celen, birde çay tabağının içine biraz limon kolonyası dök içine bir aspirin at erit veya ez, bunu kol ve bacaklarına sür...bu da ateşini düşürür...olmazsa tabi doktorunu ara..pelinin doktoru aşılardan sonra 38 e kadar yükselmesi normal ama 38 in üstüne çıkarsa mutlaka ara demişti...ne zaman veriyorsun ateş düşürücü şurubu bilmiyorum ama ben annemin tavsiyesiyle aşıya gitmeden yarım saat önce veriyorum ateş düşürücü şurubu...daha etkili oluyor ve hafif atlatıyor aşı sonrasını...hani hep aşı sonrası yükselirse verin derler ya doktorlar...öncesinde vermeyi dene, işe yarıyor...geçmiş olsun tekrar...
ah sorma şen cim.gecenki asıdan azım yandı dedim bi dahakine gitmeden vericem.yada eve gelirgelmez.ama unuttum:mymeka:
evde aspirin yok coraspin olsakaydirigubbakcemile3
yok sen cim yaptırmadık.doktor cok gerekli deil dedi.zaten zamanımızı gecirmişz.ilk 2 ayda oluomuş.ozamanda bişe demedi doktor.coraspini sen yut şekerim...coraspin erimez kolay kolay canım ya...zaten düşmüş biraz ateşiniz gerekirse ezersin coraspini onunla yaparsın ....umarım gerekmez...bu arada rota virüs yaptırdın mı sen cemreciğe...öptük ikinizide...
güzelim geçmiş olsun bende kaç gündür sesi çıkmıyo yine güzel annemizin diyodumnazar değdi tabi prensese çok üzüldüm canım ya umarım ben bu satırları yazarken biraz daha düşmüştür ateşi.
marguerite peki şu an yat dedi mi doktorun soruyorum ben sürekli yatmıştım çünkü.banada du et bende Allah izin verirse düşünüyorum her şey gönlünce olsun
marguerite insallah sonuclar iyi çıkar, diyetine dikkat et, bi çok hamile var şekeri yüksek çıkan, korkma. diyet yaparsın bi dahaki şeker yüklemesine kadar düşer inşallah. öpüyorum
cok saolun bitanelerim.şurup ii geldi.36,6 ateşimiz.ama huysuzluğu kaldı üstünde mızırdanıookafamçokkarıştı
canim bilmiyorum ama bende senin gibi cok zor isinirim yaz kis ellerim ve ayaklarim hep soguk olur
once normal saniyodum ama cevremdeki herkezin a ne kadar soguk elin demesini
gittikce fazla duymaya basladim.
zaten mantikli bi seilde dusunece dusunulurse bi insani neden ates basar kan akimihizlandikca
usudugumuz zaman kan akimi yavas oluyo
galiba bizdede kan pihtilasmasi oldugundan surekli genelde hep soguk oluyo .
o yuzden sordum herkez boylemi diye hatta benim yerde biraz oturdummu falan ayagim cok cabuk uyusuyor normal insanlara gore .
fundacım, senin pıhtılaşmaya sebep olan faktörlerin neydi...coraspini bırak demiş ya doktor, onun için sordum...ben doğuma kadar iğne aspirin hiç bırakmamıştım...ama benim 3-4 tane faktörüm var pıhtılaşmaya sebep olan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?