İYİYİM CNM SEN NASILSIN İİ GÖRDÜM SENİ UZUN ZAMANDIR GİREMİYORDUM ANAM Bİ GİRDİM HERKESLER YAVRULAMIŞ BİDE BİZ YAVRULASAYDIK HAYIRLISIYLA AKINTI SORUNUYLA UĞRAŞIP DURUYORUM İŞTE:1hug:nazlı_87 nasılsın canım?
canım çok geçmiş olsun, kanamanın devam etmemesi ve bebeğin iyi olmasına sevindim.yat canım kalkma sakın.allaha emanet olun.sen iğneyi ve aspirini bir süreliğine kesecektin sanırım amniyo sentez için.bence boşver şu testi kesme ilaçlarını..tabi bu benim fikrim. son karar senin.kızlar merhaba ben sanırım bi müddet aranızda olamıcam... sabah 6 gibi uyandım ve tuvalete gittim kalkarken kanamam oldu soluğu hastanede aldık.. içimiz rahatladı çok şükür kanama rahim içinde değil doktorun dediğine göre rahimi tutan bağlardan kaynaklanmış devam etmiyor kanamam çok şükür... ama yemek yapmak şöyle dursun tuvalet ihtiyacın dışında ayağa kalkma dedi doktorum raporluyum hafta başına kadar... hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun....
canım allah yardımcın olsun. eskiden olsa bir avazda kavuş bebeğine derdik ama şimdi avaz mavaz yok, bir uyu uyan kavuş bebeğine inşallah.gözünü açtığında yavrun kucağında olsun inşallah. allaha emanet olun.dualarına da taaa içten amin. hepimiz ve tüm isteyenler için..Günaydın kızlar.
Ben Allahın izniyle yarın doğum yapacağım. Saat 10:00' da. Doktorum 10 gün önce asprini kesiti. İğneyide 24 saat önce kes dedi. (Genel anestezi ile olucağım.)Yani dün son iğnemi vuruldum.Heyecan ve korku birararada ama heyecan daha çok tabi. İsitiyorumki gözümü açayım kızım yanımda olsun.Acı ne kadar olursa olsun geçer gider.Sağ salim kurtulalım ikimizde diye dua ediyorum tüm hamilelerin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları ve bebek isteyenlerin de hamile kalmaları için dua ediyorum.Doğum sonrası kendimi iyi hisseder hissetmez allahın izniyle bir sorun olmazsa tabi, sizinle doğum hikayemi paylaşacağımdan emin olabilisiniz.
arkadaşlar gebelik öncesi aspirin kullandınızmı.kullandıysanız ne kadar önce.ben doktoruma sordum aspirin kullanayımmı diye.gerek yok dedi.ama ben kendi kafamdan kullanmaya başladım.oyüzden soruyorum.
İYİYİM CNM SEN NASILSIN İİ GÖRDÜM SENİ UZUN ZAMANDIR GİREMİYORDUM ANAM Bİ GİRDİM HERKESLER YAVRULAMIŞ BİDE BİZ YAVRULASAYDIK HAYIRLISIYLA AKINTI SORUNUYLA UĞRAŞIP DURUYORUM İŞTE:1hug:
aysude_mir, feryad, limonlucay, NAZLI_87, nergis60 hoşgeldiniz,
aysudecim nasılsın, daha iyisin inşallah, ama senin ne işin var pc başında yatsana bacım benim..
CNM BEN ŞUBATTA KÜRTAJ OLDUM SONRASINDAN DA AQDETTEN BİR HAFTA ÖNCE BAŞLIYOR BİRHAFAT SÜRÜYOR ET SUYU GİBİ AYNI ADET OLUYORUM BİR HAFTA DAHA SÜRÜYOR SONRA KESİLİYOR NE OLDUÜUNU 7 AYDIR ANLYAMADIM DOK A GİTTİM KİMİSİ İLTİHAP DEDİ KİMİSİ SORUN YOK DEDİ NE BİLEYİM İLERİDE HAMİLE KALMAMA ENGEL OLMASINDA KORKUYORUM BİDE SON ZAMANLARDA ADET GÜNÜM AZALDI 6 GÜN SÜRERDİ 3 GÜNE DÜŞTÜ MİKTARIDA AZ HSG ÇEKTİRDİM AMA ÇOK YAPIŞIKLIKLAR ÇIKMAZMIŞ HERHALDE FİLMDE ARTIK SON ÇARE O DİYE DÜŞÜNEREK İİ BİR HASTANEYE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM kaydirigubbakcemile5ayy evet çok güzel haberler var topikte
hep böyle güzel haberler olur inşallah
bizde yavrularız bi gün yaa kimbilir belki çifter çifter yavrularız
hayırdır ya ne akıntısı? bende kistle uğraşıyorum :))
SENDE HOŞGELDİN TATLIMMMM :teytey:aysude_mir, feryad, limonlucay, NAZLI_87, nergis60 hoşgeldiniz,
aysudecim nasılsın, daha iyisin inşallah, ama senin ne işin var pc başında yatsana bacım benim..
CNM BEN ŞUBATTA KÜRTAJ OLDUM SONRASINDAN DA AQDETTEN BİR HAFTA ÖNCE BAŞLIYOR BİRHAFAT SÜRÜYOR ET SUYU GİBİ AYNI ADET OLUYORUM BİR HAFTA DAHA SÜRÜYOR SONRA KESİLİYOR NE OLDUÜUNU 7 AYDIR ANLYAMADIM DOK A GİTTİM KİMİSİ İLTİHAP DEDİ KİMİSİ SORUN YOK DEDİ NE BİLEYİM İLERİDE HAMİLE KALMAMA ENGEL OLMASINDA KORKUYORUM BİDE SON ZAMANLARDA ADET GÜNÜM AZALDI 6 GÜN SÜRERDİ 3 GÜNE DÜŞTÜ MİKTARIDA AZ HSG ÇEKTİRDİM AMA ÇOK YAPIŞIKLIKLAR ÇIKMAZMIŞ HERHALDE FİLMDE ARTIK SON ÇARE O DİYE DÜŞÜNEREK İİ BİR HASTANEYE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM kaydirigubbakcemile5
kardelen074 kaç kaybın oldu canım?
benim bir tane doğma bir kaç gün kala karnımda öldü.sonrasındada 2 tane.biri 8 haftalık.diğeri 9 haftalık.kalpleri durdu.dediğim gibi 2 tane var.biri 12 diğer 9 yaşında iki kızım var.
kızlar merhaba,
ben 3 düşükten sonra pazar günü hamile olduğumu öğrendim. bende de kan pıhtılaşması var. bu haftasonu kese takibi yapılacak. inşallah sorun çıkmaz. doktor keseyi görelim kalp atışlarını da görünce iğneye başlarız dedi. iğne kullananlar en erken ne zaman başladınız. inanın çok tedirginim. eyvahedigeldismile şimdilik bi sancım yok ama her an düşük yapacakmışım gibi korkuyorum. birde progestan,elevit ve 100 mg bebek asprininin yarısını kullanıyorum. bebek asprinini günde ne kadar alıyorsunuz. cevaplarsanız sevinirim.
Allah isteyen herkese nasip etsin kucağında göstersin. :Saruboceq:
sevgiler opuyorumnanaktan
kızlar meraba böyle aranıza cup diye daldım ama bi sorum var cevapalrsanız çok sevinirim
; benim genetik tahlilimde bişey çıkmamasına rağmen 2 kayıptan sonra 3. bebişime aşılamayla hamile kaldım,doktor innohep diye 0.35 lik bi kan sulandırıcı verdi önlem olarak,6. haftadan beri kullanıyorum,şu anda 25. haftadayız kafama takılanlar şunlar:
-sezeryan olmak zorundamıyım?
-başlangıçta iğneler çok morartmıyodu şimdi acaip morarmaya başladı nedeni ne olabilir?
-iğnelerin hergün aynı saatte yapılması şartmı?
lütfen kızlar vakti olan cevaplayabilirmi ? çok sevinicem,şimdiden teşekkürler...
bu arada bunları doktoruna sorsana derseniz de haklısınız ama, benimkinin ağzından kerpetenle laf alıyorum, ve her seferinde içimi rahatlatacak bişeyler söylemiyo,tecrübeleriniz daha kıymetli:1rolleyes:
çıok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inş bu arada pıtpıtlar için gözünaydın allah tamamına erdirsin inşselam arkadaşlar...öncelikle hepinize çokkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim destek için....evet dün akşam doktorum bana meleğimin pıtpıtlarını dinletti....ne kadar mutlu olduk anlatamam...şpka girdik resmen...evdeki internet bozulduğundan giripte haber veremedim ama sağolsun aysudem ve dendenim haber verdiler...sabah size teşkkür etmek için biraz işlerimin bitmesini bekledim...sonra bir evrak almak için aşağıya inmiştim ki yürüken birden belime inanılmaz bir acı...yüreyemiyorum...neyse hemen otrudum dinleniyim geçer dedim...ama biraz sonra sancı artmaya başlayınca beni hastaneye götürdüler...doktorum ilk bel fıtığından şüphelendi...ama tabi zaten birkaç hareketle kontrol edebildikleri için benim canımı daha da acıttıklarıyla kaldım...sonuç kıpırdayamıyorum..ya bel fıtığı yada kas sıkışması dedi...10 yatak hiç kıpırdamadan...bebişimin iyi...ağlayana ağlaya hastaneye ayağa kaldırdım...ağrı kesici yapmak istediler ama kesinlikle izin vermedim..yeğenim geldi aldı hastaneden şimdi evdeyim...bebişimle dinleniyoruz....
aysude geçmiş olsun allah yaşatmasın inş llahtan bebişine bişi olmamış en önemliside bu zaten yat dinlen toparlanırsın inşkızlar merhaba ben sanırım bi müddet aranızda olamıcam... sabah 6 gibi uyandım ve tuvalete gittim kalkarken kanamam oldu soluğu hastanede aldık.. içimiz rahatladı çok şükür kanama rahim içinde değil doktorun dediğine göre rahimi tutan bağlardan kaynaklanmış devam etmiyor kanamam çok şükür... ama yemek yapmak şöyle dursun tuvalet ihtiyacın dışında ayağa kalkma dedi doktorum raporluyum hafta başına kadar... hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun....
vakit geldi diyorsun ne güzel allah sağsalim bebeğine kavuştursubn darısıda başımıza olsun en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz allaha emanet olunGünaydın kızlar.
Ben Allahın izniyle yarın doğum yapacağım. Saat 10:00' da. Doktorum 10 gün önce asprini kesiti. İğneyide 24 saat önce kes dedi. (Genel anestezi ile olucağım.)Yani dün son iğnemi vuruldum.Heyecan ve korku birararada ama heyecan daha çok tabi. İsitiyorumki gözümü açayım kızım yanımda olsun.Acı ne kadar olursa olsun geçer gider.Sağ salim kurtulalım ikimizde diye dua ediyorum tüm hamilelerin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları ve bebek isteyenlerin de hamile kalmaları için dua ediyorum.Doğum sonrası kendimi iyi hisseder hissetmez allahın izniyle bir sorun olmazsa tabi, sizinle doğum hikayemi paylaşacağımdan emin olabilisiniz.
sezeryan olmak zorunda değilsin normal doğumda yapabilirsin bir sorun olmaz burada birçok kişi normal doğum yaptı ama sezeryan ağırlıktakızlar meraba böyle aranıza cup diye daldım ama bi sorum var cevapalrsanız çok sevinirim
; benim genetik tahlilimde bişey çıkmamasına rağmen 2 kayıptan sonra 3. bebişime aşılamayla hamile kaldım,doktor innohep diye 0.35 lik bi kan sulandırıcı verdi önlem olarak,6. haftadan beri kullanıyorum,şu anda 25. haftadayız kafama takılanlar şunlar:
-başlangıçta iğneler çok morartmıyodu şimdi acaip morarmaya başladı nedeni ne olabilir?
lütfen kızlar vakti olan cevaplayabilirmi ? çok sevinicem,şimdiden teşekkürler...
bu arada bunları doktoruna sorsana derseniz de haklısınız ama, benimkinin ağzından kerpetenle laf alıyorum, ve her seferinde içimi rahatlatacak bişeyler söylemiyo,tecrübeleriniz daha kıymetli:1rolleyes:
umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. hayırlı olsun.benim doktorum keseyi görünce iğneye başlattı canım. ama kalp atışını bekleyen de var. bu doktorun tercihi.coraspin 100 lük kullanıyorum bende, ve sanırım birçok arkadaşta bütün alıyor.kızlar merhaba,
ben 3 düşükten sonra pazar günü hamile olduğumu öğrendim. bende de kan pıhtılaşması var. bu haftasonu kese takibi yapılacak. inşallah sorun çıkmaz. doktor keseyi görelim kalp atışlarını da görünce iğneye başlarız dedi. iğne kullananlar en erken ne zaman başladınız. inanın çok tedirginim. eyvahedigeldismile şimdilik bi sancım yok ama her an düşük yapacakmışım gibi korkuyorum. birde progestan,elevit ve 100 mg bebek asprininin yarısını kullanıyorum. bebek asprinini günde ne kadar alıyorsunuz. cevaplarsanız sevinirim.
Allah isteyen herkese nasip etsin kucağında göstersin. :Saruboceq:
sevgiler opuyorumnanaktan
kızlar meraba böyle aranıza cup diye daldım ama bi sorum var cevapalrsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?