Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

antükorlarımla ilgili sorun var gülüm ondan gidiyorum

hımm anladım canım geçmiş olsun. unutmuşum benimde bi ara gidip görünmem lazım 3 ay sonra kontrolüm var sol tarafta nodül var onun için anti tipo da yüksek ama doktor önemli değil dedi aman iyice karıştı kafam neyse herşey olacağına varır . geçmiş olsun canım sana tekrar umarım iyi haberlerle dönersin

feryad dönüşte yaz olur mu canım??
baharda yazmadı ya......
yazarım canım yeni gördüm hazırlanıyorum da bir yandan

canım benim de anti tpo ve anti troglobin miydi neydi o antikor yüksek benim gebeliklerim 5. haftasında bitiyo ve kan pıhtılaşmasından çok ona bağlamışlardı tekrar bebek düşünmeden gideyim halledeyim dedim ne gerekiyorsa sonrası Allah kerim:içelim:

Bu arada Aysude ile görüştüm yatırmayı başardım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Bu arada Aysude ile görüştüm yatırmayı başardım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

bravo sana, ama birazdan damlar yine o dayanamaz, kendisini yormasın da, ben de duramıyorum pc başına oturmadan. ayaklarımı da tabureye uzatıyorum altına yastık koyup, yarı yatar vaziyetteyim resmen:içelim:yanımda sütüm, meyvem, nevalemkaydirigubbakcemile3yata yata da geçmiyo ki anacım, yatmayan bilmez, insan yattıkça evham yapıyo.çok germeyin arkadaşımı, o kendine dikkat eder..en azından evinde işte o bile istirahat sonuçta..

yırttın yine ha.kurtardın saçları.söz dinle bakim.
sağol güzinciğim .darısıda bundan sonraki randevularımıza olsun inşallah.
sizin adınıza çok sevindim.bende olmak isterdim.zaten sonuyokta gelmez oldu.doğumu konuşacaktı doktorla merak ediyom haber etmedi.dün bende doktora doğum ,izin gibi konuları açtım.zaten ters günündemiydi nedir hep terslendi.36.haftada konuşuruz dedi.çatlayacam yaa.
bu arada çınarlı doğum hastanesi doğum +bir gece kalmak 950 tl imiş.
egede doğum yapan biriyle konuştum.doğumdan sonra 1 gece yoğunbakımda kalınıyormuş.bebeği ayak ucuna koyuyorlarmış.nerdeyse hemşire hiç gelmiyormuş.ilgilenmiyormuş.sabaha kadar arkadaş bebek ağladığında kendi kalkmak zorunda kalmış.çok zorlanmış.dikişleri falan çok acımış.bunları duyunca sinirim bozuldu .sizin duyduğunuz yada düşündüğünüz birşeyler var mı?
arkadaşlar eltimin geçenlerde bebeği olmuştu topuk kan sonucu yüksek çıktı bugün tekrar alınacak dualarınızı bekliyorum Allahın izniyle inşallah bişey çıkmaz lütfen dua edin.:Saruboceq:
allah acil şifalar versin.

antükorlarımla ilgili sorun var gülüm ondan gidiyorum
iyi haberlerle gel canım.
zaten bizi hiç dinlemiyor.iyiki varsın feryad.

canım sendemi becozym c forte mu kullanıyosun ne sıklıkta kullanıyosun bide sende metioninden sınırlı diyet yapıyomusun canım çok soru sordum sanırım ohaoldumsmile

ben diyet yapmadım doktorlarımda yap demedi.becozym cyi hamile kalmadan önce kullanıyordum yılbasında bütün ilaçları bırakmıştım ben subatta hamile kaldım o sıra hiçbirşey kullanmıyordum çünkü biz hazirana bırakmıştık bebek işini.nasip işte.tabiiki soracaksın yardımcı olabilirsem ne mutluguclubacismile

aysude sana birsey soracaktım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim sezeryanla doğum sonrası rapor ne kadar veriliyor?değişmiş heralde senin mutlaka bilgin vardır.

feryad senden her eve lazım canım.allah seni basımızdan eksik etmesin!

nuray bu yatmaları ararmıyız acaba?

ah canım benim onlar bi gelsin kucağımıza, uyutmasınlar bizi de arayalım bu yatmaları hiç önemli değil. yeterki allah yatmalarımızı boşa çıkarmasın..

