Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba öncelikle geçmiş olsun....bu testleri bende yaptırdım...şu haliyle sorun yok gibi görünüyor son iki tahlilde önemli tabiki onlarda çıksın doktorun sana gerkekli açıklamayı yapacaktır... ayrıca bu mevcut pıhtılaşma problemlerini gösterirken bizlerin çoğuna uygulanan genetik pıhtılaşma testleri o yüzden sana farklı gibi gelmiş olabilir. gerek duyarsa doktorun senden de bu tahlilleri isteyebilir... inşallah tekrar yaşamazsın aynı şeyi....

ii olmanıza sevindim hep böyle yolunda gider inşallah..
inşallah caınım .benimde tek isteğim sorunsuzca sonuna ulaşmak.allahım olmayan herkese bebiş nasip etsin.
canım ben bu testleri bilmiyorum.bu nedenle bir yorum yapamıyacam.bilen arkadaşlar mutlaka yazacaktır.geçmiş olsun.

venus43 aysudem bildi bak.
bu arada aysudem sen yatmıyon mu bakimmm.yolarım haaaa.kaydirigubbakcemile

yavvv pc açık bıraktım su içmekten habire ayak yolundayım... o yüzden kalktımmı da iki satır yazıveriyorum işte.... yavvvv zaten saçlarım tutam tutam dökiliyyy bide sen yolma kel kalacamm....eyvahedigeldismile

canım benim 3 düşük olduğu için bunların hepsini yaptırdım. protein değerleri biri düşük diğeri yüksek çıktı.ama hangisi nasıldı şimdi hatırlamıyorum. eğer unutmazsam eve gittiğimde yaptırdığım testlerin hepsini sana yazayım. için rahat olsun bunlar bakılması gerekenler hatta yarısı. üniversite hastanesinde neler neler yaptırmamı istediler. artık bir dosyam var :) genetikten histereskopiye kadar...
sevgiyle...

günaydın arkadaslar...
emine gözün aydın bebişini görmüşsün iyiymişsiniz.
aysude gecmiş olsun dikat et.amniyo yaptıracakmısın?kanaman durdumu?yat dinlen canım
sabrina asigül maydanozdan uzak durun böyle kalın ama uzak durun canım bebişlr için klava:

sonuyok nasılsın?kızlara anlatmamışsın .kızlar biz sonuyokla salı günü beraberdik çok güzel bir gün gecirdim eşlerimiz tanıştı vakit nasıl gecti anlamdım.hepinizin kulaklarını çınlattık

canım sendemi becozym c forte mu kullanıyosun ne sıklıkta kullanıyosun bide sende metioninden sınırlı diyet yapıyomusun canım çok soru sordum sanırım ohaoldumsmile

arkadaşlar eltimin geçenlerde bebeği olmuştu topuk kan sonucu yüksek çıktı bugün tekrar alınacak dualarınızı bekliyorum Allahın izniyle inşallah bişey çıkmaz lütfen dua edin.:Saruboceq:

arkadaşlar eltimin geçenlerde bebeği olmuştu topuk kan sonucu yüksek çıktı bugün tekrar alınacak dualarınızı bekliyorum Allahın izniyle inşallah bişey çıkmaz lütfen dua edin.:Saruboceq:

bişey çıkmaz canım inşallah dualarımız miniğinizle..
bu arada crawford doğumda şu an minişini kucağına almak üzere
onun içinde dua edelim bolbol kızlar..

KIZLAR GÜNAYDINLAR OLSUN HEPİNİZE BİŞE SORUCAKTIM YA BANA HİSTERESKOPİ HAKINDA BİLGİ VERİCEK ARKADAŞLAR VARMI NASIL BİR İŞLEM VE ÜCRETİ NE KADAR ZARARLARI NE BOYUTTA HIIIM ÇOK SORDUM GALİBA :kedi:

dilekcim eltinin tc numarasını bana özelden yazarmısın sonuçlarına bi bakayım ve ne yüksek çıkmış ve ne yapmanız gerekiyor sana o konuda bilgi vereyim tatlım....

kahvaltımı bilgisayar başında yapıyorum azarlamak isteyenlere şimdiden duyrulur karnımı yattığım yerden doyuramıyorumm....

crawford herhalde bügün meleğine kavuşmuşsundur....allah bizlerede o günleri göstersin nş...dilerim kolaylıkla doğum yapmış meleğinle hasret gideriyorsundur....mutlaka doğum hikayeni bekliyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…