kızlar merhaba ben sanırım bi müddet aranızda olamıcam... sabah 6 gibi uyandım ve tuvalete gittim kalkarken kanamam oldu soluğu hastanede aldık.. içimiz rahatladı çok şükür kanama rahim içinde değil doktorun dediğine göre rahimi tutan bağlardan kaynaklanmış devam etmiyor kanamam çok şükür... ama yemek yapmak şöyle dursun tuvalet ihtiyacın dışında ayağa kalkma dedi doktorum raporluyum hafta başına kadar... hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun....
Günaydın kızlar.
Ben Allahın izniyle yarın doğum yapacağım. Saat 10:00' da. Doktorum 10 gün önce asprini kesiti. İğneyide 24 saat önce kes dedi. (Genel anestezi ile olucağım.)Yani dün son iğnemi vuruldum.Heyecan ve korku birararada ama heyecan daha çok tabi. İsitiyorumki gözümü açayım kızım yanımda olsun.Acı ne kadar olursa olsun geçer gider.Sağ salim kurtulalım ikimizde diye dua ediyorum tüm hamilelerin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları ve bebek isteyenlerin de hamile kalmaları için dua ediyorum.Doğum sonrası kendimi iyi hisseder hissetmez allahın izniyle bir sorun olmazsa tabi, sizinle doğum hikayemi paylaşacağımdan emin olabilisiniz.
Günaydınnnnn........bende seni yazmıştım doğum yapmış olabilir diye,hadi bakalım hayırlısı ile kavuşursunuz kızınla inş........ismi ne olacak kızçenin bu arada?????
Normal canım meraklanma genişleme ağrısı oluyor senin haftanda, bende nefes daarlığı otururken durup dururken oluyor acep psikolojik mi ?aslında ben de epey sıkıldım,tatile çıkacaktık dr un biri git biri gitme deyince,birde midem tam düzelmeyince cesaret edemedim........bende de nefes darlığı başladı yaaa,merdiven inip çıkınca ve duştan sonra nefes nefese kalıyorum,bir de 2 gündür sağ kasığıma keskin bir kramp giriyor,uzun sürse dayanamam sanırım,bu haftalarda normal galiba ama di m??
kızlar merhaba ben sanırım bi müddet aranızda olamıcam... sabah 6 gibi uyandım ve tuvalete gittim kalkarken kanamam oldu soluğu hastanede aldık.. içimiz rahatladı çok şükür kanama rahim içinde değil doktorun dediğine göre rahimi tutan bağlardan kaynaklanmış devam etmiyor kanamam çok şükür... ama yemek yapmak şöyle dursun tuvalet ihtiyacın dışında ayağa kalkma dedi doktorum raporluyum hafta başına kadar... hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun....
Günaydın kızlar.
Ben Allahın izniyle yarın doğum yapacağım. Saat 10:00' da. Doktorum 10 gün önce asprini kesiti. İğneyide 24 saat önce kes dedi. (Genel anestezi ile olucağım.)Yani dün son iğnemi vuruldum.Heyecan ve korku birararada ama heyecan daha çok tabi. İsitiyorumki gözümü açayım kızım yanımda olsun.Acı ne kadar olursa olsun geçer gider.Sağ salim kurtulalım ikimizde diye dua ediyorum tüm hamilelerin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları ve bebek isteyenlerin de hamile kalmaları için dua ediyorum.Doğum sonrası kendimi iyi hisseder hissetmez allahın izniyle bir sorun olmazsa tabi, sizinle doğum hikayemi paylaşacağımdan emin olabilisiniz.
ha bu arada denden EFTİK OLMAK; yerinde duramamak iç sıkıntısı yaşamak böyle heyecanlı heyecanlı olmak kalp çarpıntısı filan, çabuk çabuk hareket etmek aceleci davranmak
anladım tamam,o zaman ben de sık sık Eftik oluyorum desenekaydirigubbakcemile3
arkadaşlar gebelik öncesi aspirin kullandınızmı.kullandıysanız ne kadar önce.ben doktoruma sordum aspirin kullanayımmı diye.gerek yok dedi.ama ben kendi kafamdan kullanmaya başladım.oyüzden soruyorum.
aman aman allahım esirgemiş.aman aysudem yat.hiç kalkma .ne kadar hareketsiz kalırsan hücreler o kadar çabuk onarıyor kanama bölgesini.kızlar merhaba ben sanırım bi müddet aranızda olamıcam... sabah 6 gibi uyandım ve tuvalete gittim kalkarken kanamam oldu soluğu hastanede aldık.. içimiz rahatladı çok şükür kanama rahim içinde değil doktorun dediğine göre rahimi tutan bağlardan kaynaklanmış devam etmiyor kanamam çok şükür... ama yemek yapmak şöyle dursun tuvalet ihtiyacın dışında ayağa kalkma dedi doktorum raporluyum hafta başına kadar... hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun....
genişlemeden kaynaklı kasık ağrısıdır canım.o haftalarda çok oluyor çünkü.nefes darlığını bilmem ama bende artık iş yapınca çabuk yoruluyorum.çabuk tıkanıyorum.normal heralde.aslında ben de epey sıkıldım,tatile çıkacaktık dr un biri git biri gitme deyince,birde midem tam düzelmeyince cesaret edemedim........bende de nefes darlığı başladı yaaa,merdiven inip çıkınca ve duştan sonra nefes nefese kalıyorum,bir de 2 gündür sağ kasığıma keskin bir kramp giriyor,uzun sürse dayanamam sanırım,bu haftalarda normal galiba ama di m??
Günaydın kızlar.
Ben Allahın izniyle yarın doğum yapacağım. Saat 10:00' da. Doktorum 10 gün önce asprini kesiti. İğneyide 24 saat önce kes dedi. (Genel anestezi ile olucağım.)Yani dün son iğnemi vuruldum.Heyecan ve korku birararada ama heyecan daha çok tabi. İsitiyorumki gözümü açayım kızım yanımda olsun.Acı ne kadar olursa olsun geçer gider.Sağ salim kurtulalım ikimizde diye dua ediyorum tüm hamilelerin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları ve bebek isteyenlerin de hamile kalmaları için dua ediyorum.Doğum sonrası kendimi iyi hisseder hissetmez allahın izniyle bir sorun olmazsa tabi, sizinle doğum hikayemi paylaşacağımdan emin olabilisiniz.[/QUO
sana kolay doğumlar diliyorum.allah yardımcın olsun.iyi haberlerini beklioruz.
sende kan pıhtılaşması mı var.eğer pıhtılaşman varsa kullanman gerekiyor bence.bende hamile kalmadan önce 3 ay kullandım.ama bana dr kullan dedi.senin dr neden kullanma dedi anlayamadım.içine sinmediyse başka bir dr danış derim.geçmiş olsun.arkadaşlar gebelik öncesi aspirin kullandınızmı.kullandıysanız ne kadar önce.ben doktoruma sordum aspirin kullanayımmı diye.gerek yok dedi.ama ben kendi kafamdan kullanmaya başladım.oyüzden soruyorum.
arkadaşlar gebelik öncesi aspirin kullandınızmı.kullandıysanız ne kadar önce.ben doktoruma sordum aspirin kullanayımmı diye.gerek yok dedi.ama ben kendi kafamdan kullanmaya başladım.oyüzden soruyorum.
iyiyiz teyzesi sağol,mide problemim dışında çok şükür iyiyiz....sen nasılsın?iyi görüyoum gerçi maşallah
kızlar bu arada Crawford doğum yaptı sanırım,Zehrayade ile görüşeblirsem yazarım
Günaydın kızlar.
mutasyon falan yaptırmadı.ben tahlil yaptıracakmısınız dedim.gerek yok dedi.tahlil yapılsada tedavi aynı olacak dedi.hamile kaldıktan sonra aspirin ve fraxiparin iğne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?