tatlım bildiğim kadarıyla çalışan annelerde doğum sonrası izin olarak geçiyor ama yinede tekrar sorar öğrenirim benim bildiğim kadarıyla da sezeryan yada normal doğum doğum öncesi 8 doğum sanrası 8 hafta sadece doğum öncesinde doktor 37. haftaya kadar çalışabilir raporu verirse doğum öncesi 4 hafta doğum sonrasına aktarılabiliyor...

amaneyyy.... emine aşkolsun dinlemiyormuyum sizi... kız ben sizi dinlediğim kadar etrafımda kimseyi dinlemiyorum .. laf aramızda feryad kalkar gelir diye ondan biraz daha tırsıyom o kadar....eyvahedigeldismile

8 HAFTALIK DOĞUM SONRASI İZNİN RAPOR SÜRESİ İÇİNDE KALMASI

SORU: 29-08-2004 tarihindeki doğum izinleriyle ilgili haberinizden oldukça faydalandık. Öncelikle teşekkür ederiz. Hakikaten yayımlanan kanunda alınan sağlık raporlarıyla ilgili bir açıklama bulunmamakta, bu nedenle izin verme yetkisi bulunan kurum görevlileri kendi yorumlarıyla bize cevap vermektedirler. Ancak bu yorumların çokta sağlıklı olduğunu söyleyemeyiz. Eşim 04-06-2004 tarihinde sezeryanla doğum yaptı. Doğumdan sonra doktor 2 ay süreli rapor verdi. Ve iki aylık rapor süremizi yaz tatilinde doldurduk. Bu arada doğum izinleri malumunuz olduğu üzre yeniden düzenlendi. Şu an eşim iki aylık doktor raporundan sonra, 8 haftalık aylıklı iznini kullanabilir mi? Yoksa doğumdan sonra aldığı iki aylık rapor içersinde bizim aylıklı izin hakkımız (8 haftalık) yanmış mıdır? Bu durumu ilçe ve il milli eğitime sorduk, her iki kurumda 8 haftalık aylıklı izin hakkımızın alınan rapor içersinde kullanılmış kabul edileceğini, dolayısıyla raporun bitiminden itibaren böyle bir izin kullanma hakkımızın bulunmadığını belirttiler. Ancak sizin haberinizden benim anladığım bu hakkımızın devam ettiği yönündedir. Vereceğiniz cevabı delil olarak ta kurum yetkililerine sunacağımdan dolayı bu sorunumuza cevap vermeniz bizleri mutlu edecektir. Teşekkürler…

CEVAP: Yukarıda yapmış olduğumuz yorum aylıksız iznin ne zamandan itibaren başlayacağına ilişkindir. Sizin sorunuz ise 8 haftalık iznin rapor süresi içinde kalması durumunda ne olacağına ilişkindir. Kanun metni (...doğum yaptığı tarihten itibaren 8 hafta olmak üzere...), 8 haftalık süreyi doğumdan sonra başlatmaktadır. Dolaysıyla doğum olayının olması ile birlikte 8 haftalık doğum sonrası izin başlamaktadır. Bu çerçevede 8 haftadan daha fazla bir süre rapor almanız halinde, 8 haftalık süre kullanılmış sayılacaktır. Bu konuda eski mevzuat ile şu anki mevzuat arasında bir farklılık bulunmaktadır.

güzincim memurlar netten aldım bu yorumu sanırım açıklayıcı olacaktır...

guzin'cim evet aysudenin dediği gibi doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 olmak üzere toplam 16 hafta izin kullanabiliyorsun..doğum öncesi 8 haftayı çalışabilir raporu alarak doğuma 3 hafta kalana kadar erteleyebiliyorsun ve kalan haftayı doğumdan sonra kullanabiliyorsun, doğum izni sonrasında çalışmaya başladığında ise 1,5 saatlik bir süt iznin oluyor bebeği beslemek için bunuda çalıştığın şirketin insiyatifinde istediğin satte kullanabiliyorsun..birde doğumdan sonra 6 ay ücretsiz izin kullanabilirsin memurlar için süper ama özel şirket çalışanları bu izni kullanmak istese kapıya koyarlar gibi geliyor bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…