buna yürekten inanıyorum canım olucak bigün inşallah ama biranönce olsun istiyoz işte boşverrr sen yorma kafanı düşünme bunları anneliğin tadını çıkar sana stres yasakkklmaz:
tatlım sonuca şimdi baktım.. normalde bebek doğumdan sonra anne sütünü alımının üzerinden 24 saat geçmesiyle alınması gerekiyor topuk kanının ama bebekleri kaçırmamak için tarama testi bebek hastaneden taburcu olurken yapılıyor. o yüzden sonuçlarda bazen böyle yüksekliklerle karşılaşabiliyoruz o yüzden bebek doğduktan 1 hafta sonra tekrar topuk kanı alınmasını uygun buluyoruz.. bazen hiçbir sorun olmayan bebekte 1 hafta sonra kan alarak sorunu ortaya çıkardığımız da oluyor ben ara ara sistemden takip edicem ve sonuc çıkar çıkmız sana haber verir ne yapmanız gerektiği konusunda bilgi veririm.... şimdiden geçmiş olsun
çok sağol canım zaten sezeryanla doğum yaptığı için süyü hiç yoktu akşam 9 da doğum yaptı kendinde değildi fazla emziremedi yani sabahta kan aldılar ikincisinide anasağlıkta aldılar onun sonucu daha çıkmadı bugün verilen kanda 2 de çıkıcakmış çok sağol canım senden haber bekliyorum
farkettim ikinci topuk kanının sonucu henüz çıkmamıştı siz bugün çıkacak sonucu hastanede verdiyseniz onu görme şansım yok ama sonucu mutlaka burdan yaz.
KIZLAR GÜNAYDINLAR OLSUN HEPİNİZE BİŞE SORUCAKTIM YA BANA HİSTERESKOPİ HAKINDA BİLGİ VERİCEK ARKADAŞLAR VARMI NASIL BİR İŞLEM VE ÜCRETİ NE KADAR ZARARLARI NE BOYUTTA HIIIM ÇOK SORDUM GALİBA :kedi:
slm canım aysude den haberin varmı biraz önce burdaydı çıkmış herhalde ulaşmam lazımda
aysudecim tsmacım aman iyi olun canım arkadaşlarım dualarım sizlerle allaha emanet olun ...
dendencim geçmedimi bulantılar yaa allah yardımcın olsun.kızın dünyaya gelince gelip onun totosunu ısırcam haaa annesine çektiriyo şimdiden
ben kurtarmam haberin olsunyavvv pc açık bıraktım su içmekten habire ayak yolundayım... o yüzden kalktımmı da iki satır yazıveriyorum işte.... yavvvv zaten saçlarım tutam tutam dökiliyyy bide sen yolma kel kalacamm....eyvahedigeldismile
ben de diyorum kim anıyo beni diye kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilegünaydın arkadaslar...
emine gözün aydın bebişini görmüşsün iyiymişsiniz.
aysude gecmiş olsun dikat et.amniyo yaptıracakmısın?kanaman durdumu?yat dinlen canım
sabrina asigül maydanozdan uzak durun böyle kalın ama uzak durun canım bebişlr içinklava:
sonuyok nasılsın?kızlara anlatmamışsın .kızlar biz sonuyokla salı günü beraberdik çok güzel bir gün gecirdim eşlerimiz tanıştı vakit nasıl gecti anlamdım.hepinizin kulaklarını çınlattık
yatmaz o yatmaaaaaaaaaaaaz totosunda kurtcuklar maç yapıyo kaydirigubbakcemile3CNM GÜNAYDIN NASILSIN NE DURUMDASIN NEDEN YATMIYORSUN SEN BAKAYIMklava:
ya ya yırtamazsın öyle pc başındaki kahvaltı 15 dakikadan yarım saate 1 saate çıkıyokahvaltımı bilgisayar başında yapıyorum azarlamak isteyenlere şimdiden duyrulur karnımı yattığım yerden doyuramıyorumm....
