merhaba öncelikle geçmiş olsun....bu testleri bende yaptırdım...şu haliyle sorun yok gibi görünüyor son iki tahlilde önemli tabiki onlarda çıksın doktorun sana gerkekli açıklamayı yapacaktır... ayrıca bu mevcut pıhtılaşma problemlerini gösterirken bizlerin çoğuna uygulanan genetik pıhtılaşma testleri o yüzden sana farklı gibi gelmiş olabilir. gerek duyarsa doktorun senden de bu tahlilleri isteyebilir... inşallah tekrar yaşamazsın aynı şeyi....merhaba arkadaşlar.size bişey danışacaktım.bbende bebeğimi 11 haftalıkken kaybettim.kendi zorlamalarımla dr pıhtılaşma testi istedim.ayın 1 inde verdim hala çıkmadı sonuçların bir kısmı.bakın şimdi dr bana bunları verdi:
Aca-kardiyolopin antikoru IgG NEGATİF
Aca-kardiyolopin antikoru IgM NEGATif
lupus antikoagulan tarama NEGATİF
PROTEİN C ANTİJEN ?????????????
PROTEİN S ANTİJEN??????????????
son ikisinin sonucu çıkmadı.diğerleri nasıl olmalı? bir sorun gözüküyor mu sizce?
arkadaşlar bana bunların testi yapıldı.sizinkiler daha farklı.anlamadım ben.hiç bunları yaptıran var mı aranız da??
inşallah caınım .benimde tek isteğim sorunsuzca sonuna ulaşmak.allahım olmayan herkese bebiş nasip etsin.ii olmanıza sevindim hep böyle yolunda gider inşallah..
canım ben bu testleri bilmiyorum.bu nedenle bir yorum yapamıyacam.bilen arkadaşlar mutlaka yazacaktır.geçmiş olsun.merhaba arkadaşlar.size bişey danışacaktım.bbende bebeğimi 11 haftalıkken kaybettim.kendi zorlamalarımla dr pıhtılaşma testi istedim.ayın 1 inde verdim hala çıkmadı sonuçların bir kısmı.bakın şimdi dr bana bunları verdi:
son ikisinin sonucu çıkmadı.diğerleri nasıl olmalı? bir sorun gözüküyor mu sizce?
arkadaşlar bana bunların testi yapıldı.sizinkiler daha farklı.anlamadım ben.hiç bunları yaptıran var mı aranız da??
merhaba öncelikle geçmiş olsun....bu testleri bende yaptırdım...şu haliyle sorun yok gibi görünüyor son iki tahlilde önemli tabiki onlarda çıksın doktorun sana gerkekli açıklamayı yapacaktır... ayrıca bu mevcut pıhtılaşma problemlerini gösterirken bizlerin çoğuna uygulanan genetik pıhtılaşma testleri o yüzden sana farklı gibi gelmiş olabilir. gerek duyarsa doktorun senden de bu tahlilleri isteyebilir... inşallah tekrar yaşamazsın aynı şeyi....
inşallah caınım .benimde tek isteğim sorunsuzca sonuna ulaşmak.allahım olmayan herkese bebiş nasip etsin.
canım ben bu testleri bilmiyorum.bu nedenle bir yorum yapamıyacam.bilen arkadaşlar mutlaka yazacaktır.geçmiş olsun.
venus43 aysudem bildi bak.
bu arada aysudem sen yatmıyon mu bakimmm.yolarım haaaa.kaydirigubbakcemile
merhaba arkadaşlar.size bişey danışacaktım.bbende bebeğimi 11 haftalıkken kaybettim.kendi zorlamalarımla dr pıhtılaşma testi istedim.ayın 1 inde verdim hala çıkmadı sonuçların bir kısmı.bakın şimdi dr bana bunları verdi:
günaydın arkadaslar...
emine gözün aydın bebişini görmüşsün iyiymişsiniz.
aysude gecmiş olsun dikat et.amniyo yaptıracakmısın?kanaman durdumu?yat dinlen canım
sabrina asigül maydanozdan uzak durun böyle kalın ama uzak durun canım bebişlr içinklava:
sonuyok nasılsın?kızlara anlatmamışsın .kızlar biz sonuyokla salı günü beraberdik çok güzel bir gün gecirdim eşlerimiz tanıştı vakit nasıl gecti anlamdım.hepinizin kulaklarını çınlattık
arkadaşlar eltimin geçenlerde bebeği olmuştu topuk kan sonucu yüksek çıktı bugün tekrar alınacak dualarınızı bekliyorum Allahın izniyle inşallah bişey çıkmaz lütfen dua edin.:Saruboceq:
eltine bağışlasın cnm rabbim meleğini inş bişi çıkmazarkadaşlar eltimin geçenlerde bebeği olmuştu topuk kan sonucu yüksek çıktı bugün tekrar alınacak dualarınızı bekliyorum allahın izniyle inşallah bişey çıkmaz lütfen dua edin.:saruboceq:
günaydın cnmgünaydınn kızlaarrr....
arkadaşlar eltimin geçenlerde bebeği olmuştu topuk kan sonucu yüksek çıktı bugün tekrar alınacak dualarınızı bekliyorum Allahın izniyle inşallah bişey çıkmaz lütfen dua edin.:Saruboceq:
KIZLAR GÜNAYDINLAR OLSUN HEPİNİZE BİŞE SORUCAKTIM YA BANA HİSTERESKOPİ HAKINDA BİLGİ VERİCEK ARKADAŞLAR VARMI NASIL BİR İŞLEM VE ÜCRETİ NE KADAR ZARARLARI NE BOYUTTA HIIIM ÇOK SORDUM GALİBA :kedi:
CNM GÜNAYDIN NASILSIN NE DURUMDASIN NEDEN YATMIYORSUN SEN BAKAYIMdilekcim eltinin tc numarasını bana özelden yazarmısın sonuçlarına bi bakayım ve ne yüksek çıkmış ve ne yapmanız gerekiyor sana o konuda bilgi vereyim tatlım....
tmm cnm gidiyom ama sende yat dinlen lütfenkız biraz düne git yazmıştım ben...
CNM GÜNAYDIN NASILSIN NE DURUMDASIN NEDEN YATMIYORSUN SEN BAKAYIMklava:
tmm cnm gidiyom ama sende yat dinlen lütfen
tmm tatlım ye ye afiyet olsun bol bol yeee vitamin olsun tosuncuğabiliyodum böyle diyeceğinizi hemen yazdım mazeretimi karnımı doyuruyorumm...
Günaydın kızlar.
Ben Allahın izniyle yarın doğum yapacağım. Saat 10:00' da. Doktorum 10 gün önce asprini kesiti. İğneyide 24 saat önce kes dedi. (Genel anestezi ile olucağım.)Yani dün son iğnemi vuruldum.Heyecan ve korku birararada ama heyecan daha çok tabi. İsitiyorumki gözümü açayım kızım yanımda olsun.Acı ne kadar olursa olsun geçer gider.Sağ salim kurtulalım ikimizde diye dua ediyorum tüm hamilelerin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları ve bebek isteyenlerin de hamile kalmaları için dua ediyorum.Doğum sonrası kendimi iyi hisseder hissetmez allahın izniyle bir sorun olmazsa tabi, sizinle doğum hikayemi paylaşacağımdan emin olabilisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?