Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Günaydın kızlar.
Ben Allahın izniyle yarın doğum yapacağım. Saat 10:00' da. Doktorum 10 gün önce asprini kesiti. İğneyide 24 saat önce kes dedi. (Genel anestezi ile olucağım.)Yani dün son iğnemi vuruldum.Heyecan ve korku birararada ama heyecan daha çok tabi. İsitiyorumki gözümü açayım kızım yanımda olsun.Acı ne kadar olursa olsun geçer gider.Sağ salim kurtulalım ikimizde diye dua ediyorum tüm hamilelerin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları ve bebek isteyenlerin de hamile kalmaları için dua ediyorum.Doğum sonrası kendimi iyi hisseder hissetmez allahın izniyle bir sorun olmazsa tabi, sizinle doğum hikayemi paylaşacağımdan emin olabilisiniz.

şok oldum şu an,geçmiş olsun canım yaaaaa,Aysude amniyosentezi bir kez daha düşünmende fayda var bence,ya işlem olsaydıda kanaman olsaydı,her şerde bir hayır vardır diye boşuna dememişler.......aman kalkma dikkat et kendine,Allaha emanet olun,dularımız sizinle..

Günaydınnnnn........bende seni yazmıştım doğum yapmış olabilir diye,hadi bakalım hayırlısı ile kavuşursunuz kızınla inş........ismi ne olacak kızçenin bu arada?????

Günaydınnnnn........bende seni yazmıştım doğum yapmış olabilir diye,hadi bakalım hayırlısı ile kavuşursunuz kızınla inş........ismi ne olacak kızçenin bu arada?????[/QUOTE]

Canım inşallah sende kızına hayırlısıyla kavuşursun ismide güzelmiş bu arada.ismi konusu muammada kaldık ama Nilay diye düşünüyoruz değişmezse.

Günaydınnnnn........bende seni yazmıştım doğum yapmış olabilir diye,hadi bakalım hayırlısı ile kavuşursunuz kızınla inş........ismi ne olacak kızçenin bu arada?????

Canım inşallah sende kızına hayırlısıyla kavuşursun ismide güzelmiş bu arada.ismi konusu muammada kaldık ama Nilay diye düşünüyoruz değişmezse.[/QUOTE]

amin inş.........sağlıkla gelsinlerde isim kolay,şimdiden hoşgeldin iyelim NİLAY PRENSESE.......bu arada genel anesteziye nasıl ikna ettin doktorunu,burada neredeyse zorla epidural yapıyorlar........

Normal canım meraklanma genişleme ağrısı oluyor senin haftanda, bende nefes daarlığı otururken durup dururken oluyor acep psikolojik mi ?

yat cabuk ayağa kalma diyor e nete girmiş kızacam ha, canım geçmiş olsun dikkat et kendine....

Canım benim dualarım seninle RAbbim bir solukta kolaycacık kurtarsın inş. Ay ben heyecanlandım burda senin ki tabi normal. Meraklanma iyileşince hemen haber ver bize çatır diye çatlarız ortamızdan merak ederken. Rabbim yardımcınız olsun. kaç gibi alınacaksın sezeryana o saatte dua edelim.

ha bu arada denden EFTİK OLMAK; yerinde duramamak iç sıkıntısı yaşamak böyle heyecanlı heyecanlı olmak kalp çarpıntısı filan, çabuk çabuk hareket etmek aceleci davranmak

arkadaşlar gebelik öncesi aspirin kullandınızmı.kullandıysanız ne kadar önce.ben doktoruma sordum aspirin kullanayımmı diye.gerek yok dedi.ama ben kendi kafamdan kullanmaya başladım.oyüzden soruyorum.

arkadaşlar gebelik öncesi aspirin kullandınızmı.kullandıysanız ne kadar önce.ben doktoruma sordum aspirin kullanayımmı diye.gerek yok dedi.ama ben kendi kafamdan kullanmaya başladım.oyüzden soruyorum.

canım ben kullandım benim doktorum en az iki ay önce kullan dedi iki ay kullandım bende sonra bebiş oldu. corasprin 100 hala da devam ediyorum.

aman aman allahım esirgemiş.aman aysudem yat.hiç kalkma .ne kadar hareketsiz kalırsan hücreler o kadar çabuk onarıyor kanama bölgesini.
genişlemeden kaynaklı kasık ağrısıdır canım.o haftalarda çok oluyor çünkü.nefes darlığını bilmem ama bende artık iş yapınca çabuk yoruluyorum.çabuk tıkanıyorum.normal heralde.

Kızlar slm uzun bir aradan sonra nihayat ancak dönebildim heres çok ii çok sevindim hamile haberleri artmış maşaallah diyelim nazar değmesin aysudem cnm çok büyük geçmiş olsun aman cnm çok dikkat et sıkma cnını beni sorucak olursanız malesef ahla korunuyorum hamile olamadım 8 aydır süren akıntı sorunum çözülmedi tam teşekküllü bir hastaneye gidicem bir kaç haftaya kadar adet miktarımda 3 güne kadar düştü artık yapışıklıktan oldukça şüpeleniyorum inş yoktur histereskopiye gitmeketn korkuyorum sonuçta oda zarar verebilir rahime ama bu sorun çözülürse eğer en kısa zamanda aralık gibi bende içten içe istiyorum artık gebe olmayı rahimde artık toplamıştır herhalde kendini 8 ay oldu kürtaj olalı

canım banada ilk gittiğim dr. kullanma demişti ama şimdiki dr.um kullan dedi kullanıyorum şimdi bence hiç bişi yapmasa bile psikolojik olarak rahatlatıyor. bu arada mutasyonun ne belki hafif bişidir bu yüzden gerekli görmemiştir dr.un..

mutasyon falan yaptırmadı.ben tahlil yaptıracakmısınız dedim.gerek yok dedi.tahlil yapılsada tedavi aynı olacak dedi.hamile kaldıktan sonra aspirin ve fraxiparin iğne.

aman ii olun aysude korkuttu biraz
ama şükür ki bebişte kendiside iyiymiş
allaha emanet olun canım dualarım hep sizinle ,
evett ben iyiyim çok şükür, kist için ilaç kullanıyorum
o biraz ruhsal dengemi bozdu çabuk sinirlenir oldum
herşeye ağlayasım var senağlama

çok geçmiş olsun canımm
Allah tekrar yaşatmasın bebeğinde sende Allah'a emanet olun
dr.unu dinle sakın kalkma
burayı merak etme asayiş berkemal :))

Kardelen074 bence kan pıtlaşması testini yaptırmadan kesinlikle hiçbişi kullanma eğer bu testler yapıldıysa da örneğin bende 2 gende heterozigot mutasyon hem 677 hemde 1298 her ikiside mutasyon olmasına rağmen dok bana hamile kalınca kullanacağız dedi öncesinde hiç bişi önermedi özellikle coraspin aspirin kullanayımmı diye sordum oda kullanma dedi genelde önceden kullananlar homozigot olanlar oluyo heterozigot olanlar genelde pek gebelik öncesi bişi kullanmıyo tabi bunun yanında başka bir sorunu yoksa

canım sağsalim hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum yavrunu
merakla doğum hikayeni bekliyoruz
Allah'a emanet olun dualarımız seninle güzel anne...

mutasyon falan yaptırmadı.ben tahlil yaptıracakmısınız dedim.gerek yok dedi.tahlil yapılsada tedavi aynı olacak dedi.hamile kaldıktan sonra aspirin ve fraxiparin iğne.

canım öncelikle genetik tarama yaptırmalısın
ezbere yaklaşımları doğru bulmuyorum ben
ya pıhtılaşma yoksa?
bu durumda normal olan kanı sulandırmış olacaksınız
bence dr.unla yeniden görüş kaygılarını anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…