limonluçay sen hamilemiydinCADIARZU
hayır canım ben bekleyenlerdenim :)) sende hamile değilsin di mi?
bende bekleyenlerdenim.olumunekankayizsmile
inşallah kısa zamanda hayırlısıyla gelir bebişlerimiz :Saruboceq: senin pıhtılaşma durmun ne, dr. gidiyor musun öncesi için önerdiği bişi var mı?
3 düşüğüm var kalp atımı alınmadan düşük oluyor. mthfr677 heterezigot mutasyonum. en son düşüğüm 1 yıl önce oldu. 6 ay korundum. 6 aydırda bebiş gelmiyo... rutin kontrole gidiyorum.gebelik için herhangi bir tedavi olmuyorum. pıhtı için ise folbiol,ecopirin,becozm-c alıyorum. bol bol stres yapıp gebe kalamıyorumkaydirigubbakcemile3 nasıl ama?
hiç işte gereksiz stres...hahaha aynen bizde stres yapıyoruz herşey yolunda ama olmuyor hayırlısı artık.. gerçi benim şu an kist problemim var bakalım ne olacak..bende 677 homozigot mutasyonluyum folbiol+elevit ve coraspin kullanıyorum gebeliktede heparin kullanıcaz :)) artık kürlere başlamaya karar verdim gerçi uygulayamam ben pek ama bi deneyeyim bakalım boshayallersmile
çok şükürr canım.biz bunlara dayanacak yapıdayız.kaçıncı haftadasın dendenciğim?ilk üç ayı bitirdin diye aklımda kalmış ama hata yapmıyayım.
hiç işte gereksiz stres...
eşim korunduğumuz aylarda çok mutluydun diyor.... e tasalandığım bi konu yoktu ondandır dedim. tasalanacak ne var anlamıyorum diyor.. çok büyütüyormuşum bu olayısempatiksalakcinni biraz onun birazda topikin (feryad başta olmak üzere)telkinleriyle artık daha rahatım. 23 yaşındayım önümüzdeki ay 24 olcam. kısmet ne zamansa rabbim ne zaman verirse de işte o zmanda anne olacam..:)
bazen insan olayın içine öyle bir burnunu batırıyorki olaya dışardan bakamıyor... sağolsun buradaki tüm arkadaşlara yeniden teşekkür ederim... her zaman destek oldular...olumunekankayizsmile
hiç işte gereksiz stres...
eşim korunduğumuz aylarda çok mutluydun diyor.... e tasalandığım bi konu yoktu ondandır dedim. tasalanacak ne var anlamıyorum diyor.. çok büyütüyormuşum bu olayısempatiksalakcinni biraz onun birazda topikin (feryad başta olmak üzere)telkinleriyle artık daha rahatım. 23 yaşındayım önümüzdeki ay 24 olcam. kısmet ne zamansa rabbim ne zaman verirse de işte o zmanda anne olacam..:)
bazen insan olayın içine öyle bir burnunu batırıyorki olaya dışardan bakamıyor... sağolsun buradaki tüm arkadaşlara yeniden teşekkür ederim... her zaman destek oldular...olumunekankayizsmile
canım daha tazeciksin kesinlikle bu kadar stres yapmana değmez 6 ay kısa bir zaman yaşın çok genç benim 1 senedir olmuyor bebeğim ve 29 yaşındayım endişelenmek için senden daha çok nedenim var :))) bi başkasınınsa benden daha çok.. aslında şükretmeli ve sabırla beklemeli sanırım...
denden nasılsın canım bebişin nasıl?
evet ya Bahar 2 haftaya Çınar kucağında olacak Allahın izni ile,zaman ne çabuk geçiyor.......
ay canım geçmiyor sanki bu aralar yaaa inş baharın haberinin alınca bir halay kurarız.
iyiyiz teyzesi sağol,mide problemim dışında çok şükür iyiyiz....sen nasılsın?iyi görüyoum gerçi maşallah
kızlar bu arada Crawford doğum yaptı sanırım,Zehrayade ile görüşeblirsem yazarım
yaz yaz bebişlerimizin haberlerini almak çok sevindiriyor bizi, kusmuklu hatun,,, ( kızmadın değil mi)
neden geçmiyor,bana çabuk geçiyor gibi geliyor artık........
ne bileyim canım ya evin içinde olunca ben geçmiyor sanırım çok bunaldım bu aralar nefes darlığıda çekiyorum, sanki bu hafta geçmiyor gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?