evet dilekcim ankaradayım bugün valla sırf senin için giriyorum dendenle feryad yiyecek birazdan beni
Feryad doğru ya sen endokrine gidecektin di mi??hadi bakalım güzel haberler ile gel......
Amanın herkes kaçmış bişi yapmayacam gelin gelin :))
canım neden gidiyosun endokrine bi sıkıntımı var
antükorlarımla ilgili sorun var gülüm ondan gidiyorum
yazarım canım yeni gördüm hazırlanıyorum da bir yandanferyad dönüşte yaz olur mu canım??
baharda yazmadı ya......
hımm anladım canım geçmiş olsun. unutmuşum benimde bi ara gidip görünmem lazım 3 ay sonra kontrolüm var sol tarafta nodül var onun için anti tipo da yüksek ama doktor önemli değil dedi aman iyice karıştı kafam neyse herşey olacağına varır . geçmiş olsun canım sana tekrar umarım iyi haberlerle dönersin
Bu arada Aysude ile görüştüm yatırmayı başardım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
yırttın yine ha.kurtardın saçları.söz dinle bakim.yavvv pc açık bıraktım su içmekten habire ayak yolundayım... o yüzden kalktımmı da iki satır yazıveriyorum işte.... yavvvv zaten saçlarım tutam tutam dökiliyyy bide sen yolma kel kalacamm....eyvahedigeldismile
sağol güzinciğim .darısıda bundan sonraki randevularımıza olsun inşallah.günaydın arkadaslar...
emine gözün aydın bebişini görmüşsün iyiymişsiniz.
aysude gecmiş olsun dikat et.amniyo yaptıracakmısın?kanaman durdumu?yat dinlen canım
sabrina asigül maydanozdan uzak durun böyle kalın ama uzak durun canım bebişlr içinklava:
sonuyok nasılsın?kızlara anlatmamışsın .kızlar biz sonuyokla salı günü beraberdik çok güzel bir gün gecirdim eşlerimiz tanıştı vakit nasıl gecti anlamdım.hepinizin kulaklarını çınlattık
allah acil şifalar versin.arkadaşlar eltimin geçenlerde bebeği olmuştu topuk kan sonucu yüksek çıktı bugün tekrar alınacak dualarınızı bekliyorum Allahın izniyle inşallah bişey çıkmaz lütfen dua edin.:Saruboceq:
iyi haberlerle gel canım.antükorlarımla ilgili sorun var gülüm ondan gidiyorum
zaten bizi hiç dinlemiyor.iyiki varsın feryad.Bu arada Aysude ile görüştüm yatırmayı başardım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
canım sendemi becozym c forte mu kullanıyosun ne sıklıkta kullanıyosun bide sende metioninden sınırlı diyet yapıyomusun canım çok soru sordum sanırım ohaoldumsmile
yırttın yine ha.kurtardın saçları.söz dinle bakim.
sağol güzinciğim .darısıda bundan sonraki randevularımıza olsun inşallah.
sizin adınıza çok sevindim.bende olmak isterdim.zaten sonuyokta gelmez oldu.doğumu konuşacaktı doktorla merak ediyom haber etmedi.dün bende doktora doğum ,izin gibi konuları açtım.zaten ters günündemiydi nedir hep terslendi.36.haftada konuşuruz dedi.çatlayacam yaa.
bu arada çınarlı doğum hastanesi doğum +bir gece kalmak 950 tl imiş.
egede doğum yapan biriyle konuştum.doğumdan sonra 1 gece yoğunbakımda kalınıyormuş.bebeği ayak ucuna koyuyorlarmış.nerdeyse hemşire hiç gelmiyormuş.ilgilenmiyormuş.sabaha kadar arkadaş bebek ağladığında kendi kalkmak zorunda kalmış.çok zorlanmış.dikişleri falan çok acımış.bunları duyunca sinirim bozuldu .sizin duyduğunuz yada düşündüğünüz birşeyler var mı?
inş.bebişler gelsin onlarlada bulusacağız ben biryere çıkamadığım için sonuyok bana geldi sağolsun.benim doktorum şifa ile anlasmalı bakalım p.tesi randevum var nediyecek?ben ne olursa olsun ege üniv yapmayı istiyorum bakalım.çınarlıda herhangi bir doktormu giriyor?haftaya bakalım birseyler öğrenirsem yazarım canımvereliniortak
aysude sana birsey soracaktım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim sezeryanla doğum sonrası rapor ne kadar veriliyor?değişmiş heralde senin mutlaka bilgin vardır.
feryad senden her eve lazım canım.allah seni basımızdan eksik etmesin!
nuray bu yatmaları ararmıyız acaba?
ah canım benim onlar bi gelsin kucağımıza, uyutmasınlar bizi de arayalım bu yatmaları hiç önemli değil. yeterki allah yatmalarımızı boşa çıkarmasın..
aysude sana birsey soracaktım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim sezeryanla doğum sonrası rapor ne kadar veriliyor?değişmiş heralde senin mutlaka bilgin vardır.
tatlım bildiğim kadarıyla çalışan annelerde doğum sonrası izin olarak geçiyor ama yinede tekrar sorar öğrenirim benim bildiğim kadarıyla da sezeryan yada normal doğum doğum öncesi 8 doğum sanrası 8 hafta sadece doğum öncesinde doktor 37. haftaya kadar çalışabilir raporu verirse doğum öncesi 4 hafta doğum sonrasına aktarılabiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?