seni seniiii yine yakaladımyavvv anacım çok şükür ağrım yok ama yemek yemeyince midem ağrıyabilir dimii... yahu kocamdan tırsmıyorum ha sizden tırsdığım kadar. feryad ve denden telefonda iyi fırçaladılar bugünde burda gören fırçalıyorrr off allahım offf...iki lokmacık yemek yedimm iki lokmacık ve hemen yatıyorummm... tammaamm denden teyzecimm... akıllı kızz oldum benn.... eyvahedigeldismile
tırsacanız tebi siz canınızın kıymetini bilmiyonuz biz bildirecük Şenizya valla aysude doğru diyon bende kocamdan tırsmıyom bunlardan tıstığım kadar...ya kocam yatma gez sen iyisin yatarsan iyice hasta olcan diyo...burdakiler kızıyor....:)))) ya ama dün gezdim ya yarım saat hemencik yoruldum...ama iyiyim çok şükürrrrrrrr
anam şu planlara bak getürmeyin beni oraya yatağa bağlarım ha sizi ohaoldumsmileçok iyi olasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kız dışarı nereye çıkacan...buluşalım:)))))
ayy canım yaaa inşallah umarım en kısa zamanda hepimizin olur.evim çok sessiz.eşim de çok üzülüyo arada derin derin iç çekiyo işten geliyo yemek çay falan sonra o tv karşısında ben pc başında konuşcak paylaşcak bişeyimiz yok
CNM CVPŞADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BEBEĞİNDE HAYIRLI OLSUN İNŞ RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİDE GÖSTERİR HENÜZ DOKA GİTMEDİM AMA KÜRTAJ SONRASI UZUN ZAMANDIR BÖYLE OLDUĞU İÇİN ARTIK YAPIŞIKLIKTAN ŞÜPELENDİM EĞER İSTERLERSE DİYE BİLGİ ALMAK İSTEDİM ÇOK SAOL CNM a.s.CANIM BEN NİSAN AYINDA YAPTIRDIM. GENEL ANESTEZİYLE. SİGORTA MASRAFLARI KARŞILIYOR SADECE DOKTOR PARASI ÖDÜYORUZ BEN 500 ÖDEDİM.AMA DOKTORUNA GÖRE 500-1000 ARASI DEĞİŞİYORMUŞ. GERÇİ BENİMKİ PROF. HİÇBİRŞEY ANLAMIYORSUN. EĞER Bİ SORUN ÇIKMAZSA 10 DK İÇİNDE BİTİYOR. PERDELEME VEYA YAPIŞIKLIK OLURSA BİRAZ DAHA UZAYABİLİYOR. DOKTORUM BANA KAMERANIN İNCELİĞİNDEN BAHSETTİ. İNCE OLURSA HİÇ DOĞUM YAPMAYAN BİR KADIN İÇİN KANALLAR DAR OLDUĞUNDAN YIPRANMA PAYI DAHA AZ OLUYORMUŞ. AMA BUNLAR GÖZÜNÜ KORKUTMASIN. ÇÜNKÜ BEN ŞU AN 6 HAFTALIK HAMİLEYİM.:CüvCüv: HATTA KAMERAYLA GİRİLDİĞİNDEN KANALLAR AÇIK OLUYOR VE DAHA ÇABUK HAMİLE KALIYORSUN. İNŞALLAH SORUNSUZ HALLEDERSİN VE BEBİŞİNE KAVUŞURSUN. SEVGİYLE.....
geçmedi canım geçmedi,ısır teyzesi ısır,bizde senin bebikini ısırıcaz inş.
eşim geldi bana yemek getirdi biraz karnım doydu:teytey::teytey:
feryad nasılsın?? yok anacım bunlar yatmıyor,aman maşallah diyelim......benim kolum kalkmadığı için yataktan zaten kalkamadım çoğu zaman,ALLAH herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin,sürekli birilerinde bağımlı kalmak çok zor......Allahtan diyorum geçici bir süre........sağlık çok kıymetli çook......
sen merak etme ben TSMA yı yarın fazla yürütmem........o dayanamayacak çıkacak evden ben biliyorum.....kaydirigubbakcemile3
tamam canım onlarda sonucu alır almaz doktora göstericekler ankara tıpa gittiler. bilidiğim kadarıyla th16 yüksek çıkmış tam bilmiyorum ama sen daha iyi bilirsin .canım sen ankaradamı oturuyosun
hıııııııh geldi Aysude,şimdi de öğle yemeği yiyor hatun :roflol:
evet dilekcim ankaradayım bugün valla sırf senin için giriyorum dendenle feryad yiyecek birazdan beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?