günaydınnnnnnn
maşallah maşalah Aysude Tsma hemende iyileşiverdinizyok anacım yok bunlar yatmaz,benim gibi mideleride bulansa öğüre öğüre ezerler walla kaydirigubbakcemile3
Crawford un bebiş çıkmıştır şimdi............
gezerler yazacaktımmmmmmmm
bişey çıkmaz canım inşallah dualarımız miniğinizle..
bu arada crawford doğumda şu an minişini kucağına almak üzere
onun içinde dua edelim bolbol kızlar..
ya valla aysude doğru diyon bende kocamdan tırsmıyom bunlardan tıstığım kadar...ya kocam yatma gez sen iyisin yatarsan iyice hasta olcan diyo...burdakiler kızıyor....:)))) ya ama dün gezdim ya yarım saat hemencik yoruldum...ama iyiyim çok şükürrrrrrrr
dilekcim eltinin tc numarasını bana özelden yazarmısın sonuçlarına bi bakayım ve ne yüksek çıkmış ve ne yapmanız gerekiyor sana o konuda bilgi vereyim tatlım....
ben anlamıştım zatennn.... ben çok akıllı kızz oldummm... :kedi:
aman iyi olun maşallah.......banada dua edin iyi olayım,midem yine tavan yapıyor,ağrıda başladı......ama bende yarın kendimi sokaklara atıcam,belki iyi gelir dışarı çıkmak.....önce iş sonra gezme......
eltine bağışlasın cnm rabbim meleğini inş bişi çıkmaz
aysudecim tsmacım aman iyi olun canım arkadaşlarım dualarım sizlerle allaha emanet olun ...
dendencim geçmedimi bulantılar yaa allah yardımcın olsun.kızın dünyaya gelince gelip onun totosunu ısırcam haaa annesine çektiriyo şimdiden
tarfilcim merhaba canım...sağol duaların için...bende sana hep dua ediyorum..ve inanıyorum ki listede hemen benim altımda yakında ismini görücez:))))
ayy canım yaaa inşallah umarım en kısa zamanda hepimizin olur.evim çok sessiz.eşim de çok üzülüyo arada derin derin iç çekiyo işten geliyo yemek çay falan sonra o tv karşısında ben pc başında konuşcak paylaşcak bişeyimiz yok
öyle deme bitanem ya...rabbim sabrının mukafatını vericek inan canımmmmmm
slm canım aysude den haberin varmı biraz önce burdaydı çıkmış herhalde ulaşmam lazımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?