Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhabalar herkese.

canım çok geçmiş olsun, kanamanın devam etmemesi ve bebeğin iyi olmasına sevindim.yat canım kalkma sakın.allaha emanet olun.sen iğneyi ve aspirini bir süreliğine kesecektin sanırım amniyo sentez için.bence boşver şu testi kesme ilaçlarını..tabi bu benim fikrim. son karar senin.
canım allah yardımcın olsun. eskiden olsa bir avazda kavuş bebeğine derdik ama şimdi avaz mavaz yok, bir uyu uyan kavuş bebeğine inşallah.gözünü açtığında yavrun kucağında olsun inşallah. allaha emanet olun.dualarına da taaa içten amin. hepimiz ve tüm isteyenler için..
arkadaşlar gebelik öncesi aspirin kullandınızmı.kullandıysanız ne kadar önce.ben doktoruma sordum aspirin kullanayımmı diye.gerek yok dedi.ama ben kendi kafamdan kullanmaya başladım.oyüzden soruyorum.

ben kullandım canım. korunmayı bırakmaya karar verdiğimiz ay başlattı doktorum. ama ben homozigot mutasyonluyum.hamile kalana kadar bir yıl kullandım.folbiol ve coraspin. keseyi görünce de iğne ve progestana başladık.bence kendi kafana göre kullanman doğru değil, üstelik sanırım tetkikleirnde yapılıp kan pıhtılaşması teşhisi konmamış.ben b vitamini bile alıp içmeye cesaret edemiyorum dr vermediği için. üstelik bildiğim kadarıyla pıhtılaşma sorunu olan bir çok kişi kullanıyor.

aysude_mir, feryad, limonlucay, NAZLI_87, nergis60 hoşgeldiniz,
aysudecim nasılsın, daha iyisin inşallah, ama senin ne işin var pc başında yatsana bacım benim..

İYİYİM CNM SEN NASILSIN İİ GÖRDÜM SENİ UZUN ZAMANDIR GİREMİYORDUM ANAM Bİ GİRDİM HERKESLER YAVRULAMIŞ BİDE BİZ YAVRULASAYDIK HAYIRLISIYLA AKINTI SORUNUYLA UĞRAŞIP DURUYORUM İŞTE:1hug:

ayy evet çok güzel haberler var topikte
hep böyle güzel haberler olur inşallah
bizde yavrularız bi gün yaa kimbilir belki çifter çifter yavrularız
hayırdır ya ne akıntısı? bende kistle uğraşıyorum :))

CNM BEN ŞUBATTA KÜRTAJ OLDUM SONRASINDAN DA AQDETTEN BİR HAFTA ÖNCE BAŞLIYOR BİRHAFAT SÜRÜYOR ET SUYU GİBİ AYNI ADET OLUYORUM BİR HAFTA DAHA SÜRÜYOR SONRA KESİLİYOR NE OLDUÜUNU 7 AYDIR ANLYAMADIM DOK A GİTTİM KİMİSİ İLTİHAP DEDİ KİMİSİ SORUN YOK DEDİ NE BİLEYİM İLERİDE HAMİLE KALMAMA ENGEL OLMASINDA KORKUYORUM BİDE SON ZAMANLARDA ADET GÜNÜM AZALDI 6 GÜN SÜRERDİ 3 GÜNE DÜŞTÜ MİKTARIDA AZ HSG ÇEKTİRDİM AMA ÇOK YAPIŞIKLIKLAR ÇIKMAZMIŞ HERHALDE FİLMDE ARTIK SON ÇARE O DİYE DÜŞÜNEREK İİ BİR HASTANEYE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM kaydirigubbakcemile5

anladım canım takma sakın kafana herşeyin çaresi bulunur belkide gerçekten önemsiz birşeydir..şu bitkisel kürlerden dene bakalım faydası olabilir CADIARZU

kızlar merhaba,
ben 3 düşükten sonra pazar günü hamile olduğumu öğrendim. bende de kan pıhtılaşması var. bu haftasonu kese takibi yapılacak. inşallah sorun çıkmaz. doktor keseyi görelim kalp atışlarını da görünce iğneye başlarız dedi. iğne kullananlar en erken ne zaman başladınız. inanın çok tedirginim. eyvahedigeldismile şimdilik bi sancım yok ama her an düşük yapacakmışım gibi korkuyorum. birde progestan,elevit ve 100 mg bebek asprininin yarısını kullanıyorum. bebek asprinini günde ne kadar alıyorsunuz. cevaplarsanız sevinirim.
Allah isteyen herkese nasip etsin kucağında göstersin. :Saruboceq:
sevgiler opuyorumnanaktan

ben kullandım canım. korunmayı bırakmaya karar verdiğimiz ay başlattı doktorum. ama ben homozigot mutasyonluyum.hamile kalana kadar bir yıl kullandım.folbiol ve coraspin. keseyi görünce de iğne ve progestana başladık.bence kendi kafana göre kullanman doğru değil, üstelik sanırım tetkikleirnde yapılıp kan pıhtılaşması teşhisi konmamış.ben b vitamini bile alıp içmeye cesaret edemiyorum dr vermediği için. üstelik bildiğim kadarıyla pıhtılaşma sorunu olan bir çok kişi kullanıyor.[/QUOTE]

yok kesin pıhtılaşma bozukluğu demedi.olabilir dedi.tahlil falanda yapılmadı.

kızlar meraba böyle aranıza cup diye daldım ama bi sorum var cevapalrsanız çok sevinirim
; benim genetik tahlilimde bişey çıkmamasına rağmen 2 kayıptan sonra 3. bebişime aşılamayla hamile kaldım,doktor innohep diye 0.35 lik bi kan sulandırıcı verdi önlem olarak,6. haftadan beri kullanıyorum,şu anda 25. haftadayız kafama takılanlar şunlar:
-sezeryan olmak zorundamıyım?
-başlangıçta iğneler çok morartmıyodu şimdi acaip morarmaya başladı nedeni ne olabilir?
-iğnelerin hergün aynı saatte yapılması şartmı?

lütfen kızlar vakti olan cevaplayabilirmi ? çok sevinicem,şimdiden teşekkürler...
bu arada bunları doktoruna sorsana derseniz de haklısınız ama, benimkinin ağzından kerpetenle laf alıyorum, ve her seferinde içimi rahatlatacak bişeyler söylemiyo,tecrübeleriniz daha kıymetli:1rolleyes:

benim bir tane doğma bir kaç gün kala karnımda öldü.sonrasındada 2 tane.biri 8 haftalık.diğeri 9 haftalık.kalpleri durdu.dediğim gibi 2 tane var.biri 12 diğer 9 yaşında iki kızım var.

kardelencim kayıpların için allah'tan sabır diliyorum..
canım bence allah önce kızlarına sağlıklı hayırlı ömürler versin
şükretki sarılıp okşayabildiğin kucağına alabildiğin koklayabildiğin
iki tane yavrun var..bunu yaşayamayan o kadar çok insan var ki sen çok şanslısın
yeni bebek içinde mutlaka genetik tarama yaptır işini şansa bırakma..

merhaba.....geçmiş olsun diğer kayıpların için,inş. bebeğine sağlıkla kavuşursun.........genelde burada pek çok arkadaşımız kanda gebelik testi pozitif çıkar çıkmaz iğnelere başladık,coraspinide gebelikten en az 3 ay önce kullanmaya başladık doğuma 10 gün ya da 3 hafta kalana kadar devam ediyoruz......coraspinin yarısını değil tamamını alıyoruz,bir arkadaşımız sadece yarısını kullanmıştı ama onda da genetk tetkiler yapılmamıştı.....
sevgiler......

*iğne kullanıp sağlıkla normal doğum yapan pek çok arkadaşımız var...........
*kılcal damarlar iyice belirginleştiği için muhtemelen damara denk geliyor ve morarıyor,omuzdan 5 parmak aşağıya doğru ve dik açı ile yaptırabilirsen hem acımıyor hemde morarma falan olmuyor......
*evet iğneler günlük koruyucu etkiye sahip olduğu için hergün aynı saatte yapmamız gerekiyor........

sağlıcakla kavuş bebeğine,inş. doğum haberinide paylaşırsın......

çıok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inş bu arada pıtpıtlar için gözünaydın allah tamamına erdirsin inş
aysude geçmiş olsun allah yaşatmasın inş llahtan bebişine bişi olmamış en önemliside bu zaten yat dinlen toparlanırsın inş
vakit geldi diyorsun ne güzel allah sağsalim bebeğine kavuştursubn darısıda başımıza olsun en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz allaha emanet olun
sezeryan olmak zorunda değilsin normal doğumda yapabilirsin bir sorun olmaz burada birçok kişi normal doğum yaptı ama sezeryan ağırlıkta
iğneyi 45 derecelik açıyla batır ve ilacı yavaş yavaş ver birde böyle dene bakalım
vet aynı saatte yapılması şart 10 dk geri yada ileri farketmez ama aynı saatte olmasına özen göster

asigülcüm canım tşk ederim iğneleri buldum artık sorun kalmadı

umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. hayırlı olsun.benim doktorum keseyi görünce iğneye başlattı canım. ama kalp atışını bekleyen de var. bu doktorun tercihi.coraspin 100 lük kullanıyorum bende, ve sanırım birçok arkadaşta bütün alıyor.

öncelikle aramıza hoşdaldın.yerimseniben. bizim hepimizin geçmişinde düşükelr, ve kayıplar var malesef. umarım hiçbirimiz birdaha yaşamayız.
iğneyi ben göbekten yapıyorum şimdilik, heryerim mosmor diyebilirim abartısız.sanırım bu ciltten cilde değişiyor. ben klinikte de denedim her şekilde morardı. kol- bacak nersi olursa olsun bende aşırı morarma oluyor. ama artık alıştım ilk zamanlar çok tedirgin oluyordum.dr ilaç içeri girsind e her şekilde işe yarar dedi çünkü.ve evet iğneler her gün aynı saate yapılmalı. ama yani 10-15 dk lık fark önemli değilmiş.doğum konusuna gelince on uda hamileliğin gidişatı belirliyor sanırım..sağlıklı gebelikler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…