bebişimle dinleniyoruz....
hahaha ne saflığı kuzu hepimiz yabancıydık bunlara
bende ilk geldiğimde topiğe bu ne bu neden böyle diye soruyordum
şimdi sorulara cevap veriyorum..
eğer bebek istemeseydik pıhtılaşmanın varlığından haberimiz bile olmayacaktı
aklına takılan bişey olursa sor bilen varsa mutlaka cevaplar canım.
nekadar çok şey bilmediğim şey varmış diye düşünüyorum
keşke kadın doğum doktoru olsaydım yada kocam olsaydı:)))
hergün muayene olurdum
önceden yumurtlamayı bile bilmezdim şimdi onları öğrendim
kan pıhtılaşması çıktı
inşallah bunuda atlatıp bebeğime kavuşacağım
çok ama çok teşekkür ederimmmmmmmmmma.s.
allah ne muradın varsa va.s.ersin inşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:
cevabın için teşekkür ederim.birde bebeklerde bişey çıkmadı.hani kürtajdan sonra tahlil yapıldı.acaba pıhtılaşma olsa çıkmazmıydı.
arkadaşlar TSMA ile görüştük... yüksek müsaadelerini alarak onun güzel haberini size ben vermiş olayım... Miniğimizin PIT PITLARINI duyduk.. yani tsma 'nın kalbi karnında atıyor ve Allahın izniyle atmaya devam edicek....
zaten ne varsa bizim topikte var.bakk ciddiyim ha.bana hastane çantasına neler koydunuz yazın.ona göre alış verişe çıkacağım.allahım bu hazırlık bile beni heyecanlandırıyor.
evet arkadaşım dertli bir anıma geldi heralde.aslında o kadar karamsar değilim ama bazen de özeniyom alış verişe cıktık şunları aldık diyenlere.ben bu kadar mı cahilim diye kızıyom kendime.ama seninde dedğin gibi allah büyük.
merak etme sen eminecim ilk ben doğurcam bir aksilik olmassa sana neler lazım oldu yazarım.
selam arkadaşlar...öncelikle hepinize çokkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim destek için....evet dün akşam doktorum bana meleğimin pıtpıtlarını dinletti....ne kadar mutlu olduk anlatamam...şpka girdik resmen...evdeki internet bozulduğundan giripte haber veremedim ama sağolsun aysudem ve dendenim haber verdiler...sabah size teşkkür etmek için biraz işlerimin bitmesini bekledim...sonra bir evrak almak için aşağıya inmiştim ki yürüken birden belime inanılmaz bir acı...yüreyemiyorum...neyse hemen otrudum dinleniyim geçer dedim...ama biraz sonra sancı artmaya başlayınca beni hastaneye götürdüler...doktorum ilk bel fıtığından şüphelendi...ama tabi zaten birkaç hareketle kontrol edebildikleri için benim canımı daha da acıttıklarıyla kaldım...sonuç kıpırdayamıyorum..ya bel fıtığı yada kas sıkışması dedi...10 yatak hiç kıpırdamadan...bebişimin iyi...ağlayana ağlaya hastaneye ayağa kaldırdım...ağrı kesici yapmak istediler ama kesinlikle izin vermedim..yeğenim geldi aldı hastaneden şimdi evdeyim...bebişimle dinleniyoruz....
canım benim öncelikle gözün aydın olsun rabbim devamını nasip etsin inşallah. bu arada çok da geçmiş olsun yat dinlen canım yorma kendini
kızlar yaaa çokk mutlu oldumm ben bugün işyerimde çocuk sahibi olma konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan bir abla vardı doğal yoldan hamile kalamadığı için defalarca tüp bebek denemesi yapılmış.. kanda pıhtılaşma sorunu olduğu için bir bebeğini daha sonrada rahim ağzına atılan dikişlerin enfeksiyon kapması nedeniyle ikiz bebeklerini kaybetmiş yeni tüp bebek denemesi sonuç vermiş nasıl sevindim anlatamam inşallah o da bizde kucaklarımıza alabiliriz bebeklerimizi...
ayy çok sevindim hayırlısı olsun rabbim bu kez tamamına erdirsin inşallah.
selam kızlar tsma geçmiş olsun canım.aman dikkat et.biraz önce doktordan geldim.sağlık ocağında tetenos aşısı olcakmışım.doğumda mikroptan koruyomuş.ama bilmiyomki acaba vurulmasam olurmuki..
yaptır canım niye tereddüt ettin ki hepimiz yaptırdık bir sorun yok.
feryaaaaddcııımm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bu alkışlar sana kızları nizama soktuğun için.
bende yarın dr a gidicem bakalım içerde neler oluyor .
ohhh çok şükür yaaa inan gözyaşlarıma hakim olamıyorum şu an nasıl mutlu oldum anlatamam.
zaten ne varsa bizim topikte var.bakk ciddiyim ha.bana hastane çantasına neler koydunuz yazın.ona göre alış verişe çıkacağım.allahım bu hazırlık bile beni heyecanlandırıyor.
evet arkadaşım dertli bir anıma geldi heralde.aslında o kadar karamsar değilim ama bazen de özeniyom alış verişe cıktık şunları aldık diyenlere.ben bu kadar mı cahilim diye kızıyom kendime.ama seninde dedğin gibi allah büyük.
merak etme sen eminecim ilk ben doğurcam bir aksilik olmassa sana neler lazım oldu yazarım.
canım benim öncelikle gözün aydın olsun rabbim devamını nasip etsin inşallah. bu arada çok da geçmiş olsun yat dinlen canım yorma kendini
ayy çok sevindim hayırlısı olsun rabbim bu kez tamamına erdirsin inşallah.
yaptır canım niye tereddüt ettin ki hepimiz yaptırdık bir sorun yok.
feryaaaaddcııımm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bu alkışlar sana kızları nizama soktuğun için.
lkışlarınıza layık olmaya çalışıyorum efemne yapayım dağılmışlardı dayanamadım kızları nizama soktum perşembe günü de antikorlarımı sokacam inş. onlara varyaaaaaaaaaa bir rahaaaatt hazırol emri vercem klava:kendileri bile şaşıracak (saçmalayan antikorlarımdan bahsediyorum millet ):kedi:
yaparsın valla.ohhh çok şükür yaaa inan gözyaşlarıma hakim olamıyorum şu an nasıl mutlu oldum anlatamam.
lkışlarınıza layık olmaya çalışıyorum efemne yapayım dağılmışlardı dayanamadım kızları nizama soktum perşembe günü de antikorlarımı sokacam inş. onlara varyaaaaaaaaaa bir rahaaaatt hazırol emri vercem klava:kendileri bile şaşıracak (saçmalayan antikorlarımdan bahsediyorum millet ):kedi:
evet canım haberler senden alması bizden olacak.
bende yarın gidecem.şimdi sağlık ocağından geldim.tetanoz aşısı yaptrdım.ilaçlarımı yazdırdım.yarın oğluşumu görecem diye de çok heyecanlanıyorum.
ikimizinde iyi haberlerle gelmesi dileğilye.
-tatlicadiarzu-yine aynen bu durumdayım,bu bulantılar beni terk etmeyecek galiba.......yemek yaptım ama yiyemedim........offffff offfffffff..........yinede çok şükür diyelim bugünümüze di mi arkadaşlar
gözün aydın canım, haberlerini dün akşam aldık çok sevindik.herşey yolunda gidecek inşallah. bu arada geçmiş olsun , ama sakın sıkntıya girip kendini üzme, ben eminim ki bunda da vardır bir hayır, bazen küçük bazalar, büyük belaları defeder. belki senin için ve bebek için10 gün yatak istirahati gerekliydi. sende çalışan bir kadın olduğun için bunu yapamayacaktın ve rabbim küçük bir aksilikle bunu sağladıyerimseniben..selam arkadaşlar...öncelikle hepinize çokkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim destek için....evet dün akşam doktorum bana meleğimin pıtpıtlarını dinletti....ne kadar mutlu olduk anlatamam...şpka girdik resmen...evdeki internet bozulduğundan giripte haber veremedim ama sağolsun aysudem ve dendenim haber verdiler...sabah size teşkkür etmek için biraz işlerimin bitmesini bekledim...sonra bir evrak almak için aşağıya inmiştim ki yürüken birden belime inanılmaz bir acı...yüreyemiyorum...neyse hemen otrudum dinleniyim geçer dedim...ama biraz sonra sancı artmaya başlayınca beni hastaneye götürdüler...doktorum ilk bel fıtığından şüphelendi...ama tabi zaten birkaç hareketle kontrol edebildikleri için benim canımı daha da acıttıklarıyla kaldım...sonuç kıpırdayamıyorum..ya bel fıtığı yada kas sıkışması dedi...10 yatak hiç kıpırdamadan...bebişimin iyi...ağlayana ağlaya hastaneye ayağa kaldırdım...ağrı kesici yapmak istediler ama kesinlikle izin vermedim..yeğenim geldi aldı hastaneden şimdi evdeyim...bebişimle dinleniyoruz....
iyi akşamlar herkese nuraycım nasılsın
geçmiş olsun kuzuuuuuuuuuu-tatlicadiarzu-yine aynen bu durumdayım,bu bulantılar beni terk etmeyecek galiba.......yemek yaptım ama yiyemedim........offffff offfffffff..........yinede çok şükür diyelim bugünümüze di mi arkadaşlar
delikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldenevet ya Bahar 2 haftaya Çınar kucağında olacak Allahın izni ile,zaman ne çabuk geçiyor.......
yaparsın valla.
evet canım haberler senden alması bizden olacak.
bende yarın gidecem.şimdi sağlık ocağından geldim.tetanoz aşısı yaptrdım.ilaçlarımı yazdırdım.yarın oğluşumu görecem diye de çok heyecanlanıyorum.
ikimizinde iyi haberlerle gelmesi dileğilye.
yapcam valla :))kaydirigubbakcemile3
günaydın.... :)günaydıınnnnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?