Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya diğer topiclere bakıyorum arada da özellikle göbeklerinin resimlerini çekip koymuşlar topiğe,bana garip geliyor açıkcasıkaydirigubbakcemile3.....diyorum bizim ne sıkıntılarımız var..........boshayallersmile

yaaaa.bende aralık annelerine de takılıyordum ama aylardır oraya birşeyler yazmadım.çünkü ben bebişe birşey olmasın aman kalbi durmasın diye panik içinde dualar ederken onlar sorun yaşamadıkları için alışveriş yapıyorlardı .bana daha 3.ayda alışveriş mantıklı gelmiyordu.şimdi bile ben daha birşeyler almadım.onlara kızmıyorum tabi.bizlerde sorunsuz gebelikler yaşasaydık belki aynı davranırdık.ama ne yapalım bizimde çekecek çilemiz varmış.allah daha beterini yaşatmaın.allah kimseye yaşatmasın.

evet canım haklısın. bende mart aneleri topiğindeyim mesela. daha 12 haftada bebek odası , ve kıyafet alışverişine başlıyor insanlar. bense doğuma kadar hiçbirşey almayı düşünmüyorum.bir çanta hazırlar giderim en çok.eve gelincede alınır eksikler yavaş yavaş.
içten içe de acaba diyorum kıskanıyormusun onları. belki sorunsuz hamilelikler geçirsek ve ilk hamileliğimiz olsa bizde yaparız aynı şeyleri..kimbilir..hatırlıyorum da ilk hamileliğimde hamile olduğumu öğrendiğim anda uçmuştuk havalara. eşim de bende. şimdi sanki tam olarak sevinemiyoruz bile içimizdeki korkudan.

emineciğim aynı anda aynı şeyleri yazmışız hemen hemen.demekki bu durum bizlere özel birşey. belki doğru olan onların yaptığı.acaba biz mi çok karamsarız diye düşünüyorum bazen.

aysude limonluçay emine daha öncesinde sezeryan doğuma 12 hafta normal doğuma 8 hafta rapor veriliyordu şimdi ikisi içinde 56 günlük rapor veriliyormuş onu öğrenmek istedim ben devlet memuruyum zaten calışmadan hamilelik gecirdiğim için sonrasına aktarılan bir iznim yok hayırlısıyla doğsunlarda

walla çok haklısınız....Allah hiçkimseye yaşatmasın,dediğiniz gibi bu bizim kaderimiz Allah bizlere bunu layık görmüş,bizde yaşayacağız.......ama bu kıskançlık değil kesinlikle,insanın içinde bir burukluk oluyor..........belki dediğiniz gibi bizimde hiçbir sorunumuz olmasaydı aynı şeyleri yapardık kesinlikle...........hakkımızdan hayırlısı olsun Rabbim beterinden saklasın.........alışveriş aslında işin en kolay kısmıda,işte insanın elinde değil,en güzel zamanlarımızı doya doya yaşayamamak.......ama bizde zaten genelde 6.ay bitmeden çocuk için alışveriş yapılmaz,tabii herkesin kişisel tercihi........Allah herkese yavrusuna kavuşmayı,bekleyenlerede bir an önce sağlıklı gebelik nasip etsin.......:içelim:

ah canım benim onlar bi gelsin kucağımıza, uyutmasınlar bizi de arayalım bu yatmaları hiç önemli değil. yeterki allah yatmalarımızı boşa çıkarmasın..

amin canım inş.bi gelsinler hayırlısıyla.
evet ya insanlar daha duyar duymaz hamileliklerini alışverişe çıkıyorlar biz temkinli adımlarla acaba diyerek,nasıl iyimi kalbi atıyormu,şu haftaya gelebilecekmiyiz biz bunlarla hamileliği tamamlıyoruz :Saruboceq:

canım inşallah bizde bütün sevinemedklerimizin yerine doğumdan sonra kucağımıza alınca toptan seviniriz.

yaa aslında listeye mutasyonları ve uygulanan tedavileride mi eklesek sonuyok ne dersin canım?
öyle bir liste zaten var canım bir ara güncelleyim senin için

emineciğim aynı anda aynı şeyleri yazmışız hemen hemen.demekki bu durum bizlere özel birşey. belki doğru olan onların yaptığı.acaba biz mi çok karamsarız diye düşünüyorum bazen.
korku içimize işlemiş heralde.
alış veriş değilde işin acığı naz yapacak durumda değilmişim gibi hissediyorum.hamilelik öncesi eşim :
amann sen hamile kalırsan ben yandım.herşeyi canın çeker diyordu.şimdiye kadar adamdan çöp istemedim.sadece bu durum gücüme gidiyor.tadını çıkartamıyoruz.çünkü farklı durumlar düşünüyoruz.
dün doktor üç boyutluda bebişin yüzünü göstermek istedi.bebiş yüzünü elleriyle kapattığı için yüzünü göremiyoruz dedi doktor.aman hocam sağlığı iyi ise biz doğunca görürüz dedim.güldü.gelenleri bir görsen neler merak ediyorlar .şaşırtııyorsun beni dedi.
ben yavrumu merak etmem mi ama aklım yüz şeklinden çok sağlığında.allahım utandırmasın.sağlıkla sonuna ulaştırsın.

çok haklısın canım . amin inşallah cümlemizi sevindirsin yüce rabbim.bizler için önce sağlık.bebeklerimiz sağlıklı olsun yeterki bu bize yeter.

sağol canım.inş hiçbirimiz yaşamayız böyle bişeyi bir daha.bugün protein c ve s de çıkmış.baktı dr bişey yok dedi.ama yinede coraspin içeceksin dedi.faydası var zararı yok onun dedi.hayırlısı artıkkk

sağol canım.bakalım olmazsa eskişehire gittiğimde bi araştırayım şu konuyu...

güzincim sanırımsen sormuşsun hayatım amniyosentez yaptıracakmısın diye şimdiden kendimi strese sokmamak için pazar gününe kadar bu konuyu düşünmeyi dahi erteledim. gün ola hayrola diyorum velhasıl.... birde izin konusunda 12 hafta olayı sezeryan yada normal doğumla değil doğum öncesi 4 haftayı doğum sonuna aktarmakla ilgiliymiş canım arkadaşı aradım sordum fark yok iki doğum şekli arasında dedi...

düşüğün farklı bir sebeptende olmuş olabilir kendini rahatlat biraz... asprin kullanman konusundada doktorun en iyisini bilir biz hekim olmadımız için kullan yada kullanma demek doğru olmaz hakkında hayırlısı olsun...

iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir.crawford dun haberini vereyim dedim.bugün öğleye doğru minik prensesine kavuştu.az önce konuştum telefonla sesi çok iyi geliyordu .her şey yolunda gitmiş çok şükür.darısı diğer bekleyen anne adaylarına.hamile olmayanlarda umarım en kısa zamanda hamiş kalırlar.inanın çektiğimiz zorluklar onları kucağınıza aldığınızda değdiğini hissedeceksiniz.Allah herkese yaşatsın ...

merhaba canım Allah crawfordun bebişini analı babalı büyütsün.darısı başımıza.

kızlar bugün tetenoz aşısı yaptırdım.kolumda hafif bir ağrı var.ikincisi 19 ekimdeymiş.5 defa vurulursan 20 yıl koruyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…