Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok sağol canım zaten sezeryanla doğum yaptığı için süyü hiç yoktu akşam 9 da doğum yaptı kendinde değildi fazla emziremedi yani sabahta kan aldılar ikincisinide anasağlıkta aldılar onun sonucu daha çıkmadı bugün verilen kanda 2 de çıkıcakmış çok sağol canım senden haber bekliyorum

farkettim ikinci topuk kanının sonucu henüz çıkmamıştı siz bugün çıkacak sonucu hastanede verdiyseniz onu görme şansım yok ama sonucu mutlaka burdan yaz.

farkettim ikinci topuk kanının sonucu henüz çıkmamıştı siz bugün çıkacak sonucu hastanede verdiyseniz onu görme şansım yok ama sonucu mutlaka burdan yaz.

tamam canım onlarda sonucu alır almaz doktora göstericekler ankara tıpa gittiler. bilidiğim kadarıyla th16 yüksek çıkmış tam bilmiyorum ama sen daha iyi bilirsin .canım sen ankaradamı oturuyosun

KIZLAR GÜNAYDINLAR OLSUN HEPİNİZE BİŞE SORUCAKTIM YA BANA HİSTERESKOPİ HAKINDA BİLGİ VERİCEK ARKADAŞLAR VARMI NASIL BİR İŞLEM VE ÜCRETİ NE KADAR ZARARLARI NE BOYUTTA HIIIM ÇOK SORDUM GALİBA :kedi:

CANIM BEN NİSAN AYINDA YAPTIRDIM. GENEL ANESTEZİYLE. SİGORTA MASRAFLARI KARŞILIYOR SADECE DOKTOR PARASI ÖDÜYORUZ BEN 500 ÖDEDİM.AMA DOKTORUNA GÖRE 500-1000 ARASI DEĞİŞİYORMUŞ. GERÇİ BENİMKİ PROF. HİÇBİRŞEY ANLAMIYORSUN. EĞER Bİ SORUN ÇIKMAZSA 10 DK İÇİNDE BİTİYOR. PERDELEME VEYA YAPIŞIKLIK OLURSA BİRAZ DAHA UZAYABİLİYOR. DOKTORUM BANA KAMERANIN İNCELİĞİNDEN BAHSETTİ. İNCE OLURSA HİÇ DOĞUM YAPMAYAN BİR KADIN İÇİN KANALLAR DAR OLDUĞUNDAN YIPRANMA PAYI DAHA AZ OLUYORMUŞ. AMA BUNLAR GÖZÜNÜ KORKUTMASIN. ÇÜNKÜ BEN ŞU AN 6 HAFTALIK HAMİLEYİM.:CüvCüv: HATTA KAMERAYLA GİRİLDİĞİNDEN KANALLAR AÇIK OLUYOR VE DAHA ÇABUK HAMİLE KALIYORSUN. İNŞALLAH SORUNSUZ HALLEDERSİN VE BEBİŞİNE KAVUŞURSUN. SEVGİYLE.....

geçmedi canım geçmedi,ısır teyzesi ısır,bizde senin bebikini ısırıcaz inş.
eşim geldi bana yemek getirdi biraz karnım doydu:teytey::teytey:

ben kurtarmam haberin olsun
ben de diyorum kim anıyo beni diye kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
CNM GÜNAYDIN NASILSIN NE DURUMDASIN NEDEN YATMIYORSUN SEN BAKAYIM klava:
yatmaz o yatmaaaaaaaaaaaaz totosunda kurtcuklar maç yapıyo kaydirigubbakcemile3
kahvaltımı bilgisayar başında yapıyorum azarlamak isteyenlere şimdiden duyrulur karnımı yattığım yerden doyuramıyorumm....
ya ya yırtamazsın öyle pc başındaki kahvaltı 15 dakikadan yarım saate 1 saate çıkıyo klava:
seni seniiii yine yakaladım
tırsacanız tebi siz canınızın kıymetini bilmiyonuz biz bildirecük Şeniz
anam şu planlara bak getürmeyin beni oraya yatağa bağlarım ha sizi ohaoldumsmile

ama olmaz ki öyle yazık size be
bak bebek gelince bu başbaşa hallerinizi arayacanız inş. o nedenle bişiler yapın beraber ...

CNM CVPŞADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BEBEĞİNDE HAYIRLI OLSUN İNŞ RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİDE GÖSTERİR HENÜZ DOKA GİTMEDİM AMA KÜRTAJ SONRASI UZUN ZAMANDIR BÖYLE OLDUĞU İÇİN ARTIK YAPIŞIKLIKTAN ŞÜPELENDİM EĞER İSTERLERSE DİYE BİLGİ ALMAK İSTEDİM ÇOK SAOL CNM a.s.

feryad nasılsın?? yok anacım bunlar yatmıyor,aman maşallah diyelim......benim kolum kalkmadığı için yataktan zaten kalkamadım çoğu zaman,ALLAH herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin,sürekli birilerinde bağımlı kalmak çok zor......Allahtan diyorum geçici bir süre........sağlık çok kıymetli çook......

sen merak etme ben TSMA yı yarın fazla yürütmem........o dayanamayacak çıkacak evden ben biliyorum.....kaydirigubbakcemile3

İnş. tez zamanda daha sağlıklı gebelik geçirirsin gülüm geçsin inş. Bu arada söz verdiğim gibi ben senin yerine de yiyorum kafan da rahat ya habire kilo alıyorum kaydirigubbakcemile3

Tsma ve Aysude ye gelince anacım bunlar bebek diye diye önce fıtık oldular şimdide yatmıyolar Aysude yakın onu hallediyorum da tsma yı da senin ellerine bırakıyorum hadi olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam canım onlarda sonucu alır almaz doktora göstericekler ankara tıpa gittiler. bilidiğim kadarıyla th16 yüksek çıkmış tam bilmiyorum ama sen daha iyi bilirsin .canım sen ankaradamı oturuyosun

evet dilekcim ankaradayım bugün valla sırf senin için giriyorum dendenle feryad yiyecek birazdan beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…