Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok geçmiş olsun ama en azından bebeğin iyi ve seninle yatıp dinleniceksin artık dinlenme vaktin geldi canım seninde sağlık olsun Allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

nekadar çok şey bilmediğim şey varmış diye düşünüyorum
keşke kadın doğum doktoru olsaydım yada kocam olsaydı:)))
hergün muayene olurdum
önceden yumurtlamayı bile bilmezdim şimdi onları öğrendim
kan pıhtılaşması çıktı
inşallah bunuda atlatıp bebeğime kavuşacağım
çok ama çok teşekkür ederimmmmmmmmmma.s.
allah ne muradın varsa va.s.ersin inşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:

:kedi: aminn canım cümlemizin muradını versin rabbim.. :Saruboceq:

cevabın için teşekkür ederim.birde bebeklerde bişey çıkmadı.hani kürtajdan sonra tahlil yapıldı.acaba pıhtılaşma olsa çıkmazmıydı.

canım pıhtılaşma durumu bebeğe kan gitmemesine sebep oluyor beslenemeyen bebek düşüyor mutasyon sorunu annede olduğu için bebekten anlaşılmaz ki eğer bebekte sorun yoksa büyük ihtimalle sende pıhtılaşma mutasyonu vardır bunu belirlemek için testler var yaptırırsan sen de öğrenir ona göre tedbir alırsın

ohhh çok şükür yaaa inan gözyaşlarıma hakim olamıyorum şu an nasıl mutlu oldum anlatamam.

-tatlicadiarzu-yine aynen bu durumdayım,bu bulantılar beni terk etmeyecek galiba.......yemek yaptım ama yiyemedim........offffff offfffffff..........yinede çok şükür diyelim bugünümüze di mi arkadaşlar

-tatlicadiarzu-yine aynen bu durumdayım,bu bulantılar beni terk etmeyecek galiba.......yemek yaptım ama yiyemedim........offffff offfffffff..........yinede çok şükür diyelim bugünümüze di mi arkadaşlar

çok şükürr canım.biz bunlara dayanacak yapıdayız.kaçıncı haftadasın dendenciğim?ilk üç ayı bitirdin diye aklımda kalmış ama hata yapmıyayım.

mehaba hanımlar..haırlı akşamlar. önce geçmişe daldım hemen gelişmeleri kaçırmak istemiyorum çünkü.
gözün aydın canım, haberlerini dün akşam aldık çok sevindik.herşey yolunda gidecek inşallah. bu arada geçmiş olsun , ama sakın sıkntıya girip kendini üzme, ben eminim ki bunda da vardır bir hayır, bazen küçük bazalar, büyük belaları defeder. belki senin için ve bebek için10 gün yatak istirahati gerekliydi. sende çalışan bir kadın olduğun için bunu yapamayacaktın ve rabbim küçük bir aksilikle bunu sağladıyerimseniben..
iyi akşamlar herkese nuraycım nasılsın

saol canımcım, sanada iyi akşamlar, eşimin gelmesini bekliyorum.bu arada hemen buraya daldım, gündüz misafirim vardı bakamadım hiç.sen nasılsın..

tsma gözünüz aydın iyi haberler duymak insana gercekten iyi geliyo inşallah hayırlısıyla tamamına da erersin.. aysude seninde güzel haberlerini alırız inşallah... Azdalar bu arada ben de yaptırdım aşımı 27sinde ikinci kürü var, için rahat olsun .. bu arada bende yarın şeker yüklemesine gitcem ... inşallah hayırlı haberlerde ben alırım..

geçmiş olsun kuzuuuuuuuuuu
evet ya Bahar 2 haftaya Çınar kucağında olacak Allahın izni ile,zaman ne çabuk geçiyor.......
delikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…