Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlar okuldan geldim daha bişi bile yemeden sizi merak ettim geldim
canım benim üzmene gerek yooooooooook hem yaşın küçük hem de bu yaşları bir daha göremeyecez yazık bize bebek gelecek diye kendimizi bu kadar üzmeyelim dimi
geçecek inş. geçecek bu günlerde geçecek
aceleciiiiiiiiiiiiii
kız dur getme biyere 3 kişi gidersiniz sonra opuyorumnanaktan
gülüüüüüüüüm yüreğim ağzımda okudum deli ettin beni
arkadaşlar gebelik öncesi aspirin kullandınızmı.kullandıysanız ne kadar önce.ben doktoruma sordum aspirin kullanayımmı diye.gerek yok dedi.ama ben kendi kafamdan kullanmaya başladım.oyüzden soruyorum.
canım genetik testlerini yaptırmadan bişi kullanma
ben en iyisi başka doktorada görüneyim.
en iyisi böyle iyi bir doktor bul
İYİYİM CNM SEN NASILSIN İİ GÖRDÜM SENİ UZUN ZAMANDIR GİREMİYORDUM ANAM Bİ GİRDİM HERKESLER YAVRULAMIŞ BİDE BİZ YAVRULASAYDIK HAYIRLISIYLA AKINTI SORUNUYLA UĞRAŞIP DURUYORUM İŞTE:1hug:
bir gün bizde yavrulayacaz kuzu
aysude_mir, feryad, limonlucay, NAZLI_87, nergis60 hoşgeldiniz,
aysudecim nasılsın, daha iyisin inşallah, ama senin ne işin var pc başında yatsana bacım benim..

hoşbulduk canııııııııııımopuyorumnanaktan

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:15 eylül 2010 çarşamba)*

celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza * Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
ays_bah………………….erkek (31 ocak 2009) iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………………..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85…………………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………………..kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede………………….kadir mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben……………………zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi………………erkek 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim................................. .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya............................ …40 haftalık (erkek) minik bebişimiz doğmuş hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş
irazmetin.......................... ..40 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806……………..erkek(04.08.2010)sabaha karşı 04.40 da normal doğum yapmış bebeği ve kendisi çok iyi rabbim ömür boyu sağlık mutluluk nasip etsin
elif_fidan.......................... ..40 haftalık (kız)*(16.08.2010)sezeryanla doğum gerçekleşmiş anne de bebekte gayet iyi allah ömür ve sağlık versin inş
meltemcim......................elif su.....40 haftalık (kız) 19.08.2010 Perşembe günü 38+2 de sezeryanla kızına kavuştu durumları çok iyi allah uzun ömür versin aspirini 36. haftada iğneyi doğuma 3 gün kala bıraktı
iipekk.................................40 haftalık (kız) 27.08.2010 doğum yaptı maşallah kuzumuza allah analı babalı büyütsün
Reisdevrim...........................40 haftalık arda kaan annecinin kollarında maşallah yavrumuza sağlıkla büyü inşallah emi
crawford...............................39haftalık nilay yarın saat 10,00 da doğuma giriyor allah sağsalim kurtarsın ikisinide :Saruboceq:

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*

arikangul..............................38 haftalık
baharçelik............................37 haftalık Çınar Efe
zeynom_10..........................36 haftalık
ufkummm………………………34 haftalık ( kız)
güzin75…………………………33 haftalık(kız)
esra1984……………………….33 haftalık (kız)
canah...................................32 haftalık(erkek)
sonuyok...............................32 haftalık Özlem
büşra44.................................29 haftalık(erkek)
asigul……………………………28 haftalık (erkek)
mhtap..………………………….26 haftalık
sirius06.................................25 haftalık
1emine1……….…………..……25 haftalık (erkek)
ada41……...……………………25 haftalık
sabrina22……….………………24 haftalık erkek
misran ….………………………23 hftalık (kız)
azdalar…………..……………..23 haftalık (erkek)
pınar81…..………...………..…23 haftalık (erkek)
esis…….....……………………22 haftalık
gelevera………..………………21 haftalık (erkek)
gülüş27…. …...……………….19 haftalık
sihirli esintiler…………………19 haftalık
aysude_mir……..…………….18 haftalık İpek
denden………..……………….17 haftalık Güneş
nuray_dyn……………………..13 haftalık
tualina ……..……………………9 haftalık
tsma………………………………6 haftalık taze hamişimiz pıt pıtlar duyulduu bebişimizin

canım gözün aydın yaşadıklarını bir daha yaşatmasın rabbim opuyorumnanaktan

listemiz ne kadar uzadı maşallah.doğum yapanlar, doğumu bekleyenler. inşallah bütün hamilelerin haberini doğum yapanlarda, hamile kalmaya çalışanları da hamişler listesinde görmek nasib olur.aslında bu upuzun bir umut listesi..eline sağlık canım..

ya kızlar birde gebelik bekleyenler listesi mi yapsak ne en kıdemlilerden ben başı alabilirim :))
tabi nergiste var ama ben ondan yaşlıyım aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

SENDE HOŞGELDİN TATLIMMMM :teytey:

kızma bana ama dayanamadım nazlıcım... omman'a mesaj yazmam gerekiyordu o yüzden geçmiştim pc başına ama yazdıklarını okuyunca ertelemeden sana yazmak istedim şimdi de bu yüzden pc başındayım... tatlım 3. kürtajdan sonra benimde adetlerimde düzensizlik olmuştu ve çok kolay hamile kalmama rağmen hamile kalamayınca doktara gittim ve histereskopi önerdi yapışıklık olabilir dedi halbuki kürtajlardan sonra rahim filmi bile çektirmiştim. kabul ettim histereskopiyi sakıncalarından bahsetti tabiki ama yararlarındanda bahsetti eğer yapışıklık varsa açarız işlem sırasında dedi... histereskopide içeriye sıvı veriyorlarya işlem sonunda bir miktar sıvı bırakıyorlar ki yapışıklık olmasın diye... ben yaptırdım canım hiç korkulacak bir işlem değil çünkü anestezi altında yapılıyor.. uyudum ve uyandım yani... bence yaptırmalısın en azından görerek sorunun kaynağını buluyorlar...korkacak hiçbirşey yok yani...ve histereskopiden sonra rahimde perde olduğunu görüp perdeyi kaldırdıkları için içerdeki yara iyileşsin diye 1 ay korunmamı önermişlerdi ve sonraki ay hamile olduğumu öğrendim... inşallah hepimiz muradımıza ereriz tatlım... bu arada ben iyiyim çok şükür kasıklarımda ağrılar var ama doktorum rahim büyüdüğü için oluyor bunlar diyor kanamayı bile buna bağladı ordaki bağlarda bir kanama olduğunu düşünüyorum çünkü rahim içinde hiçbir kanama odağı yok dedi..kanamam kesildi çok şükür birkaç gün daha yatayım toparlarım inşallah...

ya kızlar birde gebelik bekleyenler listesi mi yapsak ne en kıdemlilerden ben başı alabilirim :))
tabi nergiste var ama ben ondan yaşlıyım aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

evet evet gebelik bekleyenler içinde liste yapalımm :)) kaç yaşındasın feryadcım sen?

yaa aslında listeye mutasyonları ve uygulanan tedavileride mi eklesek sonuyok ne dersin canım?

kızlar hepinize selam, bizde bugün şeker yüklemesini yaptırdık bi sorun cıkmadı şükür ama bişey sorcam size yaa bilgisi olan varsa paylaşırsa cok sevinirim valla... benim sürekli idrarda bakteri oluyo, akıntım veya mantar yok ama lökositle bu cok cıkıyo... acaba bunun için ne önlem alabilirim? maydonoz suyunu dediler ama acaba bebişe bişeyi oluyo mu onun ??

amin allah sizlere nasip etsin.onlar benim umudum geleceğim.ben zaten şanslı olduğumu düşünüyorum.

bende 29 yaşındayım yaa yaşlanıyos mu ne? ben sana bişiler sorucam dur özelden yazayım..
olsuuun biz yaşlandıkça şarap gibi güzelleşiyoz kaydirigubbakcemile3
hmm görmedim ben zaman buldukça geçmişe bakmaya çalışıyorum
kimler hamile, kimler doğum yapmış, nasıl tanışılmış falan
ama listeye rastlamadım henüz

bende sana özelden yazdım canım bakarsın

ben gider.... dualarım crawford için aslında herkes dualarımda ama bugün onun için özel dua edicem...öptüm herkesii muckk..

ayy kızlarr bana da cevap verebilirmisiniz acabaa bilmiyorumkismile

SİZCE DOKTOR KONTROLÜNDE Mİ DOZU ARTTIRAYIM YOKSA BEBEK ASPRİNİNDEN BÜTÜN ALMAYA BAŞLASAM MI? Bİ DE BEN İĞNEDEN ÇOK TIRSIYORUM. HERŞEY MİNİKLERİMİZ İÇİN AMA NE KADAR DAYANIRIM BİLMİYORUM.KOL BACAK GÖBEK FARKEDİYOR MU? AMMA SORU SORDUM YA :uhm:[/QUOTE]

selam eylül, bende şuan da coraspirin 100lük içiyorum ve cleaxe 04 kullanıyorum ama doktorum hamilelikte kullan demişti, öncesinde hiç kullanmadım... dozunu doktora göre yükselt bence sürekli gittiğin veya gideceğin birisi ise neden böle böle yaptın demesin... iğnelerde kol bacak göbek fark etmiyo ben kolllar ve bacaklarda dönüp duruyorum, göbege vurmadım hiç ama göbekten yapan arkadaşlar da var... iğnenin ucu ince oldugu için dayanıyosun cok acımıyo bebiş için...:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…