Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ah sorma şen cim.gecenki asıdan azım yandı dedim bi dahakine gitmeden vericem.yada eve gelirgelmez.ama unuttum:mymeka:
evde aspirin yok coraspin olsakaydirigubbakcemile3

coraspini sen yut şekerim...coraspin erimez kolay kolay canım ya...zaten düşmüş biraz ateşiniz gerekirse ezersin coraspini onunla yaparsın ....umarım gerekmez...bu arada rota virüs yaptırdın mı sen cemreciğe...öptük ikinizide...

ah sorma şen cim.gecenki asıdan azım yandı dedim bi dahakine gitmeden vericem.yada eve gelirgelmez.ama unuttum:mymeka:
evde aspirin yok coraspin olsakaydirigubbakcemile3

güzelim geçmiş olsun bende kaç gündür sesi çıkmıyo yine güzel annemizin diyodum nazar değdi tabi prensese çok üzüldüm canım ya umarım ben bu satırları yazarken biraz daha düşmüştür ateşi.

yok sen cim yaptırmadık.doktor cok gerekli deil dedi.zaten zamanımızı gecirmişz.ilk 2 ayda oluomuş.ozamanda bişe demedi doktor.

yaa sorma aysegulcum.kuzuya nazar deil aşı değdi.şimdi ii sanırım.elimi kemirdiğine göre sen nasılsın.az kaldı 12 marta:jeyyar:

yaa sorma aysegulcum.kuzuya nazar deil aşı değdi.şimdi ii sanırım.elimi kemirdiğine göre sen nasılsın.az kaldı 12 marta:jeyyar:[/QUOTE]

:jeyyar: hımmm çalışmalar başladı canım yorucu ve uykusuz günler beni bekler

geçmiş olsun celencim inş bir an önce ateşi düşer cemrenin bebeğim olmadığı için sana tavsiyelerde bulunamıycam ama inş çabuk geçer

Kizlar bugün temizlik yapa yapa canim cikti evde . Hava cok güzeldi ve bende bu hafta evde oldugumdan dayanamadim yoruldum ama deydi .

marguerite peki şu an yat dedi mi doktorun soruyorum ben sürekli yatmıştım çünkü.banada du et bende Allah izin verirse düşünüyorum her şey gönlünce olsun

evet canim ya surekli dinlenicen agir hareket ev isi kesinlikle yasak yoksa erken dogum diyor ama ben biraz hiperaktifim kesinlikle sabit oturacak biri degilim bugun bile carrefoura gidip ogluma biberon emzik derece corap v.s aldim ama magazada yurumekte cok zorlandim napicaz boyle bilmiyom
daha cok alisveris yapilacak neyse hayirlisi olsun senin hazirliklarinada cok sevindim canim insallah tez zamanda guzel haberlerini bizede bildirirsin tabiki dualarim seninle ve diger arkadaslarimla allahim bebek bekleyen herkesin yuzunu guldursun canim mujdeli haberlerle gorusmek uzere opuyorum seni

marguerite insallah sonuclar iyi çıkar, diyetine dikkat et, bi çok hamile var şekeri yüksek çıkan, korkma. diyet yaparsın bi dahaki şeker yüklemesine kadar düşer inşallah. öpüyorum

cok sagol canim daha ikinci glikoz testi yaptirmadim recetem elimde ama ben bu onumuzdeki hafta yaptirayim diyorum diyete basladim sayilir yani yaspasta cok severdim ve kahvaltidada cokokrem yerdim ama hepsini kestim bakalim nasil cikacak insallah bir sorun yoktur senin durumun nasil bir sorun yoktur insallah sevgiyle kal canim opuyorum

celencim cok gecmis olsun canim insallah biran once duser cemrenin atesi cok zordur allah kolaylik versin ben cok cektim bu yuksek ateslerden

cok saolun bitanelerim.şurup ii geldi.36,6 ateşimiz.ama huysuzluğu kaldı üstünde mızırdanıookafamçokkarıştı

cok saolun bitanelerim.şurup ii geldi.36,6 ateşimiz.ama huysuzluğu kaldı üstünde mızırdanıookafamçokkarıştı

oy oy oy yerim ben o ateşi çıkan tatlı bebişi.annesi çok geç miş olsun.ateşinin düşmesine sevindim.birdaha çıkarsa şenin verdiği bilgileri aynen uygula geçmemesi imkansız.canım benim inşallah birdaha çıkmaz.allaha emanet olun.sevgilerle

sevgili şen canım benim nasılsın.küçük pelinsumuz nasıl.büyümüşte yaramazlık yaparmış.ay yerim ben onu.canım benim inşallah bizde aynı mutlulukları yaşarız.allah herkese sizler gibi mutlu sonu nasip eder.sen ve kızın allaha emanet olun.sevgilerle

sevgili sılaya canım benim el ve ayaklarımın üşümesi üşümekte ne demek donuyor vallahi.ben kendimi bildim bileli hep elim ayağım buz gibidir.hatta ben kendimde bişey var diyordum ama ne.insanlarda kansızsın diyordu.değerlere bakılıyordu fakat normal çıkıyordu.meğer bu kan pıhtılaşmasından dolayı imiş.kan kılcal damarlarda rahat dolaşamadığı için elimiz ayağımız bu nedenle ısınmıyor.mesela ben ince çorap giyemem.giyipte üşümeyen arkadaşlarıma hep imrenmişimdir.kışın ayak ucumdan sıcaksu torbası hiç eksik olmaz olamaz.çünkü ayaklarım demir gibi oluyor.canım benim sevgiyle kal

merhaba kızlar ara ara girip takip etmeye çalışıyorum.umutsuzluklar heyecanlar hastalıklar hepsi bir yaşanmıs.
hamiş olanları tebrik ederim.hasta olanlarada geçmiş olsun celencim geçmiş olsun canım.neyseki artık daha iyisiniz.
her ay hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlarım ne olur kendinizi bırakmayın.daha önceki gebeliklerimiz nereden geldi öyle değilmi.olacak eninde sonunda olacak inanıyorum buna.

ben yarın sağlık ocağına gidip kaydımı yaptıracağım belki bebeişimede bakarlar.1 hafta sonrada kendi dr de randevum var hem belki cinsiyetide belli olur.bulantılarım azaldı ama hala beni terketmedi.birde bebeğimin hareketlerini hissetmwye başlasam çok mutlu olacağım.

şenciğim benim sorunum mthfr 677 ve 1298 heterezigotum paı 1 de sorunum çıkmadı coraspirin bebeğe geçer dedi doktor bu yüzden bırakmamı istedi ama sizler kullandınız bir sorun çıkmadı bu yüzden kararsızım CADIARZU

celencim çok geçmiş olsun. şimdi nasılsınız. bu aşı ateş yapıyor abiminin bebeğide ateşlenmişti. zor düştü yazık. çok öptüm sizi.

fundacım benimde 3 tane heterozigot var ama coraspine 34 ya da 36 emin değilim haftaya kadar devam edicez demişti doktorum.

celenciğim geçmiş olsun cemre nasıl oldu ateşi düştümü canım benim nasıl huzursuz olmuştur küçük meleğini çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…