Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayy kızlarr bana da cevap verebilirmisiniz acabaa bilmiyorumkismile

canım bende de aynı sorun sürekli idrar yolu enfeksiyonu, akıntı sürekli, antibiyotik kullandım iki kutu bana mısın demiyor su içiyorum bol bol ama işe yaramıyor, biliyorsun enfeksiyon erken doğum riski bile taşıyor. Valla çaren varsa bana da söyle..

bir ay önce bende kullanmıştım antibiyotik ama demekki bi etki etmemiş.. suyu bende bol içiyorum hatta kan testlerinde üre düşük cıkıyo (bböbreklerle ilgili bişey suyu cok içtiğini gösterir filan demişti doktor)... iç çamaşırlarını işte kaynatma ayrı yıkama ütüleme kar etmiyo... off bide bunlar cıkıyo fisfisfis işte bi tanıdık bol maydonoz ye ve suyunu iç demişti ama hamilelikte bişey olur mu diye işte korkum...

sakın maydonoz suyunu içme kaç haftalıktın sen canım, ben onu hamilelikten önce içtim ve evet faydası var ama bebiş için içme derim, ben maydonoz bile çok az yiyorum, roka, nane bunun gibi şeyylerden uzak duruyorum düşük tehlikesi için. gerçi ilk üç ay geçti benim ama sen bilirsin maydonozun kendini ye o da faydalı hemde kalsiyum içeriyormuş. sana bişi önerebilirim, ama araştırmadan içme, amway diye bir markanın moydonoz içerikli bir vitamini var hamilelerde kullanıyor ama ben kullanmayı tercih etmedim bu sıkıntı için faydasının olduğunu hastane yattığımda doğurdu doğuracak bir hamileden kendi kullandığı için iyi geldiğini söylemişti.

şimdi 25. haftanın içindeyiz, maydonoz suyu bana da pek şey gelmedi bildiğim kadarıyla kadın hastalıkları için iyi geliyo ama benimde kafam karıştı işte şimdi bi zararı olur diye... birazcık daha idare edeyim bari, değişik şeylerde kullanmak istemiyorum aslında:uhm:

antibiyotik biteli benimde iki hafta oldu su içmekten wcden çıkmıyorum ama dediğin gibi faydası yok ya bazı bünye böyle oluyor sanırım benim ki evlendikten sonra çok arttı ağrılı ve akıntılı oluyor dedğin gibi iç çamaşırı değştirmekten bıktım
wc de iken ağrında oluyor mu benim her ikisinde de ağrı oluyor ve normalde sağ kasığım çok ağrıyor, inşallah bebişlere bişi olmaz zaten stresliyiz.

ha canım birde doktor söylemişti, bizim normalden bağışıklık sistemimiz daha zayıf olduğundan oluyormuş, hergün yumurta 5 porsiyon meyve, süt içersen bişi olmaz demişti.

sabrina bende önermiyorum maydanozu. düşüğe sebep olduğunu biliyoruz çünkü. heryerde bas bas bağrıyorlar adet söktürücü etkisinden de.hatta bitkisel olan hiçbirşey kullanma bence. ben bitki çayı ve baharat dahil herşeyi kestim açıkçası.üstelik kabız problemiyle boğuşuyorum. bende hep olan bir sorundu, şimdi hamilelik ve hareketsizlik eklenince hat safhada. önceden bitki çaylarından yardım alırdım. şimdi o da yok.nane, adaçayı, çörekotu hamiellikte uzak durulması gerekenler. rahimde kasılmalara , erken doğuma veya düşüklere neden olabiliyor. meyvelerden de böğürtlenin aynı etkiye sahib olduğunu duymuştum.aman dikkat.bu arada kış geliyor greyfurta dikkat.içilen ilaçların etken maddelerinin çözünmesini engelleyip karaciğerde birikmesine neden olabilir. ilaç kullananlar greyfurttan uzak dursun.bunu da bir arkadaşım söylemişti hep aklımın bir köşesinde..

kızlar mümkün oldukça değil hiç maydanoz suyu içmeyin. kür olduğundan düşük için en tehlikeli şey. maydanozu da gerektiği kadar yiyin.
bir programda Ahmet Maranki bebek düşünenler için Maydanoz-çekirdek ve Sarımsaktan uzak durulması gerektiğini söylemişti. (kimi görsem bana aynı tavsiyeleri verdiği için aklımda iyi kalmış)
doktorunla görüş belki düşük dozlu bir antibiyotik verebilir. ama senin benim dediğin bitkisel şeyleri bilinçsiz kullanma. ne kadar zor elde ediyoruz bu minikleri onları düşünmek lazım.
sevgiyle...

ağrım olmuyor allaha şükür sadece akıntı cok da değil ama tahlillerde işte cıkıyo meretler...ayy sorma dediğin gibi bide bunun stresiyle uğraşıyom..

merhaba arkadaşlar.size bişey danışacaktım.bbende bebeğimi 11 haftalıkken kaybettim.kendi zorlamalarımla dr pıhtılaşma testi istedim.ayın 1 inde verdim hala çıkmadı sonuçların bir kısmı.bakın şimdi dr bana bunları verdi:

Aca-kardiyolopin antikoru IgG NEGATİF
Aca-kardiyolopin antikoru IgM NEGATif
lupus antikoagulan tarama NEGATİF
PROTEİN C ANTİJEN ?????????????
PROTEİN S ANTİJEN??????????????

son ikisinin sonucu çıkmadı.diğerleri nasıl olmalı? bir sorun gözüküyor mu sizce?

ağrım olmuyor allaha şükür sadece akıntı cok da değil ama tahlillerde işte cıkıyo meretler...ayy sorma dediğin gibi bide bunun stresiyle uğraşıyom..
güzelim bence doktorun yüksek olsa idi birşeyler verirdi, elimizden başkası gelmiyor, artık sabredeceğiz Allahım bebişlerimizi kolayca sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin HERŞEYYYY BEBİŞ İÇİN

kızlar bir daldım geçmişe gözlerim şaşı oldu resmen, eskilerden bu listeyi buldum sizler için,değerlerimizin ve tedavi yöntemlerimizin olduğu liste, çok güncel değil ama daha güncelini bulmak günler alabilir, idare edin :))

merhaba..ya kızlar geçmişte birkaç yerde okudum kan pıhtılaşması kalp atımını durduruyor kayıplar o şekilde oluyor falan diye..benim kayıplarımda kürtaja girene kadar kalp atımı duyduk..benim kafam çok karıştı..bende kanamayla başladı hep.ve kanamalar 12. hafta civarı başladı..ama kanama varken bebek hem gelişimini sürdürdü hem de kalp atımı vardı..ikinci de suyum geldiği halde kalp atımı devam ediyordu.ki aynı zamanda serklajım da vardı düşüğe karşı önlem olarak..ama dr.um daha fazla beklemeye gerek yok senin hayatın tehlikeye giriyor çok kan kaybettin dediği için alındı.zaten el ve ayak tırnaklarımda morarmabaşlamıştı. ve kandaki enfeksiyon çok ileri değerlerdeydi..ne bu şimdi..acaba benim kayıplarım, kan pıhtılaşmasından değilde rahim anomalisinden mi kaynaklı kayıplardı...

herkese iyi akşamlar.
şimdi doktordan geldim.
allaha şükür herşey yolunda dedi doktor.bebişim de büyümüş .
doktor yüzünü göstermeye çalıştı ama iki eliyle de yüzünü kapattı yaramaz.
şimdilik durum bu kızlar .

karışık bi durum yani her ikiside olabilir tabi..dr.un ne demişti canım açıklama yapmadımı kürtajdan sonra?aslında bence bunları düşünme artık canım önemli olan sağ olman ve bebişinin şu an seninle olması.. bu arada geçmişi karıştırıp bize listeyi bulduğun için teşekkürlerr canımm.. opuyorumnanaktan

ii olmanıza sevindim hep böyle yolunda gider inşallah..

merhaba arkadaşlar.size bişey danışacaktım.bbende bebeğimi 11 haftalıkken kaybettim.kendi zorlamalarımla dr pıhtılaşma testi istedim.ayın 1 inde verdim hala çıkmadı sonuçların bir kısmı.bakın şimdi dr bana bunları verdi:

Aca-kardiyolopin antikoru IgG NEGATİF
Aca-kardiyolopin antikoru IgM NEGATif
lupus antikoagulan tarama NEGATİF
PROTEİN C ANTİJEN ?????????????
PROTEİN S ANTİJEN??????????????

son ikisinin sonucu çıkmadı.diğerleri nasıl olmalı? bir sorun gözüküyor mu sizce?

arkadaşlar bana bunların testi yapıldı.sizinkiler daha farklı.anlamadım ben.hiç bunları yaptıran var mı aranız da??

canım ben gördüm ama anlamadım o nedenle bişi yazmadım kusura bakma
ama aceleci davranmazsan eminim aramızdan anlayıp cevap yazacak biri çıkacaktır

canım ben gördüm ama anlamadım o nedenle bişi yazmadım kusura bakma
ama aceleci davranmazsan eminim aramızdan anlayıp cevap yazacak biri çıkacaktır

sağol canım.inş anlayan biri olur yaaa.bana niye bu testler yapıldı??sekreter kız yanlış mı verdi yoksa?

sonuyok meraba nasılsın benim kızımın adı begüm yazarsan sevinirim şuan herşey yolunda bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…