Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah kısa zamanda hayırlısıyla gelir bebişlerimiz :Saruboceq: senin pıhtılaşma durmun ne, dr. gidiyor musun öncesi için önerdiği bişi var mı?

3 düşüğüm var kalp atımı alınmadan düşük oluyor. mthfr677 heterezigot mutasyonum. en son düşüğüm 1 yıl önce oldu. 6 ay korundum. 6 aydırda bebiş gelmiyo... rutin kontrole gidiyorum.gebelik için herhangi bir tedavi olmuyorum. pıhtı için ise folbiol,ecopirin,becozm-c alıyorum. bol bol stres yapıp gebe kalamıyorumkaydirigubbakcemile3 nasıl ama?

hahaha aynen bizde stres yapıyoruz herşey yolunda ama olmuyor hayırlısı artık.. gerçi benim şu an kist problemim var bakalım ne olacak..bende 677 homozigot mutasyonluyum folbiol+elevit ve coraspin kullanıyorum gebeliktede heparin kullanıcaz :)) artık kürlere başlamaya karar verdim gerçi uygulayamam ben pek ama bi deneyeyim bakalım boshayallersmile

hiç işte gereksiz stres...
eşim korunduğumuz aylarda çok mutluydun diyor.... e tasalandığım bi konu yoktu ondandır dedim. tasalanacak ne var anlamıyorum diyor.. çok büyütüyormuşum bu olayısempatiksalakcinni biraz onun birazda topikin (feryad başta olmak üzere)telkinleriyle artık daha rahatım. 23 yaşındayım önümüzdeki ay 24 olcam. kısmet ne zamansa rabbim ne zaman verirse de işte o zmanda anne olacam..:)
bazen insan olayın içine öyle bir burnunu batırıyorki olaya dışardan bakamıyor... sağolsun buradaki tüm arkadaşlara yeniden teşekkür ederim... her zaman destek oldular...olumunekankayizsmile

çok şükürr canım.biz bunlara dayanacak yapıdayız.kaçıncı haftadasın dendenciğim?ilk üç ayı bitirdin diye aklımda kalmış ama hata yapmıyayım.

17.haftamıza girdik canım.....

sizi gidi çıtırlar sizi..........ben senin yaşındayken bekardım daha........gamyoncuiremsugamyoncuiremsuaynende bu durumdaydım......canım benim bak sizde biliyorsunuz stres yapmamaya çalışın ne kadar zor olduğunu biliyorum ama mecburuz,walla bu yıllarınızın tadını çıkarın,hayatı akışını bırakın, o zaman herşey yolunda gidiyor....

Feryad sağol canım,inş. geçerbazen hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bilmiyorumkismile

canım daha tazeciksin kesinlikle bu kadar stres yapmana değmez 6 ay kısa bir zaman yaşın çok genç benim 1 senedir olmuyor bebeğim ve 29 yaşındayım endişelenmek için senden daha çok nedenim var :))) bi başkasınınsa benden daha çok.. aslında şükretmeli ve sabırla beklemeli sanırım...

Aynen canım yaaa...rabbim tüm bekleyenlere versin...olumunekankayizsmile halimize şükretmeliyiz...
denden sanırım erken evlenmişim. gerçi annemler karşı çıkmasalar 1 yıl daha önce evlenecektik te... pehhhh cahillik işte ya ne yaparsın...:roflol:

yaz yaz bebişlerimizin haberlerini almak çok sevindiriyor bizi, kusmuklu hatun,,, ( kızmadın değil mi)

ne bileyim canım ya evin içinde olunca ben geçmiyor sanırım çok bunaldım bu aralar nefes darlığıda çekiyorum, sanki bu hafta geçmiyor gibi geldi.

aslında ben de epey sıkıldım,tatile çıkacaktık dr un biri git biri gitme deyince,birde midem tam düzelmeyince cesaret edemedim........bende de nefes darlığı başladı yaaa,merdiven inip çıkınca ve duştan sonra nefes nefese kalıyorum,bir de 2 gündür sağ kasığıma keskin bir kramp giriyor,uzun sürse dayanamam sanırım,bu haftalarda normal galiba ama di m??

kızlar merhaba ben sanırım bi müddet aranızda olamıcam... sabah 6 gibi uyandım ve tuvalete gittim kalkarken kanamam oldu soluğu hastanede aldık.. içimiz rahatladı çok şükür kanama rahim içinde değil doktorun dediğine göre rahimi tutan bağlardan kaynaklanmış devam etmiyor kanamam çok şükür... ama yemek yapmak şöyle dursun tuvalet ihtiyacın dışında ayağa kalkma dedi doktorum raporluyum hafta başına kadar... hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…