Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydınnnnnnn
maşallah maşalah Aysude Tsma hemende iyileşiverdiniz yok anacım yok bunlar yatmaz,benim gibi mideleride bulansa öğüre öğüre ezerler walla kaydirigubbakcemile3

Crawford un bebiş çıkmıştır şimdi............

yavvv anacım çok şükür ağrım yok ama yemek yemeyince midem ağrıyabilir dimii... yahu kocamdan tırsmıyorum ha sizden tırsdığım kadar. feryad ve denden telefonda iyi fırçaladılar bugünde burda gören fırçalıyorrr off allahım offf...iki lokmacık yemek yedimm iki lokmacık ve hemen yatıyorummm... tammaamm denden teyzecimm... akıllı kızz oldum benn.... eyvahedigeldismile

ya valla aysude doğru diyon bende kocamdan tırsmıyom bunlardan tıstığım kadar...ya kocam yatma gez sen iyisin yatarsan iyice hasta olcan diyo...burdakiler kızıyor....:)))) ya ama dün gezdim ya yarım saat hemencik yoruldum...ama iyiyim çok şükürrrrrrrr

aman iyi olun maşallah.......banada dua edin iyi olayım,midem yine tavan yapıyor,ağrıda başladı......ama bende yarın kendimi sokaklara atıcam,belki iyi gelir dışarı çıkmak.....önce iş sonra gezme......

aman iyi olun maşallah.......banada dua edin iyi olayım,midem yine tavan yapıyor,ağrıda başladı......ama bende yarın kendimi sokaklara atıcam,belki iyi gelir dışarı çıkmak.....önce iş sonra gezme......

çok iyi olasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kız dışarı nereye çıkacan...buluşalım:)))))

aysudecim tsmacım aman iyi olun canım arkadaşlarım dualarım sizlerle allaha emanet olun ...

dendencim geçmedimi bulantılar yaa allah yardımcın olsun.kızın dünyaya gelince gelip onun totosunu ısırcam haaa annesine çektiriyo şimdiden

tarfilcim merhaba canım...sağol duaların için...bende sana hep dua ediyorum..ve inanıyorum ki listede hemen benim altımda yakında ismini görücez:))))

tarfilcim merhaba canım...sağol duaların için...bende sana hep dua ediyorum..ve inanıyorum ki listede hemen benim altımda yakında ismini görücez:))))

ayy canım yaaa inşallah umarım en kısa zamanda hepimizin olur.evim çok sessiz.eşim de çok üzülüyo arada derin derin iç çekiyo işten geliyo yemek çay falan sonra o tv karşısında ben pc başında konuşcak paylaşcak bişeyimiz yok

öyle deme bitanem ya...rabbim sabrının mukafatını vericek inan canımmmmmm

öyle deme bitanem ya...rabbim sabrının mukafatını vericek inan canımmmmmm

buna yürekten inanıyorum canım olucak bigün inşallah ama biranönce olsun istiyoz işte boşverrr sen yorma kafanı düşünme bunları anneliğin tadını çıkar sana stres yasakkklmaz:

slm canım aysude den haberin varmı biraz önce burdaydı çıkmış herhalde ulaşmam lazımda

tatlım sonuca şimdi baktım.. normalde bebek doğumdan sonra anne sütünü alımının üzerinden 24 saat geçmesiyle alınması gerekiyor topuk kanının ama bebekleri kaçırmamak için tarama testi bebek hastaneden taburcu olurken yapılıyor. o yüzden sonuçlarda bazen böyle yüksekliklerle karşılaşabiliyoruz o yüzden bebek doğduktan 1 hafta sonra tekrar topuk kanı alınmasını uygun buluyoruz.. bazen hiçbir sorun olmayan bebekte 1 hafta sonra kan alarak sorunu ortaya çıkardığımız da oluyor ben ara ara sistemden takip edicem ve sonuc çıkar çıkmız sana haber verir ne yapmanız gerektiği konusunda bilgi veririm.... şